MMA (Mixed Martial Arts) izdvojena tema

poruka: 10.569
|
čitano: 1.648.608
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: MMA (mixed martial arts)
toxic kaže...

Gdje ako uopce ima prijenos danasnjeg UFC-a, ako nema nigdje na TV-u imali gdje ikakav stream?

Na portalu Gol.hr

Music is my life :)
17 godina
neaktivan
A sta nema vise na Novoj?
Naime, na moru sam pa ne mogu po obicaju skinuti cijeli PPV event i osuden sam na telku zapravo buduci da mi je modem na netbooku zapravo mobitel na kojemu imam limit od 1gb.

Nadao sam se zato pogledati na Novoj.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
A sta nema vise na Novoj?
Naime, na moru sam pa ne mogu po obicaju skinuti cijeli PPV event i osuden sam na telku zapravo buduci da mi je modem na netbooku zapravo mobitel na kojemu imam limit od 1gb.

Nadao sam se zato pogledati na Novoj.

Nažalost ne, koliko sam primjetio prenosili su samo evente u kojima su nastupali hrvatski borci. Ujutro je stream na portalu Gol.hr, nažalost ništa od prijenosa na telki :/

Music is my life :)
15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Jedva čekam event moje mišljenje Anderson Silva(TKO 3 runda)-Sonnen, Dos Santos(odlukom sudaca)-Roy Nelson

17 godina
MMA (mixed martial arts)

Nikada nije ni bio prijenos na Novoj osim ako se Mirko borio... A gol.hr je isto stranica od dnevnik.hr-a, samo je posvećena sportu tako da je sve isto kad i do sada...

...Borba za mir je kao jebanje za nevinost...
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 2:07 (Pero Dinamit).
15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Koliko ovaj Nelson može izdržati to je nevjerovatno svaka čast Dos Santosu... Iako je bio bolji sretan sam što je Sonnen izgubio, Anderson još jednom dokazao koliko je dobar.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 6:57 (kejbl).
17 godina
MMA (mixed martial arts)

Kako je sonnen izubijo silvu- kad pogledam koje je sve sivla udarce primo a nigdje krvi dok ovaj koji je primio jako malo krvari ali jbga tak je to, mozes biti bolji 3 puta cijeli match i jedan trenutak neopreznosti i gotovo...

15 godina
neaktivan
toxic kaže...

Kako je sonnen izubijo silvu- kad pogledam koje je sve sivla udarce primo a nigdje krvi dok ovaj koji je primio jako malo krvari ali jbga tak je to, mozes biti bolji 3 puta cijeli match i jedan trenutak neopreznosti i gotovo...

Silva je najgore udarce primio u prvoj rundi i to mu je oduzelo daha u slijedeće četiri runde. No ipak da se samo malo bolje branio od rušenja mislim da bi Silva mogao KO Sonnena, ali ovaj se stvarno borio sa srcem, ali drago mi je da je onako izgubio zbog svoje bahatosti iako sam htio da ga Silva demolira.

17 godina
neaktivan
Evo upravo i ja odgledao cijeli event.
Silva je zbilja primio batine kakve nikada nije, bas zbog toga se nadam instant rematchu za koji mislim da ce Silva, sada kada je puno naucio iz ove borbe uzeti puno lakse.

17 godina
moderator

Ja sam se pak s druge strane nadao da ce Sonnen razbiti Silvu do kraja, da Silva bude kaznjeg zbog sramotnog meca s Mayom. Sonnen je napravio glupost - umorio se u petoj rundi, nije vise radio pritisak, umjesto da konstantno lezi na Silvi, svako malo je sjeo - ne kuzim, ako ga nije mislio napadati, onda je trebao ustati pa u stand-upu docekati kraj borbe. Pa borio se s nositeljem crnog pojasa BJJ-a! Mislim da je Sonnen podcijenio i Silvu i BJJ.

Imam osjecaj ko da je Silva zapravo igrao upravo na tu strategiju, nakon sto je bio dobro izubijan u prvoj rundi - dati Sonnenu nek bude gore, nek radi, nek se dobro izmuci i onda kad bude izmucen i postane neoprezan, prodati mu neku polugu - sto je drugo, s obzirom na okolnosti, i mogao? I Sonnen napravi upravo ono sto je Silvi trebalo da ga pobjedi.

15 godina
protjeran
mbaksa kaže...

Ja sam se pak s druge strane nadao da ce Sonnen razbiti Silvu do kraja, da Silva bude kaznjeg zbog sramotnog meca s Mayom. Sonnen je napravio glupost - umorio se u petoj rundi, nije vise radio pritisak, umjesto da konstantno lezi na Silvi, svako malo je sjeo - ne kuzim, ako ga nije mislio napadati, onda je trebao ustati pa u stand-upu docekati kraj borbe. Pa borio se s nositeljem crnog pojasa BJJ-a! Mislim da je Sonnen podcijenio i Silvu i BJJ.

Imam osjecaj ko da je Silva zapravo igrao upravo na tu strategiju, nakon sto je bio dobro izubijan u prvoj rundi - dati Sonnenu nek bude gore, nek radi, nek se dobro izmuci i onda kad bude izmucen i postane neoprezan, prodati mu neku polugu - sto je drugo, s obzirom na okolnosti, i mogao? I Sonnen napravi upravo ono sto je Silvi trebalo da ga pobjedi.

Mnogi borci znaju se zanjeti i podcjeniti BJJ borce upravo kao Sonnen, a i Fedor.

17 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Mislim da je Sonnen dovoljno pametan da zna da u stand up borbi nebi imao nikakve šanse. Njegov je jedini problem što je toliko podcijenio BJJ da je to strašno. I sam je rekao preko nekoliko puta da ni ne trenira to jer ne smatra to vrijednim vremena koje bi utrošio.

Ako pogledaš njegove poraze mislim da je velika većina došla baš polugama ili gušenjem.

Njegov je problem što ne želi otići iz te jedne dimenzije u kojoj je vrhunski. Vrhunski je hrvač, jedan od boljih u MMA, ali vrijeme jednodimenzionalnih boraca je prošlo. Gledaj Mirka, gledaj Herringa itd. Došli su novi igrači, kojima ni jedan aspekt borbe nije stran, gledaj JDS-a, Velasqueza, Koschecka, Evansa, Mauricia Ruu itd...

Silva je rekao da je ušao u borbu sa strganim rebrima, a Sonnen je rekao da mu vjeruje jer nije osjetio otpor. Koliko ima istine u tome vidjeti ćemo u revanšu do kojeg će sasvim sigurno doći.

A tada ćemo zasigurno vidjeti puno boljeg Silvu, onakvoga kakav može biti. Kakav je bio protiv Hendersona npr. koji je i bolji hrvač od Sonnena.

15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
mbaksa kaže...

Mislim da je Sonnen dovoljno pametan da zna da u stand up borbi nebi imao nikakve šanse. Njegov je jedini problem što je toliko podcijenio BJJ da je to strašno. I sam je rekao preko nekoliko puta da ni ne trenira to jer ne smatra to vrijednim vremena koje bi utrošio.

Ako pogledaš njegove poraze mislim da je velika većina došla baš polugama ili gušenjem.

Njegov je problem što ne želi otići iz te jedne dimenzije u kojoj je vrhunski. Vrhunski je hrvač, jedan od boljih u MMA, ali vrijeme jednodimenzionalnih boraca je prošlo. Gledaj Mirka, gledaj Herringa itd. Došli su novi igrači, kojima ni jedan aspekt borbe nije stran, gledaj JDS-a, Velasqueza, Koschecka, Evansa, Mauricia Ruu itd...

Silva je rekao da je ušao u borbu sa strganim rebrima, a Sonnen je rekao da mu vjeruje jer nije osjetio otpor. Koliko ima istine u tome vidjeti ćemo u revanšu do kojeg će sasvim sigurno doći.

A tada ćemo zasigurno vidjeti puno boljeg Silvu, onakvoga kakav može biti. Kakav je bio protiv Hendersona npr. koji je i bolji hrvač od Sonnena.

Borci koje sam boldao su projekt čak mogli bi reči nove borilačke vještine iako nije, a to je MMA kojim sam se i sam bavio na treninzima učiš sve po malo i stječeš iz gotovo svake borilačke vještine neko znanje najviše iz hrvanja, jiu jitsua i kickboxinga. To je nova generacija boraca i nije ni čudo što vladaju Ufc-om čak i Brazilci shvaćaju to pa i njihovi borci više ne preferiraju isključivo BJJ nego se bore i u stojci.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 21:43 (ZDS).
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Evo samo da vas obavjestim da se Mirko bori protiv Franka Mir-a   25 rujna. UFC 119.

17 godina
moderator
Cevi kaže...

Evo samo da vas obavjestim da se Mirko bori protiv Franka Mir-a   25 rujna. UFC 119.

Bas gledam sto se dogodilo - pise na Fighers Only da se Minoaturo, koji se trebao boriti s Mirom, ozlijedio pa ga Mirko mijenja... Ne znam - osobno bih radije da se Mirko borio protiv Minotaura, nego protiv Mira. Mir mi se cini puno opasniji.

15 godina
protjeran
MMA (mixed martial arts)

Iako će sada svi reči da je Mirko potpuni autsajder dajmo mu šansuOsmijehOsmijehNamigiva

17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Jao gledam intervju sa Jamesom Tonyem i ne mogu vjerovat kakav seljober.......

skužio sam možda nekoliko riječi.....lik frflja morali su titlove stavljat...katastrofa.....

Jao kako želim da Randy ubije boga u njemu....

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
17 godina
neaktivan
Naš kaj ću ti reć, obožavam Randyja, al Toney je simpa na svoj specifičan način.

Smatram da je totalni underdog, ali moramo mu priznati dvije stvari.
Čovjek je jedan od najdominantnijih boksača svoga vremena, koje je doduše prošlo, a druga stvar je da ima srca. Ušao je u ovo protiv legende sporta, ne protiv bilo koga. A koliko sam čitao, nikada nije odbio meč.

Sigurno je da ima šanse za wow trenutak.
Zapamtimo to je čovjek koji je u boksu TKO-ao Holifielda udarcem u tijelo. To je za boks velika stvar.
17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Slažem se s tobom da je odličan boksač......samo mi ide na živce tolika arogancija......

Na interviju-u sa Roganom kaže da je najbolji ovo ono kad razbije Randija hoće Brocka??????

Alo momak malo si se sad umislio žešće......slažem se i da je simpa na svoj način........

Umro sam od smjeha kad je pričao kad su mu donjeli mma rukavice a on ispali

"I`m goin to jail`......i strašno mi je što frflja i ne kužiš ga što priča...nije ni čudo što je

toliko ganjao Danu za borbu...pa dok mu je objasnio što hoće vjerojatno je prošlo par mjeseci...

Jedva čekam Penn vs Edgar....Bj je strašno nabrijan i mislim da će krenuti od prve sekunde brutalno....

Njihova prva borba nije trebala završiti onako....kako je Rua prvi put isprebijao Machidu pa nije dobio pojas

zato jer nije zaustavio borbu tako ga i Edgar nije sad trebao dobiti....Idu mi na živce ti sudci....

Jednom kažu prvaka treba zaustaviti drugi put za istu stvar daju pojas izazivaču......

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.8.2010 11:31 (Spaz).
17 godina
neaktivan
BJ vs Edgar sam gledao jučer jedno 4 puta, i definitivno mislim da je borba bila izjednačena totalno.
Baš sam išao i ocjenjivati na način na koji ocjenjuju suci u UFC i dobio sam draw.

1R - 10-9 BJ
2R - 9-9
3R - 10-9 BJ
4R - 9-10 Edgar
5R - 9-10 Edgar

Po tome je draw i moraju dati ili još jednu rundu ili ostaviti pojas kod BJ-a.

Bilo kako bilo, nadam se da će Edgar ovaj puta fino dobiti po piksi. Malo me nervira, nemam neki razlog... :)

Dalje, odlična meč biti će i Florian vs Maynard... Ovo će bit zakon!
17 godina
MMA (mixed martial arts)

Mislim da u UFC-u ne može biti izjednačeno u rundi, ali da je prva bila gusta, bila je... Zato su odmah i dogovorili revanš. I opet ga je BJ podcijenio mislim pa je opet i popušio...

Ali Toney mi je najjači kada priča, čak mu Ameri stavljaju titlove Smijeh

Još je i dobro prošao, da su mu stavili nekog mlađeg ne znam kako bi to završilo iako ni protiv borca kao što je Couture nije imao šanse, možda samo neki lucky punch.

Ovaj UFC mi je bio jedan od dosadnijih, nisu mi bile neke borbe... Slijedeći je sa Mirkom, e to jedva čekam...

17 godina
neaktivan
Meni su borbe bile prilično dobre. Baš sam zadovoljan eventom.

Što se Toneya tiče, kako je i prije govorio da će nastaviti sa MMA, ovoga puta bi mu dao udarača, čisto da bude fer. Konga npr. To bi bio dobar meč ili Barryja. Vrhunski potencijalni mečevi u oba slučaja.
17 godina
MMA (mixed martial arts)

Bilo bi dobro, da ali ništa od toga... rekao je White da je ovo prvi i zadnji puta da je tako nešto pokušavao i da ne želi više tako da ne vjerujem da ćemo ikada više gledati Toney-a u UFC-u. I bolje.

17 godina
neaktivan
Moguće...

Međutim, Dana je rekao mnogo toga i često činio baš suprotno. :)
17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Nije loš bio event, ali nekako mi nije bilo hypea oko ovog. Lauzon i Diaz vs Davis su bile atraktivne borbe, dobre za pogledat. Žao mi je Toneya, mislim, svi smo znali šta će bit i drago mi ja da ga je Couture pobijedio, al ipak sam se nadao nekom lucky punchu :) Edgar je bio dosta bolji od Penna i zasluženo pobjedia.

Al Mirko vs. Mir... Jedva čekam 26og natpis u novinama"Mir: Prije borbe osjećao sam samopouzdanje - sad ne osjećam noge"

15 godina
protjeran
MMA (mixed martial arts)

Kad počinje UFC 119.

Na divljaštvo odgovorimo još večim divljaštvom.
17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Nama 26.9. u ranim jutarnjim satima... Budući da je mirko headliner njegova borba vjerojatno u ~6

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

jel zna neko gdje ima kyokoshin karate u hrvatskoj

17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)
17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Evo već par dana gledam po youtubu dosta tih klipića i tak, i vidim svi spominju tog nekog Brocka Lesnara.

Pomisliti da bi on mogao primirisati Fedoru je apsurdna. Pa to je obična glupa američka ex-steroid budala, a još mu je i statistika 4-1 (kad sam ja zadnji put provjerio). A on bi išao protiv Fedora koji nije izgubio 10 godina (sve do nedavno, a i to je bezveze izgubio)

Znam da će te sad reći kako sam neki laik itd, i da ovo što pričam nema veze s MMA, ali eto ne mogu opisat osjećaj u meni koji se javlja kada čitam te komentare : Lesnar ovo,   Lesnar ono. Pa frajer je samo jak na riječima.

Svi koji su se borili protiv Fedora rekli su da posjeduje najveću udaračku snagu koju su ikada vidili. A uz to je i praktički, najzaokruženiji borac na svijetu. O vještinama da ne pričamo.

Eto malo off topic, ali jednostavno ja se tom čovjeku divim, više nego Cro Copu.

Quoet: Year ago we hardly had anything to eat. Now I earn more money and I see every opponent as a man that tries to put me back to the that poorer period. That man has to be eliminated

A što se tiče UFC-a 119, šta reći, jedva čekam, nadam se da će me Mirko ugodno iznenadit. A uostalom njegovo vrijeme je prošlo. Nešto se u njemu promjenilo i vidi se da više nema onu želju za borbom, da ulazi samo da bi odradio borbu, ne da bi pobjedio. Uostalom, to je i Fedor rekao za njega.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice