NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 739.626
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
NBA liga

Vidim da se prepucavate ko je bolji od koga, pa je moje mišljenje da je glupo uopće uspoređivati međusobno ko je od koga bolji....pa nije ovo tenis gdje se u nekoliko susreta može dokazati ko je od koga bolji, ovdje je ipak riječ o košarci i da bi bio najbolji mora i ostatak ekipe biti odličan. Nebi ni Jordan ni Magic bili ono što su bili da nije bilo ostatka ekipe a sada ići uspoređivati ko je najbolji ili čak spominjati najbolji svih vremena je po meni nepromišljeno i ne vodi nikuda.....

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 12:54 (Galiante).
14 godina
neaktivan
NBA liga
Da te volim dusa zna,draga moja BiH
17 godina
neaktivan
Re: NBA liga

To se odavno spekulira, navodno bi se i Oden mogao vratit.

Najbolji komentar koji sam danas procita uvezi finala:

OKC hasn't won a single game since the gathering in Seattle.

Odvalija san na ovo. haha

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
14 godina
neaktivan
Sk8eR kaže...
Lako je primjetiti koliko mrznje je upuceno James-u preko interneta, ne shvatam zbog cega sta je uradio osim toga sto je presao u Heat?

Meni se isto ne sviđa šta su se ujedinili lebron i dwayne, kobe ja malo pa, a wade i james su bila dva najdominantnija igraca u to vrime, kukavicki je bilo spojit se i u 6 godina iducih zagarantirat si 4 prstena. Sviđa mi se mj-ov komentar, to je kao da sam ja presao kod larry birda da dizem prstenje.. Suska se da dolazi howard dogodine, dogodi li se taj transfer, svi ce ih mrzit..

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
15 godina
cecenac kaže...
Sk8eR kaže...
Lako je primjetiti koliko mrznje je upuceno James-u preko interneta, ne shvatam zbog cega sta je uradio osim toga sto je presao u Heat?

Meni se isto ne sviđa šta su se ujedinili lebron i dwayne, kobe ja malo pa, a wade i james su bila dva najdominantnija igraca u to vrime, kukavicki je bilo spojit se i u 6 godina iducih zagarantirat si 4 prstena. Sviđa mi se mj-ov komentar, to je kao da sam ja presao kod larry birda da dizem prstenje.. Suska se da dolazi howard dogodine, dogodi li se taj transfer, svi ce ih mrzit..

imao je i Jordan dream team, nije ni on igrao sa stupovima, samo što eto on nije promijenio klub, a James je to napravio na malo glup način sa onom emisijom, ali što se može. To je po meni nebitno, bitno je ovo što James pokazuje na terenu, vodi svoju ekipu do titule.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 15:40 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

imao je i Jordan dream team, nije ni on igrao sa stupovima, samo što eto on nije promijenio klub, a James je to napravio na malo glup način sa onom emisijom, ali što se može. To je po meni nebitno, bitno je ovo što James pokazuje na terenu, vodi svoju ekipu do titule.

Apsolutno se slazem, Jamesova igra podsjeca na mj-a, po meni vise nego kobe-ijeva u najboljim njegovim danima. Kobe je ball hog, napravi puno s loptom, al uzasno puno vremena i siluje loptu, lebron ima puno manje loptu u sebe, al kad je ima radi cuda, assistovi, skokovi, kosevi, sve je na mjestu. Nastavi li ovako, moglo bi se i jordana nadmasit..

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
15 godina
odjavljen
NBA liga

James neće nikada Jordana nadmašiti, kao ni Kobe.

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.
15 godina
MARKOZD15 kaže...

slažem se, ali se mora priznati da njegova igra najviše podsjeća na igru MJ-a od svih košarkaša.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 16:07 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Zasto? Stvorena je ta slika da je Jordan najbolji svih vremena, i sad svi zivuci igraci nece nikad proc njega. Makar se sad rodia jedan 100 puta bolji od njega i osvojia 17 prstenova, mj ce uvik bit najveci svih vremena? Kako ti to mozes znat, kako znas da james nece jos vise razvit svoju igru (ako se jos igdi ima nesto za popravit)..  

Meni su prvome drazi i abdul jabar i magic johnson, a po statistikama i bill rusell je bolji od jordana, al ovaj je bia prvi dominantni igrac (kakvi su kobe i lebron) i zbog toga ce ostat zapamcen ka naj ikad.

15 godina
odjavljen
antimadridista kaže...
MARKOZD15 kaže...

slažem se, ali se mora priznati da njegova igra najviše podsjeća na igru MJ-a od svih košarkaša.

Meni je James upravo suprotnos Jordana što se tiče tog ''podsjeća''.

MJ je jedan jedini, makar James osvoji miljun prestenova meni je MJ najbolji ikad.

Ja sam navijač starih Bullsa i držim se toga.

14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Meni je James upravo suprotnos Jordana što se tiče tog ''podsjeća''.

MJ je jedan jedini, makar James osvoji miljun prestenova meni je MJ najbolji ikad.

Ja sam navijač starih Bullsa i držim se toga.

Nemoj se ljutit al zvucis ko oni meni je intel najbolji, makar amd u tom cjenovnom rangu ima bolji procesor, oni ce uzet intel! 

To mrzim kod MJ-a, moze se pojavit bolji, al svi su poput tebe, MJ ce uvik bit MJ..

15 godina
odjavljen
cecenac kaže...

Nemoj se ljutit al zvucis ko oni meni je intel najbolji, makar amd u tom cjenovnom rangu ima bolji procesor, oni ce uzet intel! 

To mrzim kod MJ-a, moze se pojavit bolji, al svi su poput tebe, MJ ce uvik bit MJ..

Pa da, Intel je bolji jer AMD nema niti jedan isplativ procesor.

MJ je bolji jer je James čudnog mentaliteta i neće biti prihvaćen kod ''naroda'' kao MJ.

14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

MJ je bolji jer je James čudnog mentaliteta i neće biti prihvaćen kod ''naroda'' kao MJ.

Jel stvarno? fx 8120 1200 kuna, i5 3570k 1800kn. 3570k nije puno jaci, a clocka se lose, iako nije ni 8120 bajan kloker.

965be vs i3 2100, 830kn vs 920kn. 

Ja bi u oba slucaja isa na amd, kad ne bude vise i5 2500k na zalihama (sta ce se valjda brzo dogodit)

I Lebron nema cudan mentalitet, jednostavno ce ga se uvik mrzit jer je team upa sa wadeom i boshom

14 godina
neaktivan
cecenac kaže...

I Lebron nema cudan mentalitet, jednostavno ce ga se uvik mrzit jer je team upa sa wadeom i boshom

Ne mrzi ga zbog toga, da mrze ga navijači Clevlenda, ali više ima mrzitelja zbog toga što je sam sebe prozvao kraljem.

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
17 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Koji je to "cudan" mentalitet ?

S obzirom da danasnje zvejzde NBA-a (a i ostalih sportova) trebaju pazit na svakom koraku, pogotovo kad pogledas kako se informacije brzo sire (fb, twitter itd.), nevidim bas da LBJ ima cudan mentalitet. Covjek je totalno smiren i stalozen i pazi s obzirom na to koliko ga prate mediji.

MJ je u jednom finalu, kod drugog three-peat-a, sidio u svom Ferrariju cekajuci suparnike (mislim da su bili Jazzeri) i lagano pusijo kubanku, kad su Jazzeri izlazili iz busa MJ ih je pogledao i pitao "i koji od vas ce me veceras cuvat ?", da ovo danas netko od zvijezda napravi razapeli bi ga mediji i navijaci u roku od odmah.

Uostalom LBJ ce vjerovatno u cetvrtak uzet svoj prvi naslov, vidit ces onda kako ga "narod" nece prihvacat.

Neznam jeli tko gledao Game 4, ali jucer je dokazano za koliko koplja je LBJ ispred KD-a, KD je imao zadatak da cuva Chalmersa/Cola i oboje su mu se narugali u napadu, cita sam dosta komentara da je Westbrook kriv za jucerasnji poraz sto je smijesno, koliko god nevolio tog momka jucer je odigrao fenomenalno, KD je uhvatijo prvi skok tek u 4. cetvrtini dok je Russ imao sedam dotad, lose s obzirom koliko je KD veci od Russa.

Ali daleko najjaca statistika od jucer:

Assists:

LeBron: 12

OKC: 13

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
15 godina
odjavljen
JackD kaže...

Koji je to "cudan" mentalitet ?

S obzirom da danasnje zvejzde NBA-a (a i ostalih sportova) trebaju pazit na svakom koraku, pogotovo kad pogledas kako se informacije brzo sire (fb, twitter itd.), nevidim bas da LBJ ima cudan mentalitet. Covjek je totalno smiren i stalozen i pazi s obzirom na to koliko ga prate mediji.

MJ je u jednom finalu, kod drugog three-peat-a, sidio u svom Ferrariju cekajuci suparnike (mislim da su bili Jazzeri) i lagano pusijo kubanku, kad su Jazzeri izlazili iz busa MJ ih je pogledao i pitao "i koji od vas ce me veceras cuvat ?", da ovo danas netko od zvijezda napravi razapeli bi ga mediji i navijaci u roku od odmah.

Uostalom LBJ ce vjerovatno u cetvrtak uzet svoj prvi naslov, vidit ces onda kako ga "narod" nece prihvacat.

Neznam jeli tko gledao Game 4, ali jucer je dokazano za koliko koplja je LBJ ispred KD-a, KD je imao zadatak da cuva Chalmersa/Cola i oboje su mu se narugali u napadu, cita sam dosta komentara da je Westbrook kriv za jucerasnji poraz sto je smijesno, koliko god nevolio tog momka jucer je odigrao fenomenalno, KD je uhvatijo prvi skok tek u 4. cetvrtini dok je Russ imao sedam dotad, lose s obzirom koliko je KD veci od Russa.

Ali daleko najjaca statistika od jucer:

Assists:

LeBron: 12

OKC: 13

Da, da, predivno pazi. Sotonist samo takav, pokazivao je ''znakove'' na utakmicama, pa ako ti je to dobar mentalitet lijepo se ugledaj u njega.

16 godina
NBA liga

Moramo priznati da je LeBron uz KD-a i Kobea  danas najbolji igrač NBA-a.

Kobe mi nije nešto, jer je teški škrtac pa ga prezirem. LeBrona volim i iskreno mislim da je stvarno legenda i da igra bolje od Kobea mada nema niti jedan prsten (što je po meni čista glupost cijeniti igrače po prstenima)

Kevin je takođe dobar igrač, i stvarno nemam što reći protiv njega. Rame uz rame, King i Kevin bi ubijali do besvjesti.

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
17 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Da, da, predivno pazi. Sotonist samo takav, pokazivao je ''znakove'' na utakmicama, pa ako ti je to dobar mentalitet lijepo se ugledaj u njega.

Sotonist ?!

Jesmo na istoj temi ja i ti, o cemu pricas kakvi znakovi ?

16 godina
JackD kaže...
MARKOZD15 kaže...

Sotonist ?!

{#} LJ sotonist?

15 godina
antimadridista kaže...
MARKOZD15 kaže...

Veliko NE ako misliš na to da je James najsličniji Jordanu..

Realno ovako(=> čitaj "sličan"):

Kobe => Jordan

LeBron => Magic

Evo jedan komentar s NBAcro, na temu onoga što je Jackson rekao(podcrtano se odnosi i na ovo gore)...

1. Jackson s*re, vjerojatno su mu to naredili da digne prašinu..

S*re zato što je negdje prije rekao da je Kobe uz Jordana najbolji igrač kojeg je on vidio..

2. Ovo je, kao što sa već rekao, vjerojatno namješteno tako da se digne prašina i da NBA dobije neki profit od toga.

3. James je sad ono što je Kobe bio sa 19 godina(odnosno u 2. njegovoj sezoni), pogledajte malo Kobeove tekme od prije 3-4 godine, uglavnom dok je Phil još bio trener, pa čovjek je bio bog košarke i sada je bog samo što nema dobrog trenera a i nekakvu ekipu..

4. Sada sve se vrti oko Jamesa i K.D.-a samo zbog je*enog profita, kada najavljuju sukob dva "najbolja" igrača današnjice naravno da će više ljudi gledati NBA (zato i jesu ovogodišnje finale oborile rekorde gledanosti)

Sve je to jeb.*na reklama i pretvorba imena u pare..

Uskoci su smješniji od inspektora Rexa, jer se zna da nema veće mafije od Šeksa!
15 godina
odjavljen
JackD kaže...

Sotonist ?!

Možeš li objasniti onda to bi ovo trebalo značiti ?

15 godina
neaktivan
NBA liga

Westbrook je playmaker? Po meni on koliko god bio dobar, šuter i brz, jednostavno nije za Oklahomu.
Po meni Oklahomi treba neko kome je prva stvar na pameti dodat loptu, ne driblat i uvijek forsirat.

E sad, Lebron VS Kevin. Uzeo bi Lebrona, jer je ipak potpuniji igrač. Čovijek može šutirat, dodava precizno za poludit, ima odraz i atletske sposobnosti luđačke. I ovi koji uspoređuju Lebrona i MJ-a, po meni su obojica karakterno isti, samo što Lebron nesmije usta otvorit danas na terenu ili će dobit tehničku. A u igračkom smislu ih je nemoguće uspoređivat ni kao iz puške ispalit da je MJ bolji jer nisu nikad igrali skupa niti jedan protiv drugog na NBA terenu tako da.....

14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
JackD kaže...

Sotonist ?!

nema drugog objasnjenja nego da je sotonist. ajde na masonicinfo i informiraj se ;)

16 godina
Top Bugovac kaže...
antimadridista kaže...
MARKOZD15 kaže...

Veliko NE ako misliš na to da je James najsličniji Jordanu..

Realno ovako(=> čitaj "sličan"):

Kobe => Jordan

LeBron => Magic

Evo jedan komentar s NBAcro, na temu onoga što je Jackson rekao(podcrtano se odnosi i na ovo gore)...

S*re zato što je negdje prije rekao da je Kobe uz Jordana najbolji igrač kojeg je on vidio..

2. Ovo je, kao što sa već rekao, vjerojatno namješteno tako da se digne prašina i da NBA dobije neki profit od toga.

3. James je sad ono što je Kobe bio sa 19 godina(odnosno u 2. njegovoj sezoni), pogledajte malo Kobeove tekme od prije 3-4 godine, uglavnom dok je Phil još bio trener, pa čovjek je bio bog košarke i sada je bog samo što nema dobrog trenera a i nekakvu ekipu..

4. Sada sve se vrti oko Jamesa i K.D.-a samo zbog je*enog profita, kada najavljuju sukob dva "najbolja" igrača današnjice naravno da će više ljudi gledati NBA (zato i jesu ovogodišnje finale oborile rekorde gledanosti)

Neznam kako ti gledaš na ovo ali ova izjava je toliko korektna i istinita da mislim da  Jacksonu nije bilo problem to izreći.

“On je nešto poput Scottieja Pippena u Bullsima: igrač koji će najprije nastojati dodati a potom šutnuti. Kobe Bryant ili Michael Jordan u tom su pogledu sasvim drukčiji: čim dobiju loptu, odmah pomisle na šut. LeBron nije takav, i to je ono što volim kod njega. No, to ne znači da je slabiji igrač u napadačkom smislu. Kad krene završiti akciju, opet to čini fantastično. Kao trener želite igrača jednako dobrog u asistiranju kao i u zabijanju. Godinama sam pokušavao dobiti od Kobea Bryanta igrača sposobnog činiti oboje. Uspio sam ga promijeniti, ali ipak je uvijek ostao igrač s naglašenim koš-instinktom.

15 godina
odjavljen
cecenac kaže...

nema drugog objasnjenja nego da je sotonist. ajde na masonicinfo i informiraj se ;)

Sve je to sotonizam...

17 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...

Uvijek sam bio uvjeren da se najgluplji komentari mogu procitat na ESPN-ovim portalima ali onda sam upoznao NBAcro na FB-u i otad mi pojedinici uljepsavaju svaki dan, to je moja doza humora. Vidio sam taj komentar i samo sam se slatko nasmija, ma sigurno da ce jedan Phil Jackson bit poslusan i dobijat naredbe od NBA da kaze nesto, isti oni Phil Jackson koji je morao Jordana dovest u red i objasnit mu sto je timska igra, isti oni Phil Jackson koji je imao problema sa Kobeom ?!

Ma dao bog da LBJ osvoji sedam prstena samo da zacepi gubicu ovoj dicurljiji sta misli da je popila svu pamet svita jer je pogledala tri recapa na NBA.com pa onda misli da ima pravo srat po velikanima igre LBJ/Kobe/Durant itd.

MARKOZD15 kaže...

Svasta san procita ali ovo je najlude do sad, da Sotonist, odkad gledam LBJ uvijek radi te znakove na pocetku ma mora da priziva Sotonske sluge da mu pomognu...>.<

15 godina
odjavljen
NBA liga

Ja sam inače prevelik vjernik, pa mi je to sve, znaš - ono :D

16 godina
neaktivan
NBA liga

Ma to su gluposti nije James nikakvi sotonist.

Navijam da Heat osvoji playoff, zaslužili su jer ako s ovim igračima ne osvoje onda stvarno....

15 godina
NBA liga
Ok, možda LeBron i hoće osvojiti nekoliko prstena do kraja karijere, ali ne vjerujem da će to napraviti u onako čudesnom stilu kao Jordan. Čovjek je osvojio 3 prstena zaredom, osvojio sve što je mogao i nije više imao nikakvog motiva, odmorio 2 godine i onda se opet vratio i osvojio još 3 prstena, a onaj zadnji je bio poseban, kad je sam riješio u zadnjoj minuti utakmicu, baš kao da mu je bilo suđeno. Ljudi nikad neće voljeti Jamesa kao Jordana, to je činjenica, iako ni ja neznam zašto, jedino moguće da ga ne vole zbog onog prelaska u Miami, ali sigurno je da će kad završi karijeru biti jedan od najvećih koji je ikada igrao košarku, baš kao i Kobe i vjerojatno Durant.
14 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...

Mada ima nešto istine i u ovom "glupom" komentaru..

1. Finale je stvarno naštimano.. Miami je opako pogurnut od strane sudaca, sjetite se samo 2.utakmice koju je Boston trebao dobiti, kada je u produžetku Rondo fauliran, a nije suđeno..

2. Jackson vjerojatno nije mislio tako dramatično kako su mediji to prikazali...

Btw,

Moram priznati da sam razočaran finalom, puno mi je kvalitetnija bila serija Miami-Boston pogotovo zbog timske igre Bostona..

A OKC igra uglavnom na solo prodore Westbrooka i Hardena dok ostali uglavnom stoje.

Miami je dobro zatvorio Duranta u prošloj utakmici, zato je i Westbrook zabio preko 40, nije imao kome dodati što moguće da i nije njegova krivnja jer se ostali igrači uopće ne znaju otvoriti, pogotovo Harden, a igra šutera {#}...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice