MMA (Mixed Martial Arts) izdvojena tema

poruka: 10.571
|
čitano: 1.708.536
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: MMA (mixed martial arts)
Pero Dinamit kaže...

Čitam i umirem od smijeha - Sonnen rekao Alvesu da moraš biti baba da bi tapkao tako na kraju borbe {#}

Ne mogu vjerovati, kao da mi Čačić kaže kako treba voziti auto hahahaha!

LOL Brutala!
A šta se Rampagea tiče, mislim da mu je vrijeme da prekine s borbama općenito. Dao je koliko je mogao, vrijeme je da mlađi sada zauzmu ring!

18 godina
MMA (mixed martial arts)

Ma vidi se da nije sav svoj u zadnjih par borbi.

Mislim da je donio dobru odluku.

A sto se tice Sonnenove izjave, bas je kralj kad se on sjetio govoriti o tapkanju pred kraj borbe :D

Iako je on, doduse tvrdio da Kapmann nije uopce "imao" giljotinu, sto se na snimci i meni isto cini...

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
18 godina
neaktivan
Fedor želi u UFC

http://bjpenn.com/mmanews/2012/03/07/fedor-wants-in-the-ufc-16408.html

Osobno bih volio da dođe, još ima koju borbu u sebi i mislim da bi bez beda došao u top 10 HW divizije, ne bi dobio Velasqueza, JDS-a, Overeema ni Mira, ali mislim da bi ostale mogao našamarati.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
neaktivan
Re: Fedor želi u UFC
Danny_HR kaže...

http://bjpenn.com/mmanews/2012/03/07/fedor-wants-in-the-ufc-16408.html

Osobno bih volio da dođe, još ima koju borbu u sebi i mislim da bi bez beda došao u top 10 HW divizije, ne bi dobio Velasqueza, JDS-a, Overeema ni Mira, ali mislim da bi ostale mogao našamarati.

Uff kakvog li podcjenjivanja {#} Mislim da bi on mogao apsolutno svakoga od njih dobiti. Čovjek je eksplozivniji od svakog od njih i baš se zna zdravo-seljački potući. Mira bi svakako dobio (tko je uopće Mir danas??), a po meni JDS je precijenjen. Svaka mu čast na ručnim tehnikama no ostalim nisam previše impresioniran da bi ga mogao nazvati kompletnim borcem a pogotovo borcem koji bi trebao predstavljati prvaka teške divizije UFC-a. Overeem će mu njušku stući bez ikakvih problema.

Zapravo, jedini koji je "problematičan" je Overeem. Čovjek je nabio toliko mase da je postao životinja. Ne bi to bilo toliki problem, no on ima toliko iskustva iza sebe da to zna idealno iskoristiti.. Jedino on bi po mom mišljenju imao najvjerojatniju pobjedu nad Fedorom. Ovi ostalo teško... To je sve ekipa koja je tek jednom ili dva puta bila na tronu i to je to...

15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Chael Sonnen: Pjesma Andersonu Silvi

18 godina
neaktivan
TracerCPP kaže...
...

Jesi ti gledao Fedora u posljednje vrijeme?
Istukao ga je duplo manji Henderson, relativno loš i spor Antonio Silva i Fabrizio Werdum koji nije mogao prdnuti protiv Overeema ni JDS-a.

Protiv bilo koga od top boraca u HW-u Fedor nema previše šanse. Fedor je prošlost, ali bi ga i dalje bilo zabavno vidjeti protiv Konga, Hunta, Minotaura, Schauba, Nelsona itd.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
TracerCPP kaže...
...

Jesi ti gledao Fedora u posljednje vrijeme?
Istukao ga je duplo manji Henderson, relativno loš i spor Antonio Silva i Fabrizio Werdum koji nije mogao prdnuti protiv Overeema ni JDS-a.

Protiv bilo koga od top boraca u HW-u Fedor nema previše šanse. Fedor je prošlost, ali bi ga i dalje bilo zabavno vidjeti protiv Konga, Hunta, Minotaura, Schauba, Nelsona itd.

Hahaha {#} Očito je da se debelo ne slažemo oko Fedora. Što se tiče Hendersona, svima je jasno da je ta borba prerano prekinuta i da je pokraden (od strane UFC sudca - pitam se da li je Dana imao kakve prste u tome). Štoviše, prije pada Henderson je taj koji je završio na zemlji pod naletom fedorovih krošea. A i za samu tu borbu Fedor je skinuo dosta kilograma što dosta utječe na organizam i pitanje je da li se do kraja tijelo prilagodilo. No kako god da bilo borba nije trebala tada završiti i nemam nikakve sumnje da bi Fedor se digao i nastavio dalje (a i pobjedio) da sudac nije glumio idiota.

Fedor jednostavno nekad ima problema s realizacijom što se vidjelo u slučaju Werduma. Izgubi dobivenu borbu. No nitko mi ne može reći da je zato Werdum ili Hendo (koji bira protivnike) bolji od Fedora. Taman posla. Najbolje da se na osnovu jedne borbe (i to upitno dobivene) dovodi u pitanje kvaliteta borca poput Fedora. Jedino što priznam je borba protiv Silve. Pobjedio ga je i svaka čast. Ali opet, pogledaj koliki je taj Silva. Koliko se sjećam Silva je bio toliko teži od Fedora da su mnogi pričali kako su trebali uvesti još jednu težinsku kategoriju.

Fedor nikako nije prošlost no prošlo je jako puno vremena da se borio s borcima svog kalibra. Jednostavno on treba dobiti priliku da se dokaže protiv najboljih i to je to. Ne sumnjam uopće da bi bio među prva 3.

18 godina
neaktivan

Ne postoji UFC sudac niti UFC bira suce. Suce dodjeljuje atletska komisija koja je potpuno neovisna o bilo kojoj organizaciji.

Fedor vs Hendo nije prekasno zaustavljen jer je Fedor pao drito na facu i sudac je morao zaustaviti da ga zaštiti jer je to njegova glavna uloga.

Zaboravljaš da je Fedor otišao do odluke sudaca s Monsonom. Tko je Monson?! Jel to možda isti onaj koji je uvjetovao da se Peraku (koji je isto ništa na svjetskoj sceni) zabrani udaranje nogama da bi ga uspio pobijediti.

Mislim da živiš u prošlim vremenima. Fedor je dobre stvari radio do 2007. godine. A od tada se tukao protiv novaka, staraca i jednog vulkanizera. U tri borbe protiv pravih boraca sisao je jajčeko.

Mir, Carwin, Cain, JDS, Barnett i Overeem bi mu servirali poraz na srebrnom pladnju. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 11:32 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Moram se složiti sa Danny-jem u vezi Fedora. Sve je to lijepo, on će uvijek biti legenda ovog sporta, ali da, činjenica je da je njegovo vrijeme prošlo.

Borba sa Jeff Monsonom je bila smijesna, ova zadnja sa Ishii-jem također, tipični japanski match-up koji je išao na Fedorovu ruku.

Vjerujem da bi u UFC-u i protiv jednog Roy Nelsona imao itekakvih poteškoća, a da ne spominjem top 5 boraca.

On mi je i dalje favorit u svakoj borbi kad se bori, ali mislim da se u UFC-u nebi dobro proveo, mada bi ga volio vidjeti da se bori tu.

Imao je on priliku boriti se u UFC-u protiv najboljih, ali onda su se neki drugi ljudi pravili pametni, a sad je kasno.

Ali da je to bilo ostvareno, borba sa Lesnarom bi bila legendarna.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
18 godina
neaktivan
thesekiman kaže...
Ali da je to bilo ostvareno, borba sa Lesnarom bi bila legendarna.

Je*eš Lesnara.
Ja bih jako volio da Fedor dobije ugovor na 3 borbe u UFC-u. Dao bih mu prvo slabijeg borca tipa Kongo, Hunt ili Barry. Nakon toga nekog mid lvl borca tipa Nelson ili Gonzaga, a nakon toga (to bih ujedno i najviše želio) Frank Mira. Mir proziva Fedora već godinama, mislim da još od vremena prije svoje motociklističke nesreće. Mislim da bi to bio jako dobar i marketinški isplativ meč.

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

The full "Strikeforce: Tate vs. Rousey" paydays included:

Ronda Rousey: $32,000 (includes $17,000 win bonus)
def. Miesha Tate: $19,000

Josh Thomson: $80,000 (no win bonus)
def. K.J. Noons: $38,000

Kazuo Misaki: $50,000 (no win bonus)
def. Paul Daley: $45,000

Lumumba Sayers: $10,000 (includes $5,000 win bonus)
Scott Smith: $65,000

Ronaldo Souza: $92,000 (includes $22,000) win bonus)
def. Bristol Marunde: $10,000

Sarah Kaufman: $25,000 (includes $10,000 win bonus)
def. Alexis Davis: $4,000

Roger Bowling: $16,000 (includes $8,000 win bonus)
def. Brandon Saling: $5,000

Pat Healy: $22,500 (includes $5,000 win bonus)
def. Carlos Fodor: $12,000

Ryan Couture: $10,000 (no win bonus)
def. Conor Heun: $8,000

Now, the usual disclaimer: The figures do not include deductions for items such as insurance, licenses and taxes. Additionally, the figures do not include money paid by sponsors, which can oftentimes be a substantial portion of a fighter's income. They also do not include any other "locker room" or special bonuses Zuffa, LLC oftentimes pays.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
18 godina
neaktivan
Sramota za žene kako malo dobivaju.
Rousey je 10 puta poznatija i veći magnet od Scott Smitha, Misakija ili Noonsa.

Nadam se da će se skupiti još komada i da će UFC dobiti žensku diviziju ili da će Zuffa SF pretvoriti u žensku promociju.
15 godina
neaktivan

Tak nebitno tko bira sudca kad se zna gdje taj sudac sudi i tko mu je gazda {#}.

A borba s Hendom je definitivno prerano prekinuta. Tako isto je onda trebala biti prekinuta borba Fedora i Randlemana kad ga je Randleman prebacio preko sebe i bacio svom težinom direktno na glavu. Ali ne - jer borac je mogao dalje nastaviti s borbom. Nije pretrpio nikakav teški udarac zbog kojeg se nije mogao braniti niti je bio u situaciji iz koje se nije mogao braniti, dok sudac kao da je jedva dočekao - čim je Fedor pao na zemlju ovaj je odmah ga proglasio mrtvacem.

U kakvim god da ja vremenima živim ne vrednujem borce po njihovom zanimanju jer i taj vulkanizer se dokazao da bi uopće dobio borbu s Fedorom. Spominješ Mansona.. pa jesi pogledao na što je ličio taj Manson nakon borbe? Starci? A što je s mladima poput Satoshi Ishiija koji je izgubio u roku dvije minute? Sad ćemo i njega omalovažavati? Protiv trojice pravih boraca jajčeko sisao? Pa maloprije si rekao da je Silva spor, da Werdum nikoga u UFC-u ne može dobiti itd. Odluči se {#}. Ali generalno se slažem. Werdum je tek sretnik. Izgubljenu borbu je uspio spasiti dok generalno on je bio gotov i samo ga je trebalo dovršiti.

Overeemu dajem jedine realne šanse. Ostalima tek sreću za lucky punch {#}.

18 godina
neaktivan
TracerCPP kaže...

Tak nebitno tko bira sudca kad se zna gdje taj sudac sudi i tko mu je gazda {#}.

Gazda mu je atletska komisija. UFC mu ne plaća, ne bira ga i ne uvjetuje ništa. UFC čak nema pravo reći da ne želi nekog suca. Da ima Dana bi već odavno maknuo Mazagattia i Mergliatu, jer je toliko srao po njima da je to nešto nevjerojatno. A opet su redovito na njegovim eventima.

Jednostavno se ne slažemo i to je to.

Daj bog da dođe u UFC pa da imamo prilike vidjeti.

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

http://i.minus.com/il04CG.gif

Evo, nakon aperkata s leđa, Fedorovo tijelo se totalno opušta, zaranja glavom u pod, ruka mu je zaglavljena pod prsima. Izgledao je isključen, sudac je uletio i prekinuo, da nije, sigurno bi dobio jos par čistih udaraca u glavu od Hndersona.

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ma govorite šta hoćete, al Fedor je prestar za ovo. Možda maksimalno još godinu se može povlačit i gotovo. Lik ima 35 godina. Do prije možda 2 godine je još koliko tolko bio u nekoj dobroj formi i pobjeđivao je, al gotov je. Vrijeme je da UFC napuste svi borci tako stari. Treba malo svježe krvi. Možda borbe u početku neće bit tako tehnički atraktivne, al budimo realni, svi mlađi su borbeniji i željni pobjede i slave. Uvijek je tako bilo...

18 godina
TracerCPP kaže...
      ....

Ne slažem se s tobom Tracer. Borba Hendo i Fedor je po meni prekinuta u pravom trenutku, udario ga je i ovaj je klonuo, nosom je zaronio po podu, ruke se opustile. To što se on okrenuo nije ništa novo, koliko njih se samo okrene i vidi da je to sudac, niti ne znaju šta se dogodilo. Randleman je bacio Fedora, ali ga nije onesvjestio, Fedor ga je odmah uhvatio i polugu mu prodao.

Sam Fedor poslije borbe sa Monsonom je rekao da nije htio riskirati rušenja i slično baš zbog bojazni da mu ovaj ne proda neku polugu (hint: Werdum).

Ne kužim kako svi podcjenjuju JDS-a, a veličaju Overeema? Pogledaj protiv koga se tko od njih borio, kakav score su imali protivnici pa ćemo onda pričati. Nađem kasnije link gdje ima ta usporedba pa ćeš vidjeti. Overeem je pobijedio Todd Duffeaa vau, taj je odličan borac... I ima ih još takvih.

JDS vs Ubereem - JDS win via uppercut KTFO {#}

JDS je brži od Overeema duplo po onome što sam do sada vidio od obojice, a vjeruj mi, vidio sam dosta {#} Obojica imaju teške ruke, ali je JDS dosta brži.

thesekiman kaže...

http://i.minus.com/il04CG.gif

Evo, nakon aperkata s leđa, Fedorovo tijelo se totalno opušta, zaranja glavom u pod, ruka mu je zaglavljena pod prsima. Izgledao je isključen, sudac je uletio i prekinuo, da nije, sigurno bi dobio jos par čistih udaraca u glavu od Hndersona.

That's my point, opušten zaronio i to je to.

Sve je moguće... ako ne znate o čemu pričate.
15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ok. Bumo vidjeli ako dođe u UFC pa će imati svoju šansu {#}

18 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Vrijeme je da UFC napuste svi borci tako stari.

Reci to Andersonu Silvi (36), Sonennu (34), Koschecku (34), Barnettu (34), Hendersonu (41), V-Matu (41), Munozu (34), Belfortu (34)... :)

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Reci to Andersonu Silvi (36), Sonennu (34), Koschecku (34), Barnettu (34), Hendersonu (41), V-Matu (41), Munozu (34), Belfortu (34)... :)

Anderson je u super formi za 36 godina, ovi od 34 godine mogu možda još 3 god. bit tu, al recimo Mat s 41 godinom stvarno više nema šta radit :(

Btw o kojem Hndersonu se radi?

18 godina
neaktivan
Dan Hendersonu.
18 godina
MMA (mixed martial arts)

Iskreno Danny pričaš gluposti za Mira, ako je Fedor sprdnja što je tek Mir.

A ako misliš da je atletska komisija "potpuno neovisna" očito ne znaš definiciju kapitalizma.

S ostalim se više manje slaže

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 15:01 (FlyBoy).
18 godina

Fedor bi sprašio Mira iako je Frank poznat po "čvrstoj" bradi {#}

U graplingu bi imao Mir malu prednost, ali pošto je ovo mma...

Sve je moguće... ako ne znate o čemu pričate.
18 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Iskreno Danny pričaš gluposti za Mira, ako je Fedor sprdnja što je tek Mir.

A ako misliš da je atletska komisija "potpuno neovisna" očito ne znaš definiciju kapitalizma.

S ostalim se više manje slaže

Da atletska komisija nije neovisna budi siguran da dobar dio sudaca (ref) ne bi sudio Zuffine evente, niti bi dobar dio sudaca (judge) odlučivao ishode borbi na način na koji odlučuje.

17 godina
MMA (mixed martial arts)

Nadam se da ćemo se naći na pivi prije meča. Ja radim rigging (motori,light i te fore) na eventu.

Mjesto okupljanja je piccolo birc,tamo kod onog rotora blizu Plodina.

16 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

Nadam se da ćemo se naći na pivi prije meča. Ja radim rigging (motori,light i te fore) na eventu.

Mjesto okupljanja je piccolo birc,tamo kod onog rotora blizu Plodina.

:D Koji si ti kralj :D

Nego jel itko od vas može izabrat pickove na ovoj sherdog stranici?

17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Inače samo da kažem par stvari vezanih za UFC. UFC je toliko proziran i jadan da ga je nekome tko je navikao na borbe Pride-a teško gledati. U UFC-u postoje nepisana, ali ipak dobro znana pravila, ako se bore Rus i Amerikanac, Amerikanac mora dobiti! Naravno jer se borba vodi u Americi, da je u Rusiji poznat bi bio ishod, to je pitanje rivalstva, povezano i sa povješću, to nije ništa novo. A, da je tome tako pogledajte malo borbe po državama, ne postoje iznimke da na nekom većem natjecanju ne samo u borilačkim sportovima već i u drugim pojedinačnim sportovima, koja su se vodila u Americi Rusi nisu mogli dobiti, kao i obratno. Fedoru je suđeno dobivati batine u Americi  :(, kao i Filipoviću, Minotauru i sličnima, jednostavno na Američkom natjecanju prvak mora biti Amerikanac. U slučaju da Amerikanac nije dovoljno dobar da pobjedi, e onda dolaze suci i ostali ....

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 0:11 (Sicily).
16 godina
neaktivan
Sicily kaže...

jednostavno na Američkom natjecanju prvak mora biti Amerikanac.

Da, zato su većina prvaka u kategorijama Brazilci {#}

Nema to nikakve veze jel amerikanac ili nije, svi znaju zašto je Mirko "propao", a to je strah od nokauta, samim time strah krenuti naprijed da ne popije kontru. To ga je pustilo u zadnje dvije-tri borbe, ali psiha ga je stjerala u ponor. Druga stvar, prelazak iz Pride ringa s rundama tipa 10-5 min, u puno veći UFC kavez s rundama 5-5-5 min. nijednom Pride borcu nije išao u korist, čovjek bi mislio da to ne igra nikakvu ulogu, isti si borac bio to ring ili kavez, ali to igra itekakvu ulogu. Wanderlei ko da nije bio isti borac, Mirko isto, pogotovo nakon Gonzage, Minotaur, Shogunu je isto trebalo dosta da se sredi, ajde Quinton se adaptirao brzo ali on je i počeo u borbama po kavezima tako da zna o čemu se radi.

Mislim, ta teza da Amerikanac mora pobijediti je smiješna.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 0:46 (thesekiman).
16 godina
neaktivan
Sicily kaže...

...kao i Filipoviću...

Ček šta Mirko ima veze s ovim. Mirko nije bio najbolji u ufc-u stoga zašto bi bio prvatk -.-

Svaka čast Mirku, bio je vrhunski borac, ali ima boljih, a uz to, pola prvaka su Brazilci, tako da nemoj govorit previše gluposti :D

18 godina
moderator
Sicily kaže...

Inače samo da kažem par stvari vezanih za UFC. UFC je toliko proziran i jadan da ga je nekome tko je navikao na borbe Pride-a teško gledati. U UFC-u postoje nepisana, ali ipak dobro znana pravila, ako se bore Rus i Amerikanac, Amerikanac mora dobiti!

Ne razumijem. Ti gledaš neke druge prijenose istih borbi u odnosu na nas sve ostale? Ovo što svi mi ostali gledamo su borbe s dodanim specijalnim efektima kako bi ne-amerikanci što uvjerljivije gubili? Ili se prije mečeva dogovara da ne-ameri moraju puštati amerima? Imaš li ikakav dokaz za svoje tvrdnje?

Sicily kaže...

Fedoru je suđeno dobivati batine u Americi  :(, kao i Filipoviću, Minotauru i sličnima, jednostavno na Američkom natjecanju prvak mora biti Amerikanac. U slučaju da Amerikanac nije dovoljno dobar da pobjedi, e onda dolaze suci i ostali ....

Fedoru je suđeno dobivati batine jer to više nije onaj Fedor od prije pet ili više godina. Stariji je, fizički slabiji nego u najboljim danima, sporiji, sa slabijim refleksima, ima manje mišićne mase i u tehnici nije ništa osobito napredovao dugi niz godina. U UFC-u će se boriti s višim i često desetak kila težim borcima u njihovim najboljim godinama, koji stalno rade na svojoj tehnici. Jednostavno je premalen za top borce, a nedovoljno je napredovao u tehnici da nadoknadi fizičku inferiornost. U svojim najboljim godinama obično je on bio taj koji je veći, barem po kilaži. U Prideu je bilo "normalno" oko 100 kila, on je obično imao oko 107. U UFC-u je "normalno" 110-112 kila, a on, ako se ne udeblja, ulazit će sa 101-102 kile. Zar ne vidiš da su se stvari preokrenule? U one tri gubitničke borbe pokazao je da se ne može nositi sa teškim/snažnim borcima po snazi i pokazao je da nije dovoljno brz i spretan za light-heavyweight borce.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 1:58 (mbaksa).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice