NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 768.567
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: NBA liga
Hrvojeee kaže...

Moram priznati da sam razočaran finalom, puno mi je kvalitetnija bila serija Miami-Boston pogotovo zbog timske igre Bostona..

A OKC igra uglavnom na solo prodore Westbrooka i Hardena dok ostali uglavnom stoje.

Miami je dobro zatvorio Duranta u prošloj utakmici, zato je i Westbrook zabio preko 40, nije imao kome dodati što moguće da i nije njegova krivnja jer se ostali igrači uopće ne znaju otvoriti, pogotovo Harden, a igra šutera {#}...

Meni je finale odlicno, pogotovo sto su svi tipovali na OKC, ali da MIA - BOS je bila vrhunska serija. Drago mi je sto je ovo finale pokazalo da se obranom osvajaju naslovi, a kad pogledas konferencijska finala MIA i BOS dvi odlicne obrambene momcadi a na zapadu OKC i SAS dvi odlicne napadacke momcadi.

Ma Russa je stvarno islo ovu proslu, tesko da ce se to ponovit, a Battier i LeBron vrhunski zatvaraju Duranta. Jedini problem kod Hardena je taj sto mora cuvati Wadea i to ga previse umara bas radi toga mu je sut ovako ocajan.

Mene bas zanima sto ce se dogodit ovaj off-season s OKC-om jer moraju otpustit ili Ibaku ili Hardena, obojici trebaju ponudit novi ugovor a problem je taj sto nemaju dovoljno mjesta u salary capu, tako da je moguce da ce otpustit nekog, prepostavljam Ibaku.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
15 godina
neaktivan
NBA liga

Ovako, nema ni Patrick Ewing prsten. Nema ni John Stockton prsten. Nema ni Charles Barkley prsten. A vi svi sad tu na LeBrona jer nema prsten. Okej, možda je malo narcisoidan, ali tip je očito danas najbolji u NBA.

Bill Russell 11 puta prvak
Sam Jones 10 puta prvak

Tom Heinsohn, K.C Jones, Satch Saders i John Havlicek 8 puta prvaci 
Jim Loscutoff, Frank Ramsey i Robert Horry 7 puta prvaci

Znam da je ovo malo glupo pitanje, ali smatrate li vi da su oni bolji od gore navedenih jer imaju toliko prvenstava? Mislim da će većina reć ne. Onda prestanite toliko pljuvat LeBron jer nema nijedan prsten.

17 godina
neaktivan

Zaboravijo si White Mambu i on ima prsten :)

Ma nadam se da ce se veceras sve to promjenit, cim osvoji svoj prvi naslov krenit ce to.

Bring back Seattle!

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 18:37 (JackD).
15 godina
neaktivan
NBA liga

A fak, Miller nije skinuo rekord :(
Bravo Miami, a Riley i Stern neka se otrijezne :)

15 godina
neaktivan
NBA liga

čestitke miamiu, zasluženo su osvojili titulu ove godine...

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
16 godina
neaktivan
NBA liga

Miami sampion zasluzeno!

16 godina
NBA liga

Potpuno zasluženo

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
15 godina
neaktivan

Čestitke Heatu, potpuno zasluženo su osvojili titulu protiv u ovom trenutku ipak neiskusnih Thundera.

Odlično finale i jedva čekam novu sezonu. 

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
Linkosaan kaže...

Čestitke Heatu, potpuno zasluženo su osvojili titulu protiv u ovom trenutku ipak neiskusnih Thundera.

Odlično finale i jedva čekam novu sezonu. 

Bome i OKC

16 godina
neaktivan
NBA liga

Čestitke Heatu. James opet fantastičan. Durant također strašno dobro odigrao ali još je to mlada ekipa treba njima još iskustva.

15 godina
odjavljen
NBA liga

Čestitam sotonistu :D

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.
16 godina
NBA liga
Zasluženo Miami, svaka čast LeBronu!
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
MARKOZD15 kaže...

Čestitam sotonistu :D

Ovaj post je humorističan, dakle nije ozbiljno napisan što dokazuje i smajl na kraju.

Vi odma opalite TD, hvala Bogu da nije sotonist. Marko se šalio

15 godina
neaktivan
NBA liga

Sto se tice rasprave oko LeBrona:

Subjektivno ga mozemo ili mrziti ili voljeti, to je nasa licna stvar. Ali objektivno gledajuci njegova igra na parketu se ne moze osporiti, trenutno je najdominantniji igrac u ligi. Covjek moze da brani svakoga, moze da igra svaku poziciju, pogodi iz svake situacije, da skoci, asistira, blokira, gotovo sve. Postao je veoma svestran od kako je dosao u Heat, cjelokupna igra mu je napredovala, nije vise bahat kao prije, smirio je se i skoncentrirao na igru i vjerujem da je to jedan od razloga zasto je sada osvojio prsten. Valjda je sam shvatio da od hvalisanja i brbljanja suplje price nema nista, pogotovo kad je vidio sta je napravio sa Decisionom. Uglavnom, mnogo je bolji, ozbiljniji i zreliji nego onaj James od prije par godina.

A sto se tice kemije, to je idiotizam, kemija vam ne moze pomoci da pogadjate suteve i dijelite asistencije, mozda da za zakucavanja, skokove, trcanje i snagu, ali to je glupost, ne zamarajte se time. James ima 113 kg i 7% body fata, skontajte samo kolika je to kolicina misica i sve ce vam biti jasno.

A to sto ga optuzuju da nije mogao sam da osvoji prsten, recite mi ko je onda mogao?

Gledajuci kroz historiju, Kareem Abdul-Jabbar je imao Oscara Robertsona, Chamberlain je imao Westa, Bird je imao McHalea i Parisha, Jordan je imao Pippena i Rodmana, Kobe Shaqa i Horrya, Parker Duncana i Ginobilia, Pierce Garnetta i Allena, pa tako i James ima Wadea i Bosha... neko je skoro uvijek imao nekoga (cast malom broju izuzetaka), samo sto to prije nije bilo toliko medijski exponirano kao danas. Fransize su nastojale formirati te velike dvoje i trojke koje bi pwnale po vise sezona zaredom od ranog razvoja lige pa sve do danas, to je tako, mrzili mi to ili ne, govorili da je pi*dasto ili ne, to je tako, boli njih briga kako je to za nas ako to donosi novac i prstenove.

Cestitke Heatu na tituli.

14 godina
neaktivan
NBA liga

Najbolji je zbog kombinacije brzine i snage. Stvarno igra fenomenalno.

Jedino me užasno živcira njegov trokorak / četverokorak.

Pogotovo kad igra u postu, jedan korak potroši da se okrene, i onda nakon okreta još 2 brza koraka.

15 godina
neaktivan
the. Shelby kaže...

Sto se tice rasprave oko LeBrona:

Subjektivno ga mozemo ili mrziti ili voljeti, to je nasa licna stvar. Ali objektivno gledajuci njegova igra na parketu se ne moze osporiti, trenutno je najdominantniji igrac u ligi. Covjek moze da brani svakoga, moze da igra svaku poziciju, pogodi iz svake situacije, da skoci, asistira, blokira, gotovo sve. Postao je veoma svestran od kako je dosao u Heat, cjelokupna igra mu je napredovala, nije vise bahat kao prije, smirio je se i skoncentrirao na igru i vjerujem da je to jedan od razloga zasto je sada osvojio prsten. Valjda je sam shvatio da od hvalisanja i brbljanja suplje price nema nista, pogotovo kad je vidio sta je napravio sa Decisionom. Uglavnom, mnogo je bolji, ozbiljniji i zreliji nego onaj James od prije par godina.

A sto se tice kemije, to je idiotizam, kemija vam ne moze pomoci da pogadjate suteve i dijelite asistencije, mozda da za zakucavanja, skokove, trcanje i snagu, ali to je glupost, ne zamarajte se time. James ima 113 kg i 7% body fata, skontajte samo kolika je to kolicina misica i sve ce vam biti jasno.

A to sto ga optuzuju da nije mogao sam da osvoji prsten, recite mi ko je onda mogao?

Gledajuci kroz historiju, Kareem Abdul-Jabbar je imao Oscara Robertsona, Chamberlain je imao Westa, Bird je imao McHalea i Parisha, Jordan je imao Pippena i Rodmana, Kobe Shaqa i Horrya, Parker Duncana i Ginobilia, Pierce Garnetta i Allena, pa tako i James ima Wadea i Bosha... neko je skoro uvijek imao nekoga (cast malom broju izuzetaka), samo sto to prije nije bilo toliko medijski exponirano kao danas. Fransize su nastojale formirati te velike dvoje i trojke koje bi pwnale po vise sezona zaredom od ranog razvoja lige pa sve do danas, to je tako, mrzili mi to ili ne, govorili da je pi*dasto ili ne, to je tako, boli njih briga kako je to za nas ako to donosi novac i prstenove.

Cestitke Heatu na tituli.

Slažem se, ali Jordan je imao prije Rodmana Paxona, Armstronga i Granta

15 godina
neaktivan
bobo rastur kaže...

Slažem se, ali Jordan je imao prije Rodmana Paxona, Armstronga i Granta

Ma ok je, ja sam samo htio da navedem par primjera gdje se vidi da i danasnji Hall Of Fameri nisu igrali sa 4 kolca pored sebe vec sa itekako dobrim igracima koji su im pomagali i na kraju cak i sami postali HoF-ovi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.6.2012 18:06 (the. Shelby).
15 godina
neaktivan

Sinoć održan NBA draft i Kentucky dao prva dva picka - Davisa i Kidd-Gilchrista.

Zanimljiv draft, sad nam predstoji zanimljivo ljeto i vjerujem dosta zamjena igrača. 

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
NBA liga

Sve mi više žao Irvinga,čini mi se da će na kraju morati otići kao i James.

Od ovih Cavsa nikad normalne ekipe. 

16 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...

Sinoć održan NBA draft i Kentucky dao prva dva picka - Davisa i Kidd-Gilchrista.

Zanimljiv draft, sad nam predstoji zanimljivo ljeto i vjerujem dosta zamjena igrača. 

Zaniljivo da je Kentucky dao čak dva picka. Sam da budu dobri.

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Linkosaan kaže...

Zaniljivo da je Kentucky dao čak dva picka. Sam da budu dobri.

Ma to se nikad ne zna, živa je ovo lutrija. Ali ako se Davis potvrdi i opravda povjerenje biće paklen igrač.

16 godina
NBA liga

Jeste čuli publiku svaki puta kada je Stern izlazio van? {#}

Uglavnom.. Meni je ovaj Draft bio jedan od boljih..

Impossible is nothing..
16 godina
NBA liga

http://www.hrsport.net/vijesti/442776/kosarka-nba/nista-od-mirovine-kevin-garnett-ostaje-clan-boston-celticsa/

super, volio bi da ostanu i Pierce i Allen, pa taman da i više nisu u stanju konkurirati za naslov, uživam ih gledati sve zajedno u ekipi uz Ronda.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.6.2012 21:43 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
NBA liga

Da bar u novoj sezoni D. Rose bude zdrav kod Bullsa{#}

14 godina
neaktivan
Rosea su ozljede upropastile, bio bi i bolji da je zdrav.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
15 godina
neaktivan

Ne vjerujem da će on igrati sljedeće sezone, period oporavka mu je između 12-14 mjeseci tako da će najvjerovatnije propustiti čitavu sezonu. I bolje mu je da se vrati potpuno spreman nego da forsira, vidjeli smo gdje ga je to na kraju odvelo.

Upravo iz tog razloga su Bullsi izabrali Marquisa Teaguea, playa sa Kentuckyja.

17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

http://www.hrsport.net/vijesti/442776/kosarka-nba/nista-od-mirovine-kevin-garnett-ostaje-clan-boston-celticsa/

super, volio bi da ostanu i Pierce i Allen, pa taman da i više nisu u stanju konkurirati za naslov, uživam ih gledati sve zajedno u ekipi uz Ronda.

Odlicna vijest za Kelte, ali 34$ za 3 godine mi se cini malo previse za njega ali valjda Ainge zna najbolje. Upitno je oceli se Allen vratit, glasine su da se Miami jako zanima za njega i obrnuto te da ce od 12:01 ET (ili 18:01 po nasem vremenu) zestoko krenut po njega, zele mu ponudit MLE od nekih 3 milja.

Dobra stvar je sto ce KG moc poducavat ovog Fab Mela kojeg su draftali, i stvarno se nadam da ovaj Sullinger nece imat problema sa ledima kako mu predvidaju jer je inace trebao bit lottery pick i Kelti puno riskiraju s njim.

16 godina
NBA liga

Došlo mi je da zaplačem od sreće

15 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Došlo mi je da zaplačem od sreće

3:21 <3

E-mail:
Lozinka: