MMA (Mixed Martial Arts) izdvojena tema

poruka: 10.569
|
čitano: 1.648.513
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Malo si pretjerao sa Lesnarom....nema ni blizu borbi i iskustva kao Fedor ali Fedor je u mojim očima jako pao zadnje vrijeme....

Previše je kalkulirao i birao protivnike.....velika vremenska razlika među borbama....I još to što je  u Strikeforceu gdje je konkurencija

u teškoj kategoriji jednostavno pre mala da bi se moglo napraviti više od 3-4 borbe..

Što se Lesnara tiče ja sam ga mrzio kad je krenuo u MMA i odma bi on najbolje borce ovo ono....ali on je svoju priču potkrijepio performansama

do zadnje riječi...Mir ga je dobio polugom ali nakon strašnih batina..govoriti o steroidima uopće nema smisla...lik izgleda onako kako izgleda

jednostavno zbog toga što se cijeli život intenzivno bavi sportom..moćan je hrvač a što se vidjelo u zadnjoj borbi ima i strašnu bradu...

Čovjek se ubija trenirajuću i ne treba ga pljuvati bezveze.....napominjem još jednom ja sam ga mrzio kad je došao...kud će ovaj iz kečera šta si

umišlja ali je s vremenom dobio moje simpatije...Iako mislim da uopće nije trebao onako rano dobiti priliku za pojas mislim da bi eventualno sad imao tu priliku

jer jednostavno je strašan atleta i ima neuobičajen spoj veličine i snage s brzinom i zato ga ne treba ni slučajno podcjeniti...

E sad protiv Fedora bi možda dobio a možda i ne bi ali da mu ne može prismrditi čisto sumnjam.....

Ajde sada malo da se okrenem nadolazećem eventu: Bader vs Nog---tu mislim da će dobiti Bader...u zadnjoj borbi se vidjeli da Rogerio ima problema

sa hrvačima a Bader je strašno dobar hrvač i ima topove u rukama....k tome je neporažen a to mu daje strašan momentum....U zadnjoj borbi

protiv Jardinea sam mislio da je gotov...jedva se kretao i onda bum eksplozija ubi čovjeka....

Mirko vd Mir---Ne sviđa mi se što mirko već prije borbe traži opravdanje za gubitak ali šta je tu je....

Nemam neko pre veliko mišljenje o Miru iako ga se svrstava mislim na sedmo mjesto u teškoj kategoriji ja ga ne bih stavio u prvih 20....

Ima loše rušenje i tu vidim Mirkovu prevagu...Daleko od toga da je loš parteraš....Dapače Mirko nema s njim šta tražiti na podu ali mislim

da do poda ne bi trebalo ni doći...Držati se distance dovoljno da se izbjegne klinč i blizina kaveza i dobra obrana od rušenja (a Mirko ima

strašnu obranu i jako ga je teško srušitu) i mislim da bi to trebalo ići Mirku....

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
16 godina
neaktivan
RE: MMA (mixed martial arts)

Iznenađen vidim da ima i u varaždinu hmmm

mislim nesto trenirat a nezz sto

najvise sam zagrizo za ikido pa kyokoshin karate ili jiu jitsu/ judo

jel uce kakve udarce s nogama na ikido

i judo/jiu jitsu jel ima tamo cega osim sta se bacaju i poluge na podu

17 godina
neaktivan
xnight_hunterx kaže...

Judo obuhvaća samo bacanja i tu i tamo koju polugu (neowaza) .  JJ kao tradicionalni JJ spoj je karate udaraca, bacanja i partera, no vjerojatno se radi samo o brazilskoj inačici tako da ništa od udaraca :)

Music is my life :)
15 godina
protjeran
Spaz kaže...

Malo si pretjerao sa Lesnarom....nema ni blizu borbi i iskustva kao Fedor ali Fedor je u mojim očima jako pao zadnje vrijeme....

Previše je kalkulirao i birao protivnike.....velika vremenska razlika među borbama....I još to što je  u Strikeforceu gdje je konkurencija

u teškoj kategoriji jednostavno pre mala da bi se moglo napraviti više od 3-4 borbe..

Što se Lesnara tiče ja sam ga mrzio kad je krenuo u MMA i odma bi on najbolje borce ovo ono....ali on je svoju priču potkrijepio performansama

do zadnje riječi...Mir ga je dobio polugom ali nakon strašnih batina..govoriti o steroidima uopće nema smisla...lik izgleda onako kako izgleda

jednostavno zbog toga što se cijeli život intenzivno bavi sportom..moćan je hrvač a što se vidjelo u zadnjoj borbi ima i strašnu bradu...

Čovjek se ubija trenirajuću i ne treba ga pljuvati bezveze.....napominjem još jednom ja sam ga mrzio kad je došao...kud će ovaj iz kečera šta si

umišlja ali je s vremenom dobio moje simpatije...Iako mislim da uopće nije trebao onako rano dobiti priliku za pojas mislim da bi eventualno sad imao tu priliku

jer jednostavno je strašan atleta i ima neuobičajen spoj veličine i snage s brzinom i zato ga ne treba ni slučajno podcjeniti...

E sad protiv Fedora bi možda dobio a možda i ne bi ali da mu ne može prismrditi čisto sumnjam.....

Ajde sada malo da se okrenem nadolazećem eventu: Bader vs Nog---tu mislim da će dobiti Bader...u zadnjoj borbi se vidjeli da Rogerio ima problema

sa hrvačima a Bader je strašno dobar hrvač i ima topove u rukama....k tome je neporažen a to mu daje strašan momentum....U zadnjoj borbi

protiv Jardinea sam mislio da je gotov...jedva se kretao i onda bum eksplozija ubi čovjeka....

Mirko vd Mir---Ne sviđa mi se što mirko već prije borbe traži opravdanje za gubitak ali šta je tu je....

Nemam neko pre veliko mišljenje o Miru iako ga se svrstava mislim na sedmo mjesto u teškoj kategoriji ja ga ne bih stavio u prvih 20....

Ima loše rušenje i tu vidim Mirkovu prevagu...Daleko od toga da je loš parteraš....Dapače Mirko nema s njim šta tražiti na podu ali mislim

da do poda ne bi trebalo ni doći...Držati se distance dovoljno da se izbjegne klinč i blizina kaveza i dobra obrana od rušenja (a Mirko ima

strašnu obranu i jako ga je teško srušitu) i mislim da bi to trebalo ići Mirku....

Ma odličan je Lesnar, ali je pokazao da nije svemoguć protiv Carwina prvi put je pokazao na koji način ga se može poraziti ja sam siguran da bi Fedor dovršio Lesnara kada bi bio u onakvoj dominaciji kao Carwin. Lesnar se tada izvukao i stvarno svaka mu dalaNamigiva pokazao je da ga se nemože otpisati niti u jednom trenutku e sada sljedeća mu je borba protiv Velasqueza koji je vrlo sličan Fedoru u mladim danima(lud je, jak je, agilan i može sigurno izdržati 3 runde u punom ritmu dok Lesnar nemože). Što se tiče Mira protiv Mirka ipak si malo podcjenio Mira on spada u top deset ako ne i u top 5 no njegov veliki problem je njegov jezik, bahatost i nedovoljna pripremljenost previše se sprda sa UFC-om kao i svi Ameri u njemu to mi se nesviđa večina ih je bahata, a pogotovo Mir koji ima veliki talent no jednostavno mu fali ona Emilianenkova mirnoća.

BAZINGA
16 godina
neaktivan
makaweli kaže...
xnight_hunterx kaže...

Judo obuhvaća samo bacanja i tu i tamo koju polugu (neowaza) .  JJ kao tradicionalni JJ spoj je karate udaraca, bacanja i partera, no vjerojatno se radi samo o brazilskoj inačici tako da ništa od udaraca :)

aha znaci

judo je samo to sto si rekao

a jj su neke poluge na podu bacanje + karate udarci kojih nebi bilo jer kod nas ima samo brazilski

a ikido jer ima kakvih udaraca? ili uce samo poluge/zahvate?

17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Pomisliti da bi on mogao primirisati Fedoru je apsurdna. Pa to je obična glupa američka ex-steroid budala, a još mu je i statistika 4-1 (kad sam ja zadnji put provjerio). A on bi išao protiv Fedora koji nije izgubio 10 godina (sve do nedavno, a i to je bezveze izgubio)

Tvoje poznavanje sporta je vrhunsko, izgubio bezveze? Izgubio je na osnovu najbazičnije amaterske pogreške. Pogreške u rangu jednog Sonnena koji i sam prizna da ga boli uho za obranu od poluga i da ne trenira Jiu Jitsu. A Fedor kao Sambo borac morao bi vrhunski vladati obranom od poluga.

Lesnarova statistika 5-1, maleno, da. Ali protiv kakvih boraca? Fedor se od borbe s Mirkom nije borio protiv ni jednog borca vrijednog spomena, osim Werduma, a tu borbu je izgubio. Čovjek je legenda, da, ali bira borbe, čuva svoju ostavštinu. Što je u jednu ruku ok, ali jednostavno nije fer spominjati ga u kontekstu nepobijedivog. Jer nije bio "testiran" od 2005.

Sigurno da je on trenutno GOAT. Ali toliko ga veličati, u najmanju ruku nije objektivno.

ZDS kaže...

... Velasqueza koji je vrlo sličan Fedoru u mladim danima...

Velasquez i Fedor su slični isto kolko je sličan CroCop Eduardu Da Silvi.

ZDS kaže...

lud je, jak je, agilan i može sigurno izdržati 3 runde u punom ritmu dok Lesnar nemože.

Lesnar može izdržati 3 runde bez greške. Pogledaj meč sa Herringom. Pogledaj intervjue sa Coutureom koji je sa Lesnarom trenirao 2 mjeseca prije meča s Carwinom.

ZDS kaže...

Što se tiče Mira protiv Mirka ipak si malo podcjenio Mira on spada u top deset ako ne i u top 5 no njegov veliki problem je njegov jezik, bahatost i nedovoljna pripremljenost previše se sprda sa UFC-om kao i svi Ameri u njemu to mi se nesviđa večina ih je bahata, a pogotovo Mir koji ima veliki talent no jednostavno mu fali ona Emilianenkova mirnoća.

Mir je u top 10 u HW max, a i to sam puno rekao. Ali i kao takav, za klasu je iznad Mirka. Mir je jedan od najprecijenjenijih boraca u ovom sportu. Navodna legenda sporta koja je gubila od Vere, Cruza, Freemana. Bilo koga tko ga je krenuo udarati.

Pobjede ima impresivne, na papiru. Ali pogledaj sve te mečeve. Pogledaj stanja u kojima su bili suborci i trenutne rankinge tih suboraca.

Mir je legenda zbog svog nastupa i zbog svoje sposobnosti da ljude uvjeri da je najbolji na svijetu. A u principu je malo iznad prosjeka.

Lesnar, JDS, Velasquez, Roy Nelson, Overeem, Bigfoot Silva... sve su to borci koji bi s lakoćom pobijedili Mira.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
odjavljen
MMA (mixed martial arts)

glupo pitanje, al cu pitat pa kud puklo da puklo

kad je borba cro copa i mira(koji dan) i u koliko je h prjenos na novoj?

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.9.2010 9:13 (Weky).
17 godina
neaktivan
U noći sa subote na nedjelju oko 6 h je baš Mirko.
Nema na telki, al imaš live stream na gol.hr
15 godina
odjavljen
MMA (mixed martial arts)

Koji padobranci, od iduce godine nema F1, evo nema više ni UFC, što još neće ukinuti a da je zanimljivoNeodlučan

Ništa live stream onda ftw.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
17 godina
neaktivan
Mi smo ionako bili jedna od rijetkih, ako ne i jedina država uz Englesku di imaš besplatni prijenos UFC-a na televiziji. Jer UFC zarađuje od PPV prijenosa, tako da je to Novu koštalo jako puno.
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Bit ce i na Novoj prenos...jest mi drago sto necu morat u pola jutra buljit u monitor nego gledat na telki kao covjekOsmijeh.

Sto se tice meca Mir-Mirko,mislim da su sanse podjednake(jer u ovom sportu jedan udarac-poluga i caoooo) s tim da blagu prednost bi dao Miru koji je fizicki spremniji.Sve ce medjutim zavisiti od Mirka,po mom misljenju ukoliko se bude vise branio nego napadao izgubit ce..Mirko se nezna branit.Pogledajte meceve u kojima se branio ili sto bi se u nogometu reklo igra na sredini terena je izgubio,ukoliko krene u puni napad mislim da ima velike sanse za pobjedu ne samo nad Mirom nego inace.Nadam se da ce Mirko pobjediti,navijam za njega pa cemo vidjeti!

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
FlyBoy kaže...

Pomisliti da bi on mogao primirisati Fedoru je apsurdna. Pa to je obična glupa američka ex-steroid budala, a još mu je i statistika 4-1 (kad sam ja zadnji put provjerio). A on bi išao protiv Fedora koji nije izgubio 10 godina (sve do nedavno, a i to je bezveze izgubio)

Tvoje poznavanje sporta je vrhunsko, izgubio bezveze? Izgubio je na osnovu najbazičnije amaterske pogreške. Pogreške u rangu jednog Sonnena koji i sam prizna da ga boli uho za obranu od poluga i da ne trenira Jiu Jitsu. A Fedor kao Sambo borac morao bi vrhunski vladati obranom od poluga.

Lesnarova statistika 5-1, maleno, da. Ali protiv kakvih boraca? Fedor se od borbe s Mirkom nije borio protiv ni jednog borca vrijednog spomena, osim Werduma, a tu borbu je izgubio. Čovjek je legenda, da, ali bira borbe, čuva svoju ostavštinu. Što je u jednu ruku ok, ali jednostavno nije fer spominjati ga u kontekstu nepobijedivog. Jer nije bio "testiran" od 2005.

Sigurno da je on trenutno GOAT. Ali toliko ga veličati, u najmanju ruku nije objektivno

Ajmo redom.

Uistinu, moje poznavanje nije veliko, ali ipak nije to nešto nedokučivo.

Oni koji se razumiju u samu tehniku, složili su se da se Fedor mogao osloboditi iz gušenja prije nego je Werdum zatvorio polugu.

Pogledaj si post-match interviju s Fedorom. I sam je rekao da se mogao osloboditi iz ključa, i da je bio svjestan toga, ali nije jer je bio previše samouvjeren u sebe, nije vjerovao da će si to dopustiti.

Inače Fedor je po ponašanju vjerojatno najuzorniji od svih boraca. To se isto vidi u post match interwievu.

A sad, ruku na srce, mišljenja sam da je Fedor i fizički jači od Lesnara. Svi koji su imali neugodnost tući se protiv njega su rekli da je daleko najjači udarač kojeg su sreli. A i način na koji udara, kao da hoće ubiti.

Ne vidim nijednu Lesnarovu stranu koja bi mogla parirati Fedorovoj.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Uistinu, moje poznavanje nije veliko, ali ipak nije to nešto nedokučivo.

Oni koji se razumiju u samu tehniku, složili su se da se Fedor mogao osloboditi iz gušenja prije nego je Werdum zatvorio polugu.

Pogledaj si post-match interviju s Fedorom. I sam je rekao da se mogao osloboditi iz ključa, i da je bio svjestan toga, ali nije jer je bio previše samouvjeren u sebe, nije vjerovao da će si to dopustiti.

Dakle učinio je amatersku pogrešku. Jedina razlika između njega i ostalih je to što on to prizna.

I ne nije se mogao izvući iz gušenja, jer jednom kada arm triangle choke primiš nema izvlačenja, naročito ako si Werdum. Nego je mogao maknuti ruku koju sekundu ranije a ne držati ju na Werdumovom trupu na raspolaganju.

FlyBoy kaže...

A sad, ruku na srce, mišljenja sam da je Fedor i fizički jači od Lesnara. Svi koji su imali neugodnost tući se protiv njega su rekli da je daleko najjači udarač kojeg su sreli. A i način na koji udara, kao da hoće ubiti.

Ne vidim nijednu Lesnarovu stranu koja bi mogla parirati Fedorovoj.

HAH!

Fizički jači od Lesnara? Ne znam u kojem svijetu. Lesnar i Velasquez su sigurno fizički najjači borci na svijetu, možda Carwin i Overeem s njima. Nema teoretske šanse da je Fedor fizički jači, jednostavno nema. Ako pričamo o sirovoj snazi. Snaga udarca nije isto što i sirova snaga.

Sigurno da Fedor ima jači udarac od Lesnara, al đaba mu to ako ga ovaj sruši i drži na podu što sam siguran da Lesnar, sa svojim hrvačkim kredibilitetom može.

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

HAH!

Fizički jači od Lesnara? Ne znam u kojem svijetu. Lesnar i Velasquez su sigurno fizički najjači borci na svijetu, možda Carwin i Overeem s njima. Nema teoretske šanse da je Fedor fizički jači, jednostavno nema. Ako pričamo o sirovoj snazi. Snaga udarca nije isto što i sirova snaga.

Sigurno da Fedor ima jači udarac od Lesnara, al đaba mu to ako ga ovaj sruši i drži na podu što sam siguran da Lesnar, sa svojim hrvačkim kredibilitetom može.

Dobro, ti imaš svoje mišljenje, ja svoje.

Bilo bi lijepo kad bi mogli vidjeti 'ko je u pravu ;)

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
Danny_HR kaže...

HAH!

Dobro, ti imaš svoje mišljenje, ja svoje.

Bilo bi lijepo kad bi mogli vidjeti 'ko je u pravu ;)

Svi bi mi voljeli vidjeti Fedora u borbi protiv neke malo žešće konkurencije ali ako potpiše novi ugovor sa M1 global mislim da taj

film nećemo gledati....

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 17:44 (Spaz).
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Sto se tice Lesnara,vidjeli smo kako je covjek izdrzao udarce Carwina,nevjerovatno je izdrzljiv...od istih tih udaraca je Frank Mir nastradao....Ja postujem Fedora ali taj se covjek nije borio kako treba 5godina,izbjegava borbe...dok Lesnar 6 borbi al kakvih H.Herring,Couture,Mir 2x,Carwin i sad ce sa Cainom....jbg. koliko god mi nevolili Lesnara mora se priznati covjeku da je jak i da ima damuOsmijeh

16 godina
MMA (mixed martial arts)

Ako se Mirko bude borio (kretao) ko prošli put na onoj sprdnji od borbe onda se može odma pokupit ...

a što se tice Lesnara on nebi imao šanse protiv Fedora

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Upravo idem pogledati današnji DREAM 16.

I prva scena odmah smijeh, kao i obično na njihovim eventima, totalno su spaljeni.

Frank Trigg legenda. hehe

Dobro mu stoji, trebao bi na svoj idući meč tako izaći.

Šteta što ga je UFC otpisao, nakon 2 nokauta doduše, ali protiv 2 odlična borca, tak da su mu trebali dati nekog slabijeg.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 21:53 (Danny_HR).
15 godina
odjavljen
MMA (mixed martial arts)

Necu spavat citavu noc već ću čekat Cro copa, a dotad ispit ove pive što su ostaleNamigiva

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Upravo gledam:

i ako borba otiđe na tlo Mirko ce imat problema :D,nadajmo se najboljem :D

17 godina
neaktivan
DPS1900 kaže...

Upravo gledam:

i ako borba otiđe na tlo Mirko ce imat problema :D,nadajmo se najboljem :D

Ako borba otiđe na pod borba je gotova.

Sva sreća pa Mir i nije osobiti hrvač pa je moguće da ostane na nogama.

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Jesmol svi mma-ovci budni vecerasOsmijehna novoj ce bit   one glavne borbe,a ostalo...ocel bit na spike tv one dvije borbe prije glavnog eventa

17 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Jesmol svi mma-ovci budni vecerasOsmijehna novoj ce bit   one glavne borbe,a ostalo...ocel bit na spike tv one dvije borbe prije glavnog eventa

Ja mislim da ću pogledat ujutro kad se dignem. Skinem si 720p i uživancija.

17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Odo malo igrat F1 2010, a u 03:55 se zna, Nova TV i Mirko.

15 godina
protjeran
MMA (mixed martial arts)

Moje mišljenje Mirko može dobit jedino na lucky punch drugačije ne jer je Mir u svim segmentima bolji.

BAZINGA
16 godina
Ajmo,Mirko!
16 godina
Bad luck :-(
17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

A svašta. Da je barem izdržao do kraja. Lucky punch.

17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ma nikakav bad luck.....Mirku je ovo bila naj lošija borba u karijeri......Stvarno katastrofalna izvedba.....

Ja sam apsolutno ogomni fan ali više ne podržavam  njegove borbe i stvarno bi se nakon ovakve katastrofalne izvedbe trebao povući...

Ovo samo dokazuje ono što sam trubio cjelo ovo vrijeme.....Mir ne da nije u top 5....Mir nije ni u top 20 u teškoj kategoriji....

Mirko bi ovo prije par godina riješio nabrzaka....Mir nije napravio apsolutno ništa cjelu borbu i onda onim mutavim koljenom...issssssss....

Ali ovo nažalost dokazuje da trenutno Mirko nema šta uopće tražiti u kavezu....laku noć idi Mirkec spavat dosta si napravio ajd idi se odmaraj.....

A kako mi je tek smješno bilo kad su rekli da je Mir strašno napredovao u stand up borbi????Ovo što on izvodi je smješno...Kad bi s tim krenuo na Velasqueza ili Santosa

ili Mirka prije koju godinu popušio bi u roku odmah.....Sve u svemu najdosadniji UFC event koji sam ikad gledao.....

17 godina
moderator
MMA (mixed martial arts)

Strasno dosadan UFC, ukljucujuci i ovu zadnju borbu. Jedno veliko razocaranje od dogadjaja. Bezveze sto je Mirko izgubio na takav nacin, bolje da je otislo na bodove (mada bi svejedno izgubio, a i publika bi ih obojicu izzvizdala), jer Mir nije nista pokazao. Mirko se izvrsno branio, ali eto... Dovoljan je jedan udarac. Ne znam dal ste primijetili, ali Mir nije u ring usao onako veseo i samopouzdan kako inace ulazi - znao je da ce imati probleme. Takodjer, Mirko prakticki vise uopce ne koristi noge. A za ovakve krupne momke mi se cini malo prelagan, da ih svlada samo sakama.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice