MMA (Mixed Martial Arts) izdvojena tema

poruka: 10.571
|
čitano: 1.708.970
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: MMA (mixed martial arts)
Danny_HR kaže...

u jednom treningu tapkaš valjda 50 puta

Ili si jednostavno prejak i niko ti nemože ništa u BJJ-u {#} {#}

Fitness osobni trener - Više informacija na PM //Trenutno treniram: tnakir
18 godina
Sicily kaže...

Ne brini ništa, vidim da si se potrudio po youtubu tražiti predan meč od istočnjaka, ali nažalost nisi ga pronašao, kao što ga nikada nećeš niti pronaći. Već sam rekao takvo razmišljanje tamo ne postoji (nepoznanica).

Pronašao sam link o borbi za koju si ti napisao da A. Silva ima dobro srce, pa neka ljudi sami procjene dali se radi o dobrom srcu ili o klasičnom udarcu u bradu, nakon koje je protivnik na nekoliko sekundi izgubljen.
Inače kad dođeš na prvi boxački trening trener ti objasni da jedino i najvažnije što moraš čuvati je brada, udarac u bradu te omami i ako primiš jedan srednje jaki udarac, ti si automtski u konockout-u, pošto u pridu/ufc-u ne postoji takvo pravilo, onda ti to prevedeno znači da si praktički gotov sa partijom. I sudac je naravno prekinuo mučenje, nema tu velikog srca.

Neboj se nije Minotaur glup, da si ikada trenirao jiu jitsu znao bi da nitko tamo ne tapka, to se podrazumijeva da kad si protivnika dovršio da ga ili stisneš ili pustiš (na treninzima), a vidiš da je slično i pravoj borbi. Pa ni Fedor se Werdumu nije dao jako dugo vremena, dok nije tapkao, to je borba. Filipović: "Tko se vuka boji, neka neide u šumu."

Što se tiče Japanaca, pa zar ti ne vidiš kolika je prosječna veličina i težina japanskog borca? Pa naravno da čovjek od 180 cm i težinom 90 kg teško može dobiti čovjeka od 190 i 110 kg (steroida), ali ga Rus može dobiti bez problema sa malo manjom kilažom i dobrom tehnikom, samo je pitanje sudaca, da nebude kao zadnji put kad je prekinut meč od Fedora radi nekog dječjeg udarca,...

..
Inače tradicija borilačkih vještina na istoku je način života i tamo ljudi treniraju svaki dan, i nitko im ne plaća za to. Stvar je osobne higijene, higijene duha, tjela i misli, ali dobro razumijem tebe zapadnjaka tebi samo da je nekoga udariti u glavu i da ti plješću ..... :) ..... da nisi ti Amerikanac :)? Šta ih tolko braniš?

Ne mogu naći jer mi ne radi flash. Kak ti nisam našao hebote? Ili se praviš glup ili šta? Pa dao sam ti linkove Fujite i Sakurabe. Odeš tamo, fino vidiš protiv koga su se borili i pod porazom piše submission (poluga). U tim borbama su tapkali. O majko...

Ovo boldano, kakvo je to pravilo? Oprosti, ali lupetaš.

Zašto bi Dan Hendo bio u knockdownu od takvog udarca? Pa lik ne pada ni od najjačeg udarca. Borio se u PRIDE-u, Strikeforceu i UFC-u. I ne ovisi samo o jačini udarca da li padaš ili ne, netko padne od zraka koji prođe pokraj brade, a netko ne pada ni od najjačeg krošea. Nema tu pravila, ili imaš bradu ili ne.

Šta mene briga koliko tko ima cm ili kg, borio se protiv protivnika iste kilaže i to je to, takvo je svakome. Šta bi sada onda recimo Bones trebao u teškaše samo zato što ima prednost nad drugima tako što ima dugačke ruke? Isuse...

Sicily kaže...

To se ne trenira!!! 

Nemoj se brukat

Sport je MMA, UFC je organizacija. Isto kao i košarka (sport) i NBA (organizacija, udruženje kako god hoćeš).

Sad već stvarno mislim da nas ti podyebavaš lagano... {#}

Sve je moguće... ako ne znate o čemu pričate.
18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ma frajer priča gluposti. U ovoj fazi sumnjam da je uopće bio blizu BJJ treninga, nakon spike o tome da se na treningu trudiš ne tapkati. LOL

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ma frajer priča gluposti. U ovoj fazi sumnjam da je uopće bio blizu BJJ treninga, nakon spike o tome da se na treningu trudiš ne tapkati. LOL

Misliš na treningu ufc-a jel? Ma lol!

17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Pero neznam jesi na ovo mislio :) 

Fujita izgubio protiv Monsona gušenjem.Tolko o Japancima

http://www.mma-core.com/videos/fights/Kazuyuki_Fujita_vs_Jeff_Monson_PRIDE_34_Kamikaze/10003296

15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ovaj forum je baš žalostan. Niste sposobni poštovani drukčije mišljenje već uvijek sve završi s "nemaš pojma, pričaš gluposti" itd.. Onaj tko zastupa jednu temu treba ju braniti argumentima a ne omalovažavanjem sugovornika.

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

To bi trebalo testirati ..... sumnja ti koliko hoces, ima takvih koliko hoces po Zagrebu, jak na rječima, slab na svemu ostalom. Ovaj mali kaj je postao pametan u 21 stoljeću pa otkrio razliku između uobičajenog naziva iz žargona i stvarnog smisla, njemu bi u par sekundi uspio objasniti sve razlike borilačkih vještina, i tu ne bi bilo tapkanja. Live prezentacija, sve objašnjeno na licu mjesta.

17 godina
neaktivan
TracerCPP kaže...

Ovaj forum je baš žalostan. Niste sposobni poštovani drukčije mišljenje već uvijek sve završi s "nemaš pojma, pričaš gluposti" itd.. Onaj tko zastupa jednu temu treba ju braniti argumentima a ne omalovažavanjem sugovornika.

Nebih se složio.To je ko da ja Vama dođem u vašu temu programiranje i baljezgam gluposti,pravim se pametan i govorim kako programiram već 8 godina a nemam pojma što je int,float i slično.Ja na to tako gledam.

I siguran sam da bi mi rekli da pričam gluposti i da nemam pojma 

17 godina
neaktivan
TracerCPP kaže...

To je istina tracer zato što se može reći bilo što i postaviti tezu koju god želiš, a da za to nemaš pokrića. Viđao sam to često puta kada si ti iznio kodove, a onda su se našli u gupici (jer je tako jedino moguće) oni koji su kakti mjenjali kod. Velike rječi mala djela.

17 godina
neaktivan
Sicily kaže...

To je istina tracer zato što se može reći bilo što i postaviti tezu koju god želiš, a da za to nemaš pokrića. Viđao sam to često puta kada si ti iznio kodove, a onda su se našli u gupici (jer je tako jedino moguće) oni koji su kakti mjenjali kod. Velike rječi mala djela.

Jesi li ti samo svjestan koliko si gluposti izvalio u ovih par postova.

Treniraš UFC 8mj? Da ja treniram HNL već 5 godina pa kaj onda?

Ne postoji Japanac koji je izgubio sub-om? Eno ti gore par postova iznad link borbe!

Dalje mi se neda pisati jer predosjećam da trollaš

EDIT:

nabroji mi 5 zahvata na ruci bez googlanja 

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 14:22 (Hrvojestr).
15 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...
TracerCPP kaže...

Nebih se složio.To je ko da ja Vama dođem u vašu temu programiranje i baljezgam gluposti,pravim se pametan i govorim kako programiram već 8 godina a nemam pojmašto je int,float i slično.Ja na to tako gledam.

I siguran sam da bi mi rekli da pričam gluposti i da nemam pojma 

Čovjek je fino rekao da ima iskustva u mnoštvu borilačkih vještina i nema razloga da mu se ne vjeruje. Čak i da nema iskustva opet ima pravo na svoje mišljenje. Programiranje je poprilično egzaktno i pravila su jasna dok MMA je sasvim nešto drugo - nepredvidivo, pa zato i ima mnoštvo ljudi s različitim mišljenjima.

Razloga za omalovažavanje ikoga stvarno ne vidim.

18 godina
moderator
TracerCPP kaže...

Čovjek je fino rekao da ima iskustva u mnoštvu borilačkih vještina i nema razloga da mu se ne vjeruje. Čak i da nema iskustva opet ima pravo na svoje mišljenje. Programiranje je poprilično egzaktno i pravila su jasna dok MMA je sasvim nešto drugo - nepredvidivo, pa zato i ima mnoštvo ljudi s različitim mišljenjima.

Čini se da si jedini koji ne vidi razlog. Čovjek se bavi teorijama zavjera - za to imamo specijalizirane teme. {#} Ili jednostavno trola.

18 godina
TracerCPP kaže...

Ima guzicu, da ima ne bi pričao onakve gluposti. Ili ima ali ne kuži, ili je pomiješao neke stvari.

Spominje neka američka pravila, zatim da Japanac nikad nije izgubio tako da je tapkao, zatim da trenira UFC (LOL), zatim da padaš od srednje jakog udarca u bradu, zatim da se nikada ne tapka i tako. Daj molim te...

Sve je moguće... ako ne znate o čemu pričate.
18 godina
neaktivan
TracerCPP kaže...

Rekao je da ima iskustva u mnoštvu borilačkih vještina i IMA razloga da mu se ne vjeruje.

Ne zna o kojem se sportu priča i naziva ga "UFC", spominje "američka pravila", priča bedastoće o tome da se na BJJ treningu "ne tapka" itd.

Tu se ne radi o mišljenjima nego o tome da se razbacuje činjenicama koje ne stoje.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 14:35 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan

Sicily izgleda da ti ne preostaje ništa drugo već da obučeš trenirku, sjedneš u Cameo i kreneš posjetiti par forumaša ovdje sa foruma da im pokažeš što znaš i umiješ. Na pol puta ionako će vas zaustaviti netko iz Taxi Radio Zagreba pa ćeš imati zagrijavanje tako da ćeš pred njima biti svjež i spreman {#}

17 godina
neaktivan
TracerCPP kaže...

Sicily izgleda da ti ne preostaje ništa drugo već da obučeš trenirku, sjedneš u Cameo i kreneš posjetiti par forumaša ovdje sa foruma da im pokažeš što znaš i umiješ. Na pol puta ionako će vas zaustaviti netko iz Taxi Radio Zagreba pa ćeš imati zagrijavanje tako da ćeš pred njima biti svjež i spreman {#}

Pozdrav kralju c++-a :)

Hehe :) ... tako bi to nekako trebalo i izgledati :) ... ma nije problem što se dečki fure, manjak isusktva i lagano pitanje ega, ... mene uvjek čudi što na ovakvim forumima se  ljudi zakače za jednu banalnu opće poznatu stvar i onda idu one klasične priče gluposti, sranja, poma nemaš, trolovi i te fore. Zanimljivo je kako ljudi ne primjećuju od drveta šumu. Pazi čovjek se uhvati za naziv imena i još postavi trik pitanje (genijalno :) ) i dođe do zaključka da pojma nemaš, a na to se drugi nadoda ma sere, a treći viće trol .... hahaha 

A da je pročitao post i da bar nešto razumio od toga nebi ništa reko, ... ma i ovako nema ... 

Nema tu kruva ...:)

18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Uff. cega sve ovdje ima.. Osobno nemam 2 metra i 100kg i ne treniram nikakav borilacki sport ali eto volim gledat iste jer mi to daje dodatnu dozu adrenalina..

Poanta je u tome da sam stvarno uzivao citajuci zadnjih par stranica...

Koliko god se ja trudio shvatit neke stvari ne shvacam ih, svi ovdje imate 2m i 100kg i visite na informatickom forumu pa neki i 24/7 dnevno ne kuzim ali ne kuzim kako imate vremena za sve te silne treninge od biciklizma do hebenih borilackih sportova a jos k tome zaradujete i radite i imate odlican ljubavni zivot...- da da nebi vjerovali sve se ovdje na forumu sazna.. :/

hebeno vi samo dajte nastavite dalje a ja cu se nadat da cu i ja jednom tako naci vremena za sve to... ili mi mulitasking ne radi najbolje.. npr borim se u ringu sa drugom rukom iphone i deri po forumu :( bez uvrede

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 18:13 (toxic).
18 godina
neaktivan
Imas ti kategorije i za 50-kilase. :)
18 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Imas ti kategorije i za 50-kilase. :)

Da ali ovdje nitko nema niti 80kg a kamoli 50 svi su debelo preko 100kg misica..

Npr Danny ti, pa ti si sturcnjak za sve iskreno zavidim ti.. Moro bih naucit i ja to ili jednostavno neznam kako rasporedit vrijeme

17 godina
Ja jadan nemam niti 100kg. Samo 98 na 186cm :/
18 godina
neaktivan
toxic kaže...

Da ali ovdje nitko nema niti 80kg a kamoli 50 svi su debelo preko 100kg misica..

Npr Danny ti, pa ti si sturcnjak za sve iskreno zavidim ti.. Moro bih naucit i ja to ili jednostavno neznam kako rasporedit vrijeme

Jebi ga to ti je tak. Neki su jednostavno rođeni posebni. :)

Da su svi takvi ne bi bilo balansa i univerzum bi implodirao.

BTW 93/180

18 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
toxic kaže...

Jebi ga to ti je tak. Neki su jednostavno rođeni posebni. :)

Da su svi takvi ne bi bilo balansa i univerzum bi implodirao.

BTW 93/180

inace kada smo bili kod 50kg vidim da na veliko svi dizu bracu klicko i samo se za njega zna u svijetu boksa a realnost je totalno drugacija samo cu reci jedno ime a ostalo Vam preostaje google.

manny pacquiao

18 godina
neaktivan
Kličko je truba, boks više ne valja ništa, a Pacquiao i Mayweather su jedini koji ga drže na životu.

Al ne znam zašto bi i raspravljali o tom danas dosadnom (iako plemenitom) sportu, pogotovo u ovoj temi.
18 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Kličko je truba, boks više ne valja ništa, a Pacquiao i Mayweather su jedini koji ga drže na životu.

Al ne znam zašto bi i raspravljali o tom danas dosadnom (iako plemenitom) sportu, pogotovo u ovoj temi.

nemoramo uopce raspravljati ,vežem se za tvojih podcjenivackih 50kg.. i boksaca kada ga gledas i pratis niti jedna borba nije dosadna manny pacquiao, to sta je ljudima plasirana teska kategorija i bracka klicko je sasvim druga prica i onda ispadne da eto ljudi vele kako je boks mrtav sport...

mah...

htio bih reci da je danas novac unistio sve i a novac je ukljucen i u potencialno namjestanje kojeg ima apsolutno svugdje pa ukljucujuci i usudim se reci da i u UFC-u ima istih.. onaj ko kaze drugacije ne vidi dalje od malog prsta..

17 godina
Pa,prenosila je čak i naša tv borbe od Princa u vrijeme dok je bio atraktivan! Dakle,moraš nešto ponuditi rulji da bi bio zamijećen.
18 godina
neaktivan
Ja opce ne podcjenjujem nize kategorije, dapace svi moji najdrazi birci su u laksim kategorijama.
Ono sam samo tebi odgovarao kad si rekao da nemas 100 kg. :)
17 godina
A,nemaš ni ti 100-ku :P
18 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ja opce ne podcjenjujem nize kategorije, dapace svi moji najdrazi birci su u laksim kategorijama.
Ono sam samo tebi odgovarao kad si rekao da nemas 100 kg. :)

Nemogu se ja sa tobom natjecat stari moj mozak ce mi eksplodirat..

Moze neki komentar o nogometu?? mislim da znas sve i o tom sportu vrlo vjerovatno i treniraš...

Nemam 100 ali mogu pratit kategoriju od 50kg.. hebem ti sve sta covjek danas sve cuje to nisu istine, koja je uopce bila poanta toga sto si poslao komentar da postoje kategorije od 50kg? di sam ja tebi uopce pitao za kategorije?? naso si se ocito u mojem komentaru.... pff nisam niti sumnjo..

18 godina
neaktivan
E nogomet mi je slaba strana, al o svemu ostalom znam sve. Sorry.
18 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
E nogomet mi je slaba strana, al o svemu ostalom znam sve. Sorry.

Isprika prihvacena ali nisam niti sumnjo da si ti novi batman :)

Ajde sad dosta zajebancije i vratite se treningu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice