MMA (Mixed Martial Arts) izdvojena tema

poruka: 10.569
|
čitano: 1.651.957
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: MMA (mixed martial arts)

Ne kužim, ako povuče licencu za borbu onda ne bi mogao dobiti kaznu? A kako bi onda bilo kada bi opet recimo za 3 mjeseca zatražio novu, šta ne bi opet trebao na saslušanje ili?

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
17 godina
Ne, jer oni njemu nemaju pravo dati kaznu za nešto što je radio dok nije bio pod licencom, a trenutno nije.

Ma to su sve komplicirane pi*darije i ak se ne varam u utorak će biti sve riješeno pa ćemo znati.
Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
14 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ima sam osjecaj da ce wonderboy thompson izgubit. Na podu je uzasan, ima tako los takedown defense, da mislim da bi moja cura sa svojih 55 kila se bolje branila od njega.. brown ga je ima na podu svaki put kad je pokusa bacit ga, a mount defense mu je..

Ne znam sta je GSP s njime radia, al ovaj momak ima dosta posla da bi se uopce moga smatrat ozbiljnim mma borcem. A Rory McDonlad je dokaza da je ogroman talent, jos mu nisam vidia mane.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
17 godina
MMA (mixed martial arts)
'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
13 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

evo pogledao sam borbu rory macdonald protiv che mills

nisam znao da je ovaj rory macdonald ovakav talenat

dobar je u svakom aspektu mixed martial arts

stand up clinch i ground

on je jednostavno dominirao u toj borbi

17 godina
MMA (mixed martial arts)

http://www.sherdog.com/news/news/Alistair-Overeem-Officially-Withdraws-from-UFC-146-Blames-Failed-Test-on-Prescribed-Medication-42123

Evo malo heads upa.

Daljnje rošade su postavile Nelsona protiv Gonzage, a Del Rosario je umjesto Gonzage dobio Miočića. :)

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

http://www.sherdog.com/news/news/Alistair-Overeem-Officially-Withdraws-from-UFC-146-Blames-Failed-Test-on-Prescribed-Medication-42123

Evo malo heads upa.

Daljnje rošade su postavile Nelsona protiv Gonzage, a Del Rosario je umjesto Gonzage dobio Miočića. :)

Kako tog Gonzagu ne volim gledat. Bolje da su išli na Hunt vs Nelson (epic battle) a onda Struveu dali nekog, recimo Gonzagu.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
14 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Sad ce te vidit kako će  uputit par superkratkih krošeova Gonzagi u bradu Ryan. Najdraži mi je borac u ufc-u. I jedan od par boraca šta se ne kljukaju steroidima... On dize masu lukom i špekom i sve to zalije domaćim vinom i travaricom. Jedva čekam borbu :)

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
17 godina
MMA (mixed martial arts)

Ubereem kažnjen sa 9 mjeseci - očekivano, čak je dobio manje nego što to obično biva. Tenkre...

Mir kaže da će mu biti lakše što se bori sa JDS-om nego sa Cainom. How yes no...

Dobro pa Mir ima čvrstu bradu i dobro hrvanje pa će mu biti lako baciti Cigana u parter.

I da, Silva vs Sonnen II će biti u Las Vegasu, 7.7. mislim, a ne u Brazilu kako se prvotno mislilo.

17 godina
MMA (mixed martial arts)

Pogledajte si konferenciju iz Brazila.

Sonnen je rasturio svijet!

14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Pogledajte si konferenciju iz Brazila.

Sonnen je rasturio svijet!

Jel to ovo: http://bleacherreport.com/articles/1158826-chael-sonnens-best-ufc-brazil-press-conference-quotes  ?

17 godina
Da, negdje da 4:40 počinje.
17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Hector Lombard je potpisao za UFC, kažu na undergroundu. 

Bit će zanimljivo.

15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Sonnen vs Silva part 2.
Uzbudljivooooo :D

13 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

jedva cekam ovo

anderson slilva protiv chael sonnena dva

biti ce to dobra borba

ja mislim da ce anderson silva opet pobijediti i u ovoj borbi neznam zasto ali eto

inace obadva borca su ja jako dobra i jedva cekam ovo

14 godina
MMA (mixed martial arts)

Jel ima naznaka kad se gsp vraća u ufc?

Wanna?
17 godina

Krajem godine tek. Evo video gdje se vidi kako mu ide nakon operacije, šuška se da bi se mogao boriti na UFC 154 17.11. u Montrealu, mislim da je to realno za očekivati.

Samo me zanima kakav će biti nakon takve ozljede, to je teška ozljeda i tek se mali broj sportaša potpuno oporavio i bio onaj stari.

15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Kao šta sam rekao prije koji dan Dan Henderson je slijedeći, a Gustafson je dobra nada :D
Pročitajte članak, slučajno sam na njega naletio...
Malo Jones sumnja u Gustafsonove sposobnosti, al ja mislim da će mu to bit jako zanimljiva borba :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 21:07 (1.Lovac).
15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Da malo refresham temu, kad nikoga nema :P
Naletio sam na ovo, nisam siguran jel tko već stavio, al ovakve stvari su je**ne kad se dogode u ringu. Usput što je s ovim novim eventom :D

15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

To je Scott Smith, finale TUF-a, dobro ga je sprcao, ali ona bol kad se uhvatio za rebra je bila stvarna, čim je sudac prekinuo ovaj je sjeo na pod od bolova.

BTW. Netko je nabrijan na osvetu {#}

I jedna novost za Mirka

http://www.24sata.hr/fight-club/opet-ce-u-kavez-mirko-ce-se-boriti-ispred-sto-tisuca-ljudi-262691

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2012 11:14 (thesekiman).
17 godina
MMA (mixed martial arts)

Hector Lombardova prva borba će biti protiv Brian Stanna, a Shogun se bori protiv Thiaga Silve.

Tu će padati nokauti, sve sami stand-up borci sa teškim rukama i nogama {#}

15 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Hector Lombardova prva borba će biti protiv Brian Stanna, a Shogun se bori protiv Thiaga Silve.

Tu će padati nokauti, sve sami stand-up borci sa teškim rukama i nogama {#}

Ovo će bit uzbudljiv event sigurno :D

A šta se Mirka tiče, svašta...

15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Da refresham temu, stvarno nikog nema :(

Nate Diaz - Jim Miller  50% na Sherdogu za obojicu. Mislim da bi mogao Miller dobit i stavio sam Miller SUB 3 runda, šta vi mislite?

17 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Nate Diaz - Jim Miller  50% na Sherdogu za obojicu. Mislim da bi mogao Miller dobit i stavio sam Miller SUB 3 runda, šta vi mislite?

Ne znam baš, Diaz junior pokazuje dobro razumijevanje grapplinga, a i ipak je to C. Gracieova škola, tako da mislim da se neće dovesti u poziciju za tapkanje. 

Ja bih rekao Diaz, unanimous decision.

16 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
1.Lovac kaže...

Ne znam baš, Diaz junior pokazuje dobro razumijevanje grapplinga, a i ipak je to C. Gracieova škola, tako da mislim da se neće dovesti u poziciju za tapkanje. 

Ja bih rekao Diaz, unanimous decision.

Čuj, sve ti je to tu negdje, al ovaj Miller mi se čini ludim likom, a Diaz možda dobije na DEC, ali sigurno neće bit unanimous, prije split ;)

17 godina
MMA (mixed martial arts)

Kolko dižeš u benču?

15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Danny daj da vidimo tvoje pickove za ovaj event. Usput stavia sam da će Miller dobit TKO u 3 rundi :D

17 godina
MMA (mixed martial arts)

Ja sam odigrao onak bzvz, stavio sam ovo:

Miller - dec.

Hendricks - TKO 2.runda

Palhares - sub. 1.runda

Lavar Johnson - TKO 1.runda

Ferguson - dec.

Dodson - TKO 2.runda

Hataway - dec.

Gaudinot - dec.

Castillo - dec.

Bermundez - TKO 3.runda

Denis - dec.

Massenzio - dec.

Čisto sumnjam da ću ove preliminarne pogoditi šta, ali šta je, tu je...

17 godina
MMA (mixed martial arts)

http://bit.ly/KuNMnL

Moji pickovi.

Nisam zicer za Barryja al nemrem stavit protiv njega. :) Ima dosta toga šta ovdje zapravo nisam ziher, al eto.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice