Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.304.065
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
15 godina
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
TheDarkSide kaže...

Sta je ovo? Balet? Ona ušati alveš svaki dodir na podu je previja se, onda kad vidi da nista od toga, dize se kao da nije nista od toga. Steta nema ramosa i pepe-a da ga nauce malo pameti. Cljeron je dobio zuti za? To neznamo ni mi,a ni niko osim sudca. Ako ovako nastavi alves ce preuzet glavnog baletana i glumca u barceloni..inace trenutno je nosi biskvit...

vidi se sto te patilo cijelo vrijeme dok si gledao tekmu {#}{#}

15 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

Dobra tekma za sada, samo jos gol/golovi fale :D

Battlelog: D-Ki11a
16 godina
neaktivan

Jel itko primjetio kako su se svi posložili u 40 min i usporili igru nakon par Realovih naleta. Baš čudno ispalo, kako u par sekundi Realovi igrači prebacili na svoju polovicu, a Barcini na svoju xD

14 godina
neaktivan
Tomy Lee kaže...
TheDarkSide kaže...

Sta je ovo? Balet? Ona ušati alveš svaki dodir na podu je previja se, onda kad vidi da nista od toga, dize se kao da nije nista od toga. Steta nema ramosa i pepe-a da ga nauce malo pameti. Cljeron je dobio zuti za? To neznamo ni mi,a ni niko osim sudca. Ako ovako nastavi alves ce preuzet glavnog baletana i glumca u barceloni..inace trenutno je nosi biskvit...

vidi se sto te patilo cijelo vrijeme dok si gledao tekmu {#}{#}

A istina, malo mi je zao sta nema pepe-a i ramosa...pa vec kad se previja, da se bar previja sa razlogom..jer ovo je sprdnja...ovo ko da igraju balet na ledu...kad se takne alvesa pada ko pokošen...

Opcenito dobra utakmica...al benz je trebao puno bolje! Trebamo nastavit ovako, svojim tempom igre i da mi dirigiramo..a ne oni...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
neaktivan

koji ste vi likovi lol. pa ljudi ce igrat kako oni zele, nemos ti govorit da se njihov stil igre izbaci?

(no8 madridista sam, ali nekad imate glupe ispade.)

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek
13 godina
neaktivan
Kakva sreca, pa gdje toga ima , za nevjerovati , sada cemo vidjeti real
<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
15 godina

Varane igrač utakmice.

Evo Lukice.

13 godina
neaktivan
Steta sto nije cr zabio, lijepa asistencija essiena
13 godina
neaktivan
Ko je nasao ove smijesne suce, svaki manji kontakt se sudi u korist barcelone !!!
13 godina
neaktivan
Varaneeee legendooo... odsad treba igrat u obrani ovako marcelo-varane-pepe-ramos
13 godina
neaktivan
Kraj ,,, rezultat i vise nego dobar za nas, ko bi rekao da mozemo odigrat tako dobru utakmicu sa zamjenskom obranom , SVAKA CAST VARANEU , MAJSTORE KAPA DO PODA, vase misljenje? dali su suci bili prestrogi jer koliko sam vidio nista nije sudeno na cr-u poslije onoga u 1 minuti utakmice. Sve u svemu povoljan rezultat
15 godina

Bilo bi nam bolje 0:0, ali baš mi je drago zbog Varanea, zaslužio je gol. Ali ne treba ga forsirati previše, treba pametno s njim ako hoćemo da nosi obranu u budućnosti.

14 godina
Ficho28 kaže...

LUKU DA IM POKAZE KAKO SE IGRA!

{#}

Ficho28 kaže...
Ko je nasao ove smijesne suce, svaki manji kontakt se sudi u korist barcelone !!!

Ti sudci su vam spasili dupe par puta tijekom utakmice...

Ubi bene, ibi patria.
16 godina
neaktivan

Varane igrac utakmice...

16 godina
neaktivan

jel messi igrao uopće?

14 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
Ficho28 kaže...

{#}

Ficho28 kaže...

A ocito "vas" sudac ne vidi ruku u zadnjim sekundama/ minutama utakmice....tako da te vaše gluposti "vaš" i "naš" sudac je ofucana fora...ionako znamo...da ste vi oduvijek i imali "svog" sudca...tako da o cemu pricamo :)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
13 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
Ficho28 kaže...

{#}

Ficho28 kaže...

Vama je pique spasio dupe 2 puta,odlicna partija PIQUEA

15 godina
crack kaže...

jel messi igrao uopće?

Išlo je nešto malo s loptom tu i tamo.

14 godina

On je bar asistirao za razliku od Ronaldo koji nije sposoban zabiti sa pola metra.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
crack kaže...

jel messi igrao uopće?

I asistirao,Ronaldo s 4 cm promasi gol,mora da je krivu frizuru napravio

14 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

On je bar asistirao za razliku od Ronaldo koji nije sposoban zabiti sa pola metra.

Pricaj mi o tome..pedro i cesc nemogu zabit ni da je prazan gol...gori su od higuaina...pedro nek ide na centriranje noge...

13 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
Hexfire kaže...
crack kaže...

jel messi igrao uopće?

I asistirao,Ronaldo s 4 cm promasi gol,mora da je krivu frizuru napravio

Nije imao srece , moglo sse i messiju dogodit

14 godina
TheDarkSide kaže...

A ocito "vas" sudac ne vidi ruku u zadnjim sekundama/ minutama utakmice....tako da te vaše gluposti "vaš" i "naš" sudac je ofucana fora...ionako znamo...da ste vi oduvijek i imali "svog" sudca...tako da o cemu pricamo :)

Haha, ozbiljno? "Vaš" i "naš "sudac je ofucana fora, ali ipak mi imamo "našeg"... {#}

A tipa, odspavaj malo, da ti se mozak odmori, očito ne funkcionira dobro.

Ubi bene, ibi patria.
14 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
TheDarkSide kaže...

Haha, ozbiljno? "Vaš" i "naš "sudac je ofucana fora, ali ipak mi imamo "našeg"... {#}

A tipa, odspavaj malo, da ti se mozak odmori, očito ne funkcionira dobro.

Bezobzira na sve..."Vaš" je "vaš" a mi imamo sudca kao i svi ostali:) To je razlika :)

16 godina
neaktivan

sta ste uefalonci došli slavit tu,najjači mi je onaj alves lik bi se sa svima kačio a svi ga gledaju ono chill mali pojest ću te.

14 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...

Nije imao srece , moglo sse i messiju dogodit

A moglo se,al ne slazem se da je Messi bio nevidljiv na terenu,imao je i assist.,bio je dosta oko centra i dijelio je lopte,...po meni i on i CR nisu odigrali onako kako oni znaju,u uzvratu ce bit bolji sigurno

14 godina
neaktivan
crack kaže...

sta ste uefalonci došli slavit tu,najjači mi je onaj alves lik bi se sa svima kačio a svi ga gledaju ono chill mali pojest ću te.

Da hahaha, to sam se i ja smijao...krenuo nesto xabiu da sere a xabi ga hladno odhebao i odgurnuo....samo bi se kacio, i samo bi padao po terenu...a nemas ga sta vidit...mali hobit:D

15 godina
crack kaže...

Od svih tih polu nogometaša polu glumaca koje imaju u momčadi, taj lik je uvjerljivo najiritantniji od svih. 

14 godina
TheDarkSide kaže...
crack kaže...

Da hahaha, to sam se i ja smijao...krenuo nesto xabiu da sere a xabi ga hladno odhebao i odgurnuo....samo bi se kacio, i samo bi padao po terenu...a nemas ga sta vidit...mali hobit:D

Lol, Xabi pokazao koliki je gypsy, vidi mu se u licu da je *... Po karakteru pljunuti Pepe

Ubi bene, ibi patria.
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
crack kaže...

Od svih tih polu nogometaša polu glumaca koje imaju u momčadi, taj lik je uvjerljivo najiritantniji od svih. 

Bahatio se on i ramosu i pepeu..al samo jednom...i više nikad :D A danas mislio koristit priliku nema standardne obrane reala pa sad ce on tu bit neki "baja"...

A i odma se zna kakava je to osoba, kad hladnog i uvijek mirnog i pribranog xabia pocne neko pilat, pa je i xabi poceo njega nakraju krsit. A nesjecam se kad je zadnji put xabi bio ovako nervozan, i tako "odbojan" prema nekom igracu...al prema alvesu se bas vidlo...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice