MMA (Mixed Martial Arts) izdvojena tema

poruka: 10.569
|
čitano: 1.651.957
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: MMA (mixed martial arts)

Taman pročitao za Mira, eto to će biti zanimljiv meč. Čak mislim da će biti teže JDS ako borba ode u parter u što sumnjam. Mir nema neko hrvanje, ali zato ima odličan BJJ. Ali JDS je čudovište što se tiče stand-upa, vidjelo se kako Mir prima udarce i od Brocka, Minotaura i Carwina tako da mu se ne piše dobro.

Dajem mu jedno 30% šansi ako ga slučajno uhvati nekak na podu (iako mi JDS nema loš BJJ).

A večeras će biti pakleno, vidjelo se na vaganju kako se mrze i također ne vjerujem da će borba trajati duže od 3 runde.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Mir vs JDS TO JE BORBA :D

A večeras će stvarno bit pakleno. Ja sam lijepo stavio Jones TKO 3. runda. :D

17 godina
Pero Dinamit kaže...

iako mi JDS nema loš BJJ

Kak znaš? Vidio si ga?

Ako ćemo realno, nemamo pojma kakav je JDS na podu. Ne znamo kakvo mu je hrvanje ni kakav mu je BJJ. Do sada smo imali prilike vidjeti brutalno dobar stand up, precizne udarce, tajming i brzinu. Ostalo i ne baš.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

http://www.ufc.com/event/UFC145#/videos

Evo i Ortiz govori da će sudac zaustavit borbu u 3. rundi i da će Jones pobjedit :D

17 godina
Danny_HR kaže...

Kak znaš? Vidio si ga?

Ako ćemo realno, nemamo pojma kakav je JDS na podu. Ne znamo kakvo mu je hrvanje ni kakav mu je BJJ. Do sada smo imali prilike vidjeti brutalno dobar stand up, precizne udarce, tajming i brzinu. Ostalo i ne baš.

Smeđi pojas pod Nogueira braćom nije loše, sigurno zna nešto. Još kad ti je u timu Anderson Silva i Andre Galvao sigurno znači da nešto znaš ili da si naučio.

Obrana od hrvanja mu nije loša (nismo ga vidjeli na podu baš) tako da ne vjerujem da je tu loš (iako je Mir u BJJ bolji za 2 koplja sigurno).

A Mir da bi uopće došao u dominantnu poziciju mora srušiti JDS-a, a to ne znam kako će uspjeti pošto u tome nisu uspjeli bolji hrvači kao Cain ili Carwin, ili Werdum koji također ima odličan BJJ tako da... Mir pada sigurno {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
17 godina
MMA (mixed martial arts)

Dobiti crni pojas pod Nogueira braćom je kao dobiti igračku u happy mealu - da citiram čovjeka s mog avatara. :)

Da se razmemo, ne mislim da Mir ima previše šanse. Eventualno ako JDS napravi neku veliku grešku kao Big Nog.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 15:43 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Jel gledate uživo borbe ili ćete skinit ujutro s neta :P
PS zanima me oko koliko bi mogao bit Jones vs Evans po našem vremenu... Jer mislim da će bit oko 5, a neda mi se tako rano budit :D

13 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

ja znam da uvijek bude u tri ujutro direktan prijenos na nekom od arena sport kanala pa ce vjerovatno i ovaj put

16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Jel gledate uživo borbe ili ćete skinit ujutro s neta :P
PS zanima me oko koliko bi mogao bit Jones vs Evans po našem vremenu... Jer mislim da će bit oko 5, a neda mi se tako rano budit :D

Event pocinje u 4 tako da racunaj oko da nece pocet prije pola 6 Jones i Evans

Ja svaki pogledam uzivo{#}

15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ne mogu vjerovat, šugavi Blanco mi je izgubio borbu, a boostao sam ga još -.-'

Koji debil...

17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ekipa, ja sam se još jednom (preko paypala) počastio live streamom na UFC.tv.

7 dolara stvarno nije neka cijena, jednom mjesečno za ovakav event, a dobivam full HD, pogled iz nekoliko kuteva i perspektiva, mogućnost premotavanja i štošta toga. 

{#}

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

7 dolara stvarno nije neka cijena, jednom mjesečno za ovakav event, a dobivam full HD, pogled iz nekoliko kuteva i perspektiva, mogućnost premotavanja i štošta toga. 

{#}

7$ ??? tako jeftino

17 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

7$ ??? tako jeftino

Da. UFC 144 je bio još i jeftiniji ako se dobro sjećam. 

15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ja gledam gratis, btw svi smo pogrješili šta se tiće rundi, već smo na 4.

EDIT:
Unanimou DEC and still Light heavyweight champion of the World JON BONES JONES!!!!
Meč je ok bio, Jones je kontrolirao oktagon, nabacao hrpu udaraca i to podosta ubojitih laktova, Evans je imao par dobrih ali ništa to...

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 6:39 (1.Lovac).
17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Barem sam pogodio da će ići odlukom sudaca  {#} 

Anyway, očekivao sam puno više hrvanja u main eventu, pogotovo od Rashada, ali nekako mi je izgledao uplašeno cijelo vrijeme Evans, općenito gameplan dosta loše djelovao. 

Tko je sljedeći u LHW kategoriji? Henderson? Taj mulac će dobit KO u prvih 30s borbe. 

A nakon toga ne preostaje Jonesu nego u HW s velikim momcima  {#} 

Rory MacDonald je strašno tukao Millsa danas, mali je strašan, jedva čekam opet ga gledati.

Za Torresa mi nije žao, nikad ga nisam volio.

Bocek je pokazao pravo umijeće grapplinga, i bilo je užitak gledati.

Steven Thompson, iako stilski jako zanimljiv borac, je pokazao veliku rupu u hrvanju, ili barem takedown defense, kao i grapplingu, i baš se vidi da na tome mora dobro poraditi.

Sve u svemu, dobar event 

15 godina
neaktivan

Gledao sam nekoliko borbi i onako zadovoljan sam eventom...

Marcus Brimage vs Maximo Blanco - Brimage je bio onako za nijansu bolji, dobio split dec. na kraju, al je bio show gledati kako rade zvijezde i salta na kraju....

Keith Wisniewski vs Chris Clements - Clements je zasluženo pobjedio i baš mi je bilo dobro...

Rory MacDonald vs Che Mills - Rory stvarno ima jako puno potencijala za postat jedan od najboljih boraca, svaka mu čast. Jednostavno je dominirao, izubijao Millsa, prekrvava borba, ali 100 puta mi je draža bila od Jones vs Evans

Jon Jones vs Rashad Evans - pogledao 3 runde i blokao mi steam -.-' ali prve 2 runde su bile vrhunske, bilo je baš lijepo gledat. 3 runda je počela opadat na kvaliteti, šta je logično od pustih udaraca i umora... Al kako mi prijatelj kaže koji je bio online ko i ja, rekao mi je da ni 4. ni 5. runda nisu bile ništa specijalne. Jones je zasluženo pobjedio, to je sigurno, imao je više udaraca, imao je jako puno ubojitih laktova, par dobrih uradaca nogu, dok se Evans i nije baš proslavio... Ugl. je išao rukama i stvarno mu je par desnica zalijepio, ali ništa to...

Jones je dominirao oktagonom i zasluženo pobjedio!

Šta se tiče slijedećih borbi u LH za naslov, rekao bi da će slijedeći bit Dan Henderson koji će izgubit u 1. rundi TKO, a poslije njega zanimljiva borba Alexander Gustafsson i na kraju Phil Davis.

I eto vrijeme mu je za HW :P Al bi ga volio vidit i u Middleweight, protiv Silve, HW mi nije toliko zanimljiva za njega jer bi ga sigurno dosta ljudi izubijalo, ali MW je već gusto..

17 godina
Danny_HR kaže...

Dobiti crni pojas pod Nogueira braćom je kao dobiti igračku u happy mealu - da citiram čovjeka s mog avatara. :)

Da se razmemo, ne mislim da Mir ima previše šanse. Eventualno ako JDS napravi neku veliku grešku kao Big Nog.

Da, sjećam se da je to bio rekao jednom prije neke borbe, samo se ne mogu sjetiti kako je ono bila završila ta borba? (hint: Silva vs Sonnen) {#}{#}

FlyBoy kaže...

{#}

Gdje to ono uzimaš? I može li se gledati recimo slijedeći dan ili mora samo ići live?

FlyBoy kaže...

Anyway, očekivao sam puno više hrvanja u main eventu, pogotovo od Rashada, ali nekako mi je izgledao uplašeno cijelo vrijeme Evans, općenito gameplan dosta loše djelovao. 

Tko je sljedeći u LHW kategoriji? Henderson? Taj mulac će dobit KO u prvih 30s borbe. 

A nakon toga ne preostaje Jonesu nego u HW s velikim momcima {#}

I ja sam mislio da će biti više hrvanja, ali ništa. Zeznuli su ga oni močni laktovi, kako je glupan popušio istu foru 5,6 puta... Mislim da je sada Hendo na redu, e to ako ga pogodi (h-bomb) ne znam kako će završiti. Opet ima prednost u rasponu ruku i brzini (mladosti), ali Hendo pogađa jako i precizno (kao što ga je Rashad sada onako preko ramena) tako da ćemo vidjeti. 

I dalje ne volim Bonesa, čak štoviše, sad mi je još gori {#}

A što se tiće sherdoga, ništa nisam pogodio, zadnje 4 sve sam fulao, zeznuo me Shaub glupan, Hominick i ostali skoro svi hehe!

15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ovo Shaubovo hvatanja leptira mi je bilo predobro {#}

http://www.mma-core.com/gifs/10002158/knockouts_Ben_Rothwell_Stops_Brendan_Schaub_UFC_145.gif

Razočaran sam sa Rashadom, nekako nije baš bio pravi u ovoj borbi, ali mislim da je zato što mu ni Jones nije dopusio da bude pravi. Jednostavno neznaš šta te čeka protiv njega, skontao je da prolaze laktovi, skoro ga je završio sa njima, a Rashad glupan 5 puta padne na istu foru. Možda je mislio kako Jones očekuje hrvanje pa ga je htjeo cimat u stand-upu što mu je bio jako loš potez, a i sam je na kraju rekao da nije pratio gameplan.

Rory McDonald je pametno odigrao, odmah na početku je shvatio da je bolje da ga ruši i dominira na podu nego da se yebe s njim u stand-upu.

Hominikova borba je isto bila krvava, mlatili su se od početka do kraja.

Solidan event, razočaravajuća main borba.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
14 godina
neaktivan
sad bas pogledao borbu Rory MacDonald vs Che Mills....stvarno opak ovaj rory
17 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Gdje to ono uzimaš? I može li se gledati recimo slijedeći dan ili mora samo ići live?

Možeš i idućih 24 sata gledati cijeli event. Uglavnom, stranica je http://www.ufc.tv/ufc/

Ima nekoliko načina plaćanja, meni odgovara paypalom, a moram priznati da i mene čudi tako niska cijena, znam da u USA za PPV naplaćuju i po 4-5x više na kabelskim i IPTV operatorima. 

Ako bude takva cijena i za UFC 146, mogao bi i on pasti.

15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Fight Card za K-1 Rising, gdje se Mirko bori. Vidim da ce se i Badr Hari boriti, mogao bi biti dobar event.

http://finance.yahoo.com/news/k-1-rising-2012-k-001600833.html

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
Pero Dinamit kaže...

Možeš i idućih 24 sata gledati cijeli event. Uglavnom, stranica je http://www.ufc.tv/ufc/

Ima nekoliko načina plaćanja, meni odgovara paypalom, a moram priznati da i mene čudi tako niska cijena, znam da u USA za PPV naplaćuju i po 4-5x više na kabelskim i IPTV operatorima. 

Ako bude takva cijena i za UFC 146, mogao bi i on pasti.

U svakom slučaju 7$ je jeftinije nego na MaxTV-u gdje je 50kn -.-'

A najbolje je na live gratis steamovima ko ja ;)

17 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

U svakom slučaju 7$ je jeftinije nego na MaxTV-u gdje je 50kn -.-'

A najbolje je na live gratis steamovima ko ja ;)

Ako ti se da zezati s pop-upovima, lagganjem, i jadnom kvalitetom.

17 godina
MMA (mixed martial arts)

Za ovaj event sam imao najlošije prognoze do sada, al sam vas ipak naguzio. :)

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Za ovaj event sam imao najlošije prognoze do sada, al sam vas ipak naguzio. :)

Ma posrali me ovi šugavi debili... Prognoze su mi najgore do sad bile, a nikad mi se nije do sada dogodilo da nisam imao perfektan boost :(

No Danny ne brini ti, pratim te ja u stopu, a ti imaš event prednosti, tako da nisam puno lošiji ;)

13 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

nazalost propustio sam event

ali pogledam poslije borbe naci cu valjda negdje

koja je po vama najbolja borvba bila borba

15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Po meni definitivno Rory MacDonald vs Che Mills je najbolja borba bila... :D

17 godina
MMA (mixed martial arts)
17 godina
MMA (mixed martial arts)

Koliko raspon ruku utječe na ishod borbe - statistika

I Cain se bori protiv Bigfoot Silve, Roy Nelson treba dobiti novog protivnika.

A sutra je saslušanje Overeema, baš me zanima kako će to završiti. Moje predviđanje - godina dana zabrane borbe, standardno već.

17 godina
Pero Dinamit kaže...

Moje predviđanje - godina dana zabrane borbe, standardno već.

Osim ako povuče zahtjev, licenca mu trenutno ne treba jer nema meč. Može se tu svašta izdogađati još, baš je Helwani pričao o tome sinoć.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice