Kako se zarađuje klikanjem zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 825
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Kako se zarađuje klikanjem
Bok.
Ja sam jedna čistačica zaposlena na pola satnice kojoj preostaje dovoljno vremena da dnevno provede i nekoliko sati na netu , uglavnom na društvenim mrežama, pa sam razmišljala s obzirom da tak i tak piljim u taj ekran i i klikam i tipkam, zašto to vrijeme ne bi iskoristila do popravim i onako skromna primanja. Čula sam da postoje te neke navodno zarade preko interneta klikanjem. Znam da o tome ima puno sadržaj po forumima i drugim stranicama ali čitajući to sam se totalno pogubila i još mi je više sve nejasno.,  pa bi bila zahvalna da mi netko ako ima volju na onako „zdravo seljački“ način objasni o čemu se tu zapravo radi jer sam totalni laik po tom pitanju. Jasno mi je da ako i ima u tome nešto da se ne budem sad obogatila ali koja kunica više ako je moguće dobro bi mi došla. Eto ako je moguće klikat bez ulaganja i isto bez onih nekih fora da sad u to moram uvlačiti još neke ljude pa ti druge itd itd, pokušala bi. 

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Kako se zarađuje klikanjem

Uglavnom se ne zarađuje, odnosno to nešto što bi se i moglo zaraditi, nije vrijedno klikanja. Ako te ipak više nešto zanima o tome, za to imaš specijalizirani forum: http://www.internetzarada.org/

Samo ti preporučujem da svoj novac ne daješ za ništa, jer postoji velika mogućnost da ćeš ili biti prevarena ili jednostavno trošiti novac, a da od toga nećeš ništa bitno dobiti (čitaj: bit ćeš na gubitku). {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice