Čini mi se da je Brock najluđi borac današnjice.
Nekak me podsjeća na Tysona u boksu.
Kad je ono meč za prvaka UFC-a?
bio je danas u 3 u jutro, lesnar vs carvin. Imaš na dnevnik.hr snimku pa pogledaj
Prvaka UFC-a ? U kojoj kategoriji? Ako misliš heavyweight jutros u 4h je bio UFC 116 na kojem je Lesnar obranio titulu. Imaš snimke za Dnevnik.hr kao što je mrog već naveo.
Nakon ove borbe mislim da Velasquez nema apsolutno nikakve šanse....
Ja bih volio da dobije i navijat ću za njega ali jednostavno ne posjeduje oružje
koje bi neutraliziralo Lesnara....u dosadašnim borbama je prikazao superiorno hrvanje
a protiv Minotaura i dosta poboljšanu stojku ali nema jednostavno snage za nokaut a
o hrvanju da uopće ne pričamo ipak je ovo Lesnar....Sljedeću prijetnju Brocku vidim tek sa pobjednikom Jds Big Country...
to su dvije posebne budaletine koje imaju i snage i iskustva.....
Nakon ove borbe mislim da Velasquez nema apsolutno nikakve šanse....
Ja bih volio da dobije i navijat ću za njega ali jednostavno ne posjeduje oružje
koje bi neutraliziralo Lesnara....u dosadašnim borbama je prikazao superiorno hrvanje
a protiv Minotaura i dosta poboljšanu stojku ali nema jednostavno snage za nokaut a
o hrvanju da uopće ne pričamo ipak je ovo Lesnar....Sljedeću prijetnju Brocku vidim tek sa pobjednikom Jds Big Country...
to su dvije posebne budaletine koje imaju i snage i iskustva.....
Dobro Brock je za klasu iznad Roya Nelsona, ali Dos Santos posjeduje odličan BJJ, a u stojci je nevjerovatno lud i ima tehniku bolju od Brocka u svim pogledima jedino možda ima lošiji takedown no opet Brock je zvijer i ima enormnu snagu sa kojom bi mogao biti prvak sve do uzvrata sa Carwinom, ali prije toga sigurno će se boriti sa Dos Santosom i Cainom.
Po meni i jedan i drugi su bili dosta uzdihani, a da borba nije bila toliko važna i velika svaki bi sudac prekinuo meč, ali drago mi je vidjeti Lesnara da se vratio jer gubitak jednog takvog borca bio bi velik udar za tešku kategoriju u UFC-u, a Carwinu je ovo ionako tek prvi poraz tak da je Lesnaru pobjeda puno više značila, a poraz bi ga doveo na smiješan skor 4-2. Inače po meni Carwin je tehnički bolji borac jer svi njegovi udarci su bili vrlo precizni, a i Lesnar je bio u strahu da ne dobi nokaut i znao je da jedino u parteru ima šanse za pobjedu po meni dva najbolja teškaša današnjice, ali su jučer pokazali i svoje slabe točke i mislim da Fedor da dođe u UFC-i ima šanse protiv jednog i drugog.
Ali vidiš sada i sam da je sudac ispravno napravio i da bi prekid meča bio pogrešan. Baš sam prije meča rekao svojim dečkima da mi je drago da sudi Rosenthal jer je najkvalitetniji mma sudac. I vidio je da je sve u redu i nije zaustavljao iako je 2 puta bio prilično blizu. Postupio je dobro, dovoljno ti govori to što je Lesnar bio potpuno svjestan svega.
A evo i Carwinove izjave...
"My cardio was fine, but my body was not. What can you do? You have to stand up and face your opponent. Heading into the second, I knew I (needed) to finish the fight or I was going to be in trouble, much like the champion he is, I am sure Brock was thinking the same thing. I had zero takedown defense, as my legs were dead to me and the rest is, as they say, history."
I sam prizna da nije osijećao tijelo, jer je sve što ima bacio u prvoj rundi. Da je samo mrvu pametnije odigrao karte, odnosno da je pratio gdje sjeda koji udarac završio bi meč. Ovako je 15-20 njegovih udaraca završilo u Brockovim laktovima.
Hoću reći da ja ne simpatiziram Brocka jer i nema neke boksaške kvalitete, a ni u parteru nije nešto, pa nikako ne možeš reći da je on kompletniji od Carvina. Ja stvarno ne vidim po čemu je kompletniji, aj objasni mi molim te.
Brock je sigurno najbolji hrvač u HW kategoriji općenito u MMA; pa jesi vidio njegove tranzicije u borbama, kako brzo se kreće i mijenja poziciju. Jesi vidio kako je lagano dobio full mount poziciju sada u ovoj borbi. Kompletniji je jer ima bolji cardio, čvršću bradu, veću brzinu, bolje hrvanje i očito bolji grappling. Jedini aspekt u kojemu je Carwin bolji je stand up. A kako ovo nije K1 niti boks Lesnar je kompletniji borac.
Slijedeći protivnik Brocka nije pobjednik borbe Dos Santos vs Nelson, već Velasquez...
Slijedeći protivnik Brocka nije pobjednik borbe Dos Santos vs Nelson, već Velasquez...
Znam da je sljedeći Velasquez ali kao što sam napisao ne vjerujem da on išta može napraviti Brocku....
Do sad je pokazao superiorno hrvanje a kao što znaš Brock je nenadjebiv hrvač i usto pre jak da bi se
s njim išlo hrvati a Cain jednostavno ne posjeduje snagu za nokaut kao protiv Minotaura....
Ako ga ovaj medo nije nokautirao neće ni Cain....mada ću ja za Velasqueza navijati i on mi je najdraži HW
pored Mirka naravno u UFC-u ne vjerujem da može dobiti Brocka....
Znam da je sljedeći Velasquez ali kao što sam napisao ne vjerujem da on išta može napraviti Brocku....
Do sad je pokazao superiorno hrvanje a kao što znaš Brock je nenadjebiv hrvač i usto pre jak da bi se
s njim išlo hrvati a Cain jednostavno ne posjeduje snagu za nokaut kao protiv Minotaura....
Ako ga ovaj medo nije nokautirao neće ni Cain....mada ću ja za Velasqueza navijati i on mi je najdraži HW
Cain Velasquez je spreman za odraditi 3 runde bez problema, a brada mu je jaka koliko sa uspio vidjeti protiv Cheick Konga koji mu je uspio plasirati snažne udarce koje ga po svemu sudeći nisu uzdrmali, i iznenadio me sa svojom izdržljivošću, pokretljivošću. Taj čovjek nikad ne staje i uvijek vrši pritisak na protivniku. Ali mi se čini podosta neoprezan, a to može lesnar itekako kazniti.
cain ima vrhunske takedownove - rothwella (i sve ostale, ali rothwell je prašina) je bacao kao krpenu lutku. protiv brocka ne vjerujem da će mu puno značiti, bar ne u prve 2 ili 3 runde.
ima ludilo cardio, istina. ima jak tempo koji protivnici rijetko mogu pratit, ali mislim da će ga brock pratit.
standup mu je dobar. ima ok box i kreće se uvijek i dobro, ali protiv minotaura koji je bio jako meh je primio dobrih udaraca tako da ako još ne napreduje u tom području mogao bi dobiti maljem po licu.
ground game nisam siguran, izvan ground and pounda nisam ništa od njega u tom području vidio, međutim brzo napreduje u bjju i dobio je grapplers quest u svojoj kategoriji uz manje od godinu dana bjj treniranja. ali sve ovisi tko će biti na kome, ako brock dobije top poziciju treba ti triple-dragon belt (johnny bravo) iz bjja da bi preživio.
klinčevi i pozicije na kavezu... brock je životinja i još je rekao da je radio na mt klinčevima, najhrvač je itd., ali ovo je jedina situacija u kojoj mislim da bi cain mogao dobit takedown (brock uz kavez).
sve u svemu mislim da bi ova borba mogla bit odlična, ako radi ičega, onda radi toga što cain definitivno neće biti one trick pony ko carwin. drago mi je da je brock ostao na tronu ne samo zato jer navijam za njega, nego zato jer svaki njegov meč ima neku dozu spektakularnosti u sebi, osobito sad nakon što je pokazao da mu možeš stavit granatu u usta a njemu neće bit ništa. brock pruža onaj jedinstveni "who's next" feeling koji je falio ufcu (silva sa prošlom borbom izgubio to, premda mislim da je on još uvijek vrh i da će ubiti sonnena. gsp je vrh ali je dosadan).
Cain Velasquez je spreman za odraditi 3 runde bez problema, a brada mu je jaka koliko sa uspio vidjeti protiv Cheick Konga koji mu je uspio plasirati snažne udarce koje ga po svemu sudeći nisu uzdrmali, i iznenadio me sa svojom izdržljivošću, pokretljivošću. Taj čovjek nikad ne staje i uvijek vrši pritisak na protivniku. Ali mi se čini podosta neoprezan, a to može lesnar itekako kazniti.
Cain je nešto između LHW i HW i tu nastaje problem teško da može konkurirati Lesnaru i Carwinu dok pak može pomest skoro sve HW osim možda Dos Santosa koji ima mjesta za napredak u kilaži al za to nema potrebe jedino ak će poslije borbe Brock, Cain Brock dobit, a Santos prođe Nelsona e onda bi Santos po meni trebao koju kilu više protiv Brocka, a visok je i to lagano može dobit dok je Cain u tom segmentu podosta ograničen, ali opet ima to i svoje prednosti može pokušat protiv Lesnara držat distancu i umarat ga prve tri runde i onda ga zadnje dvije napast ak mu to uspije on može dobit.
Cain nije ništa manji HW od Santosa ili od Minotaura, dapače - veći je od njih. Sa svojih 110-115 kila na dan borbe punokrvni je HW i u LHW kategoriji samo bi gubio na snazi.
Zaboravljate da je LHW kategorija do 93 kile, ne može svatko puno rezati težinu. Cain nema baš masnoća koje bi mogao otopiti, može samo gubiti mišićnu masu što je loše.
U HW kategoriji nisu svi na maksimalnoj kilaži, dapače, malo koji jest. Većina se kreće baš oko 110-115 kg. Čak je i Carwin sve do nakon borbe sa Gonzagom težio 115 kg.
Cain nije ništa manji HW od Santosa ili od Minotaura, dapače - veći je od njih. Sa svojih 110-115 kila na dan borbe punokrvni je HW i u LHW kategoriji samo bi gubio na snazi.
Zaboravljate da je LHW kategorija do 93 kile, ne može svatko puno rezati težinu. Cain nema baš masnoća koje bi mogao otopiti, može samo gubiti mišićnu masu što je loše.
U HW kategoriji nisu svi na maksimalnoj kilaži, dapače, malo koji jest. Većina se kreće baš oko 110-115 kg. Čak je i Carwin sve do nakon borbe sa Gonzagom težio 115 kg.
Sorry moja greška stalno sam mislio da je Cain nešto niži tak da si upravu.
http://twitter.com/Rampage4real/statuses/19043558876
Gotovo sigurno Machida.
Sprdavao se s njegovim imenom već prije a i to je najlogičniji potez. Obojica izgubila zadnju borbu a trebali su se boriti prije.
Jeste culi da se u ufc 118 bori couture vs james toney, inace boksac.
Bas me zanima kak ce ovo zavrsit, sigurno ovo uzima couture, bit ce zanimljivo.
Ma Couture će ga pojesti........J.T. je ovo prva mma borba i odmah na iskusnog hrvača.....
Randy će ga stisnuti uz kavez i izlupati ko budalu......
Ajd da čujem predviđanja za fight night......ja mislim da će bones dobiti i to brutalno....
Jel netko pogledao UFC Versus 2?
Bones razbio Matuyschenka što je bilo i za očekivati. Mislim da je sudac malo prerano prekinuo borbu, trebao je još malo pustiti iako se vidjela dominacija Bonesa. Baš me zanima slijedeći protivnik, rekao je da će biti iz TOP8 LHW. Mogao bi to biti Griffin, Silva, Machida ili pak Rampage... Uglavnom, ne može biti loša borba protiv koga god se bude borio.
I naš Pokrajac gušenjem pobijedio Sandmana Irvina u 1. rundi. Jeeeaaaa!
Gomi fino nokautirao Griffina, izgledao mi je od samoj početka borbe (koja je kratko trajala) puno bolje pripremljen i fokusiran.
Slijdeći UFC je sada u ned ujutro, Silva vs Sonnen. E tu želim da Silva uništi i razbije Sonnena, ali ne odmah nokautom, već prvo da ga razbije i da ga onda nokautira. Ne znam jel tko od vas prati njegove izjave, ali lik mi je toliko antipatičan i pun sebe da je to strašno. Do ove borbe nisam ni čuo za njega, a on već nešto $ere da je najbolji, da mu Silva nije ni ravan bla bla... KO Silve!
Dos Santos vs Roy Nelson - 2 odična teškaša, bit će zanimljivo. Dajem malu prednost Ciganu zbog visine i brzine, iako nije ni Roy za baciti.
Bones razbio Matuyschenka što je bilo i za očekivati. Mislim da je sudac malo prerano prekinuo borbu, trebao je još malo pustiti iako se vidjela dominacija Bonesa. Baš me zanima slijedeći protivnik, rekao je da će biti iz TOP8 LHW. Mogao bi to biti Griffin, Silva, Machida ili pak Rampage... Uglavnom, ne može biti loša borba protiv koga god se bude borio.
Gomi fino nokautirao Griffina, izgledao mi je od samoj početka borbe (koja je kratko trajala) puno bolje pripremljen i fokusiran.
Slijdeći UFC je sada u ned ujutro, Silva vs Sonnen. E tu želim da Silva uništi i razbije Sonnena, ali ne odmah nokautom, već prvo da ga razbije i da ga onda nokautira. Ne znam jel tko od vas prati njegove izjave, ali lik mi je toliko antipatičan i pun sebe da je to strašno. Do ove borbe nisam ni čuo za njega, a on već nešto $ere da je najbolji, da mu Silva nije ni ravan bla bla... KO Silve!
Dos Santos vs Roy Nelson - 2 odična teškaša, bit će zanimljivo. Dajem malu prednost Ciganu zbog visine i brzine, iako nije ni Roy za baciti.
Bones neće još dobiti Rampage-a. Rampage se treba boriti protiv Machide prvo. Dakle njih dvojicu prekriži. E sad Griffin , Silva il možda Lil Nog to ćemo još vidjeti. Ja dajem malu prednost Nelsonu zbog iskustva, odličnog partera i itekako velike snage u rukama. Ni kardio mu nije za bacit bez obzira na onoliku masu. May the best man win :P
Sonnen je najveće smeče u UFC-u čak je izjavio da bi grad u kojem je rođen mogao pokoriti cijelu hrvatsku od kuda potječe Cro cop.
Bones neće još dobiti Rampage-a. Rampage se treba boriti protiv Machide prvo. Dakle njih dvojicu prekriži. E sad Griffin , Silva il možda Lil Nog to ćemo još vidjeti.
E vidiš, Lil Nog bi mogao... Ili pobjednik Rampage i Machida, ili možda čak Bader, on je jako dobar. Kako god, biti će nokauta...
Georges St. Pierre highlights - 28min traje, ali isplati se pogledati.
Sonnen provocira Silvu te govori kako je silva anti-UFC borac i da mu se treba dati otkaz nakon borbe.
Sonnen provocira Silvu te govori kako je silva anti-UFC borac i da mu se treba dati otkaz nakon borbe.
Baš čitam na MMAWeekly njegove izjave. Kako je arogantan i drzak to nije za vjerovat. Al čuj trash talk je uvijek bio glavno oružje pretendenata na titulu. Lijepo se obranio Silva izjavom rješit ćemo sve u kavezu. Silva nikad nije imao problema sa hrvačima, Chael Sonnen nije ništa drugo do malo jačeg hrvača. Moje predikcije nokaut ili gušenje u 2. rundi.
Eo baš gledao predviđanja drugih boraca kako bi mogla borba završiti, i čudno velika većina daje šanse ili navija za Sonnena, svi kažu da ga je teško polugom ili nekako slično dobiti. Mislim da će KO biti i to u prve 3 runde, naravno Silva udara - Sonnen pada.
I još me zanima borba Nelsona i Dos Santosa, to će isto biti zanimljivo. Malu prednost dajem Ciganu zbog bolje boksačke tehnike i visine...
Kako ne kad je Sonnen američanin...
Sonnen je smeće. Istina da je trash talk star ko i samo mlaćenje (prvi dokazi trash talka su pronađeni iz paleolitika. naime, jedan je špiljski čovjek rekao drugom da ima veću batinu od njega i onda su se pomlatili), ali taj lik se ne gasi otkako je dobio title shot, a sere po svim živim (gsp, silva, mirko...).
Subjekrivno predviđanje: Silva KO prva runda, Objektivna predviđanja: Silva KO prva runda
Nelson ubija cigana, hughes predaje borbu radi lošeg kuka, alves odlukom sudaca, dos anus diskvalificiran radi čupanja kose
Sa svemu se slažem osim da će Nelson ubiti Cigana, u to ne vjerujem. Mislim da će to biti zanimljiva borba, ali ne vidim dominaciju niti jednog od njih. Ako bude KO/poluga još bolje...
Kako ne kad je Sonnen američanin...
Sonnen je smeće. Istina da je trash talk star ko i samo mlaćenje (prvi dokazi trash talka su pronađeni iz paleolitika. naime, jedan je špiljski čovjek rekao drugom da ima veću batinu od njega i onda su se pomlatili), ali taj lik se ne gasi otkako je dobio title shot, a sere po svim živim (gsp, silva, mirko...).
Subjekrivno predviđanje: Silva KO prva runda, Objektivna predviđanja: Silva KO prva runda
Nelson ubija cigana, hughes predaje borbu radi lošeg kuka, alves odlukom sudaca, dos anus diskvalificiran radi čupanja kose
Nelson je odličan no ipak Cigano je klasa za sebe fizički je superioran i večinom on postavi ritam borbe koji protivnici nemogu pratiti.
Gdje ako uopce ima prijenos danasnjeg UFC-a, ako nema nigdje na TV-u imali gdje ikakav stream?