MMA (Mixed Martial Arts) izdvojena tema

poruka: 10.571
|
čitano: 1.709.607
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Kako su prošli vaši pickovi na Sherdogu? Uspio sam ugrabiti 510 bodova bez boostova, zadovoljan sam :D

OT: Event je bio odličan, najviše žalim zbog poraza Okamija i Akiyame :(

LoL EU west : citizen,ZoRz1; EU E/N: kraisch
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 20:44 (makaweli).
18 godina
Re: MMA (mixed martial arts)
Pero Dinamit kaže...

Dokumentarac o Anderson Silvi - Like Water{#}

Taman ga "nabavio", pogledam ga ovih dana... {#}

Pogledao sam ga.

U biti film prati razdoblje prije, samu borbu, i poslije borbe sa Sonnenom.

Nije loše {#}

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ja ga možda predvečer pogledam :D

18 godina
neaktivan
makaweli kaže...

Kako su prošli vaši pickovi na Sherdogu? Uspio sam ugrabiti 510 bodova bez boostova, zadovoljan sam :D

OT: Event je bio odličan, najviše žalim zbog poraza Okamija i Akiyame :(

Ja sam se približio Peri, sad sam mu samo 10 bodova za petama.

Ubila me dva boosta - Okami i Rampage.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
18 godina
Danny_HR kaže...

Ja sam se približio Peri, sad sam mu samo 10 bodova za petama.

Ubila me dva boosta - Okami i Rampage.

Mene su zeznuli preliminarni pickovi, nabrzinu sam birao bez nekog znanja o borcima, a i 2 boosta; Edgar i Mizugaki su me zeznuli.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
18 godina

Meni ovo najgore predviđanje do sada, mislim da nisam ništa ni dobio bodova koliko sam fulao.

Vjerovao sam da će Japanci biti bolji pred svojom publikom, barem Okami i Sexyjama, ali su fino popušili. Isto sam se zeznuo što sam stavio na Konga, a cijelo vrijeme si govorim kako će ga Hunt nokautirati, pogodio sam i rundu i KO, ali ne i pobjednika hehe!

I naravno one prve borbe sve sam fulao tako da... 370 bodova sam skupio.

Sve je moguće... ako ne znate o čemu pričate.
18 godina
neaktivan
Isto 510 za mene, s 2 promašena boosta znači -100.
Ja sam isto stavio na Konga, ma da sam prije toga odabrao Hunt, KO, 1. runda i naknadno mijenjao jer sam mislio da će ga Kongo srušiti odmah i grindati do odluke. :(
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ja sam isto stavio na Konga, ma da sam prije toga odabrao Hunt, KO, 1. runda i naknadno mijenjao jer sam mislio da će ga Kongo srušiti odmah i grindati do odluke. :(

http://keijox.wippiespace.com/gif/kramer_shocked.gif

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 11:13 (thesekiman).
18 godina
neaktivan
Ne radi ti link.
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Evo ispravio.

Uglavnom, nekad moraš napraviti ono što ti srce kaže {#}

Sad bi volio vidjet Hunt vs. Nelson

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
18 godina
MMA (mixed martial arts)

Kako se vama sviđa ovaj sve veći broj UFC događaja i borbi? Sad malo malo svaki vikend bude nešto...

2,3 UFC-a mjesečno je sada skoro. Nekako sam prije isčekivao svaki UFC sve više, sad više ne toliko. A i ima sve više i više novih boraca, treba to pratiti. A o sucima neću ni pričati, oni kao da što više sude to sve gluplje odluke donose.

A naravno oni najbolji se bore 1-2 godišnje {#}

15 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Kako se vama sviđa ovaj sve veći broj UFC događaja i borbi? Sad malo malo svaki vikend bude nešto...

2,3 UFC-a mjesečno je sada skoro. Nekako sam prije isčekivao svaki UFC sve više, sad više ne toliko. A i ima sve više i više novih boraca, treba to pratiti. A o sucima neću ni pričati, oni kao da što više sude to sve gluplje odluke donose.

A naravno oni najbolji se bore 1-2 godišnje {#}

Meni se uopće ne sviđa.

Ovo postaje ko nogomet ili bilo koji drugi sport.Sve više i više boraca,svaki vikend novi event.Samim povečanjem evenata kvaliteta borbi pada ,a zarada UFC-u raste.Nadam se da griješim i da će se popraviti.

18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Meni nije loše, dapače.

Možda je previše baš svaki vikend, ali bih definitivno volio kad bi po jedan event bio svaka 2 tjedna max.

18 godina
MMA (mixed martial arts)

Daj bjež'te, nikako se naspavati subotom od tih silnih evenata {#}

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ma istina da su svako malo eventovi, ali evo ispravite me ako griješim, ovaj ufc 145 uopće neće bit napet toliko osim glavne borbe Jones vs Evans i to je to -.-

18 godina
neaktivan
Zato gledaš u nedjelju ujutro ko čoek.
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Postao sam fan Ben Hendersona :D

18 godina

Ja sam isto prije često gledao uživo, tražio vražje streamove sa odvratnom kvalitetom.

Sada skidam isto u ned ujutro i milina. Jedino što mi nije neka kvaliteta 720p verzije, npr ovaj zadnji UFC koji sam skinuo imao je skoro 10GB, ali mi slika nije bila uopće dobra. Ne znam zašto, možda je samo ta verzija bila loše konvertirana ili šta, ali bolje da sam skinuo onu verziju od 1,4GB jer bi mi isto bilo. S time da bi to mogao gledati već sa manje od sat vremena, ovako mi je skidalo malo duže...

18 godina
neaktivan
Koju verziju skidas?
Najkvalitetniji ti je Rudos, a najlosiji Sir Paul.
18 godina

Ne znam, bila je prva na mma-torrents.com, ali ubuduće ću paziti da skinem tu od Rudosa. {#}

E da, uzeo sam ulaznice za Mirka {#} Sektor C, tribina dolje mislim.

18 godina
neaktivan
E jebi ga ja ne znam koji sam sektor, al u svakom slučaju pivica prije fajta mora pasti. :)
17 godina
Podsjetite me,molim,kad je ono fight?
18 godina

10.03. u Areni ZG.

Nadam se samo da neće biti prazna dvorana jer cijena ulaznica i nije najjeftinija...

15 godina
neaktivan

Ma biti će ljudi. U to ne sumnjam. Samo da borba ne bude kratka {#}

18 godina

Kad sam uzimao za sektor C, tribina dolje vidio sam da je ta tribina (ako uzmemo da je kao pravokutnik) popunjena kao u trokut čija je najduža stranica donja- unutrašnjost puna, izvan prazno. Nadam se da se kuži kad ovako skiciram {#}

Ja mislim da više od 8000 - 10000 ljudi neće biti, puno previše je to love u ovim danima za veliku većinu ljudi. Nadam se da nisam u pravu.

A što se tiče duljine borbi, ne očekujem da će to sve dugo trajati. Skoro sve borbe su teškaši, a zna se da na ovim manjim turnirima nokauti padaju kao na pokretnoj traci {#}

15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

A koja je cijena ulaznice?

18 godina

Od 150 do 700 krznenih mislim. Odi na eventim.hr i tamo pogledaj, oni prodaju ulaznice.

17 godina
10. sam slobodan. Valjda ću naći nekog da ide sa mnom,pa da popijemo koju pivčugu :-D
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

http://www.mmaweekly.com/mma-top-10-rankings-benson-henderson-takes-top-spot

Ljestvica top 10 mma boraca svih skupina posebno :D

18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ekipa, izgleda da je na Sherdogovom Fantasy MMA-u počela druga sezona (za ožujak i travanj). Svi rezultati su resetirani i opet svi imamo 0 bodova.

Uz to, nekim čudom su svi nestali iz BUG Online Poola, pa dajte se opet ubacite, dolje su upute.

1. Go to http://fantasy.sherdog.com, and login or register.

2. Select 'Join a Private Pool' from the screen or go to Settings > Pools > Join a Private Pool and enter:

Name:         BUG Online MMA

Password:     bugmma

I odmah možemo početi s predviđanjima za UFC on FX2, ja sam svoje pickove već ubacio. :)

P.S. Prošlu sezonu rasturio je Pero koji me ostavio na drugom mjestu sa samo 10 bodova zaostatka. Nažalost Sherdog je nešto za*ebao pa nemamo nikakve rezultate od prošle sezone ni nikakvu zabilježbu da smo opće igrali. Al dobro.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice