Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.206
|
čitano: 4.636.963
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 mjeseci
protjeran
Kutak za ljubitelje Formule 1

Osvrt Jolyona Palmera na start. Jasno se vidi razlog zbog kojeg je Leclerc morao u najmanju ruku vratiti poziciju Hamiltonu, ako ne i biti kažnjen jer, iako je imao čistu priliku, nije prošao T2 već je sjekao. A pokušaj Verstappena mi je posebno nepromišljen jer nije bilo teorije proći zavoj zbog nadirućeg Leclerca. Završio je na pasicama i ugrozio svoj opstanak. Vrlo glupo i riskantno.

https://www.formula1.com/en/video/jolyon-palmers-analysis-four-into-one-wont-go-in-mexico.1847243688366970592

15 godina

Pa to su najbolji vozači na svijetu. Valjda znaju šta su morali učiniti u datom trenutku. Sada da su namjerno išli varati u to ne vjerujem. Ti sudci ih trebaju pustiti da se utrkuju a ne da se gleda svaka dlaka u jajetu. Posebno što su im kazne nedorečene. 

15 mjeseci
protjeran
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Slažem se, ali ovo s Leclercom ipak nije pošteno utrkivanje, dok Verstappen je bio samo nepromišljen, ali srećom maestralno se izvukao i nastavio trku.
8 godina
Kao da vam nije jasno da FIA gleda što više otvoriti vrata za napetiju završnicu sezone i povećanje prihoda.

Isto su napravili i 2021.
16 godina
Svi su trebali dobit kazne i verstapen i Leclerc
17 godina
Max je igrao na kartu koju uvijek igra. Ludi bik u zaletu. On ide, protivnici znaju da ide i da neće biti oprezan ili kočiti. To i je čar Maxa. On nikad neće ići u bijelim rukavicama, uvijek ide silom. Oni koji se nećkaju gube priliku. Pola vozača lijepo znaju proći, ali čekaju idealnu priliku koja neće doći 30 krugova. Max zna da će ići na bombu u prvom zavoju kada stigne onog ispred sebe. Rizično bez ikakve sumnje.
15 godina
Korny1603987 kaže...
Max je igrao na kartu koju uvijek igra. Ludi bik u zaletu. On ide, protivnici znaju da ide i da neće biti oprezan ili kočiti. To i je čar Maxa. On nikad neće ići u bijelim rukavicama, uvijek ide silom. Oni koji se nećkaju gube priliku. Pola vozača lijepo znaju proći, ali čekaju idealnu priliku koja neće doći 30 krugova. Max zna da će ići na bombu u prvom zavoju kada stigne onog ispred sebe. Rizično bez ikakve sumnje.

I zato mi je žao da nema bar još jedan takav pa nek se zbombaju svaku utrku

17 godina

Fali mu jedan Montoya da ga malo spusti na zemlju...

10 godina
Netreba njega nitko spustati na zemlju, realno on je jedan od najnormalnijih vozaca danas koji ne ferma woke, lgbt+-* sranja nego se utrkuje, ne nosi modne revije itd... On je punokrvi vozac pobjednickog mentaliteta, kakvih nazalost dolazi sve manje. Btw ne navijam za bikove ili njega ali budimo realni, zelimo utrkivanje i kad ga dobijemo velika vecina place u bolidima umjesto da vozi. :D
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
14 godina
deepshitcro kaže...
Netreba njega nitko spustati na zemlju, realno on je jedan od najnormalnijih vozaca danas koji ne ferma woke, lgbt+-* sranja nego se utrkuje, ne nosi modne revije itd... On je punokrvi vozac pobjednickog mentaliteta, kakvih nazalost dolazi sve manje. Btw ne navijam za bikove ili njega ali budimo realni, zelimo utrkivanje i kad ga dobijemo velika vecina place u bolidima umjesto da vozi. :D

U međuvremenu je Max dobivao licencu za NLS

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
16 godina

Dobra utrka. Steta za VSC na kraju. Max bi dobio Leclerca.

Nego stize nam Kalle Rovanperä kad skupi dosta bodova za licencu. 

Zato je Toyota ulozila u Haas a mislim da ce i preuzeti Haas za nekoliko godina taman tamo 2027-2028 kad Kalle skupi bodova da moze u F1.

Steta sto nije Walter Röhrl dosao u F1. Svasta je moglo biti.

mihi
14 godina
Max nije imao najbrzi bolid..malo se gurao,malo izljetao..bas cudno da je Max takav.
AUDIOFIL
14 godina

Kreće Sao Paulo vikend.
Game on!

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
17 godina

Samo da voze. Valjda neće biti poplava.

Stanisha ploftoi, gag mul pafuft
17 godina
Pitanje kako podesiti bolid. Ako se prognoza ostvari, kišni setup je win za kvale i sprint, ali onda si u problemu za utrku. I obrnuto, ako ideš na suhi setup. Bit će zanimljivo.
The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
17 godina

Šta, nema menjanja setupa između sprinta i glavne trke?

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
14 godina
Lovac kaže...
Pitanje kako podesiti bolid. Ako se prognoza ostvari, kišni setup je win za kvale i sprint, ali onda si u problemu za utrku. I obrnuto, ako ideš na suhi setup. Bit će zanimljivo.

Nadam se da se neće dogoditi Maxu isto kao u Silverstoneu, doduše obrnuto.
Dry quali/wet race.

Ivan(4) kaže...

Šta, nema menjanja setupa između sprinta i glavne trke?

Ima, mislim da Lovac to nije ni rekao.

17 godina

Ima da, samo si praktički na slijepo pa se nadaš da će šljakati bez da isprobaš na FP-u.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
15 godina

Ovaj Ferrari, uh. Da sami voze došli bi 9 i 10.

7 godina

Mala digresija...

F1TV pro u njemackoj nije dostupan pa se ne moze kupiti da bi se gledale utrke uzivo. Vjerojatno zbog SkyF1 i licence koji Sky ima.

Naravno sa VPN-om se moze no ne treba cak niti VPN. Dovoljno je samo da netko tko ima Pro verziju da vam da log in podatke.

Moja seka kupila u HR F1TV pro i ja se najnormalnije ulogiram na njen acc i sve radi bez vpn-a. Eto, ako netko zivi u njemackoj neka zna...

Sto se utrke tice, nadam velikom prosipanju bodova ekipe u papaya bojama i sto boljem plasmanu maxa.

Takodjer, volio bih kisu... Koliko god redakcija utrke nazivcira kada padne kisa, ipak bih volio da i to onako, lagana kisa da je staza mokra ali zato da pada barem 2/3 utrke da se staza ne osusi :)

14 godina
rampart kaže...

Mala digresija...

F1TV pro u njemackoj nije dostupan pa se ne moze kupiti da bi se gledale utrke uzivo. Vjerojatno zbog SkyF1 i licence koji Sky ima.

Naravno sa VPN-om se moze no ne treba cak niti VPN. Dovoljno je samo da netko tko ima Pro verziju da vam da log in podatke.

Moja seka kupila u HR F1TV pro i ja se najnormalnije ulogiram na njen acc i sve radi bez vpn-a. Eto, ako netko zivi u njemackoj neka zna...

Sto se utrke tice, nadam velikom prosipanju bodova ekipe u papaya bojama i sto boljem plasmanu maxa.

Takodjer, volio bih kisu... Koliko god redakcija utrke nazivcira kada padne kisa, ipak bih volio da i to onako, lagana kisa da je staza mokra ali zato da pada barem 2/3 utrke da se staza ne osusi :)

Hvala za ove detalje, to bi nas se sve u Hrvatskoj moglo ticati od iduće godine kad ugovor Voyo/RTL s Liberty Media zapravo krene.

Općenito pravilo za F1TV je da ne postoji u zemljama u kojima već postoji bilo kakav broadcaster.

VPN ne pomaže - zato što F1TV apdejta svoj database stalno s IP-ovima svih najpoznatijih VPN provajdera i automatski prepoznaje.

7 godina

Vidjet cu ovaj vikend hoce li me izbacivaqti ali za sada nije dok sam gledao FP i Kvale...

Izgleda da je samo bitno ulogirat se sa Pro accountom i vozi misko.

Ja htio prosle godine kupiti i nije se moglo, samo obicna verzija gdje se mogu gledati snimke itd ali ne Live...

Kada sam bio u hr seka mi dala username i password da gledm utrku i neki dan tu u njemackoj reko idem probati bas da vidim kad ono, ide...

Preko kompa na poslu probao, najnormalnije se ulogirao i radi kao podmazano...

Na zalost, imam LG tv i ne mogu na njega instalirati app al dobro, imam preko iptv-a kako gledti a za nuzdu mogu uvijek spojoto laptop na tv hdmi kabelom.

Smradovi ne daju dijeljenje zaslona.. kada pustim f1 i podjelim zaslon na tv, nece, samo crni ekran bude ali sa hdmi mora raditi.

A i LG ce uskoro na prodaju i uzimam neki normalni android tv...

14 godina

Zašto rolling start?? 

itomic009
14 godina
itomic009 kaže...

Zašto rolling start?? 

Klasika FIA.

Koji sprint, Brazil opet opravdava svoju poziciju.

Nevjerojatno kako je Lando bacio koru banane kao u Mario Kartu i skoro pola grida se upecalo.
Koje male margine... Uffff

Ali ovaj crash Gabija, ufff. Nevjerojatan crash, mislim da je bouncao i izgubio ground efekt i to ga je lansiralo.

Dobro da je ok, šteta što je vjerojatno upropašten ostatak vikenda, valjda će ga pokrpati do kvalifikacija za 3 sata.

17 godina
sudy_freak kaže...

...

Nevjerojatno kako je Lando bacio koru banane kao u Mario Kartu i skoro pola grida se upecalo.
...

Bukvalno sam to pomislio.  

15 godina
rampart kaže...

Vidjet cu ovaj vikend hoce li me izbacivaqti ali za sada nije dok sam gledao FP i Kvale...

Izgleda da je samo bitno ulogirat se sa Pro accountom i vozi misko.

Ja htio prosle godine kupiti i nije se moglo, samo obicna verzija gdje se mogu gledati snimke itd ali ne Live...

Kada sam bio u hr seka mi dala username i password da gledm utrku i neki dan tu u njemackoj reko idem probati bas da vidim kad ono, ide...

Preko kompa na poslu probao, najnormalnije se ulogirao i radi kao podmazano...

Na zalost, imam LG tv i ne mogu na njega instalirati app al dobro, imam preko iptv-a kako gledti a za nuzdu mogu uvijek spojoto laptop na tv hdmi kabelom.

Smradovi ne daju dijeljenje zaslona.. kada pustim f1 i podjelim zaslon na tv, nece, samo crni ekran bude ali sa hdmi mora raditi.

A i LG ce uskoro na prodaju i uzimam neki normalni android tv...

Ja F1 Konzumiram preko britanskog SKY ali imam i i sve official F1 streamove na IPTVu.Ovi naši komentatori su bože sačuvaj.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
15 godina

Jedva čekam dan kada će Hamilton otići iz Ferrarija.

14 godina
Max stvarno računa na kišu sutra?
Koje razočaranje i koji promašaj u setupu.
14 godina

Streak se završava... prvi put on clear pace je out in Q1

17 godina

Koji kontrast Red Bull vs Racing Bulls!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice