Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.250.168
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
15 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

Malo sam nahranio trollove ovih dana, bio sam dobre volje pa mi se dalo raspravljat... Necu vise, obecajem 

Evo kako je iz 1.lica izgledao posljednji zvizduk u subotu na Camp Nou: 

Nase decke su u kampu posjetili opet malo decki iz Adidasa pa bacite oko, zanimljivo je! 

James, cekamo te!

12 godina
neaktivan

Znaci moje madridiste,veceras navijamo za atletico?   

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
15 godina
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
manipulator kaže...

Znaci moje madridiste,veceras navijamo za atletico?   

Uglavnom si utvaram ponekad da imam špurijus za neki rezultat nekog događaja, i po Murphy-u češće promašim nego pogodim, ali danas me pere da će utakmica završiti 0 : 0, ili sa maksimalno ispod 1.5 postignutih golova! 

Obzirom je Diego "Cholo" Simeone stručnjak za destrukciju igre pred svojim šesnaestercem, očekujem zanimljivu ali tvrdu utakmicu sa nimalo ili jako malo golova, dok će brk omastiti netko u "Madridu", osim ako Atletico Madrid ne krene u napad pa to protivnici ne iskoriste! 

ATJ Lučko
15 godina

ATM ih nadigra prvo poluvrijeme i onda panjina Torres dobije crveni karton. Teško da će Barca ispustiti takvu priliku iako izgledaju ko NK Mrduša Donja.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan

Da Atletico nije dobio crveni, Barcelona bi dozivjela vecu sramotu od El Clasica... 

Katastrofa su, u velikom padu... 

Suci moraju pomoc malo, sta ces... Ako ne preokrenu do kraja fakat su nesposobni...

14 godina
neaktivan

kad ne mogu oni mogu suci.UEFALONA

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

Prošle godine isti taj Brych je Ardi dao crveni protiv reala bez ikakvog razloga, crveni naniju protiv reala, nepostojeći penali protiv juvea i bayerna, spusti se natrag u rupicu.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
neaktivan

UEFALONA, lol .... 

Ugasio stream, kakva sramota za nogomet, puj... 

Daj Boze da opet nalete na Real u daljnjem natjecanju, ni suci im ne mogu pomoci to smo vidjeli... 

14 godina
cod4gamer kaže...

Ne gledam tu tekmu,ali da li mi može netko reći što se odigralo? Vidim na drugim forumima i stranicama isto se piše da suci nevjerojatno rade večeras za Barcelonu. Pa što se to odigrava?! 
 Btw. vjerojatno da Torres nije panj bi atletico dobio ih.

http://lockerdome.com/trollfootball/6169471278657601/8623486373612051 

naravno nema crvenog kartona za ovakvo nešto..

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 22:35 (mazy651).
12 godina

vidim da si određeni navijači reala trebaju kupit novi mozak

P.S. loše trolate

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 22:28 (Del_Boy97).
17 godina

Ako je istina ono što mali boxić priča, da Real dobija najlakše protivnike do finala, dajte nam onda barcu u polufinalu 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina

Suđenje je bilo ok uzevši sve u obzir. Eventualno je mogao još koji žuti pokazat ovim glumcima ATM koji su na stvarno genijalne načine odugovlačili. 

U uzvratu je sve otvoreno, ATM sigurno može dobit Barcu doma 1:0. Bit će zanimljivo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
mazy651 kaže...
cod4gamer kaže...

Ne gledam tu tekmu,ali da li mi može netko reći što se odigralo? Vidim na drugim forumima i stranicama isto se piše da suci nevjerojatno rade večeras za Barcelonu. Pa što se to odigrava?! 

Nije to bilo jedino od njeg, mislim da je i tamo Felipe Luiza udario u glavu... 

Nema govora o crvenom, o Barceloni je rijec, hej... Ne sjecam se kad je neko od njihovih pobrao crveni... Doduse ne sjecam se ni kad je neko od njihovih platio porez pa valjda nemaju pravo na taj karton...

12 godina
protjeran
mazy651 kaže...
cod4gamer kaže...

LOKALNI HEJTERI NA APRATIMA HAHAAHAHAHAHAHAHAAHH

Kad je onaj cigan Ronaldo to 5 puta napravio u ligi niste se žalili ahahahahahaahaaaaaahahahah 

POBJEDA NABOLJE EKIPE NA SVIJETU ZASPITE U SUZAMA VEČERAS...EUFALONAAAAAAAA

Nije vam smetalo kad je Ramos trebao dobiti crveni u 25. minuti klaunovi 

Uzivajte u velikoj pobjedi Barce 

This time next year we'll be millionaires
17 godina
mazy651 kaže...

trebao je pocrvenit i on isto, ali mi nije jasno kako to da sad spominjete udaranje, a kada je CR udarao par tekmi za redom nije vas se čulo?

12 godina
neaktivan

Reko sam na izvlacenju zadnjem kad je blo da ce Barca ispasti u ovome krugu,veceras sam samo potvrdio misljenje.. Slijedecu tekmu Atletiko 1:0 i ciao miamor..    

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
12 godina
protjeran
manipulator kaže...

Reko sam na izvlacenju zadnjem kad je blo da ce Barca ispasti u ovome krugu,veceras sam samo potvrdio misljenje.. Slijedecu tekmu Atletiko 1:0 i ciao miamor..    

Kapnula ti je suza na tipkovnicu dok si pisao...

Madriđani na aparatima , očekuje se rekordna prodaja remena,apaurina i ostalih potrbština za maničnu depresiju.

Pokrali ste nas u subotu i niste se žalili,kako vas niej sram.Ronaldo je isto radio cijele sezone i ništa nije dobio a sad ste se našli lajati...Kako jadno , sramota.

Uzivajte u ovoj večeri ,lijep pozdrav 

14 godina
Hahhahaha kakav je ovaj boxic licemjer hahahaha bože dragi, usuđuje se reći da je Real pokrao Barcu hahaha., oprosti dečko al bilo je obratno ahhha,da je pravde bila bi 3 gola u mreži ;) Znam da te boli kad čovjek za male utakmice zabije usred Camp Noua pred 100 tisuća navijača,vjerujem da si na infuziji završio kad se to desilo .LP
15 godina
neaktivan

Culo nas se, culo... Ako nitko drugi Hexfire je zasigurno popljuvao Ronalda a koliko se sjecam nitko mu nije prigovorio...

Velika pobjeda Barce kaze... HJAHAHAHAHHAHAHAHHA

60min. Atletico igra 10vs12 na Camp Nou ne mozete pobijedit vise od 1 razlike... 

Iducu tekmu idete na Calderon gdje cete opet igrati 11vs11, njima je dovoljno 1:0 i imaju gol u gostima... 

Ja bih doduse volio da prodete Atletico i da naletite cim prije opet na nas... 

12 godina
protjeran
mazy651 kaže...
Hahhahaha kakav je ovaj boxic licemjer hahahaha bože dragi, usuđuje se reći da je Real pokrao Barcu hahaha., oprosti dečko al bilo je obratno ahhha,da je pravde bila bi 3 gola u mreži ;) Znam da te boli kad čovjek za male utakmice zabije usred Camp Noua pred 100 tisuća navijača,vjerujem da si na infuziji završio kad se to desilo .LP

Ramos da je dobio crveni u 25 mimnuti nebiste prošli centar kao ni do 60. munite kad ste slucajno dali gol.

Bila bi lagana 3 boda i dzepu ali nakon makljaze u madirdu ipak je sudac pokrao Barcu da vrati obraz Realiću...Da je svirao to nebi došlo ni do prvog gola A NE TREĆEG....

Baš me zanima kako će Atletic napasti barcu...Imali su sreće što su iz prve prilike dali gol...A vi se tješite time...Pozdrav

14 godina
Boixus Nois PS kaže...
mazy651 kaže...

Ramos da je dobio crveni u 25 mimnuti nebiste prošli centar kao ni do 60. munite kad ste slucajno dali gol.

Bila bi lagana 3 boda i dzepu ali nakon makljaze u madirdu ipak je sudac pokrao Barcu da vrati obraz Realiću...Da je svirao to nebi došlo ni do prvog gola A NE TREĆEG....

Baš me zanima kako će Atletic napasti barcu...Imali su sreće što su iz prve prilike dali gol...A vi se tješite time...Pozdrav

Dobro dal se ti drogiraš? Real slučajno zabio gol? Pa tom golu klaune je predhodila cijela akcija od naše polovice igrališta..Bože kakav si ti klaun hahaaha zadnji put da ulazim s tobom u raspravu, Barca nadigrana usred Camp Noua, bokic

12 godina
protjeran
mazy651 kaže...
Boixus Nois PS kaže...
mazy651 kaže...

Dobro dal se ti drogiraš? Real slučajno zabio gol? Pa tom golu klaune je predhodila cijela akcija od naše polovice igrališta..Bože kakav si ti klaun hahaaha zadnji put da ulazim s tobom u raspravu, Barca nadigrana usred Camp Noua, bokic

Sluačjno se odbila lopta od noge Albe,preskočila Piquea itdd....Nije gađao Kroos Benzemu ngo napamat pa slučajno završilo kod Benza.

I dalje nisi odgovorio za Ramosa...Samo bježi kad nemaš argumenata.Takavi ste cijelo vrijeme.Zbogom

17 godina

Hvala Guti na savjetu, prije utakmice napisao ukoliko se desi da Barca gubi na nekoj bitnoj utakmici idite na live kladjenje i kladite se da ce protivnicka ekipa dobiti crveni ili ce suditi penal za Barcu.

Vidim da neki i dalje citiraju Boixusa, ja zaista ne mogu da gledam gluposti niti rasprave drugih sa njim tako da cu blokirati svakog tko ga citira.

12 godina
protjeran
systemize kaže...

Hvala Guti na savjetu, prije utakmice napisao ukoliko se desi da Barca gubi na nekoj bitnoj utakmici idite na live kladjenje i kladite se da ce protivnicka ekipa dobiti crveni ili ce suditi penal za Barcu.

Vidim da neki i dalje citiraju Boixusa, ja zaista ne mogu da gledam gluposti niti rasprave drugih sa njim tako da cu blokirati svakog tko ga citira.

Guti je iskompleksiran čovjek...Valjda je to svima jasno...Nisam vidio nijednog umirovljenog igrača koja laje preko interneta kad god Barc aneigra dobro.Mislim da mu je fakee hakirao account

12 godina

Jede govna, a nikad nije bio neki igrač. Imao je sreće da je igrao u doba galacticosa, a ulazio čisto kao zamjena jer je kao igrač realno bio prosjek živi. 13 utakmica za reprezentaciju u 6 godina sve govori o tome kakva je on "igračina" bio

10 godina
neaktivan

Hahaha

Amazonski papagaje jesi to ti

12 godina

hvala bogu pa je čovjek upravu

10 godina
neaktivan

I jedan i drugi toliko razumijete nogomet koliko se ti razumijes u zavodenje zenski

16 godina
neaktivan
ks95hr kaže...

I jedan i drugi toliko razumijete nogomet koliko se ti razumijes u zavodenje zenski

jesi ti popravio zube? jel mozes jest tortu?

10 godina
neaktivan

Jesam prijatelju :)

To volim kad covjek bude prijateljski nastrojen a ne kao ovi tvoji kolege. Zivio mi

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice