Mislin da nema načina na koji bi Conor moga dobit tu borbu, Khabib treba na pod i tu je gg
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma tko uspije nametnuti svoj način borbe taj će pobijediti. Conor je dobar na početku, ali mislim da se lako ispuše dok Khabib ima kondicije za 10 rundi, ali opet ima loš stand-up.
Pettis vs Ferguson će biti isto odlična borba, oni i glavna borba su bolji od 95% svih iz te kategorije.
Tepaju si da je to največa MMA borba svih vremena i druga sranja, ne mogu opisati koliko mi se to sve gadi kao i oni koji će preko PPV-a puniti Ircu džepove.
Tip je folirant i glumac sa nešto skila. Diazu je dao leđa kada je počeo dobijati prave batine, a protiv Floyda ga spasio sudac od ozbiljnog potresa mozga. I onda ide ko drama queen raditi sranaj po parkingu u stilu zadnjeg nogometnog huligana i uličara i svejedno mu sve to prolazi iz nekog glupog razloga.
Najbolji MMA meč se događa kad borci ne pitaju za svoje zdravlje, idu bez straha do kraja uz međusobno poštovanje. To su ratnici, gladijatori sportaši! Daj Bože da me demantiraju, mislim na Conora...ljudi koji plaćaju zaslužili su barem toliko a ne cirkus i glumu.
Mene najviše zanima na koji način Khabib misli doći do McGregora, tj. kako planira zatvoriti distancu. Ako misli kao protiv Barboze, bit će to 1st round K.O. McGregor ide prema naprijed uvijek, sve borce je pritiskao, i tjerao ih unazad, a Khabib je tad apsolutno očajan. Pogledajte borbu protiv Iaquinte, kad ga je Al par puta natjerao do ograde, Khabib se totalno zamrznuo, noge u križ, brada gore, totalno spleten.
Jučer je bila konferencija totalni promašaj od strane Conora, da je došao na vrijeme mislim da bi pomeo Khabiba. U odličnoj je "trash-talkerskoj" formi, a Nurmy mi se činio od početka same presice nervozan, živčan, ljut, svađa se s fanovima, baš netipično. McGregor je propustio priliku da još malo potpali.
Veoma teško predvidjeti pobjednika, oba imaju podjednake šanse, ali mislim da u oktagonu neće biti napeta borba, na koju god stranu otišla. Ili će McGregor Khabiba našamarati na nogama, ili će Khabib njega razapeti na podu, sumnjam da će biti nešto između. Osobno mislim da će McGregor pobjediti, 1st round TKO.
A tko nije nervozan za vrijeme intezivnog skidanaj kila i dehidracije...uostalm fino je rekao da ga ne zanima kaj alkoholoičar drobi.
A tko nije nervozan za vrijeme intezivnog skidanaj kila i dehidracije...uostalm fino je rekao da ga ne zanima kaj alkoholoičar drobi.
Pa recimo čovjek s kojim će se boriti. Nebih rekao da ga ne zanima, iako je dobio striktne upute iz svog kampa da ga ignorira i da se samo smije, uspio ga je McGregor pridobiti. Mnogi protivnici su isto rekli, ali ipak nisu skroz čiste glave ušli u borbu i odradili taktiku kako treba. Pogodio je par bolnih točaka u svom onom brbljanju koje je imao u NY-u, te je dobio Khabibovu reakciju. Mene ovo kačenje s fanovima interesira, hype borbe je tek sad počeo, do sad je bila slabašna atmosfera, ali sad počinju presice, novinari, fanovi, weight-cut, intenzitet, stres, svatko se s tim drugačije nosi, ali Khabib to nije imao ni prilike iskusiti.
Ma gluposti...tak su ljudi i novinari pričali da je ušao Floydu u glavu, da se ovaj prepao kod sučeljavanja. Na kraju se igrao sa njime po ringu i birao u kojoj će ga rundi premlatiti. Rus ko mali hrvao sa medvjedom, boli njega kita za huligana.
Ima li Conor šanse, ima ako Khabib ima staklenu bradu i ako je izgubio muda.
Ma gluposti...tak su ljudi i novinari pričali da je ušao Floydu u glavu, da se ovaj prepao kod sučeljavanja. Na kraju se igrao sa njime po ringu i birao u kojoj će ga rundi premlatiti. Rus ko mali hrvao sa medvjedom, boli njega kita za huligana.
Floyd je drugi sport, poznavatelji borilačkih sportova nisu očekivali pobjedu McGregora, već hrpa casual-aca...Mislim da dobrano podcijenjuješ McGregora, ali hvala bogu sve ćemo saznati za dan i pol.
Nije da ga podcjenjujem, znam kaj može i koliko je opasan prvih par rundi, jednostavno ga ne podnosim. Ima za MMA jako dobar rad nogu, dobru lijevu ruku i tu je na drugom nivou u odnosu na sve druge borce. Ali vidjeli smo kako regira kada ga se pritisne i kada ga se ne boji i ne doživljava previše a Rusi su poslovićno hladni i uboiti u kavezu/ringu.
Ma gluposti...tak su ljudi i novinari pričali da je ušao Floydu u glavu, da se ovaj prepao kod sučeljavanja. Na kraju se igrao sa njime po ringu i birao u kojoj će ga rundi premlatiti.
Skroz drugi sport, Conor nebi napravija više ni protiv osrednej boksača a kamoli najboljeg u toj kategoriji. Floyd je pokupija paru, sumnjan da su njegove pripreme bile rigorozne i na kraju vjerojatno dobija detaljna upustva sponzora koliko borba mora trajat da bi se opravdala sva investiranja i da nebi bila fail stoljeća. Da se radilo o ozbiljnoj borbi Floyd bi to rijesija u prvoj rundi zatvorenih očiju.
Nije da ga podcjenjujem, znam kaj može i koliko je opasan prvih par rundi, jednostavno ga ne podnosim. Ima za MMA jako dobar rad nogu, dobru lijevu ruku i tu je na drugom nivou u odnosu na sve druge borce. Ali vidjeli smo kako regira kada ga se pritisne i kada ga se ne boji i ne doživljava previše a Rusi su poslovićno hladni i uboiti u kavezu/ringu.
Nije to stvar kada ga se pritisne, jer neće dati da ga se pritisne, tu je bio u pitanju umor i cardio. A i zanima me kako će ga Khabib pritisnuti? S Diazom je bio u drugoj kategoriji, nije mu prirodna, bio je pretežak. Osim tog, nismo vidjeli da ima problem s cardiom.
Nadam se da si u pravu, ali isto su tako govorili i za Alda, da je odrastao u favelama i od djetinjstva se nagledao svega i svačega, pa ga malo vrijeđanja neće smetati...na kraju je lik izgubio meč davno prije nego što je ušao u kavez, baš zbog toga što je silno htio prebiti i osramotiti Conora...po meni, gledamo istu situaciju i sada s Khabibom, lik ne propušta naglasiti da želi uništiti Conora, stalno govori da neće biti emotivan unutra, ali meni je to baš znak da će biti suprotno...jučer na presici ljut i nervozan...neznam, ne volim Conora i stvarno se nadam da će Khabib svoje riječi zaista i potvrditi u kavezu, ali mi sve skupa s Khabibove strane ne izgleda obećavajuće.
Co-main isto fenomenalan, žao mi što jučer na presici nisu bili Tony i Pettis, jer Tony je luđak, za tog lika sam 100% siguran da mu Conorove igrice ne bi mogle ništa jer je on u nekom svom filmu...gledao sam par njegovih intervjua pred ovu borbu i nisam uopće skužio o čemu priča, nešto ninja kornjače, Michelangelo, wtf???
Nadam se i njegovoj pobijedi, ali i taj matchup je nezahvalan za prognozu, Ferg je znao imati velikih problema s dobrim standup borcima, sad još dolazi nakon teške ozljede...
Nije to stvar kada ga se pritisne, jer neće dati da ga se pritisne, tu je bio u pitanju umor i cardio. A i zanima me kako će ga Khabib pritisnuti? S Diazom je bio u drugoj kategoriji, nije mu prirodna, bio je pretežak. Osim tog, nismo vidjeli da ima problem s cardiom.
Nisam mislio samo na cardio, nego i na njegova muda. Conor se u toj borbi predao dok je dobivao one "šamarčine" na nogama...nije to više mogao trpiti i išao je na rušenje Diaza, LOL. Davanje vrata i tapkanje mu je bio manje bolan poraz od prebijanja na nogama.
Diaz ga jednostavno nije šljivio ni 5%. Nadam se da bu sad jednako 
Nisam mislio samo na cardio, nego i na njegova muda. Conor se u toj borbi predao dok je dobivao one "šamarčine" na nogama...nije to više mogao trpiti i išao je na rušenje Diaza, LOL. Davanje vrata i tapkanje mu je bio manje bolan poraz od prebijanja na nogama.
Diaz ga jednostavno nije šljivio ni 5%. Nadam se da bu sad jednako 
Popio je Nateov one-two, i to ga je očito "ošamutilo", e sad pitanje kako bi bilo da nije bio toliko mrtav, izmoren, bacio je sve na Diaza, a njemu ništa
. Onda se išao hrvati, da se oporavi vjerojatno, ali znamo da mu nije prošlo.
Mendez ga je također dosta puta veoma dobro pogodio, što na nogama, što na podu brutalnim laktovima. Jest da je dosta manji Mendez, ali mislim da je Diaz McGregora uzdrmao čisto zbog umora.
Ljepo je Hardy rekao, Diaz je dosta labav na nogama, njiše se i to mu sigurno pomaže kod primanja udaraca. S druge strane Khabib je krutina na nogama, sav se stisne, ukruti...ako sjedne prava ljevica, mislim da se gasi.
Pitanje je izdržljivosti ruske brade. Udrce bu popio, ako ih upije i izdrži ide teror na podu i dobra borba. Ako ima staklenu bradu sve bu brzo gotovo i veliko razočarenje i gledanje kak se ovaj šepuri po kavezu ko puran.
Ljepo je Hardy rekao, Diaz je dosta labav na nogama, njiše se i to mu sigurno pomaže kod primanja udaraca. S druge strane Khabib je krutina na nogama, sav se stisne, ukruti...ako sjedne prava ljevica, mislim da se gasi.
također conor je protiv diaza izbacio udaraca kao u 7 prethodnih borbi , plus nije bila njegova težina ,ja nez zašto ljudi uopće gledaju na tu borbu
...a ja neznam zašto se većina Conorovih fanova ponaša kao da je Diaz King Kong koji se iz srednje spustio u velter da bi se borio s Conorom, čovjek je većinu karijere proveo u 155 i za prvi meč protiv McGregora je imao ravno 11 dana pripreme, tako da je bilo poprilično jadno od Conora i njegovog tima da su se izvlačili na umor, težinu itd.
Blizu smo, blizu smo, ako je vjerovati Khabibovu ocu, skidanje kilograma je gotovo, Khabib je već na 155...sad još samo treba čekati do 18h da se to i službeno potvrdi.
Sad kad Connor fula vagu...
Sad kad Connor fula vagu...
Khabib i Tony prosli vagu.. cekamo drugu dvojicu
Khabib (155) - Conor (154.5)...imamo fight!!!
Još samo Pettis ostaje. Khabib izgleda posušeno uh...
To je sad to?
koliko se borac moze oporaviti u slijedich 30h?
Lol počeli su proljevi vidim...jbt kebab izgleda kao da je u špilji bio pola godine...
Još samo Pettis ostaje. Khabib izgleda posušeno uh...
To je sad to?
koliko se borac moze oporaviti u slijedich 30h?
Khabib će u borbi biti oko 165, najvjerojatnije i preko.
U trash talku Khabib vc Conor 2:0
Prvo je na presici rekao kaj misli pa otišao, Conor je garant očekivao da će ga ovaj čekati i pizditi
, onda je izjavio da se Conrov deda borio na strani Engleza protiv Iraca, ideš, može li teža uvreda na koju ovaj nije ni demantirao.
Danas ne ceremonijalnom vaganju Conor totalno pukao išao nogom na sučeljavanju i sl. sranja.
Sad sam i ja nabrijan na meč, hvala Gol. hr 
Moj pick za noćas je da Volkov i Kabib idu na spavanje...oba underdoga na kladionicama 
Nekako bi radije da Conor pobijedi da vidim khabiba barem jednom poraženoga ali mislim da ce to biti vrlo slično kao sa Barbozom. Šta je slijedeće za Conora ako izgubi?uz toliko love nakon poraza ima li smisla se ponovo boriti?Čitam da obara sve rekorde sa prodajom viskija