Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.269
|
čitano: 4.961.406
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
sporttest kaže...
Nisam polagao previse nade u taj projekt na rtlu, al sad kad vidim da je blazicko necu mu ni dati sansu.

Jedva smo ga se rijesili, a ova ga nazad. Kao herpes je.

Hvala bogu na srdanu ercegu i zivkovicu

Tko je voditeljski par?

EDIT: Vidim da će biti Novak i Blažićko. 

robogo kaže...
Uvijek može gore (Jergović)

Pitanje je jesu "njegovi dečki" još uvijek aktivni u F1 hehe. 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 10:15 (Vandit).
15 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

da li ste primjetili da zadnja svjetla ne rade u sinkronizaciji...cak mi se cini da ni istom frekvencijom paljenja gasenja...oci mi ispadaju i krvare kad tako nesto vidim

13 godina

to su finese kojima se sad vjerojatno ne stignu baviti, ali će ih ispraviti do početka sezone

15 godina

joj ful me zanima jer ovo me bode bas u oci...

nisam siguran dal sam vidio to i na cadilacu ili tko je vec jos vozio po stazi...

15 godina

Evo i ga W17

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
15 godina

Da ne pričamo samo o prijenosu i RTL-u, a tobože nikoga ne zanima tko prenosi 

https://www.formula1.com/en/latest/article/mclaren-explain-why-they-wont-run-on-day-one-of-barcelona-shakedown-as-they

ili su svjesni da imaju rocketship i neku neviđenu tehnologiju ili su klauni, vidjet ćemo uskoro

https://www.reddit.com/r/WilliamsF1/s/k39VyQr1Ic

I navodno velik problem za Williams koji su navodno otkrili veliki problem sa šasijom i postoji velika šansa da se ne pojave u Barceloni idući tjedan

I Alpina je izašla van na Silverstone, i da, zvuk je definitivno prodorniji (jedva čekam uživo čuti pa ću moći usporediti)

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Poruka je uređivana zadnji put danas u 12:12 (sudy_freak).
16 godina

Blažičko, Nova i Vetma će prenosti na RTLu.

17 godina

Imaju 3 od 5 dana testiranja. Koga briga jel će se pojaviti na prvom. Ovako tkogod se pojavi prvi dan već mora imati nešto prikazati (ne vjerujem da će netko doći kao Mercedes sa 2 različita koncepta) i mogu ocijeniti kamo većina gleda. 
Motor će već netko sa Mercedesom voziti...

Uglavnom, nadam se da je čaša na pola puna. 

Ovo za Williams je čudno. Valjda su do sada prošli crash testove i koji bi problem sada bio?!

Stanisha ploftoi, gag mul pafuft
15 godina

i tko je ono rekao da naravno da ce imati ratkape?!? eto kao sta vidite, nemaju do sad...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice