SP u nogometu 2026.

poruka: 35
|
čitano: 2.353
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
SP u nogometu 2026.

i - tišina nakon jučerašnjeg dana :)

trenutno smo zadnji u skupini, Ganci uspjeli zabit Panami (bila je to tekma koja nam obećava da bi mogli bez problema protiv obje repke, ali - ako izvučemo pouke iz sinoćnje utakmice)

Marka Pašalića definitivno treba prije uvesti u igru, ako ne i od prve minute - Modrića ne od prve minute (ili ga prije mijenjati ako mu nije dan kao sinoć)

16 godina
SP u nogometu 2026.

Ma nije ono sinoć tako loše izgledalo. Ekipa ima potencijala. Bolje izgubiti prvu utakmicu nego zadnju ;-)
Gvardiol je bio očajan. Stalno traži nešto prema naprijed a kad Englezi dođu u posjed to ga iznenadi i onda stoji na deset metara od njihovog krila, katastrofa. Vušković očekivano slab u obrani, da je igrao Erlić vjerojatno bi bilo bolje. Nisam zadovoljan kako su Pašalić i Sučić pratili prodore po lijevom krilu pa je puno toga dobroga što je Perišić napravio ostalo bez učinka, no to je zato što su krpali obranu. Čini mi se da je Sučić dosta izgubio lopti jer mu se često nije nitko otvarao (neuigranost nekih situacija tj. nije igra na kakvu je navikao u Interu). Neshvatljivo mi je da se Šutalo izmiče lopti pred svojim golom, ali inače vrlo dobar. Obzirom na sve rezultat je još i dobar, zahvaljujući Livakoviću. Ako se obrana malo sredi rasteretit će se veznjaci i ofenzivna igra će bit puno bolja. Zapravo sam nakon ove utakmice optimističniji nego prije početka prvenstva. Očekivao sam da teško mogu proći Kolumbiju u prvom eliminacijskom kolu i nikako ne mogu proći Španjolsku u osmini finala, a sad mislim da imaju jako dobre šanse.
Utakmica Gane i Paname je pokazala slab nogomet i trebali bi ih naši lako dobit, i jedne i druge.

15 godina
Re: SP u nogometu 2026.
Zadnje prijateljske su puno pokazale. Rekao sam kolegi da imam osjecaj da Gvardiol bi mogao biti nas najlošijoj igrac jucer. Ne tim prijateljskim, ne ulazi u duele, postoji neka blokada jer ocito nije full spreman nakon ozljede. Isto i jučer.

Modric bez prave šestice da ga pokriva, to će protivničke ekipe ciljati i Luka ce tu imati velike probleme defenzivno. Druga je prica u Milanu kad ti Rabiot pokriva leđa. Nemas igraca koji može korigirati greške bekova, spriječiti dubinske lopte. Hibridne 8-ice ne mogu pokriti tu ulogu sa Lukom u igri (u rosteru je to jedini Jakić koji kod nas igra beka). I Luka ima svoje limite, a ako ti već igra moraš imati plan u obrani. Ali eto, jedan igrač pod inicijalima JM je "star' pa zato ne može igrati u reprezentaciji.

No što ćemo sa prekidima? Kategorija koja nikako ne smije biti na ovoj razini na ovom natjecanju. Od 7 kornera, 6 prilika Engleza, 2 zicera, 1 gol i 1 penal koji je nastao iz loše branjenih prekida. A sralo se po Lovrenu i Vidi. Sva sreća pa imamo Livija na golu jer su nas Englezi u 2. Poluvremenu rastavili i moglo je to puno gore završiti.

Ofenzivno sam čak bio iznenađen kako smo izgledali (i odlicne akcije iz kojih je pao gol), ali obrana mora puno bolje inače smo u velikim problemima. Sjetimo se Albanije na Euru. Panamu i Ghanu treba shvatiti ozbiljno bez obzira na njihovu međusobnu utakmicu
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2026 22:20 (fighterZu).
15 godina
SP u nogometu 2026.

A što očekivati s obranom gdje nam je glavni igrač odigrao dvije utakmice u zadnjih 8 mjeseci, čudo da se uopće vratio nakon onakve ozljede, drugi je praktički klinac još na kojem se vidi da fali iskustva a treći je odigrao još jednu lošu sezonu u Ajaxu. U sredini nema tko pokriti Modrića, vide se godine na njemu, Sučić i Baturina odlični igrači već sad ali obavezno trebaju poraditi na agresivi, premekani su.

Jučer sam se derao ne znam koliko puta ''ruši ga'' i u 99% slučajeva cijela momčad ništa, e ne ide tako. Imamo sreće da imamo Livakovića jer bi realno bila šestica u mreži. Čak me nisu nešto extra impresionirali Englezi jer smo ih greškama i glupostima napravili jačima nego jesu.

Ne izgleda mi ovo dobro, trebamo se vratiti s 4 u obrani. Imamo još dvije kakti lakše utakmice ali sumnjam da bude tako ali nadam se da naši opet budu najjači kad treba i uzeti barem 4 boda i osigurati prolaz.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
14 godina
Re: SP u nogometu 2026.
vrinho kaže...

A što očekivati s obranom gdje nam je glavni igrač odigrao dvije utakmice u zadnjih 8 mjeseci, čudo da se uopće vratio nakon onakve ozljede, drugi je praktički klinac još na kojem se vidi da fali iskustva a treći je odigrao još jednu lošu sezonu u Ajaxu. U sredini nema tko pokriti Modrića, vide se godine na njemu, Sučić i Baturina odlični igrači već sad ali obavezno trebaju poraditi na agresivi, premekani su.

Jučer sam se derao ne znam koliko puta ''ruši ga'' i u 99% slučajeva cijela momčad ništa, e ne ide tako. Imamo sreće da imamo Livakovića jer bi realno bila šestica u mreži. Čak me nisu nešto extra impresionirali Englezi jer smo ih greškama i glupostima napravili jačima nego jesu.

Ne izgleda mi ovo dobro, trebamo se vratiti s 4 u obrani. Imamo još dvije kakti lakše utakmice ali sumnjam da bude tako ali nadam se da naši opet budu najjači kad treba i uzeti barem 4 boda i osigurati prolaz.

Englezi nisu nista spektakularno odigrali. Sve kaj su zabili i slozili je zbog nase umrtvljenosti i igre bez duela. 

Modric odavno ima zamjenu u Kovacicu. Uz Kovacica stavit dva sucica i nemas brige za dalje. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice