Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.245.523
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
13 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

Danas svoj 34. rođendan slavi najveća legenda kluba. Da, najveća, nitko nikada nije dao klubu što je on dao. Bezuvjetnu ljubav. I nakon svega naši "fanovi" ga zvižde. San Iker hvala ti za sve što si dao klubu. Za mene si heroj, i nije bitno i da primiš 10 golova na utakmici, za mene ćeš uvijek bit najveći. 

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
12 godina

jedan od rijetkih igrača koji zaslužuje respect svih

14 godina
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!

Istinska legenda , nadam se da će se umiroviti u Realu.Mislim ako dođe De Gea , De Gea će braniti ali nek Iker makar ostane kao rezerva i nek brani kup i neke manje utakmice.Uglavnom bilo bi lijepo od Reala da ga se ne riješi,tj Pereza

http://social.xfire.com/profile/strmi007
15 godina
neaktivan

Sto se Pereza tice, jucer su imali sastanak u upravi sa Casillasom te je postupio maksimalno gospodski i rekao Casillasu da ga on nece prodati vec samo u slucaju ako on sam to zatrazi!!.... 

Najveca legenda kluba, koliko je samo mladih vratara inspirirao i sjecam se da sam kao klinac samo zbog njega volio stajati na golu i praviti se da sam ja on.... 

Sretan mu rodendan, zelim da jos puno godina provede u nasem klubu i umirovi se kao prava legenda jer jos je rano i moze puno toga dati za nas kao igrac i kao mentor mladom De Gei koji ako ce ga slusati ce postati sljedeci broj 1 na svijetu.....

On je dusa i srce ovoga kluba, nasa jedina jedinica.....  

Sto se pak Carla tice - Cristiano, Toni i Bale su upravi dali do znanja da zele da on ostane.... Za njega sam isto 95% siguran da ce ostati, samo mu treba dovesti par igraca s kojima cemo dobiti sirinu klupe i kvalitetne rezerve i on ce pokazati zbog cega je najbolji trener danasnjice....... 

I za kraj, Bale je promijenio stil frizure.... Mozda ce sada poboljsati svoju igru heheh

14 godina

Bale sad ima frizuru kao Bjorn Ironside

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
15 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

Bale sad ima frizuru kao Bjorn Ironside

Ma ovo sad mu je puno bolje, IMHO... Onak zalizano mu fakat nije stajalo, ovo kad mu jos malo poraste haha

Evo ih par sa prezentiranja Real Madrid aplikacije 

15 godina
neaktivan

moj iker disi kupio tu kosulju... takvu u bosni najveci krkani

ne nose u svadbe..

12 godina

Slika sve govori

15 godina

Mislim da je trebalo jasnije definirati ove odabire u anketi. Što točno je "ležernija rasprava"? Da li je to ovo što smo imali do sad ili je ovo bila "slobodna rasprava"? Ako je ovo bilo ležerno onda definitivno treba biti strože, ali ako nije onda bih prije glasao za to nego da se baš za svaku glupost ide ljude kažnjavat.

E sad, ovo slijedeće uopće ne kužim.

U napomeni piše da se 2 i 3 zbrajai ako je toga ukupno više od 1, bira se između 2 i 3.

Znači, realovci smo zatražili da se napravi nešto s konstantim provokacijama u "našoj" temi. I sad ako na primjer 30 realovaca glasa da se postroži režim, 15 barcelonaša glasa za ležernu i 20 barcelonaša glasa za slobodnu raspravu, ispasti će da smo odabrali slobodnu raspravu? Sam ja jedini kome je ovo u najmanju ruku smiješno? 

Trenutno je nekih 60+ glasova, a mislim da bi bio pravi uspjeh pronaći i 20 ljudi koji aktivno pišu u ovoj temi. Pa kao prvo, zbog čega bi oni koji uopće ne sudjeluju imali pravo ikakvog izbora i kao drugo, opće je poznato da barca ima više forumaša pa na koju foru da onda uopće mi izglasamo ono što je najbolje za našu temu?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina

Iker Casillas je za Real Madrid zasad, u ovih 16 sezona, odigrao 723 utakmice, a kapetan "kraljevskog" kluba je od 2010. godine.

Sa reprezentacijom je skupio 161 nastup te je po tom pitanju apsolutni rekorder.

Osvojeni trofeji:
Liga prvaka - 3
La Liga - 5
Kup kralja - 2
Šp. superkup - 4
Svjetsko klupsko prvenstvo - 1
Interkontinentalni kup - 2
Eu. superkup - 2

17 godina
The_K kaže...

Slika sve govori

Ne znam mene na japanske samuraje podsjeća lik.

Bilo bi najbolje da vrati frizuru iz prve sezone jer duga kosa mu ne paše nikako, a po mogućnosti i da vrati i formu iz te sezone XD

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2015 19:19 (Hyperion).
16 godina
moderator

@Hexfire Sad imate potpunu slobodu,reagirali smo uglavnom na vrijeđanje.

Ležernije bi bilo da se i dalje prcate al da se benaju likovi koji pretjeruju.(boixus,delboy i slični)

Strogo je da se takve provokacije brišu a likovi kartoniraju.Naravno to ne znači da ćemo skakati na svaki takav post.

سمندری ڈاکو
11 godina

evo da se malo ubacim u temu jer navijam za Real pa me zanima bi li vi volili da Bale ode iz Reala jer meni osobno je najdrazi igrac u Realu ova sezona mu nie isla od ruke ali covijek je stvarno klasa bar sto se mene tice 

13 godina
MaciStyle kaže...

evo da se malo ubacim u temu jer navijam za Real pa me zanima bi li vi volili da Bale ode iz Reala jer meni osobno je najdrazi igrac u Realu ova sezona mu nie isla od ruke ali covijek je stvarno klasa bar sto se mene tice 

Lik je klasa, ali njega u zadnjih par tekmi koliko sam gledo Real nitko nije posteno proigro kako treba. Ja cu uvijek rec da je on trkace grlo, pa zasto se onda to ne iskorist. Ima on neku tehniku, poceo je fino koristit i vanjsku za ubacivanja... al' opet... sta mu vrijedi kad ga nitko nije posteno proigro od kad je Modric ozljeden.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
pirat kaže...

Ležernije bi bilo da se i dalje prcate al da se benaju likovi koji pretjeruju.(boixus,delboy i slični)

Strogo je da se takve provokacije brišu a likovi kartoniraju.Naravno to ne znači da ćemo skakati na svaki takav post.

Zahvaljujem na pojašnjenju. 

Teško je biti pametan u vezi Balea. Da smo sigurni da ga možemo prodati za približne pare bilo bi lakše procijeniti. U ovom trenutku može se bez njega, ali trebalo bi probati sa Ronaldom u špici, a više oko Balea temeljiti igru. Samo teško da će do toga doći. Mislim da bi onda on puno bolje izgledao na terenu. Ovako kad se muči i sa udarcem i ubačajima s te desne strane nema puno smisla. Kupit De Geu i pravog veznjaka pa ćemo vidjeti hoće li biti dovoljno. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
pirat kaže...

čekaj , u anketi najviše odnelo strogo 40 naspram ostala dva 33 zajedno.I sad odjednom potpuna sloboda

15 godina
sstrmi kaže...

čekaj , u anketi najviše odnelo strogo 40 naspram ostala dva 33 zajedno.I sad odjednom potpuna sloboda

Ne. Potpuna sloboda je trenutno, a anketa je još uvijek otvorena i vidjet će se kako će biti dalje.

12 godina
sstrmi kaže...
pirat kaže...

to on misli dosada, valjda

14 godina
neaktivan

evo zasto je najbolji na svijetu

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
11 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

evo zasto je najbolji na svijetu

Zato što je Messi s druge planete

14 godina
neaktivan
el pistlero123 kaže...

nije s druge planete nego on izgleda kao da je sa druge planete.spoj kanalizacijskog stakora i cudnovatog kljunasa ne moze nikako izgledat kao da je sa ove planete.

12 godina
protjeran
cod4gamer kaže...
el pistlero123 kaže...

nije s druge planete nego on izgleda kao da je sa druge planete.spoj kanalizacijskog stakora i cudnovatog kljunasa ne moze nikako izgledat kao da je sa ove planete.

hahaahahah 

This time next year we'll be millionaires
12 godina

da znam kako je izgledao cristiano prije nego sto je iso na bog zna kolko plastičnih operacija, nebi ond blatio messija na tvome mjestu

14 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

da znam kako je izgledao cristiano prije nego sto je iso na bog zna kolko plastičnih operacija, nebi ond blatio messija na tvome mjestu

da ronalda udari vruca pegla posred face bio bi svejedno lijepsi od messija

12 godina

a glupih fora, daj prestani ne ide ti

16 godina
cod4gamer kaže...
Del_Boy97 kaže...

da ronalda udari vruca pegla posred face bio bi svejedno lijepsi od messija

Jel ti ocjenjueš ljude po ljepoti i izgledu? Ako da onda si stvarno da nekažem što.

Dakle, Ovu 2015 je Messi pokaza više i igra bolji nogomet od Ronalda i sigurno će biti najbolji igrač 2015godine. 

Ronaldo je zasluženo dobio prošle godine nagradu za najboljeg igrača. 

Ove godine ga je očito sjebla ona pička Irina (ili kako se već zove. Ime nebitno, ali je komad ipo), meni kao navijaču barce je drago da ga je sjebala. 

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

a glupih fora, daj prestani ne ide ti

bolje ti je makni se iz ove teme jer ne vidim razloga zasto toliko volis biti ponizavan.stalno dolazis po jos 

12 godina
14 godina
12 godina
protjeran

Dat ce De geu i 30 miliona i to je njegovas vrijednost

This time next year we'll be millionaires
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice