Dosadne borbe, mrzim ta hvatanja po kavezu bez neke konkretne akcije (Bisping vs Sonnen najviše).
Maia statičan, predvidljiv i spor. Očekivano je izgubio.
Sonnen nije baš zaslužio pobjedu, glupo mi da 2 rušenja u 2. runde odluče pobjednika. Ako se već boduje rušenja, zašto se onda ne boduju i dizanja iz podređenog položaja? Dosta izjednačena borba, ali definitivno i najdosadnija. Silva će uništiti Sonnena.
Shuga' dominantan, nije izgledao loše naspram Davisa, ali mislim da nema neke šanse protiv Bonesa, uništit će ga iako bi da je suprotno. Bones je brži od Davisa, ima bolje kombinacije uz duže ruke. Problem Rashadu će biti kako se približiti Jonesu, jer onom desnom rukom teško će ga zahvatiti.
I da, glupan sam što sam tek sada prvi UFC odgledao u 720p, slika je brutala. Do sada sam skidao one verzije od 1,4GB, sada sa mma-torrents skidam samo HD720, slika je jedno 1000x bolja 
P.S. Badr pobijedio Sakia, fino mu je smjestio par aperkata od kojih se nije mogao dignuti...

Ideš, svaka mu čast, ako nastavi ovako i izgubi još 15-20 pundi, bio bi zvjer, a to bi za njega bila neka idealna težina s obzirom na visinu.