NLB FINALE:Cibona-Partizan zaključana tema

poruka: 138
|
čitano: 20.819
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: NLB FINALE:Cibona-Partizan
ulinsky kaže...
antimadridista kaže...

ok,ja se kladim da pola vas nije bilo na 2 utakmice cibone ove sezone sad se tu zalite na suce i neke druge stvari,vi ste ti koji ste trebali biti na utakmici i bodriti ih do zadnje minute pa do svega ovoga nebi ni doslo,cibona bi ovo glatko dobila da je atmosfera bila žesća.Ja sam navijac Zadra i tamo je itekako jaca atmosfera nego sto je bila danas u areni,i tamo bi se karte vec prvi dan bile rasprodale,i sami ste vidjeli ove sezone kad je partizan igrao u Zadru nije imao nikakve sanse uzarenoj atmosferi visnjika...

A tek mi Grobari:

Samo jedno ime znam,Partizan Beograd!

Volim to slavno ime i divim se samo njima! 

Btw rekord evrolige po glednosti drži partizan u BEOGRADSKOJ ARENI 22,567 ljudi!!..A svaku utakmicu preko TV ukupno gleda više od 3 miliona ljudi.. ;)

svaka cast grobarima ove sezone ali mislim da ipak zadar drzi rekord.prije 20-ak godina u zadru u jazinama se igrala finalna utakmica između zadra i cibone.karte su se naplacivale da bi ljudi mogli stajati vani ispred dvorane i skupilo se oko 30000 ljudi ispred dvorane+4500 tisuce u dvorani,tko ne vjeruje moze slobodno posjetiti www.tornado-zadar.hr

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
ulinsky kaže...
antimadridista kaže...

ok,ja se kladim da pola vas nije bilo na 2 utakmice cibone ove sezone sad se tu zalite na suce i neke druge stvari,vi ste ti koji ste trebali biti na utakmici i bodriti ih do zadnje minute pa do svega ovoga nebi ni doslo,cibona bi ovo glatko dobila da je atmosfera bila žesća.Ja sam navijac Zadra i tamo je itekako jaca atmosfera nego sto je bila danas u areni,i tamo bi se karte vec prvi dan bile rasprodale,i sami ste vidjeli ove sezone kad je partizan igrao u Zadru nije imao nikakve sanse uzarenoj atmosferi visnjika...

A tek mi Grobari:

Samo jedno ime znam,Partizan Beograd!

Volim to slavno ime i divim se samo njima! 

Btw rekord evrolige po glednosti drži partizan u BEOGRADSKOJ ARENI 22,567 ljudi!!..A svaku utakmicu preko TV ukupno gleda više od 3 miliona ljudi.. ;)

svaka cast grobarima ove sezone ali mislim da ipak zadar drzi rekord.prije 20-ak godina u zadru u jazinama se igrala finalna utakmica između zadra i cibone.karte su se naplacivale da bi ljudi mogli stajati vani ispred dvorane i skupilo se oko 30000 ljudi ispred dvorane+4500 tisuce u dvorani,tko ne vjeruje moze slobodno posjetiti www.tornado-zadar.hr

Pa računa se dvorana,šta me briga koliko je bilo oko dvorane..

Ja volim sve srpske klubove..

Istakao bih Zvezdu..kada su osvojili LŠ u fudbalu u Beogradu ih je dočekalo 750 000 ljudi. A u Bariju je bez karata ostalo 10 000 Srba koji su bili pred stadionom.. (Pričali mi deda i stric.bili   su u Bariju '91 na stadionu,Deda prodao auto da bi otišli gledati Smijeh)

Za svaku Partizanovu Evroligašku utakmicu od druge faze takmičenja pa nadalje ne stigne kupti karte po 10 000 ljudi.

Kada je igrao Klub iz Mog grada,Borac Banja Luka protiv Zvezde na stadionu je bilo 17 000 ljudi a van stadiona 35 000 ljudi.Sve možeš provjeriti.Tad smo pobjedili 1:0 tim koji je čini mi se iste godine uzeo Ligu Šampiona..To je isto kao kad bi sad Dinamo uzeo Barselonu.

Prema tome...

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 16:02 (ulinsky).
15 godina
neaktivan

Kako mi je drago.Mnogo si mi smesan!

Jebo
15 godina
protjeran
stevan94 kaže...

patch 100 posto je sve bilo regularno...cim je dobilo loptu odmah je izbacio,to se desilo i brze nego kod nekih suteva kada ostane 0.5 sekundi do kraja(tad dok se on namjesti na skok sut prodje i vise ali se nikada ne svira kraj)

on NIJE MOGAO NI NA KAKAV NAČIN, pa da je i Flash Gordon onakav koš za 0.6 sec postići, pa znaš li ti koliko vremena treba, da lopta doleti od onog igrača koji ju izvodi do onog koji ju prima i da se taj još okrene prema protivničkom košu i još pravu brzinu i pravi smjer pogodi?! za 0.6 sec to je NE-MO-GU-ĆE. Pucao je kad je već sviralo - plane and simple

p>
16 godina
neaktivan
NLB FINALE:Cibona-Partizan

Ja ne mogu jednu stvar shvatiti, a to je da je već 15 godina prošlo od rata a neki još žive ko' da je '92.-a. Utakmica je bila fenomealna i napeta do samog kraja i imao sam osjećaj ko' da gledam NBA ligu. Opet smo mi Hrvati dobili lekciju da se mečevi igraju do zadnje minute i to si moramo utuviti u glavu. 

Ako netko kaže da zadnji koš ne vrijedi, pravilo je ako je igrač poentirao loptu prije zvona i ona leti dok zvoni, koš naravno vrijedi.

Da je sudac sudio tehničke, Cibona bi ih dobila oko 2-3 i opet bi Partizan pobijedio.

Mislim da je vrijeme da se malo sredimo i počnemo učiti na greškama.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 20:01 (308gtsfan).
17 godina
moderator

Kartoni su podjeljeni, poruke koje su uzrokovale svađu su obrisane.

Ako nastavite ovako, ići će lock i još kartona.

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
15 godina
protjeran
308gtsfan kaže...

Ja ne mogu jednu stvar shvatiti, a to je da je već 15 godina prošlo od rata a neki još žive ko' da je '92.-a. Utakmica je bila fenomealna i napeta do samog kraja i imao sam osjećaj ko' da gledam NBA ligu. Opet smo mi Hrvati dobili lekciju da se mečevi igraju do zadnje minute i to si moramo utuviti u glavu. 

Ako netko kaže da zadnji koš ne vrijedi, pravilo je ako je igrač poentirao loptu prije zvona i ona leti dok zvoni, koš naravno vrijedi.

Da je sudac sudio tehničke, Cibona bi ih dobila oko 2-3 i opet bi Partizan pobijedio.

pa kako bi pobijedio onda Partizan? sumnjam da bi onaj ponovio onakav koš haha

Ja navijam za Cibonu ali moram reći, da je onaj Kecman to proofulao, neb bi bilo ni riječi o ulascima igrača i bilokoga drugoga u teren, nikakvih govora o bilokakvim prekršajima ne bi bilo - eto tko se slaže?

p>
16 godina
Fish Sandwich kaže...
stevan94 kaže...

patch 100 posto je sve bilo regularno...cim je dobilo loptu odmah je izbacio,to se desilo i brze nego kod nekih suteva kada ostane 0.5 sekundi do kraja(tad dok se on namjesti na skok sut prodje i vise ali se nikada ne svira kraj)

on NIJE MOGAO NI NA KAKAV NAČIN, pa da je i Flash Gordon onakav koš za 0.6 sec postići, pa znaš li ti koliko vremena treba, da lopta doleti od onog igrača koji ju izvodi do onog koji ju prima i da se taj još okrene prema protivničkom košu i još pravu brzinu i pravi smjer pogodi?! za 0.6 sec to je NE-MO-GU-ĆE. Pucao je kad je već sviralo - plane and simple

p>

A sad o tome bi se moglo,a moglo bi se i o nedozvoljenom broju igrača jer je čak i Cibonin trener uletio u teren kad je Bogdanović zabio tricu.

16 godina
neaktivan
Fish Sandwich kaže...
308gtsfan kaže...

Ja navijam za Cibonu ali moram reći, da je onaj Kecman to proofulao, neb bi bilo ni riječi o ulascima igrača i bilokoga drugoga u teren, nikakvih govora o bilokakvim prekršajima ne bi bilo - eto tko se slaže?

p>

Jesi ti kad gledao NBA? Imaš stotine takvih krumpira sa centra. Pogledaj si na you tubeu. Cibona ima čak sreću da su suci gledali na polovicu Partizana. 

Šta ima ima onaj Rozić uletavat u teren i davat petake a tekma nije ni završila? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 20:13 (308gtsfan).
15 godina
protjeran
308gtsfan kaže...
Fish Sandwich kaže...
308gtsfan kaže...

p>

Jesi ti kad gledao NBA? Imaš stotine takvih krumpira sa centra. Pogledaj si na you tubeu. Cibona ima čak sreću da su suci gledali na polovicu Partizana. 

Šta ima ima onaj Rozić uletavat u teren i davat petake a tekma nije ni završila? 

kao prvo ja gledam NBA redovito, a ti si sad rekao glupost desetljeća.

U NBA ti to igrači rade često jer je to NBA i ti igrači to maltene rade svaki dan na treningu, i to posebno ameri, oni koji su prije NBA bili na ulici, a ovo je europska košarka, tko zna kad će se ovako nešta slično ponovno dogoditi bilogdje, bilokad u Europi, a da ne spominjem u finalu nekog europskog košarkaškog turnira.

p>
16 godina
neaktivan
Fish Sandwich kaže...

kao prvo ja gledam NBA redovito, a ti si sad rekao glupost desetljeća.

U NBA ti to igrači rade često jer je to NBA i ti igrači to maltene rade svaki dan na treningu, i to posebno ameri, oni koji su prije NBA bili na ulici, a ovo je europska košarka, tko zna kad će se ovako nešta slično ponovno dogoditi bilogdje, bilokad u Europi, a da ne spominjem u finalu nekog europskog košarkaškog turnira.

p>

Evo ne znam jel se i ovo računa. Ovo je isto teški krumpir

16 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

Šta se ovo pretvorilo u Srbija vs. Hrvatska.

Ajde šutite molim vas ovo je pristojan forum.

I btw znam i ja kako treba s Srpskom gamadi. Jesu pobrali po ***** jučer kad su jučer uletili, ali takvi su Srbi, uvijek nešto oni moraju usrat.

Ste čuli jučer na tekmi, cijela Arena: Ubi,ubi Srbina ! i takve stvari, pa upozori molim te svoje Grobarčiće koje misle da mogu u Zagrebu sranja radit neka o ostave za okršaje po Srbiji.

Hvala i žao mi je što sam se ovako morao izraziti, ali tako je to, nebi njima neko dokazao.....

Mi gamad? Na provokaciju neću odgovoriti..Pričao sam s komšijom,bio je u Zagrebu,polomili su mu obe tablice sa auta.. :S Toliko o vašem gostoprimstvu..

308gtsfan kaže...

Prošlo jeste 15 godina,ja tada nisam bio ni rođen,ali rane ostaju zauvijek u sjećanju  Mršti se

Učiti na greškama,naravno,ali kako razvijati uzajamno prijateljstvo i određenu dozu respekta,kada ja dođem ovdje i nazivaju me Srpskom gamadi?

Kako?!

Vjerovatno se nikad ne bih niti vratio ovdje.. ;) Ali ja sam tvrdoglav,ne padam na provokacije i hladne sam glave.

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
15 godina
protjeran

neznam zašto al neda mi citat, enivej, ovo je ipak bio malo nazovi "lakš"  pogodak od ovog Partizanovog, a i važniji, zato toliko vesellje tih likova, jer je to ipak Olimpijada, tj puno važnija od nekog tamo balkanskog turnira, za koje ti ljudi nikad nisu ni čuli

@ulinsky - zaista nisam nacionalist ili niti sličan ovim likovima što su ovdje vrijeđali, ali idi pitaj svog oca šta misli o ovome što si ti rekao,

p>
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 20:37 (Fish Sandwich).
16 godina
neaktivan
Fish Sandwich kaže...

neznam zašto al neda mi citat, enivej, ovo je ipak bio malo nazovi "lakš"  pogodak od ovog Partizanovog, a i važniji, zato toliko vesellje tih likova, jer je to ipak Olimpijada, tj puno važnija od nekog tamo balkanskog turnira, za koje ti ljudi nikad nisu ni čuli

@ulinsky - zaista nisam nacionalist ili niti sličan ovim likovima što su ovdje vrijeđali, ali idi pitaj svog oca šta misli o ovome što si ti rekao,

p>

Odgovoriću prvo za "neki balkanski turnir"..Sa tog balkanskog turnira prve 2 ili 3 ekipe direktno ulaze u euroligu dok druge dvije idu u kvalifikacije..Tasko nešto..Toliko o turniru.

Vezano za oca,moji starci imaju daleko liberalnije mišljenje od mene...Nemam šta njih pominjati..

15 godina
protjeran
ulinsky kaže...
perkoxcar kaže...

I btw znam i ja kako treba s Srpskom gamadi. Jesu pobrali po ***** jučer kad su jučer uletili, ali takvi su Srbi, uvijek nešto oni moraju usrat.

Ste čuli jučer na tekmi, cijela Arena: Ubi,ubi Srbina ! i takve stvari, pa upozori molim te svoje Grobarčiće koje misle da mogu u Zagrebu sranja radit neka o ostave za okršaje po Srbiji.

Mi gamad? Na provokaciju neću odgovoriti..Pričao sam s komšijom,bio je u Zagrebu,polomili su mu obe tablice sa auta.. :S Toliko o vašem gostoprimstvu..

308gtsfan kaže...

Prošlo jeste 15 godina,ja tada nisam bio ni rođen,ali rane ostaju zauvijek u sjećanju Mršti se

Učiti na greškama,naravno,ali kako razvijati uzajamno prijateljstvo i određenu dozu respekta,kada ja dođem ovdje i nazivaju me Srpskom gamadi?

Kako?!

Vjerovatno se nikad ne bih niti vratio ovdje.. ;) Ali ja sam tvrdoglav,ne padam na provokacije i hladne sam glave.

Slušaj me na obe strane ima budala,ali šta su Grobari radili u BG-u na finalu protiv Cibone.Vikali su da su Hrvati USTAŠE,vladalo je neprijateljsko raspoloženje a ova tekma se igrala u Zagrebu i sad ko je opet radio probleme naravno tvoji Srbi koji dižu 3 prsta usred Zagreba i onda kad ih polomimo i pokažemo da se nedamo z-a-j-e-b-a-v-a-t onda se žalite.Vaši mediji su prenosili totalne neistine u vezi incidenta i buraz možete biti sretni da ste se kući vratili živi..Pozdrav

Ne gubiš ništa a dobivaš nešto:http://beterz.com/?Referer=130184
16 godina
neaktivan
zgsolja kaže...
ulinsky kaže...
perkoxcar kaže...

308gtsfan kaže...

Prošlo jeste 15 godina,ja tada nisam bio ni rođen,ali rane ostaju zauvijek u sjećanju  Mršti se

Kako?!

Slušaj me na obe strane ima budala,ali šta su Grobari radili u BG-u na finalu protiv Cibone.Vikali su da su Hrvati USTAŠE,vladalo je neprijateljsko raspoloženje a ova tekma se igrala u Zagrebu i sad ko je opet radio probleme naravno tvoji Srbi koji dižu 3 prsta usred Zagreba i onda kad ih polomimo i pokažemo da se nedamo z-a-j-e-b-a-v-a-t onda se žalite.Vaši mediji su prenosili totalne neistine u vezi incidenta i buraz možete biti sretni da ste se kući vratili živi..Pozdrav

Ima.U redu.

Samo jedan od naših navijača je to radio,uhapšen je,prošao je troturu i batinjanje u policiji,dobio je što je zaslužio.

Ostali su došli da pogledaju utakmicu,i da se vrate.Nemamamo namjeru nikakve incidente praviti.. ;)

A da ne pričam o tome kako su određeni huligani (ne navijači,s pravom ih tako nazivam) odlomili tablice na autobusu navijača partizana i svakog auta sa srpskim registracijama blizu arene.

I šta bi to trebalo da   znači?!

Ja ne znam da li je takva situacija samo u Zagrebu,skoro svake godine ljetujem na vašem primorju,moram istaći da je fantastično,i da nas tretiraju kao normalne ljude,to i želimo..A ne kao što je onaj gore rekao stoku.

Dubrovnik i Makarska su prelijepi ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 21:00 (ulinsky).
15 godina
protjeran

ulinsky da te ponovno ispravim jer još uvijek mi citat neradi, opet si bubnio, iz NLB lige nitko neide niti izravno niti u kvalifikacije Eurolige......provjeri gdje hoćeš, pa iz Eurokupa samo prvak ide u Euroligu, a to je natjecanje pod okriljem europske košarkaške  federacije (nešto slično kao kad prvak Europa lige/Kupa Uefa ide izravno u skupinu Lige Prvaka)

da zaključim NLB liga služi kao egzibicija, tj služi onim najjačim klubovima bivših država, prije svega Partizanu, Olimpiji, Ciboni, kao igranje dosta "jakih" utakmica za zagrijavanje za Euroligu

p>

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 21:01 (Fish Sandwich).
16 godina
neaktivan

@Riblji sendvič:pardon..Nego jel Euroligu drže slovenci? Neka firma?

I da im služi kao egzibicija nebi se oni ovako borili.. ;)

Na silencove postove nemam komentara to je jednostavno iznad mog domašaja,nemam se namjeru upletati u to. :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice