MMA (Mixed Martial Arts) izdvojena tema

poruka: 10.571
|
čitano: 1.708.690
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
odjavljen
MMA (Mixed Martial Arts)

Dana u banani jer mu zlatna koka izgledala ko amater u kavezu...samo kaj nije zaplako

veli Conor bio dobar u prvoj rundi jer nije dobio previše po piksi

https://66.media.tumblr.com/3c2024edfea7fe3db6675036603b324c/tumblr_inline_pg7ps2nmbV1r6jb6k_540.gif

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2018 9:05 (XXX).
14 godina
protjeran
MMA (Mixed Martial Arts)

Kad jedan podivljali McGregor ispadne gospodin klik onda je jasno na kojem nivou su ovi drugi...

Trojica iz Khabibovog tima koji su napali McGregora su privedeni, ali posto McGregor nikog nije zelio tuziti pusteni su, sto se Khabiba i njegovog tima tice postoji mogucnost da im se zabrani ulazak u Ameriku. Khabibu to ne bi puno znacilo jer ce ionako najvjerovatnije u penziju, ali ce karijeru zavrsiti kao nikakav sportas i primitivac kojeg su potjerali kao zadnje smece. 

18 godina
odjavljen
MMA (Mixed Martial Arts)

Zna ako tuži da će njega tužiti cijeli autobus Dovoljno kaj je ispao u kavezu tapkaroš po drugi puta, ne treba mu još i karizma tapkaroša izvan kaveza Ipak je on Alfa mužjak koji pije viski.

18 godina
neaktivan
Re: MMA (Mixed Martial Arts)
XXX kaže...

Zna ako tuži da će njega tužiti cijeli autobus Dovoljno kaj je ispao u kavezu tapkaroš po drugi puta, ne treba mu još i karizma tapkaroša izvan kaveza Ipak je on Alfa mužjak koji pije viski.

Al pazi, sve sto mu je Khabib rekao da ce se odvijati u kavezu tocno tako se i dogodilo. Vise ne zelim komenitrati dogadaje poslije borbe..

Rekao je da ce ga samljet, da ce tapkat i tako je bilo..

18 godina
odjavljen
MMA (Mixed Martial Arts)

I više od toga, desni kroše i poslao ga na pod...to je malo tko očekivao.

https://66.media.tumblr.com/3c2024edfea7fe3db6675036603b324c/tumblr_inline_pg7ps2nmbV1r6jb6k_540.gif

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2018 9:20 (XXX).
14 godina
protjeran

Autobus ce ga tuziti tak ionak, nema to nikakve veze sa ovime. Ne kuzim sta ti znaci ovo "ispao tapkaros", pa jbt 99% boraca tapka kad im stisnes polugu il gusenje, samo mali dio ima cojones da drzi dok ne padnu u nesvijest. 

Kolko sam skuzio McGregor ima svoj brend viskija kojeg promovira kao i sve ostalo vezanog uz samog sebe. UFC je jedan veliki show, ali na kraju je prvenstveno sport koji ima neki svoj ajmo rec kodeks pa mi je blesavo kako mu dopustaju ono ispijanje viskija na presicama.  

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2018 9:24 (war3_tft).
18 godina
odjavljen
war3_tft kaže...

Autobus ce ga tuziti tak ionak, nema to nikakve veze sa ovime. Ne kuzim sta ti znaci ovo "ispao tapkaros", pa jbt 99% boraca tapka kad im stisnes polugu il gusenje, samo mali dio ima cojones da drzi dok ne padnu u nesvijest. 

Kolko sam skuzio McGregor ima svoj brend viskija kojeg promovira kao i sve ostalo vezanog uz samog sebe. UFC je jedan veliki show, ali na kraju je prvenstveno sport koji ima neki svoj ajmo rec kodeks pa mi je blesavo kako mu dopustaju ono ispijanje viskija na presicama.  

Jasno mi je da ne kužiš...naravno da će svaki pametni normalni borac tapkati, i treba tapkati. Minutaur je protiv Mira trebao tapkati a ne čekati da mu ovaj slomi ruku, ili Holm koja je čekala da zaspi i sl.

Nije u tome bit, pričao sam da Conor nema muda za razliku od dosta drugih boraca, a mudima se razmeče ko blesav. On svjesno daje vrat kad počne dobivati gadne udarce po glavi...svjesno to radi kako bi izvukao manje bolan poraz. Napravio je to prdotiv Diaza a napravio je to i danas. I opet sve OK da se ne razmeče tim svojim mudima, koje funkcioniraju samo u huliganstvu jer je pun ko brod pa ga zaboli za kazne. E zato je tapkaroš.

Sad mu želim Fergunsona koji je danas obečao fajt na nogama do kraja.

14 godina
protjeran
XXX kaže...

Jasno mi je da ne kužiš...naravno da će svaki pametni normalni borac tapkati, i treba tapkati. Minutaur je protiv Mira trebao tapkati a ne čekati da mu ovaj slomi ruku, ili Holm koja je čekala da zaspi i sl.

Nije u tome bit, pričao sam da Conor nema muda za razliku od dosta drugih boraca, a mudima se razmeče ko blesav. On svjesno daje vrat kad počne dobivati gadne udarce po glavi...svjesno to radi kako bi izvukao manje bolan poraz. Napravio je to prdotiv Diaza a napravio je to i danas. I opet sve OK da se ne razmeče tim svojim mudima, koje funkcioniraju samo u huliganstvu jer je pun ko brod pa ga zaboli za kazne. E zato je tapkaroš.

Sad mu želim Fergunsona koji je danas obečao fajt na nogama do kraja.

Eh deda moj previse te poznam da ne bi kuzio tvoj sistem preuvelicavanja kad pocnes voditi subjektivne ratove, kuzim ja dobro sto si ti time htio reci. 

Slazem se da McGregor nema muda za razliku od vecine ostalih boraca, al ovo boldano sto si napisao (da budem pristojan) je u najmanju ruku smijesno.  Za usporedbu od druge i trece runde u cetvrtoj nije pobrao niti priblizno toliko udaraca tako da razlog tapkanja definitivno nisu bile batine vec umor, los parter i naravno puno bolji skill protivnika na tom podrucju.

Ako mu se ista moze priznati u ovoj borbi je to kako je izdrzao onu navalu u drugoj rundi, ali i onih par krosea koje je pobrao, zapravo je dosta iznenadio i pokazao da dobro moze primiti udarce, to mu je ovu borbu jako dobro islo. 

18 godina
odjavljen

My young padawan smiješna je ta cijela organizacija koja je dovela ovog tapkaraša na krilima preuveličavanja i prodavanja muda pod bubrege.

Znači protiv Diaza kada je počeo primati "šamarčine" išao mu se baciti u noge u svrhu rušenja. Alo! On ide rušiti Diaza, LOL. Kad ga je ovaj zajašio dao mu je leđa i vrat.

Danas se nije on bacao u noge ali kad ga je Rus štanaco odozgo umjesto da izdrži do kraja runde ako ga več nemože skinuti, ili "umre" sa mudima daje mu leđa i ide na gušenje, u principu predaje borbu i prije tapkanja jer je jasno obojici kako će završiti.

Slična je mušterija postao i Johnson protiv Cormiera ali taj tip nije ni približno prodavač magle poput Conora, pa nema ni potrebe nazivati ga tapkatošom.

15 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Dobre batine je pobro irac veceras, revanš mislim da nema nikakvog smisla nakon ovakve dominacije i sramoćenja irca.

Ovaj kozojeb je bas idiot sa ovim sto je napravio na kraju, ak promoviras svoju vjeru da ste "miroljubivi" pa ajde se onda drži toga? 

lik istrpi sve presice di mu ovaj jebe sve po spisku (familiju i vjeru) i smješka se na sve to, i onda nakon meča koji je vec pobjedio i to ne onak pobjedio jedva nego dominirao i osramotio protivnika, ide se obračunat sa likom iz njegovog tima koji mu nesto dovikuje, ono WTF???  

to je isti k... ko da napravis start za crveni u 95-toj minuti uz out liniju a tvoja momčad vodi 5:0, totalna debilana... 

15 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Mali recap zanimljivijih borbi:

Waterson-Herrig: Waterson odlična u svim segmentima, jebeni kickovi, dobar klinč, mlatila je Herrig makar je bila na leđima, nek još skupi 2 pobjede i može rematch sa Rose.

Lewis-Volkov: Volkov si je 100% sam kriv za ovaj poraz, imao je više prilika da završi Lewisa, i na kraju kad je vidio da Lewis is očaja kreće i maše uopće nije bio oprezan. A kaj reći za Lewisa, kardio mu je skroz loš, mislim da bi ga Cormier rastavio samo tako, nije on materijal za prvaka, ali je smiješan u pm.

Ferguson-Pettis: Dobra krvava borba, Ferguson drži nevjerojatan tempo, čovjek se ne može umoriti, ali svaku borbu ga netko baci u knockdown. Definitivno treba dobiti priliku za naslov, ono peta sreća...No, mislim da će proći isto ko i McGregor, Khabib na parteru je nevjerojatna sila, a uvijek nekako preživi stand-up i dovede borbu na parter. Jest da Ferguson ima veoma dobar BJJ, ali kaj mu to znači kad nemaš uopće prilike za neki submission kod Khabiba. Nurmy ne ulazi, niti se ne zadržava u ničijem guardu, ili stacka, ili side control pa crucifix i šamaranje do kraja.

Khabib-McGregor: Ništa ne očekivano, rekli smo ili će ga Conor uhvatiti, ili će njega Khabib mazati na podu i bilo je ovo drugo. Ništa između se nije dogodilo, tj. zapravo je, onda desnica koja je bacila McGregora. Moram reći da sam razočaran Conorovom stojkom, doslovno ništa nije napravio, osim što je pobrao onu bombu koju je trebao vidjeti, može se reći da mu je Khabib sasvim parirao. Dobro se branio u prvoj rundi i nije čak i pobrao puno štete, ali u drugoj je pobrao batina i batina. Treću je možda čak i dobio, i suci su tako vidjeli. I u četvrtoj ga je umor uhvatio od silnog batinjanja i ležanja na njemu. Možda ću sad ispast pametan nakon bitke, ali činilo mi se već kod izlaska da to nije "pravi" McGregor, nije uopće bio onako siguran i samo uvjeren u sebe, djelovalo je dosta drugačije, a onaj blesavi hod je čisto samo točka koju izvodi. Khabib mi je djelovao brže i eksplozivnije, no možda opet jer je Conor crknuo od mlaćenja. Dobili smo odgovore na sva pitanja, ne znam zašto su Danu tolko ispitivali o rematchu, kakav rematch, dajte mu Tonya, ako će se Khabib i dalje boriti, a nadam se da ćemo barem tu borbu još vidjeti. I pošto se priča da će McGregor pospremiti 50milja, ako je to stvarno tako, onda moram reći da čisto sumnjam da se vratio zbog ljubavi, i jer mu je falilo, to je puno para za odbiti. Naravno da je htio pobjediti i trenirao je, ali opet mislim da nije isto. Ne znam hoćemo li i njega više vidjeti u oktagonu.

I na kraju, inače volim slušati Cruza kao komentatora, mnogo pametnih i "insajderskih" komentara daje, ali ovo danas je bilo smiješno. Vidjelo se da je bio pristran, htio je da Conor uzme pobjedu, pitanja kao "ne znam zašto Conor ne ustaje?" i komentar nakon mlaćenja u 2. rundi "mislim da je Conor htio izmoriti i ispuhati Khabiba, natjerati ga da baci puno udaraca". WTF Cruz?

18 godina
odjavljen
MMA (Mixed Martial Arts)

Bilo je riječ da je UFC ugovorio osam borbi sa Conorom ali sad tko zna. Sad će polako postati očajni, vračanje Lesnara iz wwe-a, "superborba" sa GSP-om gdje bu si ovaj izabarao protivnika...vračanje JJ iz 3. suspenzije itd.

14 godina
protjeran
XXX kaže...

My young padawan smiješna je ta cijela organizacija koja je dovela ovog tapkaraša na krilima preuveličavanja i prodavanja muda pod bubrege.

Znači protiv Diaza kada je počeo primati "šamarčine" išao mu se baciti u noge u svrhu rušenja. Alo! On ide rušiti Diaza, LOL. Kad ga je ovaj zajašio dao mu je leđa i vrat.

Danas se nije on bacao u noge ali kad ga je Rus štanaco odozgo umjesto da izdrži do kraja runde ako ga več nemože skinuti, ili "umre" sa mudima daje mu leđa i ide na gušenje, u principu predaje borbu i prije tapkanja jer je jasno obojici kako će završiti.

Sa ovim prvim dijelom se slazem, ali realno sta ocekivati vise od Murike. 

Jbg protiv Diaza doslovce vise nije imao snage stajati na nogama, trenutak ocaja u kojem je napravio kardinalnu gresku, ni prvi ni zadnji borac koji je tako nesto napravio...

Ovo sa Khabibom il nisi gledao istu cetvrtu rundu il se bas i ne kuzis u hrvanje, eto igrom slucaja 10 god sam aktivno hrvao, a i danas znam otici sparirati mladim deckima u klub (ponajvise radi tehnike jer forma vise nije tu ) pa neki drek i znam po tom pitanju. Ponovno sam pregledao rundu i McGregor je pobrao jedan udarac u stojci a niti jedan u parteru, ovo "davanje leda" kako ti kazes je zapravo bio los pokusaj izvlacenja iz partera. Jedini nacin da se vrati u tu rundu je bilo ustajanje, ako ostane na ledima postojala je sansa da se dogodi repriza iz druge runde, a Khabib ga je poceo opasno pritiskati sa polugama i ovaj je morao nesto pokusati. Onaj Khabibov pokusaj da ostvari poziciju gusenja kad ga je isao povuci za sobom na leda ne bi li se otvorio prostor oko vrata je bio traljav i zapravo jedina sansa McGregoru da se izvuce no njegov parter (pogotovo kombiniran sa vidnim umorom) je jednostavno los za tako nesto, Khabib koji je majstor na tom podrucju presingom je docekao prostor i iskoristio priliku za zavrsiti borbu, zapravo jako jednostavno sve skupa. 

13 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Također sam primijetio kod izlaska Conora da je bio skroz drugaciji, drugacija energija,  u ocima mu se vidjela nesigurnost.Mislim da je podsvjesno očekivao ovakav poraz..ne znam sta mu je ovo uopce trebalo, ionako je imao love i zarađuje i dalje sastrane, uopce me ne zanima revanš jer bi ishod bio isti, dokle god je khabib aktivan conor nema tu šta tražit.Postavlja se pitanje sta dalje? 145?170? poprilično nezanimljivo nakon ovog.

12 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Kakva sprdačina...totalna dominacijia u svim segmentima borbe...

Gotov je Conor kaj se tiče borbi i kad prestaneš pobjeđivati sav taj trashtalk dođe na naplatu...ali sad mu uzimati sva prijašnja postignuća u ufc-u nije pošteno 

IIII
18 godina
odjavljen
war3_tft kaže...
XXX kaže...

Sa ovim prvim dijelom se slazem, ali realno sta ocekivati vise od Murike. 

Jbg protiv Diaza doslovce vise nije imao snage stajati na nogama, trenutak ocaja u kojem je napravio kardinalnu gresku, ni prvi ni zadnji borac koji je tako nesto napravio...

Ovo sa Khabibom il nisi gledao istu cetvrtu rundu il se bas i ne kuzis u hrvanje, eto igrom slucaja 10 god sam aktivno hrvao, a i danas znam otici sparirati mladim deckima u klub (ponajvise radi tehnike jer forma vise nije tu ) pa neki drek i znam po tom pitanju. Ponovno sam pregledao rundu i McGregor je pobrao jedan udarac u stojci a niti jedan u parteru, ovo "davanje leda" kako ti kazes je zapravo bio los pokusaj izvlacenja iz partera. Jedini nacin da se vrati u tu rundu je bilo ustajanje, ako ostane na ledima postojala je sansa da se dogodi repriza iz druge runde, a Khabib ga je poceo opasno pritiskati sa polugama i ovaj je morao nesto pokusati. Onaj Khabibov pokusaj da ostvari poziciju gusenja kad ga je isao povuci za sobom na leda ne bi li se otvorio prostor oko vrata je bio traljav i zapravo jedina sansa McGregoru da se izvuce no njegov parter (pogotovo kombiniran sa vidnim umorom) je jednostavno los za tako nesto, Khabib koji je majstor na tom podrucju presingom je docekao prostor i iskoristio priliku za zavrsiti borbu, zapravo jako jednostavno sve skupa. 

Samo potvrđuješ ono kaj sam i ja napisao. Ta jedina šansa i nije šansa, obojica su to znali, nego predaja prije tapkanja

Šansa je bila da ostane na leđima i blokira i prima udarce do kraja runde ili do dizanja suca ili da izgubi nokautom...jer on se ne boji "smeka" neki njegov izraz kad stisne šaku spremnu za udarac...a mali štakor se boji da ga ovaj ne smekne ko dvocjevka sačmarica Pizdun

uostalo i borci misle isto

14 godina
protjeran
Ne potvrdujem ja nis, neg ti potvrdujes da se bas i ne kuzis.

Opet pricas o nekakvim udarcima, a nijednog u parteru nije bilo u toj zadnjoj rundi. Khabib ga je tolko izgnjavio i prijetio polugom/gusenjem da bi pasivno ostajanje na ledima kako ti predlazes zapravo bila predaja...
18 godina
odjavljen
war3_tft kaže...
Ne potvrdujem ja nis, neg ti potvrdujes da se bas i ne kuzis.

Opet pricas o nekakvim udarcima, a nijednog u parteru nije bilo u toj zadnjoj rundi. Khabib ga je tolko izgnjavio i prijetio polugom/gusenjem da bi pasivno ostajanje na ledima kako ti predlazes zapravo bila predaja...

Nije pasivno ako brani poluge i blokira udarce. Ako to nije u stanju do kraja runde onda nek se i ne približava kavezu. Ovo kaj je napravio je bila čista predaja i neznam koji bu mu trener taj potez preporučio protiv boljeg greplera

i kak nije bilo udaraca, izbrojao ih barem 5-6?

https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/mma/ufc-229-gledaj-uzivo-na-gol-hr-u-i-novoj-tv-najveca-borba-u-povijesti-habib-protiv-mcgregora---532793.html

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2018 11:32 (XXX).
14 godina
protjeran
Pa vidio si da ne zna braniti, skoro je na pocetku popusio gusenje.

Osim toga jedina sansa za dobit borbu je bila da zavrsi u stojci, a lezanjem to ne bi uspio. Naravno tu je peta runda, al da ga je ovaj nastavio gnjaviti ostatak cetvrte runde ne bi on imao snage zamahnuti, kamo li nesto drugo, vidjelo se kolko je umoran izasao vec nakon prve runde i gnjavljenja u parteru.

Tako da je pokusaj izvlacenja iz partera od dvije lose opcije ipak bila teoretski bolja i kakav takav pokusaj ostajanja u borbi...
14 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Dobro kad ide neka prava borba u super teškoj neda mi se ove purane gledat od 70kg. Ove bi i neki ozbiljniji redar u discu pošteno iznabijo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2018 11:40 (mislioc).
18 godina
odjavljen
war3_tft kaže...

Osim toga jedina sansa za dobit borbu je bila da zavrsi u stojci, a lezanjem to ne bi uspio. Naravno tu je peta runda, al da ga je ovaj nastavio gnjaviti ostatak cetvrte runde ne bi on imao snage zamahnuti, kamo li nesto drugo, vidjelo se kolko je umoran izasao vec nakon prve runde i gnjavljenja u parteru.

Tako da je pokusaj izvlacenja iz partera od dvije lose opcije ipak bila teoretski bolja i kakav takav pokusaj ostajanja u borbi...

Kužim, želiš reći da osim kaj je tapkaroš, nesposoban je kondicijski za pet rundi i ne zna osnovne obrane u parteru...tu se slažem

15 godina
XXX kaže...
war3_tft kaže...

Kužim, želiš reći da osim kaj je tapkaroš, nesposoban je kondicijski za pet rundi i ne zna osnovne obrane u parteru...tu se slažem

Nije isto dal si ti strajker pa 15 minuta hrvaš i još te netko dominira na podu, ili si grapler pa onda 15 minuta bacaš i primaš udarce. Vjeruj mi Conor zna "osnovne obrane", ali kad imaš Khaiba ili Maiu na sebi, badava ti to...

mislioc kaže...

Dobro kad ide neka prava borba u super teškoj neda mi se ove purane gledat od 70kg. Ove bi i neki ozbiljniji redar u discu pošteno iznabijo.

Gledao si onaj intervju s Mirkom pa si ovu glupost od njega pobro?

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2018 11:52 (Promster).
14 godina
protjeran
Da los mu je parter to nikad niti nije bila tajna, a da nema snage to se i prije vidjelo.

Ako se slazes sa time slazes se i sa ovim sto sam bio napisao, zbog osobne mrznje prema McGregoru i kolko vidim slabijeg poznavanja samog sporta imas neke vlastite scenarije no dobro, tko se kuzi vidio je sto se dogodilo :)
14 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Šanse Tonya Fergusona protiv Khabiba?

13 Khabib dobiva
5 Ferguson dobiva
18 godina
odjavljen
war3_tft kaže...
Da los mu je parter to nikad niti nije bila tajna, a da nema snage to se i prije vidjelo.

Ako se slazes sa time slazes se i sa ovim sto sam bio napisao, zbog osobne mrznje prema McGregoru i kolko vidim slabijeg poznavanja samog sporta imas neke vlastite scenarije no dobro, tko se kuzi vidio je sto se dogodilo :)

Naravno, vidjelo se i prije meča a nisam vidio tvoja predviđanja, LOL I prije meča sam tvrdio da nema muda i točno tako je ispalo

I ja sam trenirao košarku, između ostalog i u Ciboni dok je bila prvak Europe pa se zbog toga ne smatram stručnjakom za košarku, tak da to kaj si ti trenirao hrvanje me nije nešto imresioniralo

14 godina
protjeran
Di sam bio? Ne bavim se predvidanjima tj lutrijom pa da mi uzitak pruza to sto sam slucajno pogodio ishod...

Zapravo su to osnove i ne moras biti ekspert, a tvoja "argumentiranja" na moj post o odvijanju radnje u parteru su mi i vise nego dovoljna :)
18 godina
odjavljen

i meni tvoja ti ne vidiš ni udarce a kamoli nekaj drugo

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2018 12:34 (XXX).
14 godina
neaktivan
MMA (Mixed Martial Arts)

Svaka čast Khabibu kako je uništio onog lajavca McGregora... A UFC je opet pokazao kako je glupa i jadna organizacija, koja nije uspjela predati pojas prvaku. Ako je sve to show ubijte se svi skupa na čelu s Danom...tragedija od organizacije više sliče na WWE...

lol123Ipe77HR
18 godina
odjavljen
MMA (Mixed Martial Arts)

U stvari čelavac se usrao reakcije Iraca...očekivao je ubacivanje svega i svačega u kavez ako mu stavi pojas. Rus mu je rekao da je spreman na to ali ovaj je odbio zbog sigurnosti publike oko kaveza.

ima snimaka kako se škvadra šora u gledalištu prije meča...sve je bilo jako nabrijano.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2018 13:15 (XXX).
11 godina
Dobro je napravio Dana, jer da mu je stavio pojas, nakon sore van kaveza, bilo bi svega i svasta. A to sta je rus spreman na sve, nisu i ostali gledatelji koj bi mozda dobili bazina a da nisu krivi ni duzni. Da Kabib nije izaso van kaveza onda np za pojas, ovako se pokazo kao nista bolji od Conora!
Znam da su ga ponjele emocije, ali ako se vec drzis kao netko ko drzis do morala, onda to treba i pokazati ne rijecima nego dijelima, kada je gusto! Jer ovako svo njegovo uzdrzavanje prije borbe dodje na naplatu! A mogao je kleknuti zahvaliti Bogu izljubiti se sa svojim timom uzeti pojas reci hvala i ostati gospodin! Kako je to i inace cinio! Ali valjda je previse zle krvi bilo medju njima, sta nije opravdanje! Najvecu odgovornost snosi UFC radi ovakvih s*anja, jer to im i prodaje PPV.

Odmori se u Istini! :))
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice