MMA (Mixed Martial Arts) izdvojena tema

poruka: 10.571
|
čitano: 1.709.043
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: MMA (Mixed Martial Arts)
toxic kaže...
Promster kaže...

Znaš li da nije?

Znaš li da je ? Izgledao je jako dobro u ringu nakon toga... svu stetu mu je nanio Khabib a na kraju krajave bmk.. Ovakvi likovi poput njega niti ne zasluzuju bolje...

Oni u busu su bili ozlijeđeni/krvarili, otkazali borbe..

Joj daj molim te, najmanja porezotina na čelu...Ovo je bila šaka u glavu SLEĐA, pa kaj bi ti rađe od to dvoje?

Oba incidenta su enormne gluposti (ono s autobusom je možda izrežirano) za koje nema opravdanja. Ali ovo je mnogo gore sranje.

18 godina
odjavljen
MMA (Mixed Martial Arts)

Sve je to UFC kriv koji dozvoljava Conorova sranja...htjeli su show pa su ga i dobili. Nisu Rusi pizde, niti su to ikada bili.

Reko sam vam, mali je hrvao sa medvjedom, boli njega kaj huligan i alkoholičar govori. Sve se vidjelo u kavezu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2018 7:34 (XXX).
11 godina
Za sve je odgovoran UFC sta dopusta svakakve provokacije samo radi prodaje eventa! Treba postaviti granice, sta se smije i ne smije, zna se sta je sprtsko ponasanje!
Kabib je zasluzeno pobijedio, cestitke, ali ovo nakon borbe bi ga trebalo kostati titule, i jos to uzivo pred cjelim svijetom! Previse uvreda, zle krvi, a to sve je dopustio UFC, samo radi zarade! Najveca odgovornost po meni je na vodstvu UFC, Kabibova reakcija je ljudska normalna, ali nepromisljena i ne opravdana! Kazem UFC je sve zakuhao sta dopusta tj. ne sankcionira takvo ruzno ponasanje!
Odmori se u Istini! :))
13 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Od srca hvala Khabibu što je RAZVALIO ovog samodopadnog smrada, lik radi što hoće i kako hoće već tri godine, sad je dobio ono što je zaslužio i to s kamatama...se*em se na Rogana, Whitea i ufc kliku koja se kao nešto gnuša nad ovim, zaziva suspenzije, oduzimanje titule, oduzimanje vize...Conor radi još gore stvari već godinama i nikome nije čudno što nakon dvije godine neaktivnosti i ludovanja za nagradu dobiva title shot...Khabib je već pričao o mirovini, tako da ako i povuku nešto protiv njega, boli ga...on je svoje dokazao, prebio McTappera i na tlu, ali što je najsmješnije, i u stojci, drveni, ukočeni Khabib, staklene brade u knockdown šalje lika koji se ''ravnopravno boksa s Mayweatherom buraz''.

KHABIB TIME!

In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2018 7:36 (m77).
18 godina
neaktivan
MMA (Mixed Martial Arts)

Ajmo to pustit i vratit se na borbe...

Khabib je dominirao cak i u stojci.

Volkov - Lewis ? Zasto ga Volkov nije zavrsio imao je prilika ko u prici nakon svakog udarca ovaj je plakao...

Ferguson - Petis, Ferguson se izvukao nakon teskog udarca, covjek je zvijer.

A ona zenskica mah onako..

18 godina
odjavljen
MMA (Mixed Martial Arts)

Titule su u UFC u odavno izgubile vrijednost i praktički su nebitne. Ne zarađuješ na osnovi titule nego broja prodanih ppva. I da mu uzmu titulu koga briga...Diaza, Lesnara i ekipu ni najmanje. 

18 godina
odjavljen
MMA (Mixed Martial Arts)

Conor tapkaroš 

15 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Kaže Dana da su trojica Khabibovih već uhićena.

18 godina
odjavljen
MMA (Mixed Martial Arts)

Nebitno...bitno da je Conor opet igubio

10 godina
neaktivan
MMA (Mixed Martial Arts)

Khabiba treba vratiti u brda s kojih se spustio a i Conor može lagano za njim. Ovo više nema veze sa sportom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2018 7:48 (Spinout).
15 godina
XXX kaže...

Ti si prikaz jednog casual-ca kojeg ne zanima sport, nego jedan čovjek i mržnja prema njemu...A baš zbog takvih poput tebe se izvode pizdarije s autobusima i tučnjavama prije prave tučnjave. Ne cijeniš borce ni sport, tako da je zapravo ne bitno to što ti ponavljaš ono što smo svi dobro vidjeli.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2018 7:51 (Promster).
18 godina
odjavljen
m77 kaže...

Od srca hvala Khabibu što je RAZVALIO ovog samodopadnog smrada, lik radi što hoće i kako hoće već tri godine, sad je dobio ono što je zaslužio i to s kamatama...se*em se na Rogana, Whitea i ufc kliku koja se kao nešto gnuša nad ovim, zaziva suspenzije, oduzimanje titule, oduzimanje vize...Conor radi još gore stvari već godinama i nikome nije čudno što nakon dvije godine neaktivnosti i ludovanja za nagradu dobiva title shot...Khabib je već pričao o mirovini, tako da ako i povuku nešto protiv njega, boli ga...on je svoje dokazao, prebio McTappera i na tlu, ali što je najsmješnije, i u stojci, drveni, ukočeni Khabib, staklene brade u knockdown šalje lika koji se ''ravnopravno boksa s Mayweatherom buraz''.

KHABIB TIME!

Svi znamo da se Mayweather suzdražavo kako bi barem donekle opravdao veliki novac...kad je odlučio završiti meč birao je kojim udarcem će to napraviti i kako. Smijurija i svaka čast Conoru kako je uspio zaludjeti naivne mase u UFC-u i boksu. Tip je današnji Andy Kaufman, jedan od največih trollova svih vremena.

A UFC je želio WWE, sad ga službeno i ima.

18 godina
odjavljen
Promster kaže...
XXX kaže...

Ti si prikaz jednog casual-ca kojeg ne zanima sport, nego jedan čovjek i mržnja prema njemu...A baš zbog takvih poput tebe se izvode pizdarije s autobusima i tučnjavama prije prave tučnjave. Ne cijeniš borce ni sport, tako da je zapravo ne bitno to što ti ponavljaš ono što smo svi dobro vidjeli.

Upravo suprotno, Conora je trebalo izbaciti iz UFC-a ako su žćeljeli sport. Zašto se nisi žalio zbog prilike koju je uopće dobio nakon svega? Sada se žališ kad je dobio po piksi.

11 godina
neaktivan
MMA (Mixed Martial Arts)

Neka je Roki neka.

15 godina
XXX kaže...
Promster kaže...
XXX kaže...

Upravo suprotno, Conora je trebalo izbaciti iz UFC-a ako su žćeljeli sport. Zašto se nisi žalio zbog prilike koju je uopće dobio nakon svega? Sada se žališ kad je dobio po piksi.

Naravno da čisto po rankingu nije zaslužio title shot, nije sve super fer, ali zanimala me ta borba, isto kao i Till vs Woodley, iako je Covington imao privremeni pojas.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2018 7:57 (Promster).
11 godina
MMA (Mixed Martial Arts)
18 godina
neaktivan
MMA (Mixed Martial Arts)

UFC je sam kriv..

Ovo sto je Irac radio, kako je vrijedeo a ovaj je to kumulativno trpao u sebe i na kraju ga prebio i podivljao.. Pa znate da ovaj narod to ne trpi..

Fora je u tome sto je Irac uvrijedio na svim zivim razinama sto je jednostavno UFC u buducnosti ne smije dopustati... ako ima ikakva regulativa prije svega trebalo bi kazniti i to masno UFC kao organizaciju a zatim sve dalje.. Nisu nikako niti osigurali da se nesto ne dogodi nakon borbe.. kaj su ocekivali da ce biti ? Pa ja kao laik sam znao da ovo nece stati samo na ovome...

18 godina
odjavljen
Promster kaže...
XXX kaže...
Promster kaže...
XXX kaže...

Naravno da čisto po rankingu nije zaslužio title shot, nije sve super fer, ali zanimala me ta borba, isto kao i Till vs Woodley, iako je Covington imao privremeni pojas.

Naravno da si tipični casualac...sportski fan bi sa gađenjem isključio monitor i gledao olimpijadu.

Nije sve super fer? Tip koji je osramotio sport, tip koji je na uvjetnoj kazni, tip koji se nije borio dvije godine, tip koji se sprda sa protokolima i novinarskim konferencijama, tip koji baca pune limneke soka na publiku, tip koji razbija autobus i putnike, tip koji uskače u kavez nakon borbe i izazaiva nered...da u pravu si, nije sve super fer

15 godina
18 godina
odjavljen
toxic kaže...

UFC je sam kriv..

Ovo sto je Irac radio, kako je vrijedeo a ovaj je to kumulativno trpao u sebe i na kraju ga prebio i podivljao.. Pa znate da ovaj narod to ne trpi..

Fora je u tome sto je Irac uvrijedio na svim zivim razinama sto je jednostavno UFC u buducnosti ne smije dopustati... ako ima ikakva regulativa prije svega trebalo bi kazniti i to masno UFC kao organizaciju a zatim sve dalje.. Nisu nikako niti osigurali da se nesto ne dogodi nakon borbe.. kaj su ocekivali da ce biti ? Pa ja kao laik sam znao da ovo nece stati samo na ovome...

E baš to, ako nekoga treba kazniti onda je to UFC i uzeti im licencu na pola godine...samo kaj bi onda bili kaženjeni i siromašni borci koji bi ostali bez kruha.

18 godina
neaktivan
XXX kaže...
toxic kaže...

UFC je sam kriv..

E baš to, ako nekoga treba kazniti onda je to UFC i uzeti im licencu na pola godine...samo kaj bi onda bili kaženjeni i siromašni borci koji bi ostali bez kruha.

ima drugih organzacija.

Gledao sam KSW recimo i sve je to na dobrom nivou..

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2018 8:08 (toxic).
15 godina
XXX kaže...

Naravno da si tipični casualac...sportski fan bi sa gađenjem isključio monitor i gledao olimpijadu.

Nije sve super fer? Tip koji je osramotio sport, tip koji je na uvjetnoj kazni, tip koji se nije borio dvije godine, tip koji se sprda sa protokolima i novinarskim konferencijama, tip koji baca pune limneke soka na publiku, tip koji razbija autobus i putnike, tip koji uskače u kavez nakon borbe i izazaiva nered...da u pravu si, nije sve super fer

LOL, melješ gluposti, pere te adrenalin jer je Khabib razbio tvog "najomraženijeg" lika, a sport gledam zbog stvari u kavezu.

18 godina
odjavljen
Promster kaže...
XXX kaže...

LOL, melješ gluposti, pere te adrenalin jer je Khabib razbio tvog "najomraženijeg" lika, a sport gledam zbog stvari u kavezu.

Slabo ti onda pratiš sve to skupa, imaš sve dokumetirano na internetovima Konferencija sa Diazom i pogodio je neku ženu sa limenkom kada je gađao njega, kada mu se borio pajdo iz tima uskočio je u kavez i radio sranja, za autobus i uvjetnu kaznu svi znaju.

Informiraj se

15 godina
XXX kaže...
Promster kaže...
XXX kaže...

Slabo ti onda pratiš sve to skupa, imaš sve dokumetirano na internetovima Konferencija sa Diazom i pogodio je neku ženu sa limenkom kada je gađao njega, kada mu se borio pajdo iz tima uskočio je u kavez i radio sranja, za autobus i uvjetnu kaznu svi znaju.

Informiraj se

Šefe, sve to ja znam, moje "melješ gluposti" se odnosti na tvoju izjavu da sam ja kežjual fan.

18 godina
neaktivan
MMA (Mixed Martial Arts)

Dobro je Ferguson izjavio sada.

Ja sam Champ iako nemam pojas a ne ona dva majmuna tamo koja unistavaju sliku samog sporta..

18 godina
odjavljen
Promster kaže...
XXX kaže...
Promster kaže...
XXX kaže...

Informiraj se

Šefe, sve to ja znam, moje "melješ gluposti" se odnosti na tvoju izjavu da sam ja kežjual fan.

I jesi kad ti ne smata takav tip u "sportu". Čisti kežualac štoviše WWE fan

15 godina
XXX kaže...

Pa boli me đoka što se radi van kaveza, to se radi zbog prodaje...interesira me ono što Khabib i Conor nude u oktagonu, i tu smo sad vidjeli kako stvari stoje.

18 godina
odjavljen
Promster kaže...
XXX kaže...

Pa boli me đoka što se radi van kaveza, to se radi zbog prodaje...interesira me ono što Khabib i Conor nude u oktagonu, i tu smo sad vidjeli kako stvari stoje.

Sa time se mogu složiti. Conor isprebijan tapkao i opet uzeo lovu na osnovu huliganstva.

14 godina
protjeran
MMA (Mixed Martial Arts)

Kako sam pratio McGregora covjek mi je bio genijalac sto se samog sporta tice, ali i smisla za biznis. Stojka mu je specificna i ima nevjerovatan osjecaj za borbu, u pocetku su svo ono njegovo sepurenje i provokacije bile opravdane, cak su mu i fore bile originalne, svi smo znali da je to jedan veliki show i nitko to sve skupa nije zamjerao dok je on pruzao kvalitetne borbe.

Na kraju se to sve skupa pocelo oduzimati kontroli, lupilo ga u glavu sve skupa pa je valjda umislio da moze raditi sto zeli, vise to nije bio show i zabava vec se ljudima koji su ga podrzavali (primjerice ja) poceo gaditi. Od presica uoci borbe, samog ulaska u ring i svega skupa vidjelo se da McGregor vise nema ideja, sve je djelovalo isforsirano i neoriginalno, a prvi put se moglo vidjeti da je McGregora zapravo strah. 

Sto se same borbe tice nema se tu sta previse reci, totalna dominacija Khabiba na svim podrucjima i zasluzena pobjeda.

McGregora se opravdano moze prozivati zbog sranja koje je napravio, ali ovime sa kraja borbe su Khabib i citav njegov tim pokazali da su jos vece seljacine i kozojebi. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2018 8:46 (war3_tft).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice