MMA (Mixed Martial Arts) izdvojena tema

poruka: 10.571
|
čitano: 1.708.690
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: MMA (mixed martial arts)
Danny_HR kaže...

P.S. Ubio sam predviđanja:

:)

Pero i ja smo sami u nekom Bug Pool-u.

Šta si dva napravio?

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
18 godina
neaktivan

Ma onaj jedan je public i nisam ga mogao brisati, pravi se zove BUG Online MMA. Nađite onaj zatvoren pa se đojnajte. Pass je bugmma

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 15:35 (Danny_HR).
18 godina
MMA (mixed martial arts)

heh taman sam htio pogledat kako sam prošao s predviđanjima.

Ugl. vidim da mi nije zapamtilo pick između Diaza i Condita, bio sam se na kraju ipak odlučio za Condita via TKO u 2. rundi, ali eto vidim da mi je ostalo na prvotnom izboru, tj. Diazu, tako da bi bilo nekih 100-tinjak bodova više.

Ugl. slažem se da je event bio dosadnjikav.

Pierce - Koscheck: još jednom sam potvrdio da je koscheck puno previše precjenjen lik, nije dokazao da je išta bolji od Pierca, odluka takva kakva je, ne znam sve elemente ocjenjivanja pa ne bih ulazio u nju.

Werdum -Nelson: Werdum je sjajno izgledao, dominirao je, Nelson kao i uvijek protiv top boraca, gubi, ali na odluku. Nek skine tih 20-ak kila što ima viška i bit će ga zanimljivo gledati. Dobra obrana od back mounta i giljotine (ako se dobro sjećam) u prvoj rundi.

I naravno šećer na kraju, Diaz - Condit: ne znam, meni se čini zaslužena pobjeda Condita, više je udarao, jačim tempom se borio, sve skupa bolji bio.

Diaz je kao i inače, krenuo lagano, malo trash talka, i pushanje condita prema žici, međutim nije to baš realizirao. Trebao je više pokazat, jer svi znaju da može.

Najviše me zadivio Conditov cardio, stvarno je second to none.

Što se tiče GSP-Condit, prednost dajem džordžu naravno, jedva čekam ga opet vidjeti u oktagonu.

Prelimsi također dosadnjikavi.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Prelimsi su bili super!

Samo kaj je problem,oduzio se event u MP3 iza pola 7 sam otisao u krpe i sad sam {#}.

Werdum odlican,popravio stand up pravo. Nelsona treba kamionom udarit da bi pao , nevjerovatno je izdrzljiv.

Koscheck je dobio ne zasluzeno,Pirce je po mom misljenju bio bolji ali.....

Condit-Diaz: po mom misljenju 3:2 za Condita i zasluzena pobjeda. Diaz ga nije uspio navuc na zicu niti ga isprovocirati. Condit je ispalio mali milion kickova. kako je borba odmicala tako je Condit bio sve bolji,Diaz je dobio 5 rundu samo radi bacanja. Omjer udaraca je  151/320 Condit, 105/246 Diaz i Diaz ima 1/3 takedown,Condit 0/0

Karate Kid je u 2 minute svoje UFC karijere bio atraktivniji nego Jon Fitch u svoji 4-5 godina UFC staza

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Bitch slap

http://img.photobucket.com/albums/v391/zombi_king/taunt.gif

Dan Henderson: "I had it even after 4. And diaz in the 5th"

Mark Munoz: "Gr8 fight! Think Diaz 4 rounds to 1. We'll see! #ufc143"

Joe Lauzon: "I eagerly await fight metrics for this fight... I thought Diaz won that all night long."

Jake Ellenberger: "You got to be kidding me..."

Cody McKenzie: "Wow really goes to show you how bad these judges suck Carlos ran the entire time"

Tim Kennedy: "I HATE judges!"

Cung Le: "Diaz rounds 1,2 & 5 and Condit 3 & 4"

Danny Downes: "Nick Diaz doesn't need this shit. I agree. Apparently pushing the pace and aggressiveness doesn't mean anything."

Phil Baroni: "WOW"

Aaron Simpson: "Diaz wins that with takedown"

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
18 godina
neaktivan
Ja sam imao kao Chung Le, 1, 2 i 5 za Diaza.
Condit je pogodio s više udaraca, ali Diaz je kontrolirao oktagon, Condit se isključivo prema iza micao.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
18 godina
Danny_HR kaže...
Ja sam imao kao Chung Le, 1, 2 i 5 za Diaza.
Condit je pogodio s više udaraca, ali Diaz je kontrolirao oktagon, Condit se isključivo prema iza micao.

Kontrolirao je oktagon, ali nije to iskorištavao. Sveo bi Condita uz rub, i ovaj bi mu se izmakao, što je jednako važno kao i kontroliranje. Condit je išao po svom gameplanu, pustio je Diaza da vodi tempo, i uspješno bacao countere.

a i zbog tauntanja i trash talka za vrijeme borbi mi je drago da je izgubio, smatram da je to nešto čemu nije mjesto u brobi, i npr. Andersonu Silvi to isto jako zamjeram, neprofesionalno i nekorektno. Nema ni 4 razreda srednje škole, a trash talka k'o sonnen.

Jedino mi je žao što neću vidjeti kako GSP trpa šake u Diazovo lice :D

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 18:45 (FlyBoy).
18 godina
Danny_HR kaže...

Dosadnjikav event, upitna pobjeda Koščeka i upitna odluka sudaca za Diaz vs Condit.

Oba meča su bila jako gusta, ali mislim da je Diaz trebao dobiti pobjedu 48-47.

Werdum pokazao odličan stand-up, nešto sporiji kickovi nego što sam očekivao ali ostalo je bilo na nivou. Volio bih sada vidjeti njega i Mira, to bi bio gušt.

BTW, što kažete na diazovu "mirovinu"?

Nekak imam filing da će ostati na tome

Reci bre da se šališ? Sad ti je ovaj dosadan, a prošli nije? {#} Možda da se prebaciš na ADCC natjecanja{#} Šalim se, sad vidiš kako je meni izgledao prošli UFC...

Condid je po meni zasluženo dobio, to što je Diaz bio stalno u sredini i napadao mi je totalni bull... razlog za pobijedu. Kakve veze ima što napada, a ne zadaje udarce? Condid je bio konkretniji i to je to. A mislim da neće biti ništa od te "mirovine", kad se malo ohladi razmišljat će drugačije. Iako bi više volio GSP vs Diaz, ali šta je tu je.

Werdum je ok, spor ali zasluženo dobio.

Ali lud mi onaj karate-kid Thompson, isti gard kao Machida, slični udarci i još ljepši KO...

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
18 godina
MMA (mixed martial arts)

Mene je karate kid isto odusevio. Kickovi fenomenalni,medutim vidit cemo kako ce se snalaziti protiv nekog dobrog hrvaca ili grapplera.

Volio bih ga cesce , i protiv boljih protivnika gledat.

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Jel se sjeća netko borbe Sanchez vs. Kampmann? Kampmann je masakrirao Sancheza da bi na kraju Sanchez pobjedio jer je stalno išao naprijed. A u ovoj situaciji Diaz nije ni popio toliko batina, dapače, u nekim rundama je bio i bolji, pa je izgubio na kraju. Tako da se svaki put neki drugačiji kriteriji uzimaju u obzir, bit će da sve ovisi od suca do suca.

18 godina
neaktivan
Kontrola oktagona je bila 100% na Diazovoj strani. Stalno je bio u sredini, stalno se kretao naprijed i napadao. Condit je samo bježao.
Ako već postoji to pravilo neka ga se uzima u obzir, ako neće neka ga izbace.

Suci su trube, nemaju jedinstvene kriterije, nisu obrazovani za to što rade i ne razumiju MMA.Teško je naći dobre suce, ili ne razumiju grappling ili ne razumiju stand-up.

Valjda će s godinama stvari ići nabolje.
18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Pat Miletich, Royce Gracie, Anderson Silva, Chuck Lidell, Joe Lauzon, Miguel Torres, Tim Kennedy, TJ Dillashaw, Mark Munoz, Rounda Rousey, Jake Ellenberger, Dan Henderson, Marloes Coenen, Jens Pulver, Josh Neer, Cody McKenzie, Yves Edwards, Matt Lindland, Cung Lee, Dan Hardy...

Ovo su samo neki od boraca koji su javno rekli da su mislili da je Diaz pobijedio u ovom meču. :-/

18 godina

Kako su Shoguna 2x pokrali onako, ovo je ništa.

Meni i nije bilo tako gusto, možda zato što sam imao nešto promila u sebi (iako sumnjam hehe) ili zato što je Condid jednostavno udarao.

Nego pice, kakva vam je nova uvodna špica? Meni je bzvz, izgleda kao neka igrica...

1 OK je, ništa posebno
2 Super
2 Ne sviđa mi se, stara je bolja
5 Volim ćevape
Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
18 godina
neaktivan

Meni je dobra, malo za promjenu. Ali mi se sviđa ona špica na FX-u, ono s robotima.

Ma da se razumijemo, ne mislim da je Diaz opasno pokraden. Ne mogu reći da su suci promašili isto kao u slučaju Phana i Garcie, to nikako.

Mislim da se tu radilo o sitnicama tako da im ne zamjeram, ali smatram da je Diaz pobijedio. hehe

Budem i ja opet pogledao da vidim.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2012 14:10 (Danny_HR).
18 godina
MMA (mixed martial arts)

Kako se god okrene druga runda odlucuje. Diaz je bio bolji u prvoj i zadnjoj, a Condit u 3. i 4.

Budem je i ja opet pogledao, da se uvjerim.

Slazem se glede sudaca, kriteriji su stvarno "bog zna kakvi" i ovo je jedna od rijetkih kontroverznih odluka s kojom se slazem.

Takodjer taj element "octagon control" se dade na sto nacina protumaciti.

Diaz je kontrolirao borbu, al' sta mu vrijedi kad je dobio vise batina.

Ja sam se jos pitao zasto Diaz ne ide full agresivno zadnju rundu- dve, a to je zato sto je mislio da je u prednosti kod sudaca.

Da zakljucimo stvarno treba provesti nekakvu standardizaciju, kako kod sudaca tako i kod refereea koji nadziru borbu.

Npr. Herb Dean je oduzeo dva boda u prelimsima Rafaelu za sut u slabine, Mario Yamasaki je diskvalificirao Silvu za jedan udarac u potiljak na UFC- 142, a i razbijanje klinca/ guarda je isto nesto sto jako varira od sudca do sudca.  

Da ne spominjem Carwin - Mir  kada je Herb Dean ( ili je bio John Mcharty) pustio jos 5-6 udaraca u glavu Mira, s ledja , iako je bio debelo omesvjesten.

Moj favorit za najboljeg sudca bi definitivno bio Cecil Peoples, na mjestu su mu ocjene, a referee Dan Murgliota.

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Koja špica?
Usput Danny i ja mislim da su sudci malo nešto krivo prosudili oko Diaza, prve dvije runde je sigurno bio pa bar malo bolji, a bome i na kraju je bilo tako....

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2012 17:06 (1.Lovac).
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Thiago Silva vs. Igor Pokrajac

Na UFC on FX 3.

Poki uljece umjesto Vere koji se ozlijedio. Mislim da ce Silva biti preveliki zalogaj za Pokrajca. Sanse su mu 20%, mozda neki lucky punch....Thiago Silva se vraca nakon dopinga i imam osjecaj da su mu posto je propao rematch sa Verom dali zrtveno janje.

Ne vidim kako bi Igor mogao dobiti Silvu koji je gubio od Rashada i Machide samo i to je Rashada dobro bio uzdrmao. Silva je strasno agresivan, dobar udarac i crni pojas BJJ.

Posjeca me na Gonzagu jer ne koristi bas BJJ nego udarce,klinc...

18 godina
neaktivan
Ne vidim pobjedu Pokrajca skoro nikako, ma da iskreno nisam vjerovao ni da će pobijediti u prošlom meču pa je rasturio. :)
Nadam se najboljem.
18 godina
MMA (mixed martial arts)

Šteta, radovao sam se ogledu Vera- Silva, ali ajd' i ovo će biti zanimljivo.

Naravno želim pobjedu našem dečku, ali realno šanse su minimalne.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 0:21 (FlyBoy).
18 godina

I ja sam se nadao borbi Vere i Silve, da ga opet razbije.

Šteta za Igora, nema baš sreće {#}

Nadam se da će ga pobijediti, navijam za njega samo zato što je naš. Inače, realno mu ne dajem puno šanse, Thiago je lud kao šiba.

18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Diaz vs Condit ipak budu odradili revanš. Rekao Dana na Twitteru, a Conditov menadžer potvrdio pregovore.

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Diaz vs Condit ipak budu odradili revanš. Rekao Dana na Twitteru, a Conditov menadžer potvrdio pregovore.

Pošteno!
A šta se Igora tiče, možda i pobjedi, nikad se nezna ;)

18 godina
Danny_HR kaže...

Ček, jel to znači da će pobjednik tog 2. okršaja ići na GSP-a?

Jer ako je tako, praktički je Condit priznao da je odluka (u njegovu korist) loša.

18 godina
neaktivan
Da, tako je.
Condit je pokazao da ima obraza i zaslužio moj respekt ovim potezom.
Riskira još jednom, a vjerujem da ne bi svi na takvo što pristali.
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
Danny_HR kaže...

Ček, jel to znači da će pobjednik tog 2. okršaja ići na GSP-a?

Jer ako je tako, praktički je Condit priznao da je odluka (u njegovu korist) loša.

GSP se vraca tek u 11 mjesecu tako da Conditu ostaje praznina.....Sad ce Condit uzet zato velike pare (pa ga zaboli za odluku) i imam osjecaj da ce ic odma da KO Diaza.

Ne znam ko bi mogao drugi bit izazivac Conditu???Jedino Ellenberger mozda?!

16 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

GSP se vraca tek u 11 mjesecu tako da Conditu ostaje praznina.....Sad ce Condit uzet zato velike pare (pa ga zaboli za odluku) i imam osjecaj da ce ic odma da KO Diaza.

Ne znam ko bi mogao drugi bit izazivac Conditu???Jedino Ellenberger mozda?!

Samo neka on proba ić odma na KO, Diaz iz te borbe izlazi kao pobjednik. Danny zna šta govorim ;)

18 godina
MMA (mixed martial arts)

Oho, to će biti spektakl, pretpostavljam negdje na ljeto da će biti borba.

Ako će ići da nokautira Diaza mora paziti da u postupku sam ne pobere KO, jer će sigurno i Diaz htjeti završiti borbu prekidom.

16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Oho, to će biti spektakl, pretpostavljam negdje na ljeto da će biti borba.

Ako će ići da nokautira Diaza mora paziti da u postupku sam ne pobere KO, jer će sigurno i Diaz htjeti završiti borbu prekidom.

Neće "Diaz htjeti završiti borbu prekidom" već će je on prekinut ;)

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Šta se događa sa mojim postovima u ovoj temi? Jutros sam postao nešto i popodne i sad vidim nema..

Uglavnom, bio sam napisao da mi je Thiago zakon borac, kad uđe u ring onda uđe da se pomlati. Žao mi je što nije uspio završiti Rashada onda kad ga je imao. U svakom slučaju navijat ću za našeg Pokija, ali neće mu biti lako.

http://i43.tinypic.com/2z86vc6.gif

http://i42.tinypic.com/2ufrb0l.gif

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

http://www.mmafighting.com/2012/2/9/2787871/nick-diaz-tests-positive-for-marijuana

ccc, baš šokantno :)

Al žao mi je zbog toga, baš mi je guba lik, šteta...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice