MMA (Mixed Martial Arts) izdvojena tema

poruka: 10.571
|
čitano: 1.709.644
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
odjavljen
MMA (Mixed Martial Arts)

Nije mu dosta, on bi još malo

https://twitter.com/TheNotoriousMMA

Dajte mu Fergusona, Fergusen je za, briga ga za napad na pojas. Ovdje leži puno veči novac i puno ga je lakše zaraditi nego protiv Khabiba.

13 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Iaquinta uništava Conora na twitteru:

''Hahahaha 1 day notice McGregor you tapping pussy''

''Imagine a #11 ranked real estate agent that had as much time to prepare as pusssy TheNotoriousMMA hahah''

''Pussy Irish guy attacked a bus with innocent women on it, him and his pussy Dillon daniscorner deserve it all... justice baby!!!''

Što je sljedeće za Conora? Po meni će Diaz razvaliti Poiriera i onda bi trebali okončati trilogiju, ali u 155, da ne bude nikakvih izlika.

In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M
11 godina
Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Rekao je Dana da neće radit rematch (ne znam koliko njegova riječ vrijedi..)

Volio bih više vidjeti Mac vs Ferguson

18 godina
odjavljen
m77 kaže...

Što je sljedeće za Conora? Po meni će Diaz razvaliti Poiriera i onda bi trebali okončati trilogiju, ali u 155, da ne bude nikakvih izlika.

Ali Ferguson bi ga tak fino maltio pet rundi, onak bez prestanka

i to u stojci, tak da ovaj ne bi mogao tapkati

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2018 16:47 (XXX).
18 godina
odjavljen
MMA (Mixed Martial Arts)

Neki novi detalji o gospodinu kako ga neki nazivaju

Sada je jesno zakaj su dva Rusa uskočila u kavez i napala Conora...jer je Conor prije toga pokušao iskočiti iz kaveza i na ogradi opalio šakom u glavu nekog iz njivog tima. I onda je on gospodin jer nije podnio tužbu, lol.

http://www.profightstore.hr/novosti/video-snimke-iz-drugih-kutova-pokazuju-nove-detalje-incidenta-na-ufc-u-229-i-ponovno-pokrecu-raspra/30439.aspx

Naravno ćelavi sve vidio ali ovo nije, tipično.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2018 17:11 (XXX).
13 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Zahabi o Danisu:

''Very true. If you insult a man be ready to face him. Dillon Danis needs to grow up. If Marcelo Garcia (the sweetest man in Jiu-Jitsu) kicks you out of his gym then you are as intolerable as you can get.''

Cijeli taj sbg mi izgleda kao sekta, kreten do kretena od Danisa, Lobova, preko onog Gallaghera ili kako već, do Kavanaugha i Conora.

I da, kako sve više snimki izlazi, vidi se da je Conor prvi udario Tukhugova, nakon čega ga je onaj lik isprepucao s leđa.

13 godina
XXX kaže...
m77 kaže...

Ali Ferguson bi ga tak fino maltio pet rundi, onak bez prestanka

i to u stojci, tak da ovaj ne bi mogao tapkati

Tony zaslužuje napadati titulu, a ne borbu protiv lika koji je upravo razvaljen dvaput u jednoj večeri.

8 godina
protjeran
MMA (Mixed Martial Arts)

mislim da gledatelji zasluzuju suicide pill, kao i citava organizacija

mene tuđi životi ne interesuju, ja sam i od moj u šok
15 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Sjajno objašnjenje makljaže poslije borbe...Sve se jasno vidi, Conor bacio prvi udarac i sve koji su ga napali je uspio uhvatiti svojom ljevicom, osim onog koji ga je napao s leđa, eh što nije tako ulovio Khabiba.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2018 20:10 (Promster).
10 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Svi se sad odjednom zagrazaju, a kad je Connor divljao to je onda bilo kul i smijesno.

Da se Connor ovih godina kaznjavao zbog svih uvreda (ne mislim na trash talk nego onih degutantnih uvreda koje je znao imati), do ovog nebi ni doslo. Dani je bilo super sta tam neki irac vrijeda sve jer se radio hype i bolje se prodavalo, ali sad kad je njegova koka dobila po piksi odma osuduje i nemre vjerovat sto se desilo.

Zanima me sta bi bilo da su bile obrnute uloge, da li bi se onda pisalo o irskoj krvi i ponosu zbog koje se brani svoje ili o divljaku Connoru koji napada protivnicki tim i izaziva kaos?

Ne branim nikoga, obojca trebaju dobiti kazne. Khabiba je ocito ponio adrenalin pa je tako reagirao zbog svih uvreda prije i tokom borbe.

I am over 9000!!!
13 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Pa pogledaj samo da su se dva mjeseca u promotivne svrhe besramno koristile snimke njegovog divljanja i razbijanja autobusa te Chiese raskrvavljenog krhotinama stakla...pametnom je samo to dosta da vidi o kakvim se licemjerima radi...i sad je odmah nakon eventa Conor isplaćen, Khabib još nije, bez da su se ikakve snimke pregledale, a lik ne samo da je Tukhugova udario prvi, nego je još ranije i A. Nurmagomedova udario na ogradi.

Stvarno se nadam da će što više elitnih boraca slijediti Roryja i Mousasija u Bellator, pa nek se ćelavi zabavlja sa Conorom, Ngannouom i ostalim prepuhanim proizvodima svoje mašinerije.

18 godina
odjavljen
MMA (Mixed Martial Arts)

Ništa od svega dokle god WWE fanovi plaćaju ulaznice i PPV. Oni mogu kaj požele sa borcima, a Conor je gazda organizacije. Sad su ga pretvorili u žrtvu i sami meč guraju deseti plan.

13 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Nema toga koji može prodavati hrpu ppv-a ako više nema one aure nepobjedivosti, Conor je u potpunosti razotkriven jučer, a budući da ga ne vidim da se ponovno spušta u 145, imati će jako velikih problema u 155...Diaza će tu teško dobiti, Ferguson je zombi kojeg možeš valjda samo sačmaricom zaustaviti, Kevin Lee je još jedna stilska noćna mora za njega, Iaquinta je brutalan borac...jedino Poirier iz vrha, Barboza možda...

12 godina
Jbga,takva su vremena. Ljude zanima show prije i poslije borbe. Pride dani su davno iza nas.
17 godina
neaktivan
MMA (Mixed Martial Arts)

Sam mec su manje vise svi ispravno prognozirali  (bilo je pitanje jer ce ga mljet cijeli mec ili samljet u 3-4 rundi).

A ovo na kraju hmm , ako nije neka farsa od UFC skeca, treba uzeti u obzir razlike u kulturi da u nekima krajevima kugle zemaljske ako nekom jeb.... mater, boga, oca ima neku tezinu vecu od ''sve je to show'', koliko god ''zapadna'' civilizacija smatra to nazadno.

Rezirano ili ne, netko je trebao sjest sa Khabibom, proc moguce scenarije, objasnit mu da ce biti svasta, pa bi ovaj mozda rekao ukoliko se uplete obitelj nece sve ostati na stisku ruke po zavrsetku, pa bi i Connor mozda dobio okvir sta je dozvoljeno sto ne.

Connor nakon 2 godine doso po jos love, sa nesigurnoscu u ocima pri ulasku, znajuci da je najslabiji upravo di mu je protivnik stroj.Mislim da niti on nije vjerovao u pobjedu, moguce jos do kraja prve runde se nadao, no u drugoj je znao da je utopljen.

Volkov najvece razocarenje, kako pacerski, Lewis je nakon minute prve runde bio zombi.Volkov ga je mogao zavrsiti na nogama (ok bojao se razlogom zalutale snage Lewisa), trebao ga je zavrsiti na podu, a onda na kraju je sve sto je trebao docekati kraj sa iscrpljenim Lewisom.

Lewis je zabavan lik ali to nije materijal top 10 borca, proslo je doba Goodridga i Abbotta, Lewis izadje mase, zadiha se, pa opet mase u nadi da pogodi

No Ferguson sa svim svojim rupama u gardu i stilu he he he, nevjerojatno nesto samim pritiskom je unistio Pettisa.Pettis je hrabrio samog sebe da zeli kosmar, no kad je kosmar doso slomio se.Bilo je pomalo tuzno gledati pauzu medju rundama, gdje Pettis nije imo hrabrosti glasno izjaviti da se ne zeli vratiti u taj neprekidni kaos

Sve u svemu mimo zavrsnog showa za medije, zanimljiv UFC bijase

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2018 10:58 (Tcherot).
13 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Toliko se toga izdogađalo da sam zaboravio prokomentirati Herba Deana koji je bio očekivano katastrofalan, neznam je li dobio specijalne instrukcije od ćelavog ili je samo loš...baš masa očitih nepravilnosti i to od strane samo jednog borca, držanje za rukavice, držanje za hlačice, hvatanje za žicu, ilegalno koljeno i udarci u potiljak i baš ništa nije sankcionirano, samo je dobio usmeno upozorenje i to između rundi, tek nakon što se Khabib požalio.

18 godina
odjavljen
MMA (Mixed Martial Arts)

Da je kaznio Conora sudio bi u FFC-u. Ono kamera zumira kak gura nožne prste u žicu a ovaj to "ne vidi". Hvatao se Conor ko utopljenik za slamku. Podsjetilo me na Cikatić vs Mark Kerr 

podrška Cikatiću ka što bržem ozdravljenju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2018 16:14 (XXX).
16 godina
m77 kaže...

aš masa očitih nepravilnosti i to od strane samo jednog borca, držanje za rukavice, držanje za hlačice, hvatanje za žicu, ilegalno koljeno i udarci u potiljak

Di si ti vidio udarce u potiljak ?

13 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Ako se ne varam, prva runda i to još 12-6 laktovi.

18 godina
odjavljen
MMA (Mixed Martial Arts)
13 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Čitam po netu da ce se Derrick lewis  boriti sa Danielom Cormierom za hw titulu.. dok stipe miocic koji zasluzuje revanš nece dobiti priliku.. covjece koja je to nepravda.  Čovjek koji ima najviše hw obrana u povijesti ufc-a nece dobit priliku za revanš.

18 godina
odjavljen
MMA (Mixed Martial Arts)

Ako je istina onda je to kazna za odbijanje pojasa od ćelavog i još važnije, slabih PPV-a jer nije lajavi Irac. Ali Cormier navodno ima slomljenu šaku od meča sa Stipom pa je pitanja kada će to i biti...tu je Lesnar koji bi trebao na Cormiera što obojica žele zbog dobre zarade.

13 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

pise ufc 230, za mjesec dana

13 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Previše mi to nategnuto djeluje, ima li Lewis uopće liječničku dozvolu za nastup već za mjesec dana, zašto bi Cormier uopće pristao na ovo i eventualan poraz koji bi mu iz džepa izbio zaradu života iz ppv-a s Lesnarom...previše nelogičnosti, a i sam matchup mi nije uopće zanimljiv jer Lewis nema ništa za Cormiera, ni tdd, ni cardio, ni footwork.

Nek otvore 165lbs, Poirier/Diaz za naslov i to je to.

15 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Daleko od toga da svako malo ne uleti neki title fight matchup bez smisla, ali Lewis - Cormier stvarno zvuči kao šala. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Hexfire kaže...

Daleko od toga da svako malo ne uleti neki title fight matchup bez smisla, ali Lewis - Cormier stvarno zvuči kao šala. 

Pravi vic je trenutni main event za UFC 230...Ja sam se veselio Joanna vs Shevchenko, pogotovo jer je Joanna tri puta gubila od Shevchenko u Muay Thai turnirima. Tko je ova Eubanks, i zašto predvodi sad već tradicionalni UFC event u New Yorku, ja ne znam...ima 3-2 record, 1 pobjedu u UFC-u, i predvodi tako jak event...Jest da je Cormier još ozlijeđen, jest da se Lewis borio malo prije, jest da je rekao da neće borbu za titulu još sad, ali ova borba mi ima više smisla nego ono što je trenutni main event. Lewis ima 9 pobjeda u zadnjih 10 borbi, veoma impresivno pogotovo u HW kategoriji, no i dalje mislim da bi on protiv Cormiera prošao da identičan način kao i Rumble.

15 godina
Promster kaže...

Pravi vic je trenutni main event za UFC 230...Ja sam se veselio Joanna vs Shevchenko, pogotovo jer je Joanna tri puta gubila od Shevchenko u Muay Thai turnirima. Tko je ova Eubanks, i zašto predvodi sad već tradicionalni UFC event u New Yorku, ja ne znam...ima 3-2 record, 1 pobjedu u UFC-u, i predvodi tako jak event...Jest da je Cormier još ozlijeđen, jest da se Lewis borio malo prije, jest da je rekao da neće borbu za titulu još sad, ali ova borba mi ima više smisla nego ono što je trenutni main event. Lewis ima 9 pobjeda u zadnjih 10 borbi, veoma impresivno pogotovo u HW kategoriji, no i dalje mislim da bi on protiv Cormiera prošao da identičan način kao i Rumble.

Dana želi što prije dati pojas Shevchenko pa forsira. Fight s Joannom je navodno trebao biti mjesec dana kasnije, pa je odustala kad su ga pomaknuli. Brat bratu, nema baš ni puno protivnika za Shevchenko. Eubanks je izgledala dosta dobro u Ultimate fighteru i bila je favorit za naslov, ali eto, dogodilo se što se dogodilo. A vjerojatno nisu uspjeli nagovoriti neku od top cura iz 115 ili 135 da se oproba protiv Valentine u tako kratkom roku. 

Lewis ima na papiru impresivan score, ali zadnje dvije borbe nije pokazao da bi trebao napadati naslov. Može dobit DC-a pukom srećom ko i Volkova.  Curtis Blaydes je bio puno impresivniji u zadnje vrijeme i šteta što vjerojatno nikad nećemo vidjeti njegov okršaj s DC-em, ali jbg kad već ima dogovorenu borbu. I dalje mi to zvuči nategnuto, ali ponavljam, bilo je i gorih matchupova. Mislio sam da je fight s Lesnarom gotova stvar, pa mi je skroz čudno da se ide sad na brzinu gurati HW title fight.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
18 godina
odjavljen
MMA (Mixed Martial Arts)

Ma bezveze. DC će ga rušiti, izmoriti i dokrajčiti.

13 godina
Evo i službeno je, DC/Lewis main event...Shevchenko/Eubanks otpada, Valentina ide na Joannu na 231.
18 godina

Ne kužim čemu to forsiranje. Pa i sam Lewis je poslije borbe rekao da još ne zaslužuje borbu za naslov, da nije spreman. Što je i istina, zadnje dvije borbe preloš, nula kondicije. DC će ga razbacati po ringu i to je to.

Zašto Stipe ne može dobiti priliku za revanš? Sere mi se od te njihove politike, kao da ne žele da Stipe opet osvoji naslov.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice