Malo si pretjerao sa Lesnarom....nema ni blizu borbi i iskustva kao Fedor ali Fedor je u mojim očima jako pao zadnje vrijeme....
Previše je kalkulirao i birao protivnike.....velika vremenska razlika među borbama....I još to što je u Strikeforceu gdje je konkurencija
u teškoj kategoriji jednostavno pre mala da bi se moglo napraviti više od 3-4 borbe..
Što se Lesnara tiče ja sam ga mrzio kad je krenuo u MMA i odma bi on najbolje borce ovo ono....ali on je svoju priču potkrijepio performansama
do zadnje riječi...Mir ga je dobio polugom ali nakon strašnih batina..govoriti o steroidima uopće nema smisla...lik izgleda onako kako izgleda
jednostavno zbog toga što se cijeli život intenzivno bavi sportom..moćan je hrvač a što se vidjelo u zadnjoj borbi ima i strašnu bradu...
Čovjek se ubija trenirajuću i ne treba ga pljuvati bezveze.....napominjem još jednom ja sam ga mrzio kad je došao...kud će ovaj iz kečera šta si
umišlja ali je s vremenom dobio moje simpatije...Iako mislim da uopće nije trebao onako rano dobiti priliku za pojas mislim da bi eventualno sad imao tu priliku
jer jednostavno je strašan atleta i ima neuobičajen spoj veličine i snage s brzinom i zato ga ne treba ni slučajno podcjeniti...
E sad protiv Fedora bi možda dobio a možda i ne bi ali da mu ne može prismrditi čisto sumnjam.....
Ajde sada malo da se okrenem nadolazećem eventu: Bader vs Nog---tu mislim da će dobiti Bader...u zadnjoj borbi se vidjeli da Rogerio ima problema
sa hrvačima a Bader je strašno dobar hrvač i ima topove u rukama....k tome je neporažen a to mu daje strašan momentum....U zadnjoj borbi
protiv Jardinea sam mislio da je gotov...jedva se kretao i onda bum eksplozija ubi čovjeka....
Mirko vd Mir---Ne sviđa mi se što mirko već prije borbe traži opravdanje za gubitak ali šta je tu je....
Nemam neko pre veliko mišljenje o Miru iako ga se svrstava mislim na sedmo mjesto u teškoj kategoriji ja ga ne bih stavio u prvih 20....
Ima loše rušenje i tu vidim Mirkovu prevagu...Daleko od toga da je loš parteraš....Dapače Mirko nema s njim šta tražiti na podu ali mislim
da do poda ne bi trebalo ni doći...Držati se distance dovoljno da se izbjegne klinč i blizina kaveza i dobra obrana od rušenja (a Mirko ima
strašnu obranu i jako ga je teško srušitu) i mislim da bi to trebalo ići Mirku....

vidim da ima i u varaždinu hmmm
pokazao je da ga se nemože otpisati niti u jednom trenutku e sada sljedeća mu je borba protiv Velasqueza koji je vrlo sličan Fedoru u mladim danima(lud je, jak je, agilan i može sigurno izdržati 3 runde u punom ritmu dok Lesnar nemože). Što se tiče Mira protiv Mirka ipak si malo podcjenio Mira on spada u top deset ako ne i u top 5 no njegov veliki problem je njegov jezik, bahatost i nedovoljna pripremljenost previše se sprda sa UFC-om kao i svi Ameri u njemu to mi se nesviđa večina ih je bahata, a pogotovo Mir koji ima veliki talent no jednostavno mu fali ona Emilianenkova mirnoća.

.