NLB FINALE:Cibona-Partizan zaključana tema

poruka: 138
|
čitano: 20.910
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: NLB FINALE:Cibona-Partizan
stevan94 kaže...
cemu to vrijedjanje srpko? ja sam srbin,pa sta!?

Covjek pogodio za pobjedu,za koju ja mislim da je zasluzena :)

Utakmica je zaista bila vrhunska,i trebamo biti ponosni sto imamo takve timove a ne da se vrijedjamo..

ja ne mislim da je itko zaslužio pobjedu

u ovakvoj utakmici nijedna ekipa nije zaslužila pobjedu

malo vode,malo drugi

na kraju je to bilo pitanje sreće i gluposti drugog tima

da partizan nije promašio mnoga slobodna bacanja prije toga do ovoga ne bi ni došlo

da se partizanu nije odbijala lopta nakon svakog promašaja utakmica bi bila gotova davno prije

ali sad je sve gotovo,meni ne smetaju srbi niti sam ljut na onog što je zabio koš za partizan

njemu stvarno svaka čast,kao i onom cibosu što je zabio 0,6sek prije kraja (mislim bogdanović)

ovo je stvarno bio spektakl koji se pretvorio u trakavicu

osim ove završnice i onog srbina što je pokazao 3 prsta utakmica je bila izvanredna

navijanje je bilo fantastično,utakmica je bila uzdudljiva i kvalitetna

nažalost ovaj kraj je bacio sjenu na sve to

a to da je koš regularan nitko ne može potvrditi,kao što nitko ne može ni potvrditi suprotno

ja samo znam da sam vidio hrpu cibosa u terenu i dok sam skrenuo pogled partizan je već pobjedio

ja opravdano vjerujem da je netko tko nije trebao biti bio na terenu u trenutku ubacivanja lopte u igru

ali prije svega ovo je pogreška cibone što su prerano počeli slaviti a ne raditi presing i ne dopsutiti uopće šut

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.4.2010 22:40 (patch123).
17 godina
neaktivan
NLB FINALE:Cibona-Partizan

Dajte ljudi, ne ponašajte se ko pogani... Nije bila greška sudaca, nije bilo ništa neregularno. Cibosi su dali koš, Partizanovci izveli i šutirali prije kraja... Valjda delegat bolje zna i vidi. Nismo ni pošteno vidjeli šut tako da ne možemo prosuđivati.

Treba isključivo kriviti neopreznost Cibosa, stvarno su pacerski primili zadnji koš...

P.S. - Armor, smiri doživljaj, vlada nema nikakve veze s košarkom...

~~~P*čka, šolja, k*rac~~~
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.4.2010 22:41 (i_rambo_plache).
16 godina
neaktivan

jos bih dodao da nije trebalo biti onog incidenta,kada su napali 3 navijaca Partizana ili na klupu,ne znam sta je tacno bilo :)

Evo i moje misljenje,Partizan je objektivno gledano jaci tim od Cibone,sto su i pokazali rezultati u Euroligi. Partizan ima taj timski duh,sto ciboni hvali..i s cinjenicom da su do 27 minuta(mozda i malo duze) imali samo 3 strijelca(i to samo je udrih imao samo 2 poena,prakticki sve poene su dali tomas i gordon) Cibona je napravila podvig sa ovakvim rezultatom,cak su i nesrecno izgubili

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 godina

Pobjeda je Cibonina, ak je bolteki ne zatraže njihova stvar - ovo je godina dok je CIBONA osvojila prvenstvo!

Partizan je bil veliki protivnik, aktualno jača ekipa ali oni su IZGUBILI ovu tekmu, kako god na kraju završilo, za mene nikad neće biti pobjednici NLB-a ove godine.

Ne zato jer ih ja mrzim il tak nekaj, dapače - želim im osvajanje EL, no ovaj je finale dobila Cibona - i nikad ovo finale neće biti izgubljeno.

A ak naš savez, Cibosi i jadranka ne reagiraju na ovaj neregularan potez, prebacujem se u navijače Crvene Zvezde xd

Ne, ak ne djeluju, i ak se konačni rezulatat ne promjeni, ekstremno ću navijati protiv hrcackog sporta :(

nažalost

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
15 godina
neaktivan

Sve u svemu dizete prasinu oko tako lose utakmice realno suckaju oba tima partizan koi nema ni jednog pucaca trica u timu sve igraju u reketu(znam koga je u europi sve partizan izbacio al ne znam kako jer realno oni su cibonu 1 razlike dobili  a cibona je ocajna) do cibone kojoj su dva igraca postigla po 31 kos ako se nevaram,strano dosadna utakmica je bila sve do tog zadnjeg suta koi ulazi 1 puta od 40 pokusaja svaka mu cast proslavio seSmijeh

I sto se tice koliko je igraca u terenu bilo to nema nikakve veze za to ide tehnicka tako da nista s tim ne bi dobili taj sut je regularan sve je po pravilima nemamo se sta buniti izgubili su jer su ocajno igrali izuzev tomasa i gordona.

Tko jos gleda domacu kosarku zato postoji NBASmijeh

When you are halfway up,you are always halfway down
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.4.2010 22:50 (carcharodon).
15 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Dajte ljudi, ne ponašajte se ko pogani... Nije bila greška sudaca, nije bilo ništa neregularno. Cibosi su dali koš, Partizanovci izveli i šutirali prije kraja... Valjda delegat bolje zna i vidi. Nismo ni pošteno vidjeli šut tako da ne možemo prosuđivati.

Treba isključivo kriviti neopreznost Cibosa, stvarno su pacerski primili zadnji koš...

P.S. - Armor, smiri doživljaj, vlada nema nikakve veze s košarkom...

baš zato možemo i da sumnjamo u regularnost

ja vjerujem da je šut izveden na vrijeme ali se nigdje ne vidi koliko je cibosa bilo u terenu u trenutku šuta

ali nema smisla više se raspravljat,slažem se da je ponajviše greška cibosa što su počeli slaviti prerano

ali je i greška što imamo samo 1 snimku zadnje sekunde utakmice

ova tema se može zatvoriti,partizan je opet prvak nlb lige i nikakva moguća žalba (čak i da je opravdana) neće to promijeniti

čestitke partizanu na pobjedi a i ciboni na odlično igri

utakmica je bila fanstastična i bilo bi lijepo da možemo vidjeti još dosta ovakvih utakmica

iakoi, i cibona je mogla pobjediti i nitko ne bi mogao reći da je to nezasluženo

15 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

jos bih dodao da nije trebalo biti onog incidenta,kada su napali 3 navijaca Partizana ili na klupu,ne znam sta je tacno bilo :)

Evo i moje misljenje,Partizan je objektivno gledano jaci tim od Cibone,sto su i pokazali rezultati u Euroligi. Partizan ima taj timski duh,sto ciboni hvali..i s cinjenicom da su do 27 minuta(mozda i malo duze) imali samo 3 strijelca(i to samo je udrih imao samo 2 poena,prakticki sve poene su dali tomas i gordon) Cibona je napravila podvig sa ovakvim rezultatom,cak su i nesrecno izgubili

navijač partizana pokazao 3 prsta i bacio bocu na navijače cibone

tako da taj incident nisu napravili navijače cibone ili partizana,nego neka budala

17 godina
patch123 kaže...

ova tema se može zatvoriti,partizan je opet prvak nlb lige i nikakva moguća žalba (čak i da je opravdana) neće to promijeniti

Ne žalba, protesti, pa i izlaženje HR klubova iz svi er natjecanja, kao i povlačenje Hrvatske iz svjetske organizacije!

Nema tu šale, ovo je tekma - koja je NAŠA

15 godina
neaktivan
Armor kaže...
patch123 kaže...

Ne žalba, protesti, pa i izlaženje HR klubova iz svi er natjecanja, kao i povlačenje Hrvatske iz svjetske organizacije!

ma zaboli europu ona stvar za izlaženje hrvatskih klubova iz europskih natjecanja

da se radi o vaterpolu to bi bila velika stvar ali pošto u košarci imamo mal ili nikakav značaj na europskoj sceni čisto sumnjam da bi to bio neki problem za euroligu

kao da dinamo zaprijeti da neće sudjelovati u europskim natjecanjima,ovi iz uefe bi se samo slatko nasmijali

16 godina
neaktivan
patch123 kaže...

tako da taj incident nisu napravili navijače cibone ili partizana,nego neka budala

nisam to znao,kao ni komentator koji je prenosio tekmu...hvala na informaciji Smijeh

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
patch123 kaže...

ova tema se može zatvoriti,partizan je opet prvak nlb ligei nikakva moguća žalba (čak i da je opravdana) neće to promijeniti

xD

Baš si 'sore loser'.

~~~P*čka, šolja, k*rac~~~
15 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
patch123 kaže...

nisam to znao,kao ni komentator koji je prenosio tekmu...hvala na informaciji Smijeh

u toku prijenosa se javila neka ovlaštena osoba i rekla što se dogodilo

ne znam tko je lik,prvi ga put vidim u životu,ali on je rekao šta je bilo

17 godina
patch123 kaže...
Armor kaže...
patch123 kaže...

ma zaboli europu ona stvar za izlaženje hrvatskih klubova iz europskih natjecanja

da se radi o vaterpolu to bi bila velika stvar ali pošto u košarci imamo mal ili nikakav značaj na europskoj sceni čisto sumnjam da bi to bio neki problem za euroligu

kao da dinamo zaprijeti da neće sudjelovati u europskim natjecanjima,ovi iz uefe bi se samo slatko nasmijali

Da sam na čelu nekog našeg saveza - započel bi izlaz SVIH naših sportskih klubova iz tih jadnih eu liga.

Također, treba inicirati globalno napuštanje tog "elitnog" prventsva, nek si igraju sami

Gledal sam tekmu od početka dokraja, komentiral mislim 3 četvrtine, na kraju zadnje razbil si kotrige udrivši od sreće po stolu - i onda vidim da su oni prvi.

15 godina
protjeran
stevan94 kaže...
patch123 kaže...

Ja sam bio u Areni i vidio sam incident na vlastite oči.Grobari su počeli prvi provocirati navijače i redarsku službu sa pokazana TRI prsta,nakon toga izbija tučnjava i opći metež,uletava interventna policija i izvodi izgrednike iz Arene,utakmica je na nekoliko trenutaka zaustavljena,ali zatim u žutoj kapuljači Grobar utrčava u teren i dolaze redari koji mu kažu da ode s terena on na to ništa i krene trčat po Areni,redari ga uhvate i izvedu iz Arene i to je to..

PS:Zasluženo je Partizan dobio,Ciboni su igrala samo dva igrača kad pogledaš realno,ispadale su nam lopte što je Partizan dobro iskoristio!Samo da vas pitam,kako to da je bilo malo Grobara na Finalu a inače oni stalno govore kako ih ide puno na gostovanja?

Ne gubiš ništa a dobivaš nešto:http://beterz.com/?Referer=130184
15 godina
neaktivan
Armor kaže...
Da sam na čelu nekog našeg saveza - započel bi izlaz SVIH naših sportskih klubova iz tih jadnih eu liga.

Također, treba inicirati globalno napuštanje tog "elitnog" prventsva, nek si igraju sami

Gledal sam tekmu od početka dokraja, komentiral mislim 3 četvrtine, na kraju zadnje razbil si kotrige udrivši od sreće po stolu - i onda vidim da su oni prvi.

tako nećemo ništa dobiti,samo će nam klubovi biti još jadniji nego što su sada ( a ujedno i reprezentacija)

17 godina

Da, vjerojatno - možda još jesam pod snažnim utjecajom mojih prehebano razvijenih emocija...

No isto je bilo s Turskom i ne, oni nisu za mene momčad koja je prošla.

15 godina
neaktivan
zgsolja kaže...
Ja sam bio u Areni i vidio sam incident na vlastite oči.Grobari su počeli prvi provocirati navijače i redarsku službu sa pokazana TRI prsta,nakon toga izbija tučnjava i opći metež,uletava interventna policija i izvodi izgrednike iz Arene,utakmica je na nekoliko trenutaka zaustavljena,ali zatim u žutoj kapuljači Grobar utrčava u teren i dolaze redari koji mu kažu da ode s terena on na to ništa i krene trčat po Areni,redari ga uhvate i izvedu iz Arene i to je to..

PS:Zasluženo je Partizan dobio,Ciboni su igrala samo dva igrača kad pogledaš realno,ispadale su nam lopte što je Partizan dobro iskoristio!Samo da vas pitam,kako to da je bilo malo Grobara na Finalu a inače oni stalno govore kako ih ide puno na gostovanja?

to što su igrala samo 2 igrača nema nikakve veze

kao da kažeš da je cleveland nezasluženo pobjedio jer im lebron zabije 40 poena i podijeli 10 asistencija uz 10 skokova

ili da su lakersi nezaslluženo pobjedili jer im samo bryant igra u zadnjoj četvrtini a ovi ostali samo gledaju

to što cibona ima 2 jako kvalitetna igrača a partizan igra timski su samo različite taktike

17 godina

Iskreno veliki sam navijac Cibone i bas sam se nadao pobjedi, ALI, sut je upucen 0,1 sekundu prije kraja (nevjerovatno ali istinito, vidi se na jednoj snimki koju sam pogledao ) a argumenat da je bilo visak ljudi na terenu ne pali jer za to su krivi u Ciboni a ne Partizanu tako da teska srca treba biti realan i reci da je nevjerovatno to sto se desilo ali Partizan je posteno pobjedio (cestitke) i da za taj kraj je Cibona sama kriva isto ko i bilic boysi za poraz protiv Turske... Nemojmo mjesati politiku u sport jer joj tu nije mjesto... Jedi ga mozemo reci jedino (tipicno hrvatski) ZAASTO SE TO NAMA UVIJEK DESAVA (Turska nogomet, Francuska rukomet, Srbija kosarka) !!!??????? hehe Zivot i sport ide dalje, jos jednom cestitke Partizanu, volio bih da smo bili dovoljno jaki i to isto mi njima ucinili prosle godine na njihovom terenu....  Mozda ce bit jos sanse uskoro... PlačNamigiva

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
15 godina
neaktivan
Armor kaže...

Da, vjerojatno - možda još jesam pod snažnim utjecajom mojih prehebano razvijenih emocija...

No isto je bilo s Turskom i ne, oni nisu za mene momčad koja je prošla.

ne može se to uspoređivati

cibona i partizan su bili podjednaki i ne možemo reći da je partizan bio gori od cibone ali ni da je bio bolji

ali u utakmici sa turskom samo je jedna momčad igrala,a to je bila hrvatska

od prve do zadnje minute smo dominirali i stvarno smo zaslužili pobjedu

to što je turska napravila je nezaslužena pobjeda,ovo što je partizan napravio nije nezaslužena pobjeda,možemo je nazvati upitnom i sretnom

ali u svakom slučaju nisu nezasluženo pobjedili

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.4.2010 23:10 (patch123).
15 godina
neaktivan
Dermentor kaže...

Iskreno veliki sam navijac Cibone i bas sam se nadao pobjedi, ALI, sut je upucen 0,1 sekundu prije kraja (nevjerovatno ali istinito, vidi se na jednoj snimki koju sam pogledao ) a argumenat da je bilo visak ljudi na terenu ne pali jer za to su krivi u Ciboni a ne Partizanu tako da teska srca treba biti realan i reci da je nevjerovatno to sto se desilo ali Partizan je posteno pobjedio (cestitke) i da za taj kraj je Cibona sama kriva isto ko i bilic boysi za poraz protiv Turske... Nemojmo mjesati politiku u sport jer joj tu nije mjesto... Jedi ga mozemo reci jedino (tipicno hrvatski) ZAASTO SE TO NAMA UVIJEK DESAVA (Turska nogomet, Francuska rukomet, Srbija kosarka) !!!??????? hehe Zivot i sport ide dalje, jos jednom cestitke Partizanu, volio bih da smo bili dovoljno jaki i to isto mi njima ucinili prosle godine na njihovom terenu....  Mozda ce bit jos sanse uskoro... PlačNamigiva

za to nije kriva ni cibona ni partizan nego suci

po pravilima se lopta ne smije ubaciti u igru ako je više od 5 ljudi iz neke momčadi na parketu

on je trebao podijeliti tehničke ali nikako nije smio pustiti da se utakmica nastavi

15 godina
neaktivan

Pa s tim tehnickim bi partizan dobio 3-4 razlikeCool

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Pa s tim tehnickim bi partizan dobio 3-4 razlikeCool

to se ne zna,ali da je dobio barem bi dobio po pravilima

16 godina
neaktivan

Dosta prepucavanja,Partizan je osvojio,bili smo jači i to je to..

Ko gubi ima pravo da se ljuti  Cool

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
17 godina
stevan94 kaže...

i hajduk igra bolje od dinama (trenutno) pa nije prvi.. analogija ti ne stoji..

15 godina
neaktivan
ulinsky kaže...

Dosta prepucavanja,Partizan je osvojio,bili smo jači i to je to..

Ko gubi ima pravo da se ljuti Cool

samo što je nekad ta ljutnja opravdana a nekad nije

u ovom slučaju se to ne može odlučiti jer nema snimke koja dokazuje da je partizan regularno pobjedio kao što i nema snimke koja dokazuje da je neregularno pobjedio

ostaje nam vjerovati sucima koji su nebrojena puta pogriješili (govorim općenito,ne o ovoj utakmici)

15 godina

mahh partizanu se posralo to što je naciljao.. a da na treningu htio pogoditi nebi pogodio 99%

15 godina

ok,ja se kladim da pola vas nije bilo na 2 utakmice cibone ove sezone sad se tu zalite na suce i neke druge stvari,vi ste ti koji ste trebali biti na utakmici i bodriti ih do zadnje minute pa do svega ovoga nebi ni doslo,cibona bi ovo glatko dobila da je atmosfera bila žesća.Ja sam navijac Zadra i tamo je itekako jaca atmosfera nego sto je bila danas u areni,i tamo bi se karte vec prvi dan bile rasprodale,i sami ste vidjeli ove sezone kad je partizan igrao u Zadru nije imao nikakve sanse uzarenoj atmosferi visnjika...

15 godina
neaktivan

eee a znas ko bodri svoj klube celu utamicu???? pa GROBARI naravno...Bolji su navijaci u Zadru bili...GROBAR u <3

Igra li neko Allods Online ? ^^
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ok,ja se kladim da pola vas nije bilo na 2 utakmice cibone ove sezone sad se tu zalite na suce i neke druge stvari,vi ste ti koji ste trebali biti na utakmici i bodriti ih do zadnje minute pa do svega ovoga nebi ni doslo,cibona bi ovo glatko dobila da je atmosfera bila žesća.Ja sam navijac Zadra i tamo je itekako jaca atmosfera nego sto je bila danas u areni,i tamo bi se karte vec prvi dan bile rasprodale,i sami ste vidjeli ove sezone kad je partizan igrao u Zadru nije imao nikakve sanse uzarenoj atmosferi visnjika...

A tek mi Grobari:

Samo jedno ime znam,Partizan Beograd!

Volim to slavno ime i divim se samo njima! 

Btw rekord evrolige po glednosti drži partizan u BEOGRADSKOJ ARENI 22,567 ljudi!!..A svaku utakmicu preko TV ukupno gleda više od 3 miliona ljudi.. ;)

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
15 godina
neaktivan

Da brate to moraju da znaju ko drzi rekord Eurolige...a oni ga ne mogu oborit' zato sto nemaju ARENU za to...a mi smo dobili Barcelonu,Maccabi i Pao...a oni to mogu da sanjaju... :D

Igra li neko Allods Online ? ^^
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice