Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.303.532
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
14 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
Et_Tu_Brute? kaže...
TheDarkSide kaže...
crack kaže...

sta ste uefalonci došli slavit tu,najjači mi je onaj alves lik bi se sa svima kačio a svi ga gledaju ono chill mali pojest ću te.

Da hahaha, to sam se i ja smijao...krenuo nesto xabiu da sere a xabi ga hladno odhebao i odgurnuo....samo bi se kacio, i samo bi padao po terenu...a nemas ga sta vidit...mali hobit:D

Lol, Xabi pokazao koliki je gypsy, vidi mu se u licu da je *... Po karakteru pljunuti Pepe

Da Xabi gypsy...haha za ovakve gluposti bi čovik triba odgovarat na sudu. Jedan od najcjenjenijih i uglednijih nogometaša.

15 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

Izgleda da ova "Bug forum Barca-škola za polupismene trolove" sasvim solidno radi. Eto nam još jednog novog.

14 godina
neaktivan

Et_Tu_Brute?  ti izgleda nisi nikad gledao nogomet. Ako je itko miran, stalozen, pribran, korektan i sta sve ne da ne nabrajam...onda je to xabi alonso. A kad njega, pazi, cak njega netko uspije izivcirat i izpilat onda znas koliko je sati, i koliko je ta druga osoba "djubre" po karakteru...A alveša ceka ramos i pepe u uzvratu pa da vidimo sta ce onda...onda mu ne gine kolektivno bacanje...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
15 godina

Gledao sam tekmu u kompletu i ajde, mogu reći da sam nakon svega zadovoljan konačnim rezultatom, makar, uvijek bi moglo bolje!!!!

Vidi se kolik pogotovu u ovakvim situacijama Luka Modrić znači Real Madridu, i ponovno kažem ne vjerujem da će Big Mou napustiti Madrid krajem mjeseca lipnja!

Suma sumarum; nama odgovara svaku egal osim 1 : 1, u što ne vjerujem da neće biti, jer u onoj, drugoj utakmici oni su domaćini, njima je pokazati se koliko mogu igrati i nadigravati, a mi ćemo se opraviti od ozljeda i popuniti svježim igračima za uzvrat, jedva čekam, osjećam da će mo ih poderati kao prese masnu krpu {#}!!!! 

Pohvale Raphäel Varane-u i našem NOVOM golmanu Lopez-u, svakako je bolji od Adan-a, bez ikakve sumnje {#}

ATJ Lučko
14 godina
Hexfire kaže...

Izgleda da ova "Bug forum Barca-škola za polupismene trolove" sasvim solidno radi. Eto nam još jednog novog.

Ako si se meni obraćao... Niti sam neki strastveni fan Barcelone, a valjda nisam nepismen, mislim još mi se nitko nije obratio da neznam pisati, a to za trola, molio bi te da prestaneš sa tim ad hominem piydarijama i ako nemaš što _pametno_ za napisati, da nepišeš...

TheDarkSide kaže...

Et_Tu_Brute?  ti izgleda nisi nikad gledao nogomet. Ako je itko miran, stalozen, pribran, korektan i sta sve ne da ne nabrajam...onda je to xabi alonso. A kad njega, pazi, cak njega netko uspije izivcirat i izpilat onda znas koliko je sati, i koliko je ta druga osoba "djubre" po karakteru...A alveša ceka ramos i pepe u uzvratu pa da vidimo sta ce onda...onda mu ne gine kolektivno bacanje...

Vidim da se vrtio oko Messia, onda je stvarno Messi neko teško djubre, kako ga nije sram nakon onog svega što je radio po terenu (A što je to napravio da je naljutilo svetca Xabia?)

A kako si počeo tu rečenicu kako je miran, stalozen.... etc* Ja pomislio da ćeš spomenuti Iniestu, ili je on isto mučko djubre?

Ubi bene, ibi patria.
14 godina
neaktivan

Tko je spominjao messia? I da je djubre? Dal ti uopce kopcas o cemu mi pricamo?? O onom ušatom alvešu...Nitko nije spomenuo lessia...

Iniesta i xavi isto, mirni, al se nekad i oni znaju bacakat, a kad se xabi alonso bacio?

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 23:37 (TheDarkSide).
15 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

.

Vidim da se vrtio oko Messia, onda je stvarno Messi neko teško djubre.

Ja pomislio da ćeš spomenuti Iniestu, ili je on isto mučko djubre?

Ne znamo koji je veće.

14 godina
neaktivan

Hex....hahahaha:D

Jedna slika vezana za varanea:)) SVjeze printano:)

14 godina
TheDarkSide kaže...

Tko je spominjao messia? I da je djubre? Dal ti uopce kopcas o cemu mi pricamo?? O onom ušatom alvešu...Nitko nije spomenuo lessia...

Iniesta i xabi isto, mirni, al se nekad i oni znaju bacakat, a kad se xabi alonso bacio?

Kopčam ja o čemu "mi" pričamo...

Evo da te citiram: "cak njega netko uspije izivcirat i izpilat onda znas koliko je sati, i koliko je ta druga osoba "djubre" po karakteru", A on se vrtio i podhebavao Messia, i još onaj totalno nepotrebni faul na Messiu pred kraj utakmice za koji je žuti karton dobio, sada pročitaj ponovo to što sam te citirao i to kako je "zapeo" za Messia, i valjda ćeš shvatiti da na kraju ispada da je Messi "djubre" po karakteru", ako se logički pročita tvoj post...

Ja mislim da nigdje nisam spominjao da se Xabi bacao po terenu... {#}

@Hexfire: Zbilja? Kakav je to čovjek nema mu ravnog u Reala i Barci skupa...

Ubi bene, ibi patria.
14 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
TheDarkSide kaže...

Iniesta i xabi isto, mirni, al se nekad i oni znaju bacakat, a kad se xabi alonso bacio?

Kopčam ja o čemu "mi" pričamo...

Evo da te citiram: "cak njega netko uspije izivcirat i izpilat onda znas koliko je sati, i koliko je ta druga osoba "djubre" po karakteru", A on se vrtio i podhebavao Messia, i još onaj totalno nepotrebni faul na Messiu pred kraj utakmice za koji je žuti karton dobio, sada pročitaj ponovo to što sam te citirao i to kako je "zapeo" za Messia, i valjda ćeš shvatiti da na kraju ispada da je Messi "djubre" po karakteru", ako se logički pročita tvoj post...

Ja mislim da nigdje nisam spominjao da se Xabi bacao po terenu... {#}

@Hexfire: Zbilja? Kakav je to čovjek nema mu ravnog u Reala i Barci skupa...

Xabi je messiu samo jedanput rekao "calma calma" i za usi ga uhvatio hahaha xd...a messi se onako ko tuzno dijete okrece liniskom sucu i govori mu da ga je ovaj dirao za lice hahah:D

Xabi i alves se ne trpe na terenu..pitam se zasto...bit ce da je alves jedna jako fer, korektna i fair-play osoba, pa zato nemoze u isti koš sa xabiem...

14 godina
TheDarkSide kaže...

Xabi je messiu samo jedanput rekao "calma calma" i za usi ga uhvatio hahaha xd...a messi se onako ko tuzno dijete okrece liniskom sucu i govori mu da ga je ovaj dirao za lice hahah:D

Xabi i alves se ne trpe na terenu..pitam se zasto...bit ce da je alves jedna jako fer, korektna i fair-play osoba, pa zato nemoze u isti koš sa xabiem...

Necu komentirati ništa oko avlesa, nema poante počinjati novu besmislenu raspravicu :)...

Da, Xabi je samo "jednom" rekao, i za uši uhvatio, i napravio nepotrebni prekršaj na njemu pred kraj utakmice i veći broj nepotrebnih odguravanja i potezanja... I sada kako nebi prigovarao sucu sa tim podhebavanjem? On je fizički jači od Messia, pa je razumno to podhebavanje, što misliš bili to radio Puyolu ili "NedajBože" Balotelliu i Ibrahimovicu{#}

Tada bi on bio taj koji prigovara, pa nema poante ga pravdati.

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 23:49 (Et_Tu_Brute?).
14 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
TheDarkSide kaže...

Necu komentirati ništa oko avlesa, nema poante počinjati novu besmislenu raspravicu :)...

Da, Xabi je samo "jednom" rekao, i za uši uhvatio, i napravio nepotrebni prekršaj na njemu pred kraj utakmice i veći broj nepotrebnih odguravanja i potezanja... I sada kako nebi prigovarao sucu sa tim podhebavanjem? On je fizički jači od Messia, pa je razumno to podhebavanje, što misliš bili to radio Puyolu ili "NedajBože" Balotelliu i Ibrahimovicu{#}

Tada bi on bio taj koji prigovara, pa nema poante ga pravdati.

E tu si se prevario...xabi se "hrvao" i sa puno jacim i vecima od sebe, i bez da kasnije kuka. Sve je bilo fer i u omjerima normalnog. On je gatuza strpao u đep ne jednom, nego više puta...a svi znamo kakav je gatuzo...heitingu, koji je isto zivotinja...izaso bi on na kraj sa svima njima...bez da kuka okolo...

14 godina

Mozemo ovako do jutra bez problema, ja mislim da sam ja vise u pravu od tebe, ti isto mislis da si ti vise u pravu od mene, a Hexfire.... e jos nisam dokučio jeli on ista misli dok pise... A uglavnom svi vucemo svoju "istinu"... Za dobrobit nasih racuna na Bug forumu ovdje cu stati sa "spamom"...

Ubi bene, ibi patria.
14 godina

Xabi igra onako kako mora igrati na svojoj poziciji i svoj posao odradjuje odlicno. Nema tu ni govora o nekakvom karakteru tipa Pepeovog, Xabi je ljudina i mislim da je do sad zasluzio respekt svojim igrama. Drugo je to sto ti mislis da se nogomet igra na prstima i bez kontakta.

Why so serious?
17 godina
neaktivan

Kakva će igračina postati ovaj Varane! {#}

COYI
14 godina
neaktivan

"SP savez uzeo u razmatranje Messija i Arbelou dvojac bi mogao propustiti revanas ukoliko se dokaze verbalni sukob na terenu."

Hahaha jos jedna sprdnja od saveza i nogometa...ovoj komediji nema kraja. Kad se "dira" messia dize se cijela drzvaa, vojska, nacionalna garda i sta sve ne na noge, jer je "tuzno nevino dijete dobilo kakvu uvredu"  Ali kad messi nabija loptu u tribine,ka udara igrace, evidentno nervozan ljut ili sta vec, kad on vrijeđa druge, kad villa vrijeđa po rasnoj, nacionalnoj i tko zna kojoj osnovi...TO SVE NEMA VEZE...jer ipak, jedno je kad se vrijednja jadnog barcelonasa, a drugo je kad on vrijeđa nekog drugog...to nije isto! 

Jos jednom se pokazalo...da se nogomet i pravila dijele na barcelonu i sve ostalo. Znaci ako si igrac barcelone sve ti je dopusteno...I onda ce jos nakraju navijaci barcelone imat obraza doc i zalit se, pazi ironije...barelonas o sudcima i pravilima....na njihovom mjestu nakon kradnja u zadnjih 6-7 godina ja bi sutio kao zaliven sljedecih 10 godina!

15 godina
neaktivan

Pišem samo da vidim jesam pogrešno shvatio kad piše:

"SP savez uzeo u razmatranje Messija i Arbelou dvojac bi mogao propustiti revanas ukoliko se dokaze verbalni sukob na terenu."

Kada kaže da bi dvoje moglo propustit, na koje dvoje se misli?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
14 godina
neaktivan
Novinarka koja je bila na parkingu kad se nastavio sukob Mesija i Arbeloe .
Po izlasku sa Bernabea Messi je izisao iz autobusa i urlao na Arbelu , bilo je dosta psovki dok je Arbeloa nasmijao se i rekao "idiote Argentiski ode ti autobus" , nakon toga Xavi je izisao po Messija i sa njim usao u autobus..
Sve ovo SP savez provjerava i ako se dokaze dvojca bi mogao da dobije kaznu cak i da propuste drugu utakmicu u kupu.

Hahaha, pa onda nesto recite za igrace reala...to je ono sta sam ja govorio...nije messi ono sta se prikazuje u javnosti :))

14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
Po izlasku sa Bernabea Messi je izisao iz autobusa i urlao na Arbelu , bilo je dosta psovki dok je Arbeloa nasmijao se i rekao "idiote Argentiski ode ti autobus" , nakon toga Xavi je izisao po Messija i sa njim usao u autobus..
Sve ovo SP savez provjerava i ako se dokaze dvojca bi mogao da dobije kaznu cak i da propuste drugu utakmicu u kupu.

Hahaha, pa onda nesto recite za igrace reala...to je ono sta sam ja govorio...nije messi ono sta se prikazuje u javnosti :))

To sta pricas nema nikakvu osnovu,dokaz...samo puste rijeci tamo neke novinarke,ako se pokaze istinom onda je to bilo stvarno ruzno od Messija i treba ga kazniti...a za ono gore sta si rekao kako se Barcini igraci ne kaznjavaju,samo cu te pitati kolko je Mourinho dobio za prst u oko Titi,kolko je Pepe dobio kad je namjerno nagazio Messija...ovo za Villu pricas bezveze jer je i sam Ozil rekao da nije bilo nikakvih rasistickih uvreda od strane Ville...tako da ako se ikome popusta u tom pogledu to je RM

14 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
TheDarkSide kaže...

To sta pricas nema nikakvu osnovu,dokaz...samo puste rijeci tamo neke novinarke,ako se pokaze istinom onda je to bilo stvarno ruzno od Messija i treba ga kazniti...a za ono gore sta si rekao kako se Barcini igraci ne kaznjavaju,samo cu te pitati kolko je Mourinho dobio za prst u oko Titi,kolko je Pepe dobio kad je namjerno nagazio Messija...ovo za Villu pricas bezveze jer je i sam Ozil rekao da nije bilo nikakvih rasistickih uvreda od strane Ville...tako da ako se ikome popusta u tom pogledu to je RM

Moj odgovor: Villa, Alves, Pedro, Biskvit...ova cetri imena...sve bi bilo jasno razumu...neda mi se ulazit dalje u diskusije...al mou je dobio kazne, vise njih...pepe je dobio, al ne radi tog kako vi kazete "Namjernog" gazenja...sta ce ga namjerno gazit kad ga ionako u svakom startu pokupi? Odnosno messi je vise na podu nego sta trci...

15 godina
neaktivan

Sve je to rekla kazala, kakva novinarka, dajte molim vas, sve je to žuta štampa. No dajte budite isto tako malo objektivni, a ne hrpa fanboy budala, tko zna što mu je sve Arbeloa izgovarao za vrijeme utakmice, a i ovaj verbalni konflikt je upitan. Messi je takav, kakav je i kada je u pitanju ponos kluba, njegovog obraza i slično, naravno da zna biti nervozan kao i svaki drugi igrač. No zato nikada, ali nikada nije hvalio sam sebe kao npr. Ronaldo. Također nema nikakvih skandala i afera te živi najnormalnijim životom. Često je i sam više puta naglasio da kada je u pitanju utkamica, bitna mu je samo pobjeda momčadi i nije bitno kakvi sve postpuci su potrebni da bi se do nje došlo. Ono što treba cijeniti kod njega je što u životu nije simulirao, a diže se i kreče dalje gotovo uvijek. No i nakon svega toga protivnici ga i dalje tuku, ruše i pritom provociraju kao Xabi Alonso jučer. Ne okrivljujem za to Alonsa, nego Mourinha koji im govori da rade takve stvari i zato je Realov ugled na najnižm granama otkada je on trener.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 15:25 (Đapa club).
14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Moj odgovor: Villa, Alves, Pedro, Biskvit...ova cetri imena...sve bi bilo jasno razumu...neda mi se ulazit dalje u diskusije...al mou je dobio kazne, vise njih...pepe je dobio, al ne radi tog kako vi kazete "Namjernog" gazenja...sta ce ga namjerno gazit kad ga ionako u svakom startu pokupi? Odnosno messi je vise na podu nego sta trci...

Je je dobili su strasne kazne ma daj...njihovi potezi su vas samo odusevili i divili ste im se,sto je meni bolesno i jadno,a sad nesto seruckate kad je neko iz Barce prgav,a opet kazem sve su to neutemljene vase bajke...imate i vi svoje heroje Di Maria,CRistina,Pepe,Marcelo,Prevoditelj...zalosno da se jedni profesionalci poput njih ponasaju tako na terenu,daju onakve izjave i slicno..Lako je Messija od 67-68 kila udarit po nozi ili ga nagazit,i ti to zoves duelom,pa nek to Pepe uradi nekom svoje visine,tezine,a i puno prgavijem igracu pa bi vidio sta bi bilo...on je za mene obicna piz*a koja samo zna udarati igrace za koje zna da mu nece vratiti..

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 15:20 (barcafan12).
14 godina
neaktivan

Jesi gledao kad milan-real? dok je ibra bio u milanu. Sta je pepe njemu radio, a ibra je jos ja mislim i veci od pepe-a...pepe je kao gatuzo...nije njega strah nikog...nitko se ne zali. Sta je flamini radio veznom redu reala...pa je xabi stavio gatuza u đep i tako..

Nogomet se igra sa kontaktom, a ne ko balet...na prstima...

Nedaj boze da messi ode u premier ligu, pa on bi vise plakao i bio na podu nego sta bi igrao. Kad bi naletio na branice MAN U i Chelsea, Man City-a? Sta bi onda? Plakao? Trazio pravilo i zakon da mu se smije dopustit da prodje? Da ga se nesmije rusit? Ovi se u spanjolskoj, posebno barcelona poceli ponašat ko tetkice, oni bi da igraju al da ih se tako rec ne dira...Pa sta je to nogome t ili zaobilazenje pijuna?Tko uspije u premier ligi, uspijet ce svugdje, tamo je najkrvaviji, najjaci nogomet, sta se tice kontakta. A i tamo engleki sudci nebi sudili 90% "Prekrsaja" koje sude u spanjolskoj. Nogomet je muska igra, tko nemoze iztrpit nekad i "batine" taj nema sta radit. Treba znat dobit i dat batine...a ne se ponašat ko baletan, ili tetkica...

16 godina
neaktivan

do jaja

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 21:36 (CreaToR).
14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Nedaj boze da messi ode u premier ligu, pa on bi vise plakao i bio na podu nego sta bi igrao. Kad bi naletio na branice MAN U i Chelsea, Man City-a? Sta bi onda? Plakao? Trazio pravilo i zakon da mu se smije dopustit da prodje? Da ga se nesmije rusit? Ovi se u spanjolskoj, posebno barcelona poceli ponašat ko tetkice, oni bi da igraju al da ih se tako rec ne dira...Pa sta je to nogome t ili zaobilazenje pijuna?Tko uspije u premier ligi, uspijet ce svugdje, tamo je najkrvaviji, najjaci nogomet, sta se tice kontakta. A i tamo engleki sudci nebi sudili 90% "Prekrsaja" koje sude u spanjolskoj. Nogomet je muska igra, tko nemoze iztrpit nekad i "batine" taj nema sta radit. Treba znat dobit i dat batine...a ne se ponašat ko baletan, ili tetkica...

Aha zato je CR otisao iz engleske,nije mogao trpiti sve te prekrsaje,zato i je stekao reputaciju najveceg simulatora.Pa vidio bi ja tvog Pepea tek u Eng.ligi kad je takva faca,tamo su malo krsniji momci i tanjih zivaca...samo cu ti rec Edin Dzeko,pogledaj kad mu je isao s*at u facu,Pepe ga nije smio ni pogledat,ovo za Ibru nisam vidio i nisam siguran da je to tako bilo poznavajuci Ibru...Slazem se da se nogomet mora igrati cvrsto s puno duela,al ono sta rade igraci Reala je stvarno bezobrazno,idu s namjerom da ozljede igraca a ne da mu uzmu loptu...pogotovo protiv Barcinih igraca...kolko je samo puta Pepe nagazio Messija do te mjere da mu je mogao slomiti nogu,Ramos takoder...ako ti to smatras muskom igrom onda nisi nikad igrao nogomet...sta bi bilo da nedaj Boze mu slomi nogu ili bilo kom drugom,kako bi onda pricali...

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 15:37 (barcafan12).
15 godina
TheDarkSide kaže...

Jesi gledao kad milan-real? dok je ibra bio u milanu. Sta je pepe njemu radio, a ibra je jos ja mislim i veci od pepe-a...pepe je kao gatuzo...nije njega strah nikog...nitko se ne zali. Sta je flamini radio veznom redu reala...pa je xabi stavio gatuza u đep i tako..

Pepu treba psihjatarsko ljecenje a ne glolirificranje od fanboi-a za takvu prljavu igru i ako ti ili itko drugi to podrzava isto treba si pregledati glavu.

Neznam kako si netko moze stvari poput namjernog gazenja protivnika ( pogotovo dok sudac zaustavi igru ) protumaciti kao musku igru to je jednostavno bolesno...

Pogledaj si "musku" igru Pepe-a pogotovo ovu prvu minutu..

To nije normalno i ja ne vjerujem da netko to moze odobravati i zvati muskom igrom ? Ili ste toliko fanbojevi da ste sami sebe uvjerili u te gluposti

koje pisete ili vam isto treba posjet ljecniku ko i Pepu.

twice the pride double the fall
15 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Ovo nije istina, igrači iz Premier lige često imaju problema sa prilagodbom u drugim europskim klubovima. Razlog tomu je što je engleski nogmet fizički jak, ali su zato kretnje igrača puno sporije i ne igra se na tempu jednog Reala, Barce itd.

16 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Sve je to rekla kazala, kakva novinarka, dajte molim vas, sve je to žuta štampa. No dajte budite isto tako malo objektivni, a ne hrpa fanboy budala, tko zna što mu je sve Arbeloa izgovarao za vrijeme utakmice, a i ovaj verbalni konflikt je upitan. Messi je takav, kakav je i kada je u pitanju ponos kluba, njegovog obraza i slično, naravno da zna biti nervozan kao i svaki drugi igrač. No zato nikada, ali nikada nije hvalio sam sebe kao npr. Ronaldo. Također nema nikakvih skandala i afera te živi najnormalnijim životom. Često je i sam više puta naglasio da kada je u pitanju utkamica, bitna mu je samo pobjeda momčadi i nije bitno kakvi sve postpuci su potrebni da bi se do nje došlo. Ono što treba cijeniti kod njega je što u životu nije simulirao, a diže se i kreče dalje gotovo uvijek. No i nakon svega toga protivnici ga i dalje tuku, ruše i pritom provociraju kao Xabi Alonso jučer. Ne okrivljujem za to Alonsa, nego Mourinha koji im govori da rade takve stvari i zato je Realov ugled na najnižm granama otkada je on trener.

ovo boldano neželim ni komentirat,imaš internet nać ćeš sigurno suprotno.

za zadnju rečenicu šta si napisao,šta ti očekuješ da njega pušta netko po terenu,pa nije on dijete od 12 godina pa da ga ovi stariji nesmiju udarat.Mislim siješan si šta te smeta taj prekršaj alonsa nakraju,prekršaj i bok,niti ga je ozljedio niti ništa,faul uopće nije bio ''opasan'' lupio ga je namjerno i bok,isto tako ja mogu reć za alvesa kako je nagzio namjerno ronalda i odgurnuo ga,još je to deset puta opasniji start od alonsovog jer nikad neznaš šta ti u stopalu može puknut jer ima milijun kostiju.

16 godina
crack kaže...
Đapa club kaže...

To je to! Na internetu ćeš sigurno nać, nema veze je li istina! Tako treba! Bezrazložno širimo laži i pljujmo po ljudima koji nam nisu ništa skrivili! Najbolji smo!

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
16 godina
neaktivan
sinister_axe kaže...
crack kaže...
Đapa club kaže...

To je to! Na internetu ćeš sigurno nać, nema veze je li istina! Tako treba! Bezrazložno širimo laži i pljujmo po ljudima koji nam nisu ništa skrivili! Najbolji smo!

meni je drago da imaš toliko pozitivno mišljenje o svom messiju.Zašto malo ne istražiš sam neke stvari pa ćeš vidit.Hrvatskim novinama netrebaš vjerovat.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice