Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.335.361
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
13 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
fakEEE kaže...

Bas da je Perez stao uz Beniteza a ne uz Ronalda i ne vjerujem, ne vidim razlog za to... 

Puno nam je vise dao i puno nam vise Ronaldo moze dat nego konobar... 

Treba Ronalda spustit na zemlju i posjest ga na klupu mozda, ali ne u korist jednog Beniteza, toga on nije vrijedan ziher.... 

Nadam se otkazu Beniteza danas, a Ancelotti je rekao da bi se rado povratio u klub ali tek na kraju sezone.... Hmmm, moze malo ranije.... 

Mislim koja je korist drzati na klupi trenera prema kojem igraci nemaju ni respekt? Jedino ako namjeravamo i dalje pruzat partije kao prekjucer, drugome se ne moze nadati a to nikome nije u interesu... 

Jeste,slazem se,ali u Realu je uvijek bilo to da igrac ne moze,ne smije i nikad nije bio vazniji prije kluba.

Da se mene pita ja bi doveo ponovo Ancelotija,utopio Ronalda dok se jos moze,prodao Bale-a takodjer,i doveo umjesto njih dva mladja igraca poput Reusa i Hazarda..

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
12 godina
protjeran
manipulator kaže...
fakEEE kaže...

Bas da je Perez stao uz Beniteza a ne uz Ronalda i ne vjerujem, ne vidim razlog za to... 

Treba Ronalda spustit na zemlju i posjest ga na klupu mozda, ali ne u korist jednog Beniteza, toga on nije vrijedan ziher.... 

Nadam se otkazu Beniteza danas, a Ancelotti je rekao da bi se rado povratio u klub ali tek na kraju sezone.... Hmmm, moze malo ranije.... 

Mislim koja je korist drzati na klupi trenera prema kojem igraci nemaju ni respekt? Jedino ako namjeravamo i dalje pruzat partije kao prekjucer, drugome se ne moze nadati a to nikome nije u interesu... 

Jeste,slazem se,ali u Realu je uvijek bilo to da igrac ne moze,ne smije i nikad nije bio vazniji prije kluba.

Da se mene pita ja bi doveo ponovo Ancelotija,utopio Ronalda dok se jos moze,prodao Bale-a takodjer,i doveo umjesto njih dva mladja igraca poput Reusa i Hazarda..

Ancelotti ako imalodrzi do sbe pokidat ce ponudu Real ako dode...Neznamtko ce dati za Ronalda viswe od 50 miliona...A tih 100 miliona mozete macku okacit o rep jker nitko nije lud za takvog panja u 31 godini dati tolike novce.

This time next year we'll be millionaires
14 godina
Boixus Nois PS kaže...
manipulator kaže...
fakEEE kaže...

Ancelotti ako imalodrzi do sbe pokidat ce ponudu Real ako dode...Neznamtko ce dati za Ronalda viswe od 50 miliona...A tih 100 miliona mozete macku okacit o rep jker nitko nije lud za takvog panja u 31 godini dati tolike novce.

Prestrasno je kako ti ne znas komunicirat. Govoriti za nekoga tko je osvojio zlatnu loptu panj mozes rec' samo ti. Jbg, lik je u hebenoj situaciji sa formom i nejde ga isto kao sta nejde njegov klub... trener je nakarada i nitk ne igra kako treba. 

Ronaldo vrijedi 100milja samo zbog marketinga i sponzora koji dolaze sa njim...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

Pa nismo mi Barcelona koja je jednog Davida Villu prodala za sanduk Žuje i šteku "160".

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Pa nismo mi Barcelona koja je jednog Davida Villu prodala za sanduk Žuje i šteku "160".

I to je islo ispod stola.... 

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Nismo ni mi Real koji proda jednog od najboljih igraca u klubu(Di Maria) i legendu (Casillas)...

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2015 20:19 (barcafan12).
15 godina
barcafan12 kaže...
Hexfire kaže...

Nismo ni mi Real koji proda jednog od najboljih igraca u klubu(Di Maria) i legendu (Casillas)...

Ne vi niste prodali, od vas su neki igrači odlazili, hehehehehe!!!! 

ATJ Lučko
14 godina
barcafan12 kaže...
Hexfire kaže...

Kad vec spominjes Casillasa, di je Valdes

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Mi nismo poterali Valdesa niti Xavija ;)

14 godina
Hrvek1909 kaže...
KiCo77 kaže...

Mi nismo poterali Valdesa niti Xavija ;)

Bome ni mi

14 godina
neaktivan

Casillasa niste poterali? Ajde idi spavat

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2015 21:33 (Hrvek1909).
14 godina
Hrvek1909 kaže...

Casillasa niste poterali? Ajde idi spavat

Ne, Xavija i Valdesa. Ajde idi spavat

15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Tko o čemu Realovi navijači to jest klaunovi o transferima..

Još vas hvata šok i nevjerica od subote...Čini se da tablete ne djeluju...

Barca je ispala gospodski klub jer ej rpodala Villu Atleticu jer ovaj nije htio ići iz Španjolske.

Još jedna godinu bez trofeja u najavi.

10 godina i osvojili ste 2 trofeja...Uz tolike nvce Dinamo bi osovoji makar jednu LP...Sramota od klub i navijača.Fujj

Ima se meze se..... 

Vidis koliko smo ispred vas kad si mozemo dozvoliti deceniju bez trofeja i da nas k tome vodi Benitez kako bi nas sustigli... 

12 godina
protjeran
fakEEE kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Barca je ispala gospodski klub jer ej rpodala Villu Atleticu jer ovaj nije htio ići iz Španjolske.

10 godina i osvojili ste 2 trofeja...Uz tolike nvce Dinamo bi osovoji makar jednu LP...Sramota od klub i navijača.Fujj

Ima se meze se..... 

Vidis koliko smo ispred vas kad si mozemo dozvoliti deceniju bez trofeja i da nas k tome vodi Benitez kako bi nas sustigli... 

Pfff...Real se ugasio davnih dana...Te trofeje iz 1950. godine okači mačku o rep jer nisi ni gledao Reala...Shvatite da Reala sad čeka ista stvar sa Milanom.

Zapamti što ti kažem...Nijedan igrač koji imalo drži do sebe neće doći u Real jer je to klub koji je prošao svoje najbolje dane...Klub u kojem se radi onako kako Ronaldo kaže...

Još malo kad ode Ronaldo, ostat će skupina medijskih napuhanih poluigrača plaćenih velike novce...A onda još mnogo sezona bez trofeja..a sva sreca pa ste navikli...

10 godina 2 trofeja a uloženo prek 2 milijarde...Jad.čemer i sramota..Da niste imali sudačku pomoć tijekom cijele sezone nebe osvijili ni taj trofej La Lige 2012/13...

A jos Barca sa pola snage da 4 komadab na Beranbeu...Što bi bilo da su htjeli zabiti više??Možda 10??

14 godina
Boixus Nois PS kaže...

A jos Barca sa pola snage da 4 komadab na Beranbeu...Što bi bilo da su htjeli zabiti više??Možda 10??

Ajde nazad u podrum, jesi čuo! Nema pregovaranja!

Sutra ti nema crtica zbog ovoga!

15 godina
neaktivan

Rade bi 100x bio veliki Milan nego mala Farselona kad smo vec kod toga, to se ne moze kupit niti vama objasnit... 

To je kao da City osvoji 3LP slucajno i sad je to nesto... Ne, nije, i da osvoji opet ce bit manji klub od Liverpoola npr. shvati to... 

Ali ne mozes ti to shvatit, ni ostala generacija Troll Football sljedbenika... To shvacaju ljudi poput Ancelottia, Kloppa.....

A kad smo vec kod komada, ne mozete vi zabit tolko golova koliko Benitez ima sendvica u rukavu....

Ne bojim se ja za to.... 

14 godina

Ne isplati se citat njegove postove, samo se iznerviras i kad vidim sta pise najrađe bi mu skinuo par njih al ne isplati se, samo ga pošaljem na spavanje.   Podjebavanjem protiv trollova!

Znaci lik napise "Te trofeje iz 1950. godine okači mačku o rep jer nisi ni gledao Reala", isto tako se WW2 nije dogodio jer mi tada nismo bili zivi i nismo mu mogli svjedocit. Povijest pocinje sa rođenjem boksica!

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2015 0:03 (KiCo77).
14 godina
Boixus Nois PS kaže...
fakEEE kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Ima se meze se..... 

Pfff...Real se ugasio davnih dana...Te trofeje iz 1950. godine okači mačku o rep jer nisi ni gledao Reala...Shvatite da Reala sad čeka ista stvar sa Milanom.

Zapamti što ti kažem...Nijedan igrač koji imalo drži do sebe neće doći u Real jer je to klub koji je prošao svoje najbolje dane...Klub u kojem se radi onako kako Ronaldo kaže...

Još malo kad ode Ronaldo, ostat će skupina medijskih napuhanih poluigrača plaćenih velike novce...A onda još mnogo sezona bez trofeja..a sva sreca pa ste navikli...

10 godina 2 trofeja a uloženo prek 2 milijarde...Jad.čemer i sramota..Da niste imali sudačku pomoć tijekom cijele sezone nebe osvijili ni taj trofej La Lige 2012/13...

Zasto umanjujes rezultate iz tih godina ? Ne razumijem ? reci mi jedan razlog, ali posten ? 

Tada se nije igrao nogomet, nego je Real sam igrao protiv sebe ili sta ? Barcelona je i tada postojala. A kakva je to stvar sa Milanom? Isto se pricalo za Juventus kad je otiso u Seriu B da vise nikad nece bit isti, pa uredno igra LP. Vratit ce se Milan samo treba vremena. Isto kao sta Barcelone nije bilo na vidiku do prije par godina. 

Da su htjeli zabit vise, zabili bi. Tu istu atomsku Barcu je Milan nabio sa ekipom 45god prosjeka... 

Ne mogu citat tvoje prepotentne i bezobrazno ushrane postove koliko su losi i ne civilizirani... ti si onaj najveci šljam navijaca, nisi niti navijac, nego si prokleti hejter... koji nista drugo ne zna nego pljuvat po drugom klubu i uzdizat svoj u nebesa. Navijaca postuje sve protivnike i ne dolazi konstanto provocirat ko dijete. Prokleti no lifer.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Rade bi 100x bio veliki Milan nego mala Farselona kad smo vec kod toga, to se ne moze kupit niti vama objasnit... 

To je kao da City osvoji 3LP slucajno i sad je to nesto... Ne, nije, i da osvoji opet ce bit manji klub od Liverpoola npr. shvati to... 

Ali ne mozes ti to shvatit, ni ostala generacija Troll Football sljedbenika... To shvacaju ljudi poput Ancelottia, Kloppa.....

A kad smo vec kod komada, ne mozete vi zabit tolko golova koliko Benitez ima sendvica u rukavu....

Ne bojim se ja za to.... 

Hoćeš reć da je Barcelona slučajno osvojila LP? Sjeti se Atletica u finalu LP i reci tko je slučajno osvojio LP ;)

Lani vas je Schalke u sred Madrida probušio ;)

SimeKZ kaže...

Zasto umanjujes rezultate iz tih godina ? Ne razumijem ? reci mi jedan razlog, ali posten ? 

Tada se nije igrao nogomet, nego je Real sam igrao protiv sebe ili sta ? Barcelona je i tada postojala. A kakva je to stvar sa Milanom? Isto se pricalo za Juventus kad je otiso u Seriu B da vise nikad nece bit isti, pa uredno igra LP. Vratit ce se Milan samo treba vremena. Isto kao sta Barcelone nije bilo na vidiku do prije par godina. 

Da su htjeli zabit vise, zabili bi. Tu istu atomsku Barcu je Milan nabio sa ekipom 45god prosjeka... 

Ne mogu citat tvoje prepotentne i bezobrazno ushrane postove koliko su losi i ne civilizirani... ti si onaj najveci šljam navijaca, nisi niti navijac, nego si prokleti hejter... koji nista drugo ne zna nego pljuvat po drugom klubu i uzdizat svoj u nebesa. Navijaca postuje sve protivnike i ne dolazi konstanto provocirat ko dijete. Prokleti no lifer.

I tada se igrao nogomet, samo onda su postojala tri kluba koja su znala kako se igra taj nogomet, novac nije toliko igrao ulogu, ali je Real imao daleko najviše novca.

Danas vašem Marcelu može Pivarić držati instrukcije kako se postavlja u obrani ;)

13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Ajde nazad u podrum, jesi čuo! Nema pregovaranja!

Sutra ti nema crtica zbog ovoga!

Ma ne treba se uopce zivcirati radi maloumnih trolova kojima jos dlake nisu pocele rasti kako treba..   

13 godina
neaktivan

Samo polako, treba biti samo realan i priznati cinjenicu da Real ne igra nikako,tj igra jako lose a pogotovo u obrani.

Sve sam utakmice gledao ove sezone i mogu slobodno reci da i  u utakmicama gdje je pobijedio to i nije bas bilo uvjerljivo naspram prosle sezone,bez obzira na rezultate u tim utakmicama.

Igraju stvarno ocajno,ali bojim se da nije toliki problem ni Benitez nego Ronaldo kojemu se podredjuje cijela ekipa a on igra jednu od najlosijih sezona ikad.

Kad ste vi njega (Ronalda) vidjeli zadnji puta da je uzeo loptu i presao 2 igraca i zabio gol?Kad ste ga zadnji puta vidjeli u punom sprintu da pretrci igraca kao da ga nema kao nekad? Kad je zadnji puta zabio iz slobodnog udarca gol? Kad je zadnji puta nekog predriblao? Ej,o cemu mi pricamo ovdje,pa lik je dosao do te razine da je igrac manje na terenu.

Jel to nas Ronaldo? Nasa mega zvijezda kojom se ponosimo? To je zalosno. Danas se ne zivi u nogometu od stare slave,to je moglo prije prolaziti kod navijaca ali u danasnje vrijerme ne. Cim zaredas 2-3 utakmice lose igre navijaci te izvizde,a zaredas 10 utakmica kao Ronaldo navijaci vec postanu bijesni i traze prodaju..

Tako to ide danas,to je nogomet..

12 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...
fakEEE kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Ima se meze se..... 

Simee...Tada je konkurencija Realu bio Tenereife i Mallorca...Postajalo je 5 klubova a tada su Željeničar i Zvezda žarili Europom...Ti trofeji i dalje vrijede ali taj Real iz tih godina bi jedna ekipa iz 3.HNL nabušila...Niti je postajalo zaleđe,lopte su bile od krumpira a dimenzije igrališta onolike koliko je bilo mjetsa na pojedinom pašnjaku...

Taj Milan je prošlost...Neće 3-4 godinu za redom izboriti LP...Nikad nije Milan nabušio Barcu...jedino ako su ih pobjedili to je bio onaj sretni bunker na San Siru gdje su oba gola bila ne regularna...Ali zato su primili 4 komada u roku od 60 minuta na Camp Nou.A one godine kad je Milan dobio Barcu sa Boatengom,Ibrom,T.silvom,Seedorfom je Milan imao strašnu ekipu...I više nikad je neće imati...

Neznam zašto vam smeta,ali cijeli svijet vidi da je Barca najbolja pa tako da imam pravo to napisati...Nogomet kakav još nije viđen igra Barcelona...Realu koji se bori za titulu zabijeno je 4 komada na Beranbeu a Romi koja pretendira za naslov u Italiji je zabijenio 6 komada...Tako da moj veličanje ima podloge...

Milan je prošlost shvati to...Najveći uspijeh će im biti kvalifikacije u LP. a i to je upitno jer ove godine sigurno neće.Klub je izgubio ime , više nitko ne želi doći u Milan jer tu nema trofeja...

Tako je i sa Realom...Neymar,Reus,Lewandowski,Pogba,Verratti...Nitko od njih nije želio u Real unatoč milijunskim ugoovrima i ponudama...Taj klub više nema ugled i to je to.

P.S Kad se sjetim kakve si gluposti pisao preko prijelzanog roka...Verrati zakapiran,Ibrahimović se vraća skupa sa T.Silvom haahah...

15 godina

Da Real sutra propadne i službeno se ugasi, a nas 10 tu s foruma osnuje NK Real Madrid - Bug forum, taj Real bi opet bio veći klub nego Barcelona. Gadno je to kad uzmeš 80% mogućih trofeja u zadnjih 10 godina, par puta poniziš najljućeg protivnika, a opet te nitko ne doživljava i ne smatra velikim klubom. Imate isti problem ko Manchester Shitty. Žalosno, ali sami ste si to odabrali.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan

Upravo ti je Hexfire onako najvise moguce laicki objasnio o cem se radi.... Iako se bojim da ni to neces shvatit.... 

Meni je stvarno zao likova koji navijaju za City, PSG, Chelsea i Barcelonu.... Cijela povijest je ispisana na jednom A4 papiru i jos smo vam mi izgradili stadion kako bi bili to sto jeste danas, najdublji anali su vam Troll Football postovi iz 2008.g.......

Barcelona razbije Real doma 4-0 i nitko ziv ne pise kako su odlicno odigrali vec kako Real lose i kako je potrebna smjena trenera...

I sad kad u ovih 7g imate, realno, puno vise osvojenih trofeja nego Real se prica o Bayernu koji vas je svaki put dotukao do koljena osim prosle godine kad ih je 80% bilo ozlijedeno a i tu ste dobro dobili po rukama u jednoj od dvije tekme.... Tako ce biti i ove godine, i vjerujte mi Real ma koliko los bio ako se sastane s Bayernom u LP ce pobijedit, a Barcelona standardno spusit.... 

P.S.

Danas protiv Sahtara, necu gledat tekmu jer je nebitna i na temelju danasnje tekme se nece nista pozitivno moc dokazat ma kakav rezultat bio vec se jedino negativno moze potvrdit, posto imam nekog vaznijeg posla... Pratit cu ovako vas i live komentare hehe 

Samo se nadam da ce od prve igrat Casemiro i Kovacic, uvjeren sam da bi protiv Barce u subotu odigrali duplo bolje od ove dvojke koja je laganini spavala i trckala za Iniestom... 

Kroos je opcenito uzasno los ove sezone, nez kakvu ulogu mu je to nas strucnjak dodijelio.... 

Trojac naprijed bi cak ostavio nek se uigra jer decki trcat ne mogu, mozda bih jedino Jeseu dao vecu minutazu za realno najslabiju kariku pa nek zamjeni i Ronalda vise ako ce i danas nastavit radit ono sto radi citavu sezonu, cekat loptu na suprotnoj polovici i trazit penal........

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Da Real sutra propadne i službeno se ugasi, a nas 10 tu s foruma osnuje NK Real Madrid - Bug forum, taj Real bi opet bio veći klub nego Barcelona. Gadno je to kad uzmeš 80% mogućih trofeja u zadnjih 10 godina, par puta poniziš najljućeg protivnika, a opet te nitko ne doživljava i ne smatra velikim klubom. Imate isti problem ko Manchester Shitty. Žalosno, ali sami ste si to odabrali.

Bitno je šta kazu najbolji treneri na svijetu,nogometne legende,igrači,sve osobe bitne u nogometu,a ne tamo neki navijaci Reala(čitaj CR-a) na nekom forumu...ocito vas je ponizenje u subotu dobro uzdrmalo,pa ste poceli buncati,neka neka bit ce ih jos s onakvom ekipom,trenerom i predsjednikom koji je uspio u*rati sve ono sto je Real bio prije 10-15

godina

Haha strašni ste,najveće veselje Realovih navijača posljednjih godina je hvaliti se Bayernom i pobjedom nad Barcom,toliko o tome koliko ste bitni zadnjih 10 godina,da Bayern je unistio Barcu one sezone 7-0 isto ko sto je njih Barca razmontirala prosle i prije par sezona kad su ih doma dobili 4-0 ili 5-0 tako nesto,pricate samo ono sto vam pase,priznajte si sami da Real nije klub kakav je bio i neće biti dok je Barcelone i Bayerna,samo ste nevini posmatrači..uzivajte u partijama najboljeg trojca u povijesti nogometa,najboljoj ekipi u povijesti i najboljem igraču...

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2015 19:31 (barcafan12).
15 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
Hexfire kaže...

Bitno je šta kazu najbolji treneri na svijetu,nogometne legende,igrači,sve osobe bitne u nogometu,a ne tamo neki navijaci Reala(čitaj CR-a) na nekom forumu...ocito vas je ponizenje u subotu dobro uzdrmalo,pa ste poceli buncati,neka neka bit ce ih jos s onakvom ekipom,trenerom i predsjednikom koji je uspio u*rati sve ono sto je Real bio prije 10-15

godina

Haha strašni ste,najveće veselje Realovih navijača posljednjih godina je hvaliti se Bayernom i pobjedom nad Barcom,toliko o tome koliko ste bitni zadnjih 10 godina,da Bayern je unistio Barcu one sezone 7-0 isto ko sto je njih Barca razmontirala prosle i prije par sezona kad su ih doma dobili 4-0 ili 5-0 tako nesto,pricate samo ono sto vam pase,priznajte si sami da Real nije klub kakav je bio i neće biti dok je Barcelone i Bayerna,samo ste nevini posmatrači..uzivajte u partijama najboljeg trojca u povijesti nogometa,najboljoj ekipi u povijesti i najboljem igraču...

Upravo si dobro rekao samo je krivi pridjev... Nisu Realovi navijaci ti koji pricaju nesto, nego Barcelonina celjad <20g koja igru i pobjede Barce uzdize u nebesa.... 

Za trofeje posljednjih 7g sam vam upravo i sam priznao da ste osvojili vise nego Real, sto mene uopce ne cini ljubomornim ili kompleksasem vec to promatram cisto neutralnih ociju... Ako se sjecas finale LP prosle godine nisam ni gledao jer sam unaprijed znao tko je osvojio posto je Juventus bio oslabljen glavnim stoperskim parom, a i citav put vam je bio poplocen ljubicicama haha .... 

Tako jedino i nesto mozete osvojit, kao i pobjeda u subotu zahvaljujuci nasem konobaru....

Jedino u cemu stvarno, osim pobjeda Reala, uzivam je kad Bayern vrati Barcu gdje joj je mjesto, posto je trenutni broj 1 gdje bi se vi rado ugurali a ne mozete parirati ni sadasnjoscu ni prosloscu istom.... 

Neka Real jedne od narednih sezone osvoji svoju 11. LP i tu vasu najbolju ekipu u povijesti nece nitko spomenuti.... 

Kao sto sam rekao, isto je da PSG ili City osvoji 3LP u iducih 10g sto nebi bilo nemoguce.... Nitko nece pricati previse o tome vec kako vratiti Liverpool/Man UTD na stare staze slave...

Postoje neke stvari koje se danas NE MOZE kupiti, pa cak ni za 250mil+80mil. eura ... 

16 godina
Hexfire kaže...

Zamisli usporedbe, Barca i Manchester City. Barcelona je klub koji je odigrao najviše europskih finala u povijesti. To je samo jedan primjer. Samo osobe koje nemaju nikakvo znanje o nogometnoj povijesti mogu tvrditi da Barca nije velik klub sa bogatom poviješću. Hvalite se s povijesnim uspjesima i pričate o povijesti općenito, a o njoj pojma nemate.

Real je dominirao u 50-ima što nitko ne osporava. Veliku većinu uspjeha u Europi donijele su vam 50e. Barcelona je jednako dobra kao Real u u 70-ima i 80-ima. A u 21. stoljeću najuspješniji klub. Samo netko tko nije upoznat sa nogometnom poviješću može tvrditi da Barca nije veliki klub i usporediti ju sa Man Cityem.

Više od 20 naslova prvaka Španjolske, najveći broj naslova kupa kralja, "klub bez povijesti".

Po toj vašoj logici su i klubovi poput Intera recimo klubovi bez povijesti. Samo zato što nemaju 10 naslova LP.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2015 20:46 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
Kova i Modrinjo super igraju...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
16 godina
neaktivan
Ovaj Hex je bio jedini normalan tu do el klasika... Uzo el klasiko danak vjv
15 godina
antimadridista kaže...

Više od 20 naslova prvaka Španjolske, najveći broj naslova kupa kralja, "klub bez povijesti".

Brkaš sasvim jednostavne stvari. Veliki klub i klub sa dugom poviješću nije ista stvar. 

Evo ti jednostavniji primjer pa ako neće biti dovoljno probat ću još pojednostavniti. Imam 20 godina staru Kiu koja ima svoju povijest. Isto kak i Barca ima svoju povijest. Al ta Kia baš ko ni Barca nije po ničem posebna i nitko ju ne doživljava kao "velik auto". Ak odem s njom na Nurburgring i odvozim krug za 6 i pol minuta, to će biti fantastičan uspjeh, ali na kraju dana će to i dalje ostati 20 godina stara Kia za koju nikog nije briga. 

@Ok tekma, niš posebno. Nemam volje za drugo poluvrijeme. Varane izašao zbog ozljede, nadam se da nije ozbiljno. Isco dosta samozatajan večeras. Kova i Luka su odigrali par finih kombinacija, šteta što je Ronaldo upropastio onu genijalnu u 2. minuti. Sve u svemu, ništa posebno niste propustili ak ne gledate.

@Mr. Skunk

Još uvijek se budim okupan znojem vičući: "Pazi ide Neymar, ide Neymar!!"

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2015 22:03 (Hexfire).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice