Moram priznati da sam razočaran finalom, puno mi je kvalitetnija bila serija Miami-Boston pogotovo zbog timske igre Bostona..
A OKC igra uglavnom na solo prodore Westbrooka i Hardena dok ostali uglavnom stoje.
Miami je dobro zatvorio Duranta u prošloj utakmici, zato je i Westbrook zabio preko 40, nije imao kome dodati što moguće da i nije njegova krivnja jer se ostali igrači uopće ne znaju otvoriti, pogotovo Harden, a igra šutera
...
Meni je finale odlicno, pogotovo sto su svi tipovali na OKC, ali da MIA - BOS je bila vrhunska serija. Drago mi je sto je ovo finale pokazalo da se obranom osvajaju naslovi, a kad pogledas konferencijska finala MIA i BOS dvi odlicne obrambene momcadi a na zapadu OKC i SAS dvi odlicne napadacke momcadi.
Ma Russa je stvarno islo ovu proslu, tesko da ce se to ponovit, a Battier i LeBron vrhunski zatvaraju Duranta. Jedini problem kod Hardena je taj sto mora cuvati Wadea i to ga previse umara bas radi toga mu je sut ovako ocajan.
Mene bas zanima sto ce se dogodit ovaj off-season s OKC-om jer moraju otpustit ili Ibaku ili Hardena, obojici trebaju ponudit novi ugovor a problem je taj sto nemaju dovoljno mjesta u salary capu, tako da je moguce da ce otpustit nekog, prepostavljam Ibaku.