MMA (Mixed Martial Arts) izdvojena tema

poruka: 10.571
|
čitano: 1.704.702
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Napetost raste ;)

17 godina
Re: MMA (mixed martial arts)
1.Lovac kaže...

Napetost raste ;)

Samo da ne bude još jedan dosadan meč....

18 godina
Arabarran kaže...

Samo da ne bude još jedan dosadan meč....

U koliko je po našem vremenu (lijen sam)?

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
protjeran
MMA (mixed martial arts)

u 23.00 je prijenos na novoj tv

18 godina
Doctor Freak kaže...

u 23.00 je prijenos na novoj tv

Ne gledam Tv 8osim LP) tako da lijepo što si mi rekao, da znam kad upaliti.

Inače ovo je sve vrlo vjerojatno samo show.

Btw čitam da se Dana White žali što je NSAC (Nevada State Athletic Commision)   odbila omogućiti Sonnenu sudjelovanje (kao treneru) u TUF showu, a u drugu ruku Mayweatheru se omogućilo da boksa prije bukse.

Baš je kao mala bitcharka taj   White, sve mu smeta i na sve ima kritiku.

Recimo smeta mu što je Dave Herman imao rozi šal i tako neke stvari...

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
MMA (mixed martial arts)

Borba Klitscko - Chisora. Nije loše bilo. Jedna od boljih borbi u teškoj kategoriji. Jest da je Chisora malo prgav, ali pokazao je srce i volju i svaka mu čast na tome. Klitscko se i dalje drži ali svaka godina sve lošija. Polako prolazi ta era Klitscko. Ipak je u pitanju 40 godina i polako dolaze novi borci. Klitscko je zasluženo pobijedio, uputio više udaraca i tu je sve čisto. Ali onaj tko je napadao bio je Chisora, onaj tko je tražio borbu bio je upravo on i to cijeli match išao je naprijed u Klitscka, i da toga nije bilo gledali bi još jedno navlačenje po ringu. Čak su i udarci bili izrazito jaki. Napokon da i od boksa vidimo boks. Malo su na kraju sve pokvarile tenzije teamova ali to je manje važno. Chisora je malo pokvario svoj nastup ''nesportskim ponašanjem'', ali to je na neku ruku možda i pridonijelo borbi. Sve u svemu bar smo gledali zanimljivu borbu.

Evo Cro Copa i njegovih priprema. Koji kraljevi. Ova dvojica neviđeni komedijaši.

Link

Edit: Naišao i na ovo. Čini se da Chandella Powell više nije UFC ring djevojka, ali zasad je riječ samo o glasinama.

Link2

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 1:21 (fighterZu).
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Chisora je budala, ali i Haye je lud ko mina.

Obojica su kasnije privedeni u policiju, Chisora zbog prijetnji da će ga upucat, a Haye jer ga je razvalio bocom :)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=lIUqElaVkH4

EDIT:

ovdje se jos bolje vidi, ali zvuk je losiji

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=lWrNGUeW2i8

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 12:40 (thesekiman).
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Kak je Chisora pljunou VLadimira, stvarno budala. Odlična je borba bila, koliko god se je Chisora trudio bio je prezelen za pobijedit. A ponašanje mu je na 0.

Drago mi je da je izgubio.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 12:40 (Praetorian1).
18 godina
MMA (mixed martial arts)

Haye je bas lud ko siba.

Bio ce to dobar mec.

A sto se tice sinocne borbe, drago mi je da je Klicko dobio. Bio je bolji, preciziniji, jace je udarao.

Iako je Chisora pokazao srce, zbog svog tog showa mi se ogadio (iako je vjerojatno iscenirano).

A za one koji ne vole bracu Klicko,sve stane u tri rijeci : haters gonna hate.

18 godina
moderator
FlyBoy kaže...
A za one koji ne vole bracu Klicko,sve stane u tri rijeci : haters gonna hate.

Boks je sport kojeg, kad imamo MMA, treba moći voljeti. Brijem da su "hejteri" samo ljudi kojima su ti mečevi zbilja dosadni. Tim više što znaš da će Kličko pobijediti, da će se vjerojatno navlačiti dvanaest rundi, a ako i bude knockout, to neće biti ni približno spektakularno kao u MMA. Mislim ono, ako bude na TV-u i slučano uhvatiš meč, OK, ali baš da bi se netko trebao nešto posebno napinjati zbog boksačkog meča s nekim od Kličaka... Pa i ne. {#} Tu uopće nemaš neki osjećaj natjecanja.

18 godina
mbaksa kaže...

Boks je sport kojeg, kad imamo MMA, treba moći voljeti. Brijem da su "hejteri" samo ljudi kojima su ti mečevi zbilja dosadni. Tim više što znaš da će Kličko pobijediti, da će se vjerojatno navlačiti dvanaest rundi, a ako i bude knockout, to neće biti ni približno spektakularno kao u MMA. Mislim ono, ako bude na TV-u i slučano uhvatiš meč, OK, ali baš da bi se netko trebao nešto posebno napinjati zbog boksačkog meča s nekim od Kličaka... Pa i ne. {#} Tu uopće nemaš neki osjećaj natjecanja.

Neki bi isto rekli za Georges St. Pierra  {#}

18 godina
moderator
FlyBoy kaže...
mbaksa kaže...

Neki bi isto rekli za Georges St. Pierra {#}

Slažem se s tim i zapravo sam ga mislio spomenuti u svojoj poruci. {#} Međutim, UFC-ovi događaji se ne sastoje od jedne ili dvije borbe pa ako i St. Pierreov meč bude dosadan, postoji velika šansa da bar neki od mečeva budu dobri.

15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Nisu braća Kličko krivi što nemaju konkurencije. Možda njihov stil jest dosadan, no oni se ne bore radi publike već radi sebe, i rade upravo ono što se od njih očekuje - pobjeđuju. Ostali borci jedino mogu biti frustrirani samim sobom jer im ne mogu ništa. Ljudi im se tek mogu diviti na njihovim rezultatima jer jedino što je na kraju bitno je upravo to - tko je dobio a tko izgubio.

18 godina
MMA (mixed martial arts)

Ja uvijek kažem, kako i za neke druge dominantne (a neuzbudljive) prvake i borce, neka dođe netko tko ih može dobiti u njihovoj igri pa će zaslužiti titulu prvaka.

I Vitalij je isto tako bio izazivač jednom, isto tako je morao pobjediti prvaka u njegovoj igri, i uspio je.

Da skratim, slažem se da ne donose to uzbuđenje u ring, kao npr. kad su se Velasquez i Lesnar šibali, ili bilo koji drugi HW okršaj skoro,  ali kapa do poda za sve ostalo.

15 godina
MMA (mixed martial arts)

Pa to i jeste slučaj sa prvacima, nije to isti stil borbe kad si izazivač, više si defanzivniji i ideš u kontre(bar što se tiče boksa), makar u ovoj borbi je Vitalij doista htjeo nokautirat Chisoru s obzirom na sve što se dogodilo. Recimo kad se Vitalij borio sa Lennoxom, posve drugačiji stil, otvorena borba iako ga je Lennox pošteno namlatio Vitalij se pokazao u dobrom svijetlu. I oni kada su krenuli boksati imali su posve drugačiji stil, otvoreniji bili su borbeniji ali i mlađi. A sad su ipak tu i godine, i moraš se više pazit, čuvat energiju i zadati udarac kad treba. Pametno se bore i dobivaju, a sad što borbe nisu bile atraktivne više je to sa strane protivnika koji imaju previše strahopoštovanja i bježe od borbe.

Edit: Lol, kuži objašnjenje Chisore zašto je opalio šamar. A Kličko je fino i jasno dao svoj stav, pokazao se kao prava ljudina.

Link

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 17:26 (fighterZu).
15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Jel netko obratio pozornosti jučer na Mavrovića i njegovo kriminalno komentiranje. Frajer nikako nije bio objektivan, komentirao je kao da se napušio bunike. Strašno nakon Leonarda Pjetlića još jedan tip koji ne voli braću Kličko. Sramota je jučerašnje pljuvanje u facu od Chisore, ali što očekivati od takvog čovjeka. Šamar još nekako razumijem, ali pljuvanje je krajnje degutantno. Uglavnom Vitaly je zasluženo pobijedno i nema se tko buniti na njihov stil. Brača Kičko su tehnički i fizički savršeni. Protivnci i njihovi komentari su glupi i smiješni ako ste bolji pokažite.

18 godina
Đapa club kaže...

Jel netko obratio pozornosti jučer na Mavrovića i njegovo kriminalno komentiranje. Frajer nikako nije bio objektivan, komentirao je kao da se napušio bunike. Strašno nakon Leonarda Pjetlića još jedan tip koji ne voli braću Kličko. Sramota je jučerašnje pljuvanje u facu od Chisore, ali što očekivati od takvog čovjeka. Šamar još nekako razumijem, ali pljuvanje je krajnje degutantno. Uglavnom Vitaly je zasluženo pobijedno i nema se tko buniti na njihov stil. Brača Kičko su tehnički i fizički savršeni. Protivnci i njihovi komentari su glupi i smiješni ako ste bolji pokažite.

Ja i stari smo došli u napast da mjutamo zvuk na TV-u.

Iako usporedo s Haye - Kličko borbom, Mavrović je bio mala beba, što se tiče komentiranja.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 17:25 (FlyBoy).
15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
Đapa club kaže...

Ja i stari smo došli u napast da mjutamo zvuk na TV-u.

Iako usporedo s Haye - Kličko borbom, Mavrović je bio mala beba, što se tiče komentiranja.

Moja stara se smijala na komentiranje koja nema pojma o boksu. Mislim Mavrovića cjenim i poštujem, ali frajer pojma nema..ili ne želi imati.

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Prije sam ustajao u 3 u 4 ujutro da gledam box: Tyson,Lenox,Evander,Bowe, Bruno......tadodjer stari kaze kako su se oni prije skupljali da gledaju (nije tad svaka kuca ima TV) Alija,Fraizera,Foremana,Holmsa..... dok sad niti ja niti on neobracamo puno paznje za box. Zakaj to?

Kad pricamo o teskoj kategoriji braca Klitchko su dobri,odlicni boxeri ali, uvijek to ali.....nisu oni toliko dobri koliko je konkurencija losa. Pogledajte protiv kakvi boraca sve su branili titule???Ne podcjenjujem bracu ali ne treba ih smjestat u legende. Legende su oni koji su se mlatili sa legendama (gornji spisak boraca).

Jbt. ovo je tema MMA a ne box{#}

15 godina
Quilombo23 kaže...

Jbt. ovo je tema MMA a ne box{#}

Baš to, ajmo se mi osvrnuti na sljedeći event, prošla dva nisam cijela odgledo, ali ovaj bio mogao biti predobar. Puno dobrih boraca: Edgar, Henderson, Hunt, Kongo, Rampage, Bader, Akiyama, Shields, Okami, Boetsch, Pettis... ima se šta gledat. A još event u Japanu, ma nemože bolje.

Link

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 17:48 (fighterZu).
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ja mislim da ce Henderson uzeti titulu Edgaru a ocekujem i  Jacksona  RAMPAGE{#}

15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

..i braća su nekad morala osvojit titule..konkurencija nije slaba nego su braća Kličko pre superiorni za sve ostale u ovom momentu.

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Jedva čekam!
Jones mi je drag, ali Rashad Evans mi se čini spreman za uzest taj pojas :D

18 godina

Samo da više netko Jonesa uspava na kratko {#}

Kada bi ga netko napadao, ne dozvoljavao mu veliku distancu imao bi šanse. Do sada su svi držali veliku dostancu, a njemu onakvom krakatom to odgovara i zato i dobiva. S time da njemu poluge uopće nije teško raditi kada imaš dugačke i tanke ruke.

Protiv Henda i zdravog Shoguna bi imao problema. Nažalost Rashadu ne dajem neke šanse, da je veći imao bi, ovako teško. Jedina prednost mu je brzina i njegova brada koja je već testirana, za Jonesa se još ne zna kakav udarac može izdržati.

Sve je moguće... ako ne znate o čemu pričate.
18 godina
neaktivan
Shogun mu može poljubiti tuki 100 od 100 puta.
Ne znam tko ga može pobijediti ako ga ne uspije pobijediti Evans, ali toplo se nadam da će ga netko skoro prizemljiti.
Mrzak mi je tak dečec.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
18 godina

Shogun, ali zdrav. Kad su se borili nije bio svoj. Pa usporedi Shoguna protiv Krakatog i protiv Henda. Dva totalno različita tipa što se tiče kondicije ako ništa.

I da, u sub UFC 144 u Saitama Super Areni {#}

Moja predviđanja:

Edgar vs Henderson - Edgar via decision

Rampage vs Bader - Rampage via decision

Hunt vs Kongo - Hunt via KO 1. runda

Sexyama vs Shields - Sexyama via decision

Okami vs Boetsch - Okami via sub 1. runda

Pettis vs Lauzon - Pettis via KO 3. runda

Sve je moguće... ako ne znate o čemu pričate.
18 godina
neaktivan
Obećavajući card i teško je predvidjeti šta može biti.
Ali svaki od tih mečeva bi mogao biti zakon, osim ako Shields ne wrestlefucka Sexyjamu. :)
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
neaktivan

Čisto malo da pitam.. Vidim svakakvih komentara (bez omalovažavanja) pa me zanima koliko vas se bavi(lo) borilačkim vještinama tj. kojom, koliko dugo i eventualno uspjesi?

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ja sam s borilačkim počeo kao klinac 3. osnovne, prvo karate do plavog pojava, pa nakon nekog vremena taekwondo do crvenog, onda u srednjoj 3 godine boksa, pa nakon toga oko 1,5 god. mma kod Zelga Galesica tu u Puli.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
15 godina
neaktivan
Nthesekiman kaže...

Ja sam s borilačkim počeo kao klinac 3. osnovne, prvo karate do plavog pojava, pa nakon nekog vremena taekwondo do crvenog, onda u srednjoj 3 godine boksa, pa nakon toga oko 1,5 god. mma kod Zelga Galesica tu u Puli.

Hehe ja sam se par puta borio protiv zelga u taekwon-dou jer smo bili u istoj kategoriji, no on je tada bio nenadmašiv. Nitko mu ništa nije mogao i redovno je tukao sve redom.

Inače, trenirao sam taekwon-do 11 godina (2. DAN crni pojas), paralelno i dvije godine kickboxinga i malo nešto mma. No, nakon što sam počeo raditi nemam više vremena za ništa. Još sam i kila nabio i više se ne prepoznajem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 22:58 (TracerCPP).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice