S.E.A.L. trening

poruka: 425
|
čitano: 92.444
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
S.E.A.L. trening

Da al se u temu javljaju momci sa savjetima za bilo kakav trening di im je onda ono sa prve stranice bullshit, a čak i za tog samog profesionalca mi je smiješan trening za one uvjete.

I s ovin treningon sto je on opisa i koliko nevalja a iziskuje puno znoja i misli potvrdjuje mu vrime plivanja, 10 i po minuta za 450 metara i nebi prosa u konkurenciji djece od 18 godina za radit na plazi ljeti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 13:32 (J0hnny).
17 godina
S.E.A.L. trening

Zašto ne valja trening?

Svatko sebi napravi kako misli da mu najbolje odgovara. Primjerice Deus Ex trenira prema planu jednog lika koji je bio/je u SEALovima ako se ne varam i on je njih ocjenjivao (neka me netko ispravi ako griješim).

Ja samo kažem napravi one norme sa početka, snimi i imaš gajbu. Ok?

Šta ti misliš da je to pi*darija i da to svatko može proći? Uvjeri me.

Da je lako, svi bi prolazili.

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
14 godina
neaktivan
S.E.A.L. trening

Ne mislin da more proć svako nego san konstatira da se more postić iste rezultate bez da brojis i pises u tekicu sto si pojeo i koliko si centimetara pretrcao i bez da se vjesas za grane i glumis ninzda kornjacu cijeli bozji dan.

16 godina
Re: S.E.A.L. trening
J0hnny kaže...

Ne mislin da more proć svako nego san konstatira da se more postić iste rezultate bez da brojis i pises u tekicu sto si pojeo i koliko si centimetara pretrcao i bez da se vjesas za grane i glumis ninzda kornjacu cijeli bozji dan.

Niti jedan trening gdje radiš izolirate skupine mišića neće biti ni približno jednako efikasan nego kada "se vjesas za grane i glumis ninzda kornjacu cijli bozji dan". Da imaš imalo iskustva u kakvo-takvom ozbiljnom treniranju, to bi ti bilo jasno kao bijeli dan...

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
S.E.A.L. trening

To se zove parkour. Je*ote pa svatko nešto voli, ti možda voliš teretanu, meni je to dosadno, ja ću na krav magu, tebi je to njesra i tako dalje.

Pogledaj malo po netu videe, vjerujem da bi se svatko od nas polomio kada bi to radio kao ***** ako nikada to nije probao.

14 godina
neaktivan
S.E.A.L. trening

Nisam to ni rekao, negativan komentar je bio sa naglaskom na ovo "cijeli dan".

17 godina
S.E.A.L. trening

Naravno da možeš, samo koliko će ti duže trebati da postigneš te norme? Ako imaš vremena pola godine, godinu, mjesec dana? I kako da znaš koliko si sposoban napraviti ako ne brojiš? A u prvom postu piše koja je norma i to je i tema.

Ajd dosta smo u off otišli, tema je SEAL trening...

17 godina
neaktivan
S.E.A.L. trening

E al userete temu odma XD.

Jesam, malo sam ga pretjeral, 16 zgibova i 53 skleka, s tim da je u prvoj minuti i nekaj sitno bilo njih 40 i nekaj, ruke mi otkazaše XD :( :(.

Čekajte vi samo, koji mjesec... samo čekajte XD.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
16 godina
S.E.A.L. trening

Koliko sam ja skužio po vašim postovima ovo navedeno u prvom postu su samo norme za upast na obuku za S.E.A.L.-a, a ne njihova stvarna obuka i fizički trening. Nešto kao test da se vidi da li uopće netko može početi trening za S.E.A.L.-a. Ako sam u krivu slobodno me ispravite. Inače trenirao sam rukomet, igrao prvu ligu i za juniorsku repku (više ne, jbga - odlučio sam da je faks važniji) i mogu vam reći da uspoređivanje treninga između različitih sportova baš i nema smisla. Rukometaš ne može izdržati kondicioni trening od košarkaša ili nogometaša i obrnuto...

Ich bin ein gremliner!
15 godina
protjeran
S.E.A.L. trening

Evo i ja radio zgibove i sklekove. Ravno 20 zgibova (al pravih, na trzaje i bez kompletnog ispruzanja ruku mogu blizu 30) i 66 sklekova. 

Sklekovi su me satrali jer ih jako rijetko radim, zgibove radim svakodnevno pa sam zato dosta bolji nego u sklekovima.

Inace, "dimenzije" su mi 185cm i 89-90kg. U top formi sam imao 79-80kg i zgibovi su isli puno lakse :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 14:00 (ansha).
17 godina
neaktivan
PrimeSuspect kaže...

Koliko sam ja skužio po vašim postovima ovo navedeno u prvom postu su samo norme za upast na obuku za S.E.A.L.-a, a ne njihova stvarna obuka i fizički trening. Nešto kao test da se vidi da li uopće netko može početi trening za S.E.A.L.-a. Ako sam u krivu slobodno me ispravite. Inače trenirao sam rukomet, igrao prvu ligu i za juniorsku repku (više ne, jbga - odlučio sam da je faks važniji) i mogu vam reći da uspoređivanje treninga između različitih sportova baš i nema smisla. Rukometaš ne može izdržati kondicioni trening od košarkaša ili nogometaša i obrnuto...

Da, u pravu si, pa i piše u prvom postu, norme koje "osiguravaju" trening kod SEAL-ovaca, ne da tak izgleda njihov trening. Ja bi rekel da njihov trening izgleda nekak ovak (ovo se inače pojavilo u temi o Bin Ladenu).

Spetsnaz treninzi:

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
16 godina
Mitch kaže...

ma taj whey od ovih americkih proizvodaca je cisti secer na zlicu ja pijem proteine i whey zajedno od inkospora najbolji proizvodac trenutno, sumeci magnezij i 2 banane FTW obavezno... a prije treninga neki sok od naranče i pečena jaja.

Pričao sam s dosta ljudi koji se profi bace bb-om i svaki ti kaže da je drugi najbolji.

Tako da... netreba ni ovo uzimat zdravo za gotovo

16 godina

Meni su ti SNaziji najjači! Nešto je bilo na net-u da su na Aljasci bile neke igre za specijalne postrojbe i da su odnijeli pobjedu u svim disciplinama osim u benchu {#} Ne znam da li je sad to točno ili kakav hoax, ali izmamilo mi je osmjeh na usta

Ich bin ein gremliner!
16 godina
neaktivan
S.E.A.L. trening

Hmm, jel vi to radite u serijama ili do kolko ide max?

Sklekove pumpam gotovo svaki dan vec 2 godine, tako da nisu problem, zgibove nemogu jer nemam nikakvu sipku doma, razmisljao sam da si ubodem kakvu u intersportu ali nema se para; zadnji put kad sam ih radio na tjelesnom prije god i pol mogao sam 5-6 komada.

Trbusnjaci su mi najveci problem, odjedanput mi je skemba porasla i sa prijasnjih 50 i nes sitno komada u minuti spao sam na cetrdesetak max tak da bi trebao poraditi na tome.

Leđnjaci isto pljuga, uzmem si dvije bucice od 1 kile u ruke i 4 serije po 25 komada.

16 godina
odjavljen
S.E.A.L. trening

meni nesto nije jasno kod tog videa... s cime on to udari kombic da onako grune? i najvaznije, ZASTO?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
protjeran
skank666 kaže...

meni nesto nije jasno kod tog videa... s cime on to udari kombic da onako grune? i najvaznije, ZASTO?

Da "spase" taoce u autobusu, ali zivota. Na zalsot tako je bilo i u Beslanu, djecu us spasavali tenkom. Specnaz ima veze sa kirurski preciznim akcijama kao i Rambo s baletom.

Bolje 100 godina zivjeti kao lopov, nego 7 dana kao siromah - KraDeZe \m/
14 godina
dedaa kaže...

Sklekove pumpam gotovo svaki dan vec 2 godine, tako da nisu problem, zgibove nemogu jer nemam nikakvu sipku doma, razmisljao sam da si ubodem kakvu u intersportu ali nema se para; zadnji put kad sam ih radio na tjelesnom prije god i pol mogao sam 5-6 komada.

Trbusnjaci su mi najveci problem, odjedanput mi je skemba porasla i sa prijasnjih 50 i nes sitno komada u minuti spao sam na cetrdesetak max tak da bi trebao poraditi na tome.

Leđnjaci isto pljuga, uzmem si dvije bucice od 1 kile u ruke i 4 serije po 25 komada.

kakav max..radis se serije bez ikakakvih utega dok ne ojacas dovoljno..a ne odma krenit s utezima...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
dedaa kaže...

kakav max..radis se serije bez ikakakvih utega dok ne ojacas dovoljno..a ne odma krenit s utezima...

Zadnji put kad sam dizao bilokakve utege je bilo 2008 kad sam isao u teretanu, i to 50kg na benchu sto je bilo super.

Imali smo jednog frenda koji je tada (2.razred srednje) dizao 120kg, svi oni stariji u teretani su mu se divili (kako i nebi kad je i vise nego dovoljno 80kg, za bilokoga), trazili ga savjete, covjek od osme godine trenira hrvanje, a stari mu bio drzavni prvak ili tako nesto.

17 godina

jesu li, realno, trbušnjaci dobri za skidanje viška masnoće sa trbuha?

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan
nixass kaže...

jesu li, realno, trbušnjaci dobri za skidanje viška masnoće sa trbuha?

naravno da NE ;)

Skidanje masnih naslaga= lagani kardio natašte,puls 65-75% od max

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 14:30 (Hrvojestr).
16 godina

Ich bin ein gremliner!
15 godina
protjeran
S.E.A.L. trening

Navy SEAL trenira za IronMan:

Ali fuckas to kad Ceske "silovke" bolje, vjezbaju a i izgledaju:

Bolje 100 godina zivjeti kao lopov, nego 7 dana kao siromah - KraDeZe \m/
15 godina
neaktivan
J0hnny kaže...

lol, samo jedna stavka koju cu komentirat--- 452 metra plivanja, max 14 minuta

djeci od 18 godina je ljeti uvjet za bit spasioc na plaži 8 minuta a neki momci iz kluba di treniran su otplivali u 6 minuta (bez da znaju okret u bazenu!) a niti imaju cijelodnevni plan prehrane nit se dizu u 6 uri pit proteine nit treniraju 5 uri dnevn

Lol,uzmi u obzir da SEALovci imaju i dosta kila opreme na sebi

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
16 godina
neaktivan
S.E.A.L. trening

Meh, uvijek ista prica. Nadje se nekoliko likova koji se osjecaju ljubomornima i povrijedjenima, pa umjesto medjusobnog motiviranja i fokusiranja na dobre rezultate, pocnu piliti po suprotnom.

Ne da mi se imati posla s toksicnim ljudima, pa se povlacim iz teme :-)

Johnny, svaka ti cast na plivanju! :-)

Nadam se da cu uz trening dostici 500yards ispod 9 minuta, trudim se :-) Ako me stvarno mozes pretrcati u 3km, onda ti stvarno svaka ti cast....

All the people in the left wing fuck, and all the people in the right wing fuck, and all the people in the underground fuck - I find myself stupified, coming back again...
17 godina
neaktivan
J0hnny kaže...

lol, samo jedna stavka koju cu komentirat--- 452 metra plivanja, max 14 minuta

djeci od 18 godina je ljeti uvjet za bit spasioc na plaži 8 minuta a neki momci iz kluba di treniran su otplivali u 6 minuta (bez da znaju okret u bazenu!) a niti imaju cijelodnevni plan prehrane nit se dizu u 6 uri pit proteine nit treniraju 5 uri dnevn

450 m my ass...

ili ide perajama ili je to samo fiktivni uvjet

potpis :D
16 godina
S.E.A.L. trening

Svaka cast Deus.

Nego kako uspijes radit to po gradu da nitko ne bulji u tebe?

Mene to najvise sprjecava u takvim stvarima, sto cu ispast nekakav ludjak :)

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
15 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Svaka cast Deus.

I mene...i mene...

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
17 godina
neaktivan
insomniac kaže...
xxxxx kaže...

Svaka cast Deus.

I mene...i mene...

a nisu ti ni mater ni otac :D sta te briga? i da misle da si ludak??

potpis :D
16 godina
neaktivan
S.E.A.L. trening

Deus, na slikama je neki grad u SAD-u? Ona prva me malo podsjeca ne Central Park.

16 godina
Hacker-ri kaže...
insomniac kaže...
xxxxx kaže...

Svaka cast Deus.

I mene...i mene...

a nisu ti ni mater ni otac :D sta te briga? i da misle da si ludak??

Kad zivis u gradu s 17-ak tisuca stanovnika svi sviju znaju :)

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice