prije ce ga real prodat nego da mu istekne ugovor i dobe šipak za njega, nije perez od jucer, ako covjek nesto zna, onda je to biznis.
Ja kažem da će mu prije produljit nego ga prodat, a pitanje je jel ovaj stvarno želi otići iz Reala
prije ce ga real prodat nego da mu istekne ugovor i dobe šipak za njega, nije perez od jucer, ako covjek nesto zna, onda je to biznis.
Ja kažem da će mu prije produljit nego ga prodat, a pitanje je jel ovaj stvarno želi otići iz Reala
negdje na netu je pisao da ce pricekati da vidi koliko ce minuta dobivati,a opet pisalo je da trazi placu sa 2.5 milja na 8-10 sta je istina ne znam 
Realno gledano, Isco trenutno nema šanse biti nezamjenjiv u Realu. Definitivno bih radije da ostane on nego James, ali skoro je sigurno da jedan odlazi. Ako ostane nije nemoguće da u budućnosti gledamo Casemiro - Kova - Isco kombinaciju u sredini. Ali svakako mora poraditi na defanzivi i prestati gnjaviti loptu ko da igra nogomet od prije 10 godina.
Realno gledano, Isco trenutno nema šanse biti nezamjenjiv u Realu. Definitivno bih radije da ostane on nego James, ali skoro je sigurno da jedan odlazi. Ako ostane nije nemoguće da u budućnosti gledamo Casemiro - Kova - Isco kombinaciju u sredini. Ali svakako mora poraditi na defanzivi i prestati gnjaviti loptu ko da igra nogomet od prije 10 godina.
to me ubija kod njega,da se rijesi toga takoder bih se odlucio za njega da ostane
Šta kažete na Monaco? Nakon prošlog kola Las Palmas - Sevilla, ovo je definitivno najbolji nogomet koji sam gledao ove godine.
Nema davljenja lopte ( Isco, Gomes). Monaco kao ima 35% loptu, a imam osjećaj da im je svaki napad pola gola. Hebo loptu i tiku taku
Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
Fantastičan nogomet.Najbolja utakmica ove sezone.Ovo što Monaco igra je perverzija.Ima puno talenta u toj ekipi od Mbappea,Silve,Fabinha,Sidibea i Mendya...Ekstra ekipa
Onaj City je komedija u obrani, svaki napad pola gola prakticki, izvukli se nakraju, al moglo bi bit svega u uzvratu, moze monaco vratit 2 gola bez problema.
Imaju 3 gola u gostima i -2 sto mislim da nije puno gledajuci njihovu igru, htio bih da izbace CIty i da Subasic izvuce neke odlicne obrane i odvede Monaco dalje i takoder da osvoje Francusku ligu
Cityu je bolje da ispadne sad da se ne obrukaju kasnije, da su dosli ovakvi PSG-u ili nekom jacem, bilo bi 5 golova u prvom poluvremenu. Ja neznam sta njima pep radi od obrane da onaj otamendi i stones izgledaju kao da igraju trecu seljacku ligu. Zar se ljudi nemogu kordinirat u obrani? prakticki obranu i vezni red nisu imali. Onaj mali od 18 god iz monaca, bome ako ovako nastavi zavrsit ce daleko.
Najgore je sto ce vjerojatno veliki klubovi na ljeto u soping u Monaco, trebali bi pokusat odrzat momcad na okupu da i PSG dobije malo konkurencije u Francuskoj
Danas se igra protiv Valencije u 18:45. Da sofascore nije javio pojma ne bi imao
Dobro je što James sve više i više dobiva prilike s time da će vjerojatno Gareth ući u drugom poluvremenu. Tamo nismo pobijedili već 2 sezone , prošle je bilo 2-2 ,a predprošle poraz 2-1 . Očekujem gustu utakmicu čisto iz razloga što je to Valencia, ne treba se zavaravati što ove sezone nisu nešto dobri, ali sigurno će biti posebno nabrijani.
Nema poštede za Benzemu...
Šteta da je ta tekma bila odgođena jer je Valencija onda bila stvarno u katastrofalnoj formi. Čak bi i Dinamo izvukao clean sheet. Ali šta je tu je, treba ovo dobiti. Da se barem Barca nije provukla zadnju tekmu. Postava bez puno filozofiranja, to jedno mjesto koje je upitno je danas Jamesovo. Vrijeme je već da donese neke bodove.
2:0 gubimo,8 minuta.
Prvo Zaza golčinu,sad Navas kroz noge.Navas je bivši na kraju sezone
Moze li mi netko rec sta se ovo dogodilo jer sam kasnio malo na utakmicu
Mi gledamo istu utakmicu? Tekma je bila skroz izjednačena. Uopće ne igramo loše. Dogodio se jedan trenutak genijalnosti Zaze i onda kontra nakon što smo stisli. I još krivite Navasa da ne obrani 1 na 1 situaciju. Dajte molim vas...
Cijelo vrijeme smo solidno prijetili. Nije da su nas pregazili ko PSG Barcu. Nitko nije bio baš posebno loš da bi ga se mijenjalo, pa ne vjerujem baš da će Zidane nešto dirati. Par centimetara udesno i bilo bi 2:2 na poluvremenu.
Sve u svemu, očekujem podjednako zabavno drugo poluvrijeme i da uzmemo barem bod na kraju balade.
Tko bi rekao do prije 3, 4 mj da će se tražiti da uđe Kovačić? :D
Varane valjda igra najgoru utakmicu karijere. Kopačkom u glavu je crveni. Nakon toga pokloni loptu Zazi za skoro treći. Ne razumijem neigranje Morate.
Srećom sudac nije dosudio čist penal Ramosa na Muniru. Varane u kakvoj je formi i trećeligaši bi ga valjali po terenu. Izgubljen je dečko.
Lol sudac trči po loptu. Zidane je jedina šansa konkurentima. Vadi Varanea kad je već Valencija samo na svojoj polovici. Šta je dobio s Lucasom, s Moratom bi imao skok.
Kad će Zidane skužiti da Morata MORA igrati
Sjebo je Zidane vađenjem Modrića. Ipak kad imaš kontrolu sredine ti ubačaji dolaze iz izrađene akcije, a ovako kad se samo ubacuje naslijepo dobiješ šta dobiješ. Svaka čast Valenciji, nisam mislio da će izdržati do kraja.
This time next year we'll be millionaires
Nisam shvatil niti jednu od 3 zamjene. Nije lopta htjela u gol.
Al trebal je biti i penal za Valenciju.