Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.340
|
čitano: 1.014.779
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
17 godina
Re: Real Madrid C.F.
TheDarkSide kaže...

prije ce ga real prodat nego da mu istekne ugovor i dobe šipak za njega, nije perez od jucer, ako covjek nesto zna, onda je to biznis.

Ja kažem da će mu prije produljit nego ga prodat, a pitanje je jel ovaj stvarno želi otići iz Reala

12 godina
Mitch kaže...
TheDarkSide kaže...

prije ce ga real prodat nego da mu istekne ugovor i dobe šipak za njega, nije perez od jucer, ako covjek nesto zna, onda je to biznis.

Ja kažem da će mu prije produljit nego ga prodat, a pitanje je jel ovaj stvarno želi otići iz Reala

negdje na netu je pisao da ce pricekati da vidi koliko ce minuta dobivati,a opet pisalo je da trazi placu sa 2.5 milja na 8-10 sta je istina ne znam 

15 godina
Real Madrid C.F.

Realno gledano, Isco trenutno nema šanse biti nezamjenjiv u Realu. Definitivno bih radije da ostane on nego James, ali skoro je sigurno da jedan odlazi. Ako ostane nije nemoguće da u budućnosti gledamo Casemiro - Kova - Isco kombinaciju u sredini. Ali svakako mora poraditi na defanzivi i prestati gnjaviti loptu ko da igra nogomet od prije 10 godina.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Hexfire kaže...

Realno gledano, Isco trenutno nema šanse biti nezamjenjiv u Realu. Definitivno bih radije da ostane on nego James, ali skoro je sigurno da jedan odlazi. Ako ostane nije nemoguće da u budućnosti gledamo Casemiro - Kova - Isco kombinaciju u sredini. Ali svakako mora poraditi na defanzivi i prestati gnjaviti loptu ko da igra nogomet od prije 10 godina.

to me ubija kod njega,da se rijesi toga takoder bih se odlucio za njega da ostane

17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Šta kažete na Monaco? Nakon prošlog kola Las Palmas - Sevilla, ovo je definitivno najbolji nogomet koji sam gledao ove godine. 

Nema davljenja lopte ( Isco, Gomes). Monaco kao ima 35% loptu, a imam osjećaj da im je svaki napad pola gola. Hebo loptu i tiku taku

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2017 21:38 (hrvooje).
11 godina
protjeran

Fantastičan nogomet.Najbolja utakmica ove sezone.Ovo što Monaco igra je perverzija.Ima puno talenta u toj ekipi od Mbappea,Silve,Fabinha,Sidibea i Mendya...Ekstra ekipa

This time next year we'll be millionaires
13 godina
neaktivan

Onaj City je komedija u obrani, svaki napad pola gola prakticki, izvukli se nakraju, al moglo bi bit svega u uzvratu, moze monaco vratit 2 gola bez problema.

Origin ID: ReaLazio
16 godina

Imaju 3 gola u gostima i -2 sto mislim da nije puno gledajuci njihovu igru, htio bih da izbace CIty i da Subasic izvuce neke odlicne obrane i odvede Monaco dalje i takoder da osvoje Francusku ligu

011000110010.
13 godina
neaktivan

Cityu je bolje da ispadne sad da se ne obrukaju kasnije, da su dosli ovakvi PSG-u ili nekom jacem, bilo bi 5 golova u prvom poluvremenu. Ja neznam sta njima pep radi od obrane da onaj otamendi i stones izgledaju kao da igraju trecu seljacku ligu. Zar se ljudi nemogu kordinirat u obrani? prakticki obranu i vezni red nisu imali. Onaj mali od 18 god iz monaca, bome ako ovako nastavi zavrsit ce daleko.

Origin ID: ReaLazio
16 godina

Najgore je sto ce vjerojatno veliki klubovi na ljeto u soping u Monaco, trebali bi pokusat odrzat momcad na okupu da i PSG dobije malo konkurencije u Francuskoj

011000110010.
17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Danas se igra protiv Valencije u 18:45. Da sofascore nije javio pojma ne bi imao 

16 godina

Evo i postave 

011000110010.
14 godina
Real Madrid C.F.

Dobro je što James sve više i više dobiva prilike s time da će vjerojatno Gareth ući u drugom poluvremenu. Tamo nismo pobijedili već 2 sezone , prošle je bilo 2-2 ,a predprošle poraz 2-1 . Očekujem gustu utakmicu čisto iz razloga što je to Valencia, ne treba se zavaravati što ove sezone nisu nešto dobri, ali sigurno će biti posebno nabrijani.  

15 godina
Real Madrid C.F.

Nema poštede za Benzemu...

Šteta da je ta tekma bila odgođena jer je Valencija onda bila stvarno u katastrofalnoj formi. Čak bi i Dinamo izvukao clean sheet. Ali šta je tu je, treba ovo dobiti. Da se barem Barca nije provukla zadnju tekmu. Postava bez puno filozofiranja, to jedno mjesto koje je upitno je danas Jamesovo. Vrijeme je već da donese neke bodove.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Real Madrid C.F.

2:0 gubimo,8 minuta.

Prvo Zaza golčinu,sad Navas kroz noge.Navas je bivši na kraju sezone

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
12 godina
Varanea poklonit nekome ako ga tko zeli rupa
16 godina
Real Madrid C.F.

Moze li mi netko rec sta se ovo dogodilo jer sam kasnio malo na utakmicu 

011000110010.
12 godina
Varane se dogodio uzas je lik,takoder se slazem sa kolegom iznad Navas se sam uspio prodati na kraju sezone
10 godina
odjavljen
Iz ove utakmice je vidljivo da Real treba vrhunskog stopera jer ovi dvojica svako malo lutaju, lijevog bočnog jer je Marcelo teški cirkusant te napadača i to golgetera poput Aubameyanga.
12 godina
Zidane ako misli izvuci nesto iz ove tekme na poluvremenu uvesti Balea i Kovacica,ovo je uzas
15 godina
Real Madrid C.F.

Mi gledamo istu utakmicu? Tekma je bila skroz izjednačena. Uopće ne igramo loše. Dogodio se jedan trenutak genijalnosti Zaze i onda kontra nakon što smo stisli. I još krivite Navasa da ne obrani 1 na 1 situaciju. Dajte molim vas...

Cijelo vrijeme smo solidno prijetili. Nije da su nas pregazili ko PSG Barcu. Nitko nije bio baš posebno loš da bi ga se mijenjalo, pa ne vjerujem baš da će Zidane nešto dirati. Par centimetara udesno i bilo bi 2:2 na poluvremenu.

Sve u svemu, očekujem podjednako zabavno drugo poluvrijeme i da uzmemo barem bod na kraju balade. 

10 godina
toma20 kaže...
Zidane ako misli izvuci nesto iz ove tekme na poluvremenu uvesti Balea i Kovacica,ovo je uzas

Tko bi rekao do prije 3, 4 mj da će se tražiti da uđe Kovačić? :D

17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Varane valjda igra najgoru utakmicu karijere. Kopačkom u glavu je crveni. Nakon toga pokloni loptu Zazi za skoro treći. Ne razumijem neigranje Morate.

14 godina
Real Madrid C.F.

Srećom sudac nije dosudio čist penal Ramosa na Muniru. Varane u kakvoj je formi i trećeligaši bi ga valjali po terenu. Izgubljen je dečko.

17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Lol sudac trči po loptu. Zidane je jedina šansa konkurentima. Vadi Varanea kad je već Valencija samo na svojoj polovici. Šta je dobio s Lucasom, s Moratom bi imao skok. 

14 godina
Real Madrid C.F.

Kad će Zidane skužiti da Morata MORA igrati

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
12 godina
Onog varanea bih poslao u 3pm pa lik ne moze igrati u hnl-u
15 godina
Real Madrid C.F.

Sjebo je Zidane vađenjem Modrića. Ipak kad imaš kontrolu sredine ti ubačaji dolaze iz izrađene akcije, a ovako kad se samo ubacuje naslijepo dobiješ šta dobiješ. Svaka čast Valenciji, nisam mislio da će izdržati do kraja.

11 godina
protjeran
Da niste imali Ramosa sad bi bili na -5.
This time next year we'll be millionaires
16 godina

Nisam shvatil niti jednu od 3 zamjene. Nije lopta htjela u gol.

Al trebal je biti i penal za Valenciju.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice