ok,ja se kladim da pola vas nije bilo na 2 utakmice cibone ove sezone sad se tu zalite na suce i neke druge stvari,vi ste ti koji ste trebali biti na utakmici i bodriti ih do zadnje minute pa do svega ovoga nebi ni doslo,cibona bi ovo glatko dobila da je atmosfera bila žesća.Ja sam navijac Zadra i tamo je itekako jaca atmosfera nego sto je bila danas u areni,i tamo bi se karte vec prvi dan bile rasprodale,i sami ste vidjeli ove sezone kad je partizan igrao u Zadru nije imao nikakve sanse uzarenoj atmosferi visnjika...
A tek mi Grobari:
Samo jedno ime znam,Partizan Beograd!
Volim to slavno ime i divim se samo njima!
Btw rekord evrolige po glednosti drži partizan u BEOGRADSKOJ ARENI 22,567 ljudi!!..A svaku utakmicu preko TV ukupno gleda više od 3 miliona ljudi.. ;)
svaka cast grobarima ove sezone ali mislim da ipak zadar drzi rekord.prije 20-ak godina u zadru u jazinama se igrala finalna utakmica između zadra i cibone.karte su se naplacivale da bi ljudi mogli stajati vani ispred dvorane i skupilo se oko 30000 ljudi ispred dvorane+4500 tisuce u dvorani,tko ne vjeruje moze slobodno posjetiti www.tornado-zadar.hr