Munoz se ozlijedio i umjesto njega protiv Chaela ulijeće Bisping.
Predviđam jednostrano šamaranje 3 runde, naravno - znate za koga.
and the winner will fight Anderson for the title.
Taj dio mi se sviđa, a za ishod se generalno slažem s tobom, Chael će dobiti, ali ne baš tako uvjerljivo.
U kakvom li je stanju Bisping??? Da je 100% spreman nebi bilo tako lako Sonnenu a ovako samo 10 dana prije borbe....veliki je favorit
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Ma Sonnen će definitivno dobit i ubit će Silvu :D
Bisping via TKO fuckers 

I da, King Mo dopingiran - pozitivan na neke steroide. Čudno, mislim da je to neka pogreška. Volim ga kao borca i nadam se da je ovo neka pogreška.
Epic moment na Sherdogu. Znate ono kad ekipa sretne MMA borce pa se slika s njima i posta na forum da se pohvali.
E pa ovaj tip ima je*enih 17 (!!!) godina. Trenira MMA kao amater i nada se eventualnoj pro karijeri. Tip ima 195 cm, 120 kg. OMGZORZ!
Stavio je i sliku vozačke i rodnog lista kao dokaz, jer mu nitko nije vjerovao. LOL
WOT? 
S čim su njega hranili dok je bio mali?! Mega massom 2000?
Izgleda ko Supermen 
Jel ima neko ime, mislim, jel se borio vec negdje nešto?
Mir je inače visok 191 po Sherdogu, a ovaj ko fol 195... a razlika je malo veća kako se meni čini. I izgleda mi puno puno starije, al dobro... Da nema gigantizam kao Bigfoot? 
Inače, od sestrične muž pojede obojicu, moram ga samo pitati smijem li staviti njegovu sliku tu. BTW, zovu ga Rambo 
Nisam ni znao da su sinoć bile borbe, cjelo vrijeme mislim danas će biti, subotom na nedelju kao i uvijek.
Uglavnom, Pat Barry, to careee. Iako je bio malo usporen, vidi se njegov napredak na podu, kako se lijepo i pametno izvukao iz onog armbara, svaka mu čast. Mislio sam da će runda biti gotova odmah na početku kad ga je Morecraft srušio, ali Barry se uspio izvući.
Ovo su bili moji pickovi, Guillard me zeznuo, nisam se nadao da ce izgubiti.
The Reem - najnoviji i po meni najbolji nastavak od svih do sada. Obavezno pogledati.
Ovo su bili moji pickovi, Guillard me zeznuo, nisam se nadao da ce izgubiti.
Taklođer sam očekivao Gullardovu pobjedu, a i vidilo se po njemu da je ljut na sebe nakon prekida. Trebao je ipak malo rezerviranije krenuti, leteća koljena su bila prevelik rizik.
Cro Cop najavio zadnju borbu protiv Ray Sefa!
http://www.fightsite.hr/k1-boks/spektakl-cro-cop-protiv-rayja-sefe-u-zagrebackoj-areni/
http://liverkick.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1210:mirko-cro-cop-returns-to-kickboxing-faces-ray-sefo-on-march-10&catid=37:kickboxing
To će biti ludnica, idem 1000%!
I eo malošta kaže Bass Ruten o Ubereemu... Ugl, da ima staklenu bradu i da ne udara u kombinacijama, već udarac i to je to. Slažem se s njime, vidjelo se protiv Werduma da mu baš ne ide primanje udaraca. Ima šamse ako JDS-a uhvati u klinču i to je to, inače će JDS biti prebrz za njega.
I da, jučer valjda hakiran UFC.com od nekih nazi hakera 
I da, jučer valjda hakiran UFC.com od nekih nazi hakera 
Čini se da je istina
http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/ufccom-hacked/136040.aspx
kad odem na ufc.com neke reklame, lol
Babe planira li tko ići na Mirkeca 10.03. u Areni?
Jučer je bila konferencija za novinare, poznate su sve borbe. Biti će po K1 pravilima fck yeaaa 
Babe planira li tko ići na Mirkeca 10.03. u Areni?
Jučer je bila konferencija za novinare, poznate su sve borbe. Biti će po K1 pravilima fck yeaaa 
Ja idem, čekam cijelo jutro da se pojavi na Eventimu ali još nema.
Također, odmah ujutro sam tamo otišao ali ništa.
Javi kada bude dostupno. Koju kartu si mislila uzeti?
Ja mislim da ću onu od 200 krznenih, tribina dolje.
Nažalost zadnji višak novaca sam iskeširao za Pepperse :(
Hebeni studentski život :D
A 150 krznenih ćeš valjda skupiti do 3. mjeseca...
E da, u sub je također It's Showtime gdje se zadnji puta po K1 pravilima bori Bard Hari
Nakon toga cigan ide u profi boks. To čak više čekam od subotnjeg UFC-a...
Moja predviđanja za subotnji UFC:
Evans vs Davis - Evans decision
Sonnen vs Bisping - Bisping KTFO
Maia vs Weidman - Maia gušenje 2. runda
Dunhman vs Lentz - Dunhman decision
Einemo vs Russow - Einemo TKO 1. runda
Onda Bisping via triangle 

Ne volim Sonnena i šta je tu je. Vidjet ćemo tko će se smijati u ned ujutro ciganče