SP u košarci- Španjolska 2014

poruka: 94
|
čitano: 8.390
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

ovaj tomić je car pravi, trebao bi igrati za žensku repku, igra kao curica, bez imalo žara

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2014 22:22 (cola777).
14 godina
Re: SP u košarci- Španjolska 2014

Tko je uopće najavljivao tu medalju? novinari, Repeša, igrači? 

Ne znam zašto uopće pričamo toliko o medalji, jasno je da to toga nismo mogli doći pošto nismo mogli ni na Europskom, a ovdje nam još u konkurenciju ulaze Brazil i SAD.

EDIT: U vezi utakmice, standardna priča, svakoj našoj reprezentaciji treba psiholog/psihijatar na klupi. Imamo dobre igrače, nisu vrh, ali definitivno ekipa koja bi na papiru razbila Senegal i borila se s Grčkom do zadnje minute. Ali onda nastupa taj naš raspad sistema koji je karakterističan za hrvatski mentalitet i hrvatske sportaše. Problem je što naše repke funkcioniraju tako da im treba vođa na terenu, nešto kao što je Balić bio u rukometu. Novinari prave vođu od Šarića, ma kakav Šarić čovječe, on je još klinac, što je sa ovim starijima? Šarić ima potencijala ogromnog da bude vođa, ali za to mu treba iskustva i godina jer je dokazao da je takav tip, srčan i ratoboran. 

U vezi prolaska, imamo solidne šanse za drugo mjesto, naravno trebamo pobijediti Portoriko(po stilu igre, ova ekipa nam nimalo ne paše), Grčka treba dobit Argentinu(bit će teško, ali Grci su ipak favoriti i utakmica im igra prvo mjesto u skupini) i Filipini trebaju dobit Senegala(nakon lošeg nastupa Senegala vjerujem u pobjedu Filipinaca).

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2014 1:19 (Keops).
14 godina

Filipini su dobili Sengala, to nam je trebalo, još ako Grci dobiju Argentinu evo drugog mjesta. Naravno ne smijem zaboraviti i da mi trebamo dobiti Portoriko.

15 godina
neaktivan

ah deremo guzove ovima zasada

14 godina

tak smo i protiv litve doma u areni imali pa su u 3/4 došli na -2. dobro ovo nije litva al opet...

o/
11 godina

Izbornik je uzasno ljut na nase igrace - a vodimo 20 razlike. Kakav je kad gubimo 10? Manji od makova zrna. Hebem ti poso.

Sad mi je tekma protiv Senegala jos veca misterija.

15 godina
neaktivan

Ma preserava se....

11 godina

Pocetak tekme New Zeland vs USA....

13 godina
neaktivan
Super64 kaže...

Fora. kako stvari stoje nasi protiv francuza :/

15 godina
neaktivan
Super64 kaže...

oni ovo rade protiv svih protivnika, turci kraljevi sjeli na klupu dok ovi plešu

14 godina

Danas u 6 protiv Francuza koji su oslabljeni jer nemaju najboljeg igrača, kapetana i lidera Tonya Parkera. Prošle godine su osvojili Europsko prvenstvo, a ove godine se muče jer su bez Parkera puno slabiji. U grupi su završili treći, dobili Egipat, Iran i Srbiju(1 razlike), a izgubili od Brazila(2 razlike) i Španjolske(24 razlike). 

Uglavnom imamo šanse za pobjedu, ovisi naravno sve o našima kako će biti raspoloženi i kako će šutevi ulaziti. Ako budemo igrali kao protiv Grčke onda nemamo što tražiti. 

13 godina
neaktivan

Ako se ovakvu Francusku nije moglo dobit onda u k.

Nasa klupa katastrofa, Nba-ovac rudez me razocarao, Bogdanovic ocekivano voda.

Mislim da se treba polako trazit zamjena za Ukića, Žorića, Markotu koji vise nisu na trazenoj razini..

14 godina

Nakon ovakvog performansa danas ova pobjednik je nebitan. Svejedno tko ide dalje, samo idu na guženje Španjolskoj. Katastrofa, ne mogu vjerovati da aktualni EU prvaci mogu biti ovako loši. Za naše sam se nadao da će se dignuti, ali užas, gori performans nego protiv Grčke. Jedino je Tomić nešto napravio solo potezima i Bogdanović koji ih je utrpao(ali i potrošio) dosta.

15 godina
neaktivan

dobro smo odigrali zadnju minutu

15 godina
neaktivan
someguy kaže...

Ako se ovakvu Francusku nije moglo dobit onda u k.

Nasa klupa katastrofa, Nba-ovac rudez me razocarao, Bogdanovic ocekivano voda.

Mislim da se treba polako trazit zamjena za Ukića, Žorića, Markotu koji vise nisu na trazenoj razini..

nisu nikad ni bili {#}

11 godina
neaktivan

žorić ima bljeskove, onda samo tiho nestane.

imamo sasvim solidne igrače, ali ekipu imamo samo kad se na početku odljepimo na 10-15+ razlike i onda dečki dobiju krila. ja još ne mogu vjerovat kako su razmontirali litvu doma u areni, a bakču se sa oklještarenim francuzima.

čim krene borba za svaki poen, ekipa se raspadne.

u svim utakmicama nisu ni jednom barem probali prilagoditi tempo i igru tomiću. dečko ubija u protočnoj igri. čim krenu kemijati i zavlačiti bez cilja on odmah otpada.

šteta, a mogli smo ako ne u polu, onda barem u četvrt finala...

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
16 godina
Keops kaže...

Nakon ovakvog performansa danas ova pobjednik je nebitan. Svejedno tko ide dalje, samo idu na guženje Španjolskoj. Katastrofa, ne mogu vjerovati da aktualni EU prvaci mogu biti ovako loši. Za naše sam se nadao da će se dignuti, ali užas, gori performans nego protiv Grčke. Jedino je Tomić nešto napravio solo potezima i Bogdanović koji ih je utrpao(ali i potrošio) dosta.

potrosio dosta? imo je sut 11/19 sto ispada 57%, zabit 27 poena sa sutom od 57% je vise nego odlicno.

ovu tekmu je sje*o repesa, jer su mu rotacije igraca katastrofa, forsira 6-7 igraca. a da ne govorim da je francuzima u 3. cetvrtini uslo bas sve, puca preko dvije ruke i ude mu, nemamo sto tu rec. nije ovo bilo tolko do igraca kolko repesa nije znao organizirat igru, najveca greska mu je na kraju kad je bilo -2 i onda je on organiziro akciju za umornog bogdanovica i tricu umjesto da se islo na tomica i izjednacenje.

14 godina

Svi iz grupe B, uključujući nas su ispali u osmini finala, jedina razlika između nas i ostale 3 momčadi je što mi nismo rastureni na kraju ostali. Uglavnom, to ne bi trebala biti neka utjeha ali da je to pokazatelj da smo odigrali jako loše prvenstvo, to sigurno. Danas su Srbi pokazali protiv Grčke kako se igra momčadski, od njih bi mogli puno naučiti ali mi iz prvenstva u prvenstvo po svom. Nerješive crne rupe, manjak taktike kao i greške u njoj (Repeša) te limitiranost igrača nas košta konstantno. Novinarska piskaranja koja mnogi puše kako smo mi u top 5 momčadi ili koliko već po igračima jednostavno ne drže vodu. Jedino Bogdanović odskakuje najviše, mogao bi i Tomić kad mu se da igrati i kad se zainati kao protiv Francuske u zadnjoj četvrtini, Šarić je već sad jako dobar ali zna glupe greške raditi a što se tiče svih ostalih... od ostalih na svakoj poziciji sam vidio na ovom prvenstvu nekolicinu igrača koji su bolji od naših, s time da a nisam još gledao ni SAD ni Španjolsku {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 0:51 (vrinho).
16 godina

Cestitam Srbiji na daljnjem plasmanu. Svaka cast. Naši su me razocarali ko i u 99% prijasnjih natjecanja. Redovita katastrofa. 

14 godina
Keops kaže...

Yeah right, bravo ja! Dva iznenađenja danas, Francuzi dobili Španjolce 13 razlike, a Srbi Brazila 28 razlike. Oba rezultata su veliko iznenađenje, Francuzi koji su bili užasni protiv nas pobijedili domaćina od kojeg se očekivalo finale protiv USA. S druge strane, Srbi koji 4. završavaju u svojoj skupini dobiju Brazil koji je bio favorit u ovoj utakmici, ali ne samo da dobiju nego ih unište 28 razlike. Strašno!

Parovi polufinala:

Četvrtak u 21.00 SAD-Litva

Petak u 22.00 Francuska-Srbija

16 godina

srbi svaka cast, ovakva igra ce vas do finala dovest, vidi se da srce na terenu ostavljaju i to je ono sto je potrebno u sportu. nadam se da cete u finale s amerikom.

14 godina

Poderali su i Grčku a pogotovo danas Brazil s tim da im još 3-4 igrača fale na ovom SP. Igraju pravu momčadsku košarku i po prikazanom su po meni čisti favoriti protiv Francuza.

11 godina

Netko zna zasto HRT ne prenosi nit je prenosio utakmice odkako smo mi ispali? Mozda ja zivim u nekom drugom svijetu, ali stvarno sve zanima samo nogomet, tenis i skijanje????

14 godina
Super64 kaže...

Netko zna zasto HRT ne prenosi nit je prenosio utakmice odkako smo mi ispali? Mozda ja zivim u nekom drugom svijetu, ali stvarno sve zanima samo nogomet, tenis i skijanje????

Prenosili su jedino Srbija-Grčka u nedjelju. Moramo ih shvatiti, imaju 4 programa ali zbog gustog rasporeda i superkvalitetnog programa nisu mogli ugurati košarku u raspored {#}

Vidim da će današnje i sutrašnje polufinale prenositi, ajde to se i očekivalo ali svejedno sramota. Gledam tekme na SLO2 HD programu, prenosili su sve utakmice kad su završile skupine što je za naše HRT-ovce očito ko uspon na Mt. Everest, o HD prijenosima da ne pričam.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2014 10:05 (vrinho).
14 godina

A nisu ni oni glupi, imaju i sami statistiku pa znaju koliko (ne)zarade na prijenosu košarke koja se u HRV slabo prati. Sramota jest da nemamo prijenos Svjetskog, ali jbg ima na internetu hrpa streamova, a i hrpa kafića ima sportski paket i prijenosi utakmice.

11 godina
Keops kaže...

A nisu ni oni glupi, imaju i sami statistiku pa znaju koliko (ne)zarade na prijenosu košarke koja se u HRV slabo prati. Sramota jest da nemamo prijenos Svjetskog, ali jbg ima na internetu hrpa streamova, a i hrpa kafića ima sportski paket i prijenosi utakmice.

Zar placam predplatu da bi gledao streamove ili trosio pare u kaficu? Stari moj komplet je ovo drustvo kao nasa repka - jednostavno ni volje ni zajednistva. Sisaju nas a i ka..ju ko ovce. BAS svugdje gdje se okrenes.

16 godina

pretplatu znaju naplatit a kad oni trebaju platit prijenose to se nemoze. po meni nek ubace sportski program i nek prenose svaki vazan dogadaj, mislim svjetska prvenstva dolaze i prolaze a hrt prenosi samo nase i to samo nekad(cilic polufinale us opena a od prijenosa ni p).

13 godina
neaktivan

ne pratim kosarku puno pa ne znam.. ali zasto za ameriku ne igraju lebron,durant i ti?

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek
16 godina
cod2playahhh kaže...

ne pratim kosarku puno pa ne znam.. ali zasto za ameriku ne igraju lebron,durant i ti?

zato sto amerima svjetsko prvenstvno nije zanimljivo, takvi igraci cekaju olimpijske igre, a sad su poslali "slabiju" momcad. durant je trebo doc al je reko da iz privatnih razloga nece. jednostavno se nece forsat prije sezone.

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

zato sto amerima svjetsko prvenstvno nije zanimljivo, takvi igraci cekaju olimpijske igre, a sad su poslali "slabiju" momcad. durant je trebo doc al je reko da iz privatnih razloga nece. jednostavno se nece forsat prije sezone.

hvala:) to me zanimalo jer mi nisu bilatoliko poznata imena na popisu

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice