MMA (Mixed Martial Arts) izdvojena tema

poruka: 10.571
|
čitano: 1.708.787
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: MMA (mixed martial arts)

Ko ne voli Sonnena prokleti je mučki provokator!

Bisping u ovom meču ima šanse otprilike ko ja. A triangle mu neće spičit nikad u životu, pogotovo ne iz Wolfslair kampa. LOL

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 11:08 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
18 godina
neaktivan
Jedva čekam da mi idući mjesec stigne Undisputed 3 pa ću sam raditi svoje procjene. :)
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
neaktivan

Masno će koštati. Ne bih se čudio da bude 550 kn, što je meni osobno way previše..

18 godina
neaktivan
TracerCPP kaže...

Masno će koštati. Ne bih se čudio da bude 550 kn, što je meni osobno way previše..

350 u eng.

15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

A carina, poštarina?

18 godina
neaktivan
Zajedno s poštarinom, carinu mi nikad nisu naplatili pa vjerojatno neće ni sad.
18 godina
neaktivan
Kupio 2 karte za Mirkov Final Fight.
Tribina dolje, C, 10/201 i 202. Pa ak netko oce blizu da caskamo. :)
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

https://www.youtube.com/watch?feature=&v=BF5BIBh-mSM

Sonnen sebi kupio repliku pojasa{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 0:24 (Quilombo23).
18 godina
Danny_HR kaže...
Kupio 2 karte za Mirkov Final Fight.
Tribina dolje, C, 10/201 i 202. Pa ak netko oce blizu da caskamo. :)

vjerojatno se vidimo, 200kn stvarno nije puno, za vidjeti malo live akcije :D

@Quilombo

HAHA frajer je baš car, UFC bi bio 2 klase dosadniji bez njega.

a što se tiče borbe s Bispingom, ne bih želio predviđati, Michael ima znanja, i može dobiti Sonnena, uz mrvu sreće.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Evo jedna zanimljiva novost u vezi K1. Link.

Ne vjerujem da ce nesto biti previse, ali kada se sjetim k1 je uvjek imao vise stila i bas mi je zao na sta je spao.

Bf3 - Fallourorigins
14 godina
MMA (mixed martial arts)

Jel postoji mogućnost da se Arena za Mirkeca rasproda ili samo paničarim bezveze?

18 godina
neaktivan
Ukulele kaže...

Jel postoji mogućnost da se Arena za Mirkeca rasproda ili samo paničarim bezveze?

Ja sam otišao odmah jučer, za svaki slučaj! :) Bilo je prodano nešto mjesta, ne puno, al ja sam bio tamo odmah 2 sata nakon što je pušteno u prodaju.

Ali obzirom da im web kupnja ne radi za kreditne, nemaju certifikat, mislim da će se sporije prodavati.

Quilombo23 kaže...

https://www.youtube.com/watch?feature=&v=BF5BIBh-mSM

Sonnen sebi kupio repliku pojasa{#}{#}

Sonnen je ultimativni kralj svemira, dugo već to tvrdim. Tip je promotor i da nije njega i njemu sličnih UFC bi bio jadan i bijedan.

---

Gledao sam jučer Inside MMA, s malo zakašnjenja obzirom da je to ponedjeljkom dostupno kod nas. Uglavnom se slažem s Ruttenom i njegovim analizama, ali ovaj put je debelo podcijenio Sonnena. Mislim da je to zato što je Bisping bio gost u emisiji.

Mislim raspored mu nema smisla, ako je Chaelovo hrvanje 5, onda Bisping ne može dobiti 4. Slažem se da ima odličan TDD, ali ovo je smijurija. Uostalom, tko je zaustavio Sonnenov TD, ikad?

Ako Sonnen hoće da borba bude na podu, bit će na podu. U svakom od njegovih 30+ mečeva je bilo tako.

BTW:

Novi eye candy :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 8:52 (Danny_HR).
14 godina
Danny_HR kaže...

Ja sam otišao odmah jučer, za svaki slučaj! :) Bilo je prodano nešto mjesta, ne puno, al ja sam bio tamo odmah 2 sata nakon što je pušteno u prodaju.

Ali obzirom da im web kupnja ne radi za kreditne, nemaju certifikat, mislim da će se sporije prodavati.

Samo da ih bude do 10.02. i bit cu najbolja cura s najboljim poklonom ikada!{#}

18 godina
Danny_HR kaže...

Gledao sam jučer Inside MMA, s malo zakašnjenja obzirom da je to ponedjeljkom dostupno kod nas. Uglavnom se slažem s Ruttenom i njegovim analizama, ali ovaj put je debelo podcijenio Sonnena. Mislim da je to zato što je Bisping bio gost u emisiji.

Mislim raspored mu nema smisla, ako je Chaelovo hrvanje 5, onda Bisping ne može dobiti 4. Slažem se da ima odličan TDD, ali ovo je smijurija. Uostalom, tko je zaustavio Sonnenov TD, ikad?

Ako Sonnen hoće da borba bude na podu, bit će na podu. U svakom od njegovih 30+ mečeva je bilo tako.

Do, tu se slazem s tobom, prema ovoj statistici Bisping je jedan od najboljih i najzaokruzenijih boraca na svijetu.

Ako se mene pita, Michael je onai tip borca koji je svugdje potkovan, ali nigdje majstor. Takodjer previse taktizira i fali mu agresivnosti i inicijative.

Reklo bi se, borac kojemu je ugodno unutar nekih kalupa, okvira, i ne ide van njih.

Ako se uzme u obzir da Sonnen uvijek dobro zna sto radi, mislim da je opasniji borac, bez obzira sto nema TKO power ili opcenito upecatljiv standup.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
18 godina
neaktivan
Sonnen ne treba KO power jer nije stand-up borac. Isto tako, stand-up mu treba biti taman takav da si kvalitetno pripremi teren za TD, i u tome je odličan. Naravno da bi u kickboxing meču dobio mare, ali on sigurno ni ne planira stajati na nogama.

Bisping je odličan borac i to nitko ne osporava. Nije bitno kako završi meč, protiv koga se bori itd, bitno je da je njegova ruka podignuta. Na kraju krajeva, gubio je samo protiv najboljih (Evans, Hendo i Silva).

Samo mislim da je Bas nešto opasno fulao u cijeloj priči.
15 godina
neaktivan

Sonnen je najednom postao tih i pun poštovanja prema protivniku kad je saznao da je s druge strane Bisping. Iako bih osobno volio vidjeti da ga Silva spremi u bolnicu prihvatiti ću i to da ga Bisping namlati.

18 godina
neaktivan
TracerCPP kaže...

Sonnen je najednom postao tih i pun poštovanja prema protivniku kad je saznao da je s druge strane Bisping. Iako bih osobno volio vidjeti da ga Silva spremi u bolnicu prihvatiti ću i to da ga Bisping namlati.

Sonnen je prema većini svojih protivnika uvijek imao respekta. Silva nije jedan od njih.

Isto kao što ima respekta prema Bispingu, imao je prema Stannu, Damianu, Okamiju... Postoje točno određeni razlozi zašto Sonnen sere po ljudima, samo je ekipa previše zaokupljena njegovim trolanjem da bi vidjela zašto trola.

A što se spremanja u bolnicu tiče, Silva je nakon zadnjeg meča bio u bolnici a Sonnen davao intervju. Tolko o tome. {#}

15 godina
neaktivan

Kao što si gore i sam napisao, na kraju je jedino bitno čija je ruka podignuta i to se jedino računa {#}.

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Nuthuggeru {#}

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Zadnji intervju Sonnen vs Silva

Čisto gledam da vidim da li će i drugi put imati iste izgovore {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 16:06 (TracerCPP).
18 godina
neaktivan
Gdje su tu bili izgovori?
Citiraj jer ih ja nisam čuo. Čak sam čuo da je rekao da je Silva bolji.
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Gdje su tu bili izgovori?
Citiraj jer ih ja nisam čuo. Čak sam čuo da je rekao da je Silva bolji.

Zaista. Mora da mu je to bio trenutak lucidnosti jer nakon toga je sasvim okrenuo priču u usporedbi s onim što priča danas.

18 godina
neaktivan
TracerCPP kaže...

Zaista. Mora da mu je to bio trenutak lucidnosti jer nakon toga je sasvim okrenuo priču u usporedbi s onim što priča danas.

Ti njega opće ne kužiš jelda?

LOL

Tip je diplomirani sociolog, frajer se:

• igra umovima protivnika i fanova
  • promovira borbe na najbolji mogući način

Veći dio toga što on kaže su jako pretjerane i karikirane verzije onoga što misli i što zapravo stoji. Meni je potpuno suludo da ekipa misli da je on ozbiljan.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 17:34 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Kad bi to bar sve bila samo promocija i show bilo bi super no nekako ne bih baš rekao. Izjavama poput onih kada pljuje po hrvatima može se jedino promovirati vlastita glupost. Fali tom momku jedan potres mozga nakon kojeg će možda početi svijet gledati drukčijim očima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 18:06 (TracerCPP).
18 godina
moderator
TracerCPP kaže...

Kad bi to bar sve bila samo promocija i show bilo bi super no nekako ne bih baš rekao. Izjavama poput onih kada pljuje po hrvatima može se jedino promovirati vlastita glupost. Fali tom momku jedan potres mozga nakon kojeg će možda početi svijet gledati drukčijim očima.

Gledaj malo više njegovih izjava, dok ga se uhvati da je rekao suprotno od nečeg što je prije izjavio, onda se drži kao da nema pojma o čemu ovaj priča, govori mu da priča gluposti, da ga je krivo skužio i sl. Drugim riječima, mislim da je jasno da priča puno gluposti pa onda nakon nekog vremena zaboravi što je sve namljeo - a to je nekako teško ako misliš za ozbiljno, jer da su to zaista njegovi stavovi, onda ga se ne bi toliko često uhvatilo da je prije govorio nešto drugo. Reko pa poreko.

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

{#}{#}{#}

15 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
TracerCPP kaže...

Gledaj malo više njegovih izjava, dok ga se uhvati da je rekao suprotno od nečeg što je prije izjavio, onda se drži kao da nema pojma o čemu ovaj priča, govori mu da priča gluposti, da ga je krivo skužio i sl. Drugim riječima, mislim da je jasno da priča puno gluposti pa onda nakon nekog vremena zaboravi što je sve namljeo - a to je nekako teško ako misliš za ozbiljno, jer da su to zaista njegovi stavovi, onda ga se ne bi toliko često uhvatilo da je prije govorio nešto drugo. Reko pa poreko.

Zakazan je i drugi (popravni) intervju nakon ovoga.

...i moj osobni favorit

That's what means to be a b**ch

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 0:28 (TracerCPP).
18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

http://www.ufc.com/media/ufc-on-fox-2-pre-presser

Dofurao Chael pojas i na službenu UFC pressicu. LOL

Može pričat tko šta hoće, al bez njega bi ovaj event bio truba. Tko bi nas zabavljao i radio gluposti?

18 godina
MMA (mixed martial arts)

vaganje highlightsi, sonnen - bisping

edit:

Evo baš malo gledam po wikiju i pregledavam snimke sonnena. 8 od 11 poraza koje je pretrpio je bilo zbog submissiona, uzevši u obzir da Bisping ipak nije submission artist, ako borba ode na pod Chael je u velikoj prednosti. Tu opet dolazi pitanje Bispingov TDD, koji je odličan, tako da svašta može biti.

Vjerujem da nas čeka fight of the night zasigurno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 3:04 (FlyBoy).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice