Ne kužim, ako povuče licencu za borbu onda ne bi mogao dobiti kaznu? A kako bi onda bilo kada bi opet recimo za 3 mjeseca zatražio novu, šta ne bi opet trebao na saslušanje ili?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma to su sve komplicirane pi*darije i ak se ne varam u utorak će biti sve riješeno pa ćemo znati.
Ima sam osjecaj da ce wonderboy thompson izgubit. Na podu je uzasan, ima tako los takedown defense, da mislim da bi moja cura sa svojih 55 kila se bolje branila od njega.. brown ga je ima na podu svaki put kad je pokusa bacit ga, a mount defense mu je..
Ne znam sta je GSP s njime radia, al ovaj momak ima dosta posla da bi se uopce moga smatrat ozbiljnim mma borcem. A Rory McDonlad je dokaza da je ogroman talent, jos mu nisam vidia mane.
evo pogledao sam borbu rory macdonald protiv che mills
nisam znao da je ovaj rory macdonald ovakav talenat
dobar je u svakom aspektu mixed martial arts
stand up clinch i ground
on je jednostavno dominirao u toj borbi
Evo malo heads upa.
Daljnje rošade su postavile Nelsona protiv Gonzage, a Del Rosario je umjesto Gonzage dobio Miočića. :)
http://www.sherdog.com/news/news/Alistair-Overeem-Officially-Withdraws-from-UFC-146-Blames-Failed-Test-on-Prescribed-Medication-42123
Evo malo heads upa.
Daljnje rošade su postavile Nelsona protiv Gonzage, a Del Rosario je umjesto Gonzage dobio Miočića. :)
Kako tog Gonzagu ne volim gledat. Bolje da su išli na Hunt vs Nelson (epic battle) a onda Struveu dali nekog, recimo Gonzagu.
Sad ce te vidit kako će uputit par superkratkih krošeova Gonzagi u bradu Ryan. Najdraži mi je borac u ufc-u. I jedan od par boraca šta se ne kljukaju steroidima... On dize masu lukom i špekom i sve to zalije domaćim vinom i travaricom. Jedva čekam borbu :)
Ubereem kažnjen sa 9 mjeseci - očekivano, čak je dobio manje nego što to obično biva. Tenkre...
Mir kaže da će mu biti lakše što se bori sa JDS-om nego sa Cainom. How yes no...
Dobro pa Mir ima čvrstu bradu i dobro hrvanje pa će mu biti lako baciti Cigana u parter.
I da, Silva vs Sonnen II će biti u Las Vegasu, 7.7. mislim, a ne u Brazilu kako se prvotno mislilo.
Pogledajte si konferenciju iz Brazila.
Sonnen je rasturio svijet!
Pogledajte si konferenciju iz Brazila.
Sonnen je rasturio svijet!
Jel to ovo: http://bleacherreport.com/articles/1158826-chael-sonnens-best-ufc-brazil-press-conference-quotes ?
Hector Lombard je potpisao za UFC, kažu na undergroundu.
Bit će zanimljivo.
Sonnen vs Silva part 2.
Uzbudljivooooo :D
jedva cekam ovo
anderson slilva protiv chael sonnena dva
biti ce to dobra borba
ja mislim da ce anderson silva opet pobijediti i u ovoj borbi neznam zasto ali eto
inace obadva borca su ja jako dobra i jedva cekam ovo
Jel ima naznaka kad se gsp vraća u ufc?
Krajem godine tek. Evo video gdje se vidi kako mu ide nakon operacije, šuška se da bi se mogao boriti na UFC 154 17.11. u Montrealu, mislim da je to realno za očekivati.
Samo me zanima kakav će biti nakon takve ozljede, to je teška ozljeda i tek se mali broj sportaša potpuno oporavio i bio onaj stari.
Kao šta sam rekao prije koji dan Dan Henderson je slijedeći, a Gustafson je dobra nada :D
Pročitajte članak, slučajno sam na njega naletio...
Malo Jones sumnja u Gustafsonove sposobnosti, al ja mislim da će mu to bit jako zanimljiva borba :D
To je Scott Smith, finale TUF-a, dobro ga je sprcao, ali ona bol kad se uhvatio za rebra je bila stvarna, čim je sudac prekinuo ovaj je sjeo na pod od bolova.
BTW. Netko je nabrijan na osvetu 
I jedna novost za Mirka
http://www.24sata.hr/fight-club/opet-ce-u-kavez-mirko-ce-se-boriti-ispred-sto-tisuca-ljudi-262691
Hector Lombardova prva borba će biti protiv Brian Stanna, a Shogun se bori protiv Thiaga Silve.
Tu će padati nokauti, sve sami stand-up borci sa teškim rukama i nogama 
Hector Lombardova prva borba će biti protiv Brian Stanna, a Shogun se bori protiv Thiaga Silve.
Tu će padati nokauti, sve sami stand-up borci sa teškim rukama i nogama 
Ovo će bit uzbudljiv event sigurno :D
A šta se Mirka tiče, svašta...
Da refresham temu, stvarno nikog nema :(
Nate Diaz - Jim Miller 50% na Sherdogu za obojicu. Mislim da bi mogao Miller dobit i stavio sam Miller SUB 3 runda, šta vi mislite?
Nate Diaz - Jim Miller 50% na Sherdogu za obojicu. Mislim da bi mogao Miller dobit i stavio sam Miller SUB 3 runda, šta vi mislite?
Ne znam baš, Diaz junior pokazuje dobro razumijevanje grapplinga, a i ipak je to C. Gracieova škola, tako da mislim da se neće dovesti u poziciju za tapkanje.
Ja bih rekao Diaz, unanimous decision.
Ne znam baš, Diaz junior pokazuje dobro razumijevanje grapplinga, a i ipak je to C. Gracieova škola, tako da mislim da se neće dovesti u poziciju za tapkanje.
Ja bih rekao Diaz, unanimous decision.
Čuj, sve ti je to tu negdje, al ovaj Miller mi se čini ludim likom, a Diaz možda dobije na DEC, ali sigurno neće bit unanimous, prije split ;)
Danny daj da vidimo tvoje pickove za ovaj event. Usput stavia sam da će Miller dobit TKO u 3 rundi :D
Ja sam odigrao onak bzvz, stavio sam ovo:
Miller - dec.
Hendricks - TKO 2.runda
Palhares - sub. 1.runda
Lavar Johnson - TKO 1.runda
Ferguson - dec.
Dodson - TKO 2.runda
Hataway - dec.
Gaudinot - dec.
Castillo - dec.
Bermundez - TKO 3.runda
Denis - dec.
Massenzio - dec.
Čisto sumnjam da ću ove preliminarne pogoditi šta, ali šta je, tu je...
Moji pickovi.
Nisam zicer za Barryja al nemrem stavit protiv njega. :) Ima dosta toga šta ovdje zapravo nisam ziher, al eto.