https://www.facebook.com/Cristiano/photos/a.10151985306187164.1073741843.81221197163/10153404992567164/?type=1&theater evo sta je cr objavio na fejsu i mi se nadamo 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
2 ss koja potvrduju 2 stvari :
1. je da Cristiano ostaje u Realu sigurno i iducu sezonu!
2. je da apsolutno svi zele da Ancelotti ostane u klubu, pa i on sam....
Ronaldo je prvi igrac u povijesti koji je osvojio ,Zlatnu kopacku' 4 puta!!
Najbolji igrac u povijesti sto se mene osobno tice, i jedan od rijetkih koji konstantno skoro svaku tekmu odigra na najvisoj mogucoj razini.... Kakva legenda i kakav covjek!
ili...da ako Carlo ode ide i Cristiano :)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
ili...da ako Carlo ode ide i Cristiano :)
Svi u Milan :D Vamoss :D
Ja objektivno mislim da bi RM bio bitno jaca momcad da za CR7 i Balea upiknuo 250 mil. € i s time kupe par postenih igraca koji cine razliku u vaznim tekmama (Modric, Ramos odnosno mlade talentirane zamjene)
eh da niste prodali Xabija i Di Mariju...tesko bi mi uzeli naslov...
Ali hebiga Perezu je stalo do love, a ne do kluba
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
Hehe da, kao prvo Ancelotti bi ovo ljeto isao jedino u Milan a izjavio je da u slucaju otkaza ce pauzirat... A kao drugo Ronaldo vrijedi oko 150mil sto je predvideno za cjelokupnu obnovu tima tak da 
Ma za Di Mariu lako, James ga je u potpunosti zasjenio... Ali Xabi je hendikep a on je otisao svojevoljno na opce cudenje....
Ja sam bez obzira dojma da bi mi osvojili titulu i finale LP da je samo Modric unatoc sviju bio zdrav, unatoc svemu smo zavrsili na SAMO -2 sto je jako dobro al zasluzeno ste ove sezone vi tu gdje jeste :)
Neka velika obnova i ponovno dovodenje mladih igraca bi bila greska... Pa vec sada nam je prosjek veznog reda 23g. + Odegaard sa svojih 16... A prodajom CRa bi se koprcali u blatu jer nas on uvijek izvadi svojim golovima....
Bale je vec druga prica i tu se da masna para izvadit, a vidli smo da ga Jese donekle moze zamijenit... Bez obzira ja bih ga volio vidjeti jos jednu sezonu na djelu jer ce iducu godinu ionako se moc za njega 100mil izvuc jer je mlad...
Dovest De Geu i nekog u tipu Verrattia te prodat Illaru i ekipu i bilo bi sasvim dovoljno.....
Ja objektivno mislim da bi RM bio bitno jaca momcad da za CR7 i Balea upiknuo 250 mil. € i s time kupe par postenih igraca koji cine razliku u vaznim tekmama (Modric, Ramos odnosno mlade talentirane zamjene)
eh da niste prodali Xabija i Di Mariju...tesko bi mi uzeli naslov...
Ali hebiga Perezu je stalo do love, a ne do kluba
Di Maria je tražio €12 mil. plaću, normalno da mu nije dao tolike pare, a prije tog je imao oko 3-4 mil.
Misliš da se igrači poput Modrića, Benzeme, Xabi-a i ostalih nebi bunili?
Di Maria se još na svjetskom naljutio na Pereza kad su mu poslali pismo da ne igra u finalu zbog moguće obnove ozljede što je on podrapao i poslao sve u pm.
Također je još zahtijevao da igra na krilu gdje su obje pozicije već bile rezervirane za Ronalda i Bale-a.
Nema tu šta žalit za njim, vidim kako se proslavio u Unitedu, ošao za parama, a i ogromne pare smo zaradili na njemu.
Nisam gledao utakmicu zbog gostiju, ali sigurno je bila gledljiva s obzirom na kišu golova. Samo bez obzira na 7 golova, glupo je od Getafe-a primit 3 gola, odmah znaš na čemu ti je obrana i golman.
Ja sam bez obzira dojma da bi mi osvojili titulu i finale LP da je samo Modric unatoc sviju bio zdrav, unatoc svemu smo zavrsili na SAMO -2 sto je jako dobro al zasluzeno ste ove sezone vi tu gdje jeste :)
Neka velika obnova i ponovno dovodenje mladih igraca bi bila greska... Pa vec sada nam je prosjek veznog reda 23g. + Odegaard sa svojih 16... A prodajom CRa bi se koprcali u blatu jer nas on uvijek izvadi svojim golovima....
Ma isto mislim,pa ova ekipa je prvi dio sezone mljela sve pred sobom uz odlican nogomet tako da isto mislim da nije ozljeda bilo sve bi izgledalo drugacije,ruku na srce na klupi nema bas kvalitetne zamjene osim Isca i Cice.Zeznuto jer nemozes dovest nekog vrhunskog igraca da sjedi na klupi i ceka da se neko ozljedi.
Ljudi su postali malo razmaženi pa misle da ak nemaš igrača koji zabija 60 golova u sezoni, ne možeš ništa. Normalno je da kad ti je cijela taktika zasnovana na jednom igraču, igra pati kad njega nema u momčadi. Ali to ne znači odmah da sad taj igrač ode, nastaje raspad sistema. Niti će propasti Real odlaskom Ronalda, niti Barca odlaskom Messija (makar se svi ovdje nadamo tome :P).
Nama je trenutno olakotna okolnost što Ronalda možemo prodati sad u npr. PSG-u za 100m+ ili pričekati još 2-3 godine ako želi ostati i prodati ga u MLS za dam se kladiti podjednake pare. Ovisiti će o Ronaldu na kraju. Ako čovjek želi odigrati još koju sezonu za United ili promijeniti kompletno sredinu iz bilo kojeg razloga, nemamo nikakvog prava zadržati ga. A ako želi ostati, onda su dileme još manje.
Uglavnom, definitivno ne bi bilo iznenađenje da odu i Bale i Ronaldo. Sigurno ne toliko neočekivani ko neki odlasci prošle godine. Ko i uvijek, transferni rok sigurno neće biti dosadan.
Nadam se da je sve oko Beniteza prazna priča...
A što se tiče Di Marie i Alonsa, opće je poznato da je Alonso otišao svojom voljom, a Di Maria je htio više para. Nismo mi Barcelona pa da nam jedan igrač diktira tko će igrat, tko će bit trener i sam sebi postavljat plaću...
Nismo mi Barcelona pa da nam jedan igrač diktira tko će igrat, tko će bit trener i sam sebi postavljat plaću...
Zato što nemate igrača sposobnog odlučivati velike utakmice :))
Nismo mi Barcelona pa da nam jedan igrač diktira tko će igrat, tko će bit trener i sam sebi postavljat plaću...
Zato što nemate igrača sposobnog odlučivati velike utakmice :))
Realno RM igra za k*rac u 2015 a Ronaldo nas je vukao sve do polufinala, ali Messi je donirao penal (iako je prije s noge uzeo Neymaru gol) pa je on sveukupno gledano bolji 

Realno, da nemamo trio u napadu bili bi prosječna ekipa..
I zbilja ideš govoriti o "krađi" gola Messija i onda doniranju penala, a imaš u svojoj ekipi igrača koji se LJUTI kad mu suigrač zabije gol..
Realno, da nemamo trio u napadu bili bi prosječna ekipa..
I zbilja ideš govoriti o "krađi" gola Messija i onda doniranju penala, a imaš u svojoj ekipi igrača koji se LJUTI kad mu suigrač zabije gol..
Ti vidiš samo ono šta želiš vidjeti, tu ja ne mogu ništa. Da si gledo utakmicu umjesto videa od 10 sekundi na troll footballu možda bi imo pojma o čem pričam ;)
Gle, svi znaju da je Bale promašaj, od Carla je pogreška što ga forsira, a u takvim prilikama nitko nebi štedio loptu i išao dodavati..
Uostalom to nije jedini primjer gdje se on ljuti..
Gle, svi znaju da je Bale promašaj, od Carla je pogreška što ga forsira, a u takvim prilikama nitko nebi štedio loptu i išao dodavati..
Uostalom to nije jedini primjer gdje se on ljuti..
HAahhahah, nemaš pojma, ti znaš da se ljuti kad mu se ne doda, a ne gledaš nijednu Realovu utakmicu, kladim se da si od onih koji gledaju jedino El Clasico i od četvrtfinala lp.
Još samo fali da mjerilo postane i ljutnja na utakmici hahahah
HAahhahah, nemaš pojma, ti znaš da se ljuti kad mu se ne doda, a ne gledaš nijednu Realovu utakmicu, kladim se da si od onih koji gledaju jedino El Clasico i od četvrtfinala lp.
Upravo si izgubio okladu..
Mjerilo čega? Napisao si krađu Messija, ja sam ti odgovorio ljutnjom Ronalda, jesam i jednom riječi spomenuo o najboljemu?
Upravo si izgubio okladu..
Mjerilo čega? Napisao si krađu Messija, ja sam ti odgovorio ljutnjom Ronalda, jesam i jednom riječi spomenuo o najboljemu?
Ja primjerice volim da meni igrac u ekipi je gladan gola, da grize i da se bori za svaki gol. Ja nisam vidio niti jednom da se frajer ljutio na nekog kad je zabio gol... to sta se grimase na licu citaju kako kome pase je sasvim subjektivna stvar i u to ne ulazim. Netko ko ga voli gledat ce na to jedno a tko ga mrzi drugacije. Ljudi ocito ne vole srcane igrace i zeljne igre... bolje je biti hebena statua i cekati loptu i zabijat.
Sljedece sezone staviti ga na cistog spica i neka trpa. Kako je zakuco onaj prvi gol protiv Getafea to rijetko tko moze tako.
Mora nam svima bit drago da zivimo u vremenu kad mozemo pratit Ronalda i Messia u akciji i jednog dana pricati kakav smo dvoboj za rekorde gledali svaku tekmu. A to sta se ide u krajnost gledati tko je bolji nema smisla...
Di Maria je tražio €12 mil. plaću, normalno da mu nije dao tolike pare, a prije tog je imao oko 3-4 mil.
Misliš da se igrači poput Modrića, Benzeme, Xabi-a i ostalih nebi bunili?
Di Maria se još na svjetskom naljutio na Pereza kad su mu poslali pismo da ne igra u finalu zbog moguće obnove ozljede što je on podrapao i poslao sve u pm.
Također je još zahtijevao da igra na krilu gdje su obje pozicije već bile rezervirane za Ronalda i Bale-a.
Nema tu šta žalit za njim, vidim kako se proslavio u Unitedu, ošao za parama, a i ogromne pare smo zaradili na njemu.
Nisam gledao utakmicu zbog gostiju, ali sigurno je bila gledljiva s obzirom na kišu golova. Samo bez obzira na 7 golova, glupo je od Getafe-a primit 3 gola, odmah znaš na čemu ti je obrana i golman.
Ma pristao bi on i na 10. A to je vjerojatno trecina koliko okrecu na njegovim dresovima.
Di Maria je astronaut za Balea i Benzemu i zasluzio bi svaku lipu te place kako je igrao tu sezonu i na SP tako da ta tri igraca jednostavno ne mogu stati u istu recenicu.
U Manchesteru ga je unistio LvG, igra poziciju koja ne postoji u modernom nogometu osim kod LvG i taj ce vjerojatno isto otici iz kluba.
Cekaj da dode Di Maria u PSG pa ces vidjet kako cete ga zalit...
To isto su rekli za Ozila kad je otišao pa baš i nije da netko žali za njim. Možda je ona sezona bila vrhunac koji Di Maria može pružiti i nikad više ne bi odigrao takvu sezonu. Naravno da sad kad je sezona završila kako je završila, svi potezi od ranije izgledaju kao loši, ali prodati Di Mariu u tom trenutku za 60m eura je bilo logično. Čovjek napokon nešto odigra nakon par sezona u klubu i odmah hoće 3-4 puta više para.
Kakav spricer majku ti poljubim....
Kaj je najbolje, frajera stavis na 9 i moze trajat godinama....
Uputis centarsut i to je vec 90% gol ako je CR unutra... Kad tome pridodas skill, sprint, asistencije, sut dobijes najkompletnijeg igraca na svijetu...
Gledajuci individualnu igru zasluzuje i Zlatnu loptu, sad pitanje kako ce glasaci gledat ako Barca osvoji Ligu Prvaka i Copa America je ove godine.....
Uputis centarsut i to je vec 90% gol ako je CR unutra... Kad tome pridodas skill, sprint, asistencije, sut dobijes najkompletnijeg igraca na svijetu...
Gledajuci individualnu igru zasluzuje i Zlatnu loptu, sad pitanje kako ce glasaci gledat ako Barca osvoji Ligu Prvaka i Copa America je ove godine.....
Kkao zasluzuje kad se gleda 2015. godina?Messi je u 2015 puno bolji.A u obzir se izuma i to da ce Messi vrlo vjerovatno osvojiti trostruku krunu,Ronaldo nema nikakve sanse niti po icem zasluzuje,
slazem se s tobom mada ja vise volim da igra kao desni krilni vezni napadac jer dolazi do punog izrazaja njegova vjestina 
Tek je pola godine proslo, ali Ronaldo ima vise golova no ipak je u zaostatku.
Messiju puno pomaze Copa America, i vjerojatno 3 trofeja....
Bit ce zanimljiva borba...sretno obojici
Kkao zasluzuje kad se gleda 2015. godina?Messi je u 2015 puno bolji.A u obzir se izuma i to da ce Messi vrlo vjerovatno osvojiti trostruku krunu,Ronaldo nema nikakve sanse niti po icem zasluzuje,
barca mozda osvaja trostruku krunu a ne messi.i evo vidis prijatelju moj imas statistiku koja kaze da je ronaldo bolji od messija.nema daljnje price oko toga jer dilema je rijesena.
barca mozda osvaja trostruku krunu a ne messi.i evo vidis prijatelju moj imas statistiku koja kaze da je ronaldo bolji od messija.nema daljnje price oko toga jer dilema je rijesena.
U krivu si.Gledaju se golovi i asistencije iz 2015. godine iskljucivo ne i 2014 godine