MMA (Mixed Martial Arts) izdvojena tema

poruka: 10.571
|
čitano: 1.702.795
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: MMA (mixed martial arts)
TracerCPP kaže...

Čisto malo da pitam.. Vidim svakakvih komentara (bez omalovažavanja) pa me zanima koliko vas se bavi(lo) borilačkim vještinama tj. kojom, koliko dugo i eventualno uspjesi?

Komentara tipa?

Trenirao karate nešto malo (žuti pojas) u osnovnoj, zatim savate (3. na državnom prije par godina) dok sam bio na faksu, pa onda mma u core gymu ali mi je bilo monotono, sad treniram krav magu.

Sve je moguće... ako ne znate o čemu pričate.
18 godina
moderator
TracerCPP kaže...

Čisto malo da pitam.. Vidim svakakvih komentara (bez omalovažavanja) pa me zanima koliko vas se bavi(lo) borilačkim vještinama tj. kojom, koliko dugo i eventualno uspjesi?

Ja sam trenurao jogu jednu sezonu (borba protiv savitljivosti vlastitog tijela). {#} Joga je pobijedila pa sam odustao.

15 godina
neaktivan

Bolje i to nego asistirati ju jitsu treneru dok na tebi ostalima pokazuje zahvate {#}. Koliko sam samo "slučajnih" kvrc-kvcr znao čuti više niti ne brojim.. kao niti koliko grčeva u obje noge sam znao dobiti u pol noći onak iznenada.

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
16 godina
MMA (mixed martial arts)
16 godina
neaktivan

Sve šta je Dana reka je u potpunosti točno!
Šta ovaj Floyd ima govorit takve gluposti -.- Možda u njegovoj izjavi ima malo istine, ali ovaj lik rastura u košarci :D

18 godina
TracerCPP kaže...

Bolje i to nego asistirati ju jitsu treneru dok na tebi ostalima pokazuje zahvate {#}. Koliko sam samo "slučajnih" kvrc-kvcr znao čuti više niti ne brojim.. kao niti koliko grčeva u obje noge sam znao dobiti u pol noći onak iznenada.

Ja ozbiljno razmišljam o BJJ-u, najzanimljiviji mi se čini od svih vještina.

Reci, znaš gdje je najbolje u Zagrebu početi, po mogućnosti na istočnoj strani grada?

I da nije previše kompetitivna atmosfera, onako opušteno, preogressive learning :D

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
TracerCPP kaže...

Reci, znaš gdje je najbolje u Zagrebu početi, po mogućnosti na istočnoj strani grada?

I da nije previše kompetitivna atmosfera, onako opušteno, preogressive learning :D

Nama je povremeno dolazio trener specijalnih postrojbi koji je obučavao policajce koji čuvaju po utakmicama, tako da ne znam baš za neki konkretan BJJ klub. No koliko se sjećam u subosu je uvijek bilo tih aktivnosti pa vidi s njima. Martinovka (kod FERa).

17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
TracerCPP kaže...

Ja sam trenirao godinu i pol dana intezivno judo i BJJ, jer su me uvijek vise privlačile hrvačke vještine od udaračkih. Ja sam isto u Zagrebu, i tražim neko mjesto za trening (blizu Heinzelove, kod Fly! Bara mi je stan).

TracerCPP kaže...
FlyBoy kaže...
TracerCPP kaže...

Nama je povremeno dolazio trener specijalnih postrojbi koji je obučavao policajce koji čuvaju po utakmicama, tako da ne znam baš za neki konkretan BJJ klub. No koliko se sjećam u subosu je uvijek bilo tih aktivnosti pa vidi s njima. Martinovka (kod FERa).

Na SUBOS-u nema mjesta više, ja sam htio odradit tjelesni (FER) na SUBOS-u al su sva mjesta popunjena :/

LoL EU west : citizen,ZoRz1; EU E/N: kraisch
18 godina
neaktivan

7 i pol godina kickboxa,27-7-1 amaterski,17-5-0 profesionalni,sad zadnje 3 godine mma ali nas nekoliko iznajmljujemo dvoranu od box kluba pa treniramo sami više ležerno,nema se sad ni vremena dok se radi... više rekreativno,no nekad se zna gorit na sparinzima :D

18 godina
MMA (mixed martial arts)

Sherdog preview UFC144

I odigrajte pickove na sherdog fantasyu pice! {#}

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Rampage nije pogodio težinu, 20% zarade ide Baderu.

16 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Rampage nije pogodio težinu, 20% zarade ide Baderu.

Baš sam našao, al mi se nije dalo stavljat, mislim budala je bez veze gubi novce...

18 godina
MMA (mixed martial arts)

Evo ga, pickovi na Sherdogu su odigrani, stavio sam na Mark Hunta čisto iz sentimentalnih razloga   (via TKO 1. RD)  {#}

Jel opet u 3 po našem main event, tj. prelimsi u 12-1 ili kako?

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
18 godina
1.Lovac kaže...

Baš sam našao, al mi se nije dalo stavljat, mislim budala je bez veze gubi novce...

Da, on to namjerno radi {#}

Ujutro u 4 su glavne, ne znam kad su preliminarne. S time da ima 7 glavnih borbi, to će trajati do 8 najmanje {#}

BTW, i ja sam svoje pickove odigrao. Ja isto mislim da sam stavio na Hunta hehe!

edit:

Rampage se ozlijedio za vrijeme kampa i zato nije uspio skinuti višak kila - link

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 16:01 (Pero Dinamit).
18 godina
MMA (mixed martial arts)

Mislio sam se počastiti PPV-om za večerašnji event, preko Yahoo sportsa, jer prihvaćaju Paypal, ali me cijena od 50$ {#}  razuvjerila.

Pa na MaxTV-u event dođe 50HRK, i to je prihvatljiv iznos, jednom mjesečno recimo, šteta što nisam na T-comu...

EDIT: ipak i ufc.tv prihvaća paypal, tako da sam kupio PPV za solidnih 7 dolara :D

Prelimsi u HD rezoluciji, milina {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 2:23 (FlyBoy).
16 godina
neaktivan

Ja još nisam našao live stream -.-

18 godina
1.Lovac kaže...

http://www.freehdstream.tv/

imaš tu stream, loša je kvaliteta, zato sam i uzeo ppv

16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
1.Lovac kaže...

http://www.freehdstream.tv/

imaš tu stream, loša je kvaliteta, zato sam i uzeo ppv

Ovo je odličan steam :D
Kad će main event?

18 godina
1.Lovac kaže...

Ovo je odličan steam :D
Kad će main event?

Oko 4 po našem, računaj da idu još dvije preliminarne borbe prije main eventa, koji se sastoji od 7 borbi.

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Heavyweight:  Mark Hunt vs.  Cheick Kongo

Catchweight: Quinton Jackson vs.  Ryan Bader

Lightweight Championship:  Frankie Edgar vs.  Ben Henderson

ovo će tek za 2 sata -.-

18 godina
MMA (mixed martial arts)

pogodio sam ga u dlaku s Hunt vs Kongo pickom, TKO uz prvoj rundi za Hunta.

Super Samoan klasik :D

16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

pogodio sam ga u dlaku s Hunt vs Kongo pickom, TKO uz prvoj rundi za Hunta.

Super Samoan klasik :D

Ja sam jutros to negdje 4:30 bio budan i pratio ovo na onom steamu, zaspao sam -.-'

A šta se Hunta tiće, baš sam tamo komentirao da će Hunt razvalit ovog u 1 rundi TKO

Usput Ben Henderson pobjednik i novi prvak, baš sam znao da će uspit pobijedit i stvarno mi je drago!

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 10:41 (1.Lovac).
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Kako mi je drago zbog Hunta, ove druge borbe me uopće nisu toliko ni zanimale, skoro sve je prošlo onako kako se očekivalo.

http://4.bp.blogspot.com/-DtPdSBts7NA/T0m9_fauBTI/AAAAAAAAIGY/wNOmP0CzTqE/s1600/3.gif

18 godina
MMA (mixed martial arts)

Hunt mi je jedan od najdražih likova još iz doba K1. Prkosi zdravom razumu; ispodprosječno visok, pretil za svoju kategoriju, ali brada od granita i ruka od 3 tone, nikad nije za otpisat.

Zapamtit će Kongo kad je kušao ruku Mark Hunta {#} 

Žao mi je Rampagea, bilo bi lijepo da je pobjedio u Japanu pred toliko fanova, ali vidjelo se da je loše pripremljen, sad da li je do kampa ili tih ozlijeda što je pričao...

U borbi za pojas sam prednost davao Edgaru, ali već nakon prve runde se vidjelo da je Henderson odlično pripremljen. Do zadnje borbe sam već bio debelo umoran, i entuzijazam je splasnuo, tako da mi je dosadna bila...

16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Hunt mi je jedan od najdražih likova još iz doba K1. Prkosi zdravom razumu; ispodprosječno visok, pretil za svoju kategoriju, ali brada od granita i ruka od 3 tone, nikad nije za otpisat.

Zapamtit će Kongo kad je kušao ruku Mark Hunta {#} 

Žao mi je Rampagea, bilo bi lijepo da je pobjedio u Japanu pred toliko fanova, ali vidjelo se da je loše pripremljen, sad da li je do kampa ili tih ozlijeda što je pričao...

U borbi za pojas sam prednost davao Edgaru, ali već nakon prve runde se vidjelo da je Henderson odlično pripremljen. Do zadnje borbe sam već bio debelo umoran, i entuzijazam je splasnuo, tako da mi je dosadna bila...

Ovo za Hunta je stvarno istina :D

A jeb. za Rampagea, bio sam uvjeren da s ovim stanjem može dobit borbu, al očito je ta ozljeda previše utjecala na njega, ili mu je pala koncentracija...

A za Edgara sam znao da će izgubit i prije borbe...

18 godina
MMA (mixed martial arts)

Dobre borbe, hebeni potezi...

Žao mi je Rampagea, ali pošto je bio ozlijeđen opraštam mu {#}

Lud je Henderson, ali je zato Edgar jedan od najsrčanijih boraca, kako se taj bori, strašno! A i izgledali su jedan pokraj drugoga kao da su 2 različite kategorije.

16 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Dobre borbe, hebeni potezi...

Žao mi je Rampagea, ali pošto je bio ozlijeđen opraštam mu {#}

Lud je Henderson, ali je zato Edgar jedan od najsrčanijih boraca, kako se taj bori, strašno! A i izgledali su jedan pokraj drugoga kao da su 2 različite kategorije.

Baš to, Henderson je došao na vaganje osušen, a u ringu kao za klasu teži. Volio bi vidjet opet rematch sa Pettisom.

Također Okami i Boesch su mi izgledali kao heavyweights, Okami kao da se napucao. Ali ne ide mi u glavu kako je izgubio meč u kojem je gotovo pobjedio.

Hunt me oduševio, samo njega sam čekao.

Što se tiče Rampage-a, mislim da je on u još uvijek u MMA-u samo zbog love. Njegov stil borbe od prve u Pride-u pa do danas je gotovo isti. Ima box i nešto bolji takedown defense i to je to. Samo se čeka neki kroše ili kombinacija istih, u suprotnom je pušiona. A to je već dugo tako i to mu je prolazilo također protiv boraca koji nisu puno evoluirali u stilu borbe. Ove decision pobjede u zadnje vrijeme, sve je to nešto za dlaku. Neznam, mislim, on mi je uvijek bio favorit, ali u zadnje vrijeme imam osjećaj kao da mu se neda više i da je tu samo da to odradi.

18 godina
MMA (mixed martial arts)

Dokumentarac o Anderson Silvi - Like Water{#}

Taman ga "nabavio", pogledam ga ovih dana... {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice