Alienware

poruka: 12
|
čitano: 2.315
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Alienware

Dragi ljudi,

zanimaju me troskovi dopreme jednog Alienware stolnog racunala. Koji troskovi idu (carina, porez...)?

I jos jedno pitanje - zasto ne? (vasi komentari tipa - da se bolje sloziti u kucnoj radinosti i sl)

Hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alienware

Da se složit jeftinija ista, pa i bolja konfa...

Sama carina je dosta visoka, a i nema shiping u hrvatsku, to jest ima shiping samo u južnu i sjevernu ameriku.

Notebook je druga priča( može se složiti x puta bolja konfiguracija nego su u nas ), ali opet SKUPO

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2008 12:23 (toon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Alienware

Alienware je skup, ali je i definicija kvalitetnog hardvera, podrske. Imaju cak i neke svoje hardverske cake, koje ugraduju u sisteme.

Da imam lovu, definitivno bih uzeo alienware masinu, jer onda nema razmisljanja kad se nesto desi. Dell dodje po mashinu, popravi je, i vrati je na adresu.

Ako si na budzetu, kao vecina nas, onda sastavis pc, ili das nekom klincu iz komsiluka par stotina da to uradi za tebe. Mozes srediti super gamerski pc za ispod 10000kn.

Danas kada postajem pionir ...
17 godina
neaktivan

Čak i kada bi ti dostavljali u Hr njihove konfe to ti uopće nebi bilo isplativo.

Recimo kod njih je konfa nekih 15000kn (u dolarima naravno), e sad na to će ti naši nabiti prvo carinu (koja je na tu svotu oko 15% brijem) i još na sveukupnu uvećanu svotu 22% PDV-a, pa si ti kupuj onda tak nešto Belji se

(na kraju umjesto 15000kn platio bi nekih 21000kn - naravno za veće iznose bi ti rasli i nameti tak da toliko o tome)

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
protjeran
Alienware

Ono što mi se ne sviđa kod Alienwarea je da u ponudi nemaju ni jednu konfiguraciju sa intelovim čipsetom nego za Core CPU daju nvidijine čipsete, vau EVGA ploče uber cool. Ako je SLI razlog, u redu, ali ipak postoji i crossfire.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zeleni kaže...

Alienware je skup, ali je i definicija kvalitetnog hardvera, podrske. Imaju cak i neke svoje hardverske cake, koje ugraduju u sisteme.

Po čemu su oni definicija kvalitetnog hardwarea???? Po tome kaj su skupi??? Ili zato kaj ekipica na netu koja ih recenzira slini nad njima....
Stari moj za tu lovu se da složit puno bolja masina, a ti placaj brand, koji uostalom jos nitko kod nas nije testiro. Evo ti primjer jednog xps-a koji bi trebao biti isto pojam kvalitete, pa je meni dosao u prodaju sav ispigan i iskrivljen (rijec je o laptopu), tak da nemojte padati na te marketinske fore i lijep izgled...intelov proc koji oni ugradjuju je isti onaj koji si sam mozes ugradit u komp, ali za daleko manje love....
Zed's dead baby, Zed's dead...
17 godina
neaktivan
Alienware

Zasto narucivati Alienware kada ih mozes kupiti u HR : LINK

www.tehnicka-podrska.com

0 0 hvala 0
17 godina
zeleni kaže...

Da imam lovu, definitivno bih uzeo alienware masinu, jer onda nema razmisljanja kad se nesto desi. Dell dodje po mashinu, popravi je, i vrati je na adresu.

Je, bas Dell dodje i popravi. Osmijeh
17 godina
neaktivan
Alienware

Ja sam složio alienware konfu i 10000kn je skuplje došla(naravno nisam je kupio)

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alienware

Ona lijepo izgledaju, i imaju ok komponente. Ali zašto naručiti Alienware kad za te novce možeš imati duplu jaću konfu i počastiti frendove sa pizzom. Osmijeh

Iskreno ja nebih uzimao jer će za god-god i pol izaći nešta novije i više nečeš biti u štosu...

Plus carina je ogromna...

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
Black Knight kaže...

Ona lijepo izgledaju, i imaju ok komponente. Ali zašto naručiti Alienware kad za te novce možeš imati duplu jaću konfu i počastiti frendove sa pizzom. Osmijeh

Iskreno ja nebih uzimao jer će za god-god i pol izaći nešta novije i više nečeš biti u štosu...

Plus carina je ogromna...

istina, ali je kuciste predobro :)
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan
Alienware

Pa onda uzmeš samo kučište.

Link Namigiva

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice