Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.716
|
čitano: 4.051.518
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1

Max se žali da mu neko nije ostavio prostora... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2025 10:48 (Widowmaker).
14 godina
mihi999 kaže...
Hazar kaže...
mihi999 kaže...

Kakva 2021? Dok je zakucao Maxa u zid? Trebao je onda dobiti 3 utrke hladenja najmanje. 

Hamilton je 8 godina imao bolid koji je bio brzi od svih. U taj bolid je 2020 Rusell skoknuo i samarao sve oko sebe kad Hamilton nije vozio na Sakhir Grand Prix-u. Toliko o tome kolko je bolid bio dominantan. A ima i statistike sa bodovima u konstruktorskom naslovu. Obicno su imali 40% vise bodova od drugoplasiranog tima.

Vidite i sami kolko gresaka Hamilton radi kad je u sredini poretka na startu, sad je jos poceo i sam sebe izbacivati iz utrka... dobro mu je Alonso rekao da se zna samo vozikat ispred svih kad osvoji pole u dominantnom bolidu.

Sto se tice McLarena, Piastri je prvak. 

Max ove godine s takvim Red Bullom nema sanse. A za dvije godine je Max u Aston Martinu a Alonso ide u mirovinu.

Ono Maxovo kad se u Russella zaletio je bilo bliže zakucavanju, i koliko je dobio, 10 sekundi.

"Zakucao"

Odma se vidi da si fan Hamiltona, Rusella i Mercedesa, a mrzis Maxa.

Rusell je najveci ljigavac na gridu i zali se na sve moguce. 

https://www.youtube.com/shorts/Q_dyAXgS_eU

Ne vrijedi se boriti s vjetrenjačama. Posebne su to biljke. Pusti ih nek žive u svom balončiću.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
14 godina
mihi999 kaže...
Hazar kaže...
mihi999 kaže...

Kakva 2021? Dok je zakucao Maxa u zid? Trebao je onda dobiti 3 utrke hladenja najmanje. 

Hamilton je 8 godina imao bolid koji je bio brzi od svih. U taj bolid je 2020 Rusell skoknuo i samarao sve oko sebe kad Hamilton nije vozio na Sakhir Grand Prix-u. Toliko o tome kolko je bolid bio dominantan. A ima i statistike sa bodovima u konstruktorskom naslovu. Obicno su imali 40% vise bodova od drugoplasiranog tima.

Vidite i sami kolko gresaka Hamilton radi kad je u sredini poretka na startu, sad je jos poceo i sam sebe izbacivati iz utrka... dobro mu je Alonso rekao da se zna samo vozikat ispred svih kad osvoji pole u dominantnom bolidu.

Sto se tice McLarena, Piastri je prvak. 

Max ove godine s takvim Red Bullom nema sanse. A za dvije godine je Max u Aston Martinu a Alonso ide u mirovinu.

Ono Maxovo kad se u Russella zaletio je bilo bliže zakucavanju, i koliko je dobio, 10 sekundi.

"Zakucao"

Odma se vidi da si fan Hamiltona, Rusella i Mercedesa, a mrzis Maxa.

Rusell je najveci ljigavac na gridu i zali se na sve moguce. 

https://www.youtube.com/shorts/Q_dyAXgS_eU

Fan sam Ferrarija. Maxa ne volim, ali mislim da je najtalentiraniji vozač na gridu. Za Russella me boli kifla, žali se previše da.

15 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Brzinu na stranu, ali: Max je najnekorektniji vozač na gridu daleko. Uvijek očekuje da ga svi puštaju kada dive bomba, i to se većinom i događa jer su ljudi pametniji i oprezniji. A čim ga neko ne pusti, ili čim neko uđe u duel bar približno neoprezno kao i on, odma se kuka žali i plače.

14 godina

Gdje se Max sada žalio što ga je Ladno prešao? Ajd mi nađi? Pošto gledam baš svaku trku pa znam kakav je tko, zanima me?

itomic009
12 mjeseci

Nije se imao za što žaliti. Nije bilo smisla jer je opet toliko razuman da shvati kako nema nikakvih izgleda u borbi.

15 godina
itomic009 kaže...

Gdje se Max sada žalio što ga je Ladno prešao? Ajd mi nađi? Pošto gledam baš svaku trku pa znam kakav je tko, zanima me?

Govorim općenito. Zadnjih par trki i nema nekih duela osim lando vs oscar..

14 godina

Kad se Max prošle godine u Mađarskoj žalio, to sam se baš puko smijat

14 godina
Krellac kaže...

Nije se imao za što žaliti. Nije bilo smisla jer je opet toliko razuman da shvati kako nema nikakvih izgleda u borbi.

Pa to je upravo i rekao.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
12 mjeseci

Pa samo sam želio potvrditi njegovo razmišljanje.

8 godina

Evo mene opet samo da kazem,Max Verstappen ČUDO !!!

9 godina
Kako se Norris supcinski provukao kroz Q2 i na kraju ovakav rezultat
14 godina

.

10 godina
PCNjubara kaže...

Fakat je izrastao u pravog racera poslije onakvih (početnih) sezona, mada se ponekad još uvijek pojavi onaj stari Max... al jbg ne možeš imati baš sve... karakter definitivno ima (što se ne bi baš moglo reći za bar 50% grida).

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 20:29 (miki_the_pirat).
8 godina
miki_the_pirat kaže...
PCNjubara kaže...

Fakat je izrastao u pravog racera poslije onakvih (početnih) sezona, mada se ponekad još uvijek pojavi onaj stari Max... al jbg ne možeš imati baš sve... karakter definitivno ima (što se ne bi baš moglo reći za bar 50% grida).

Ma ja slavim njegov karakter od pocetka,ostali su dovoljno kulturni i PC.Treba nam na gridu malo prgavosti ala Schumi,Senna...

17 godina

Ne vidim šta je iznenađenje. Monza je najbrža staza u kalendaru, McLaren jedan od najsporijih na pravcima (a Red Bull među najbržima). Dakle, gde ako ne u Monzi?!

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
9 godina
Max Verstappen about the all-time f1 lap record he set today

"I mean, its also the new asphalt, different curbs, the track has also just gotten quicker. I think if you put the 2020 Mercedes here, you'll go quicker."

"Especially if you put me in that car. Then we go even faster."

XD
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
9 godina
Tip ima karizmu, dobru zajebanciju i temperamentan.

Ne znam zasto ljudi vole bezlicne vozace.
Van staze ne donose apsolutno nista zanimljivo.
9 godina
Tip ima karizmu, dobru zajebanciju i temperamentan.

Ne znam zasto ljudi vole bezlicne vozace.
Van staze ne donose apsolutno nista zanimljivo.
16 godina

koji idiot,valjda ce ga stic neka kazna

...potpis nije potreban...
16 godina

koja sprdačina sa ovim swapom

8 godina

Masterclass Maxa.No risk,full push....kralj. 

(i teski debakl Yukija,steta al ocito nebu vise nis od njega,vjerojatno out na kraju sezone )

Poruka je uređivana zadnji put danas u 16:25 (PCNjubara).
17 godina
Kao navijač mclarena, ovo je takav shit show.
S jedne strane, trebali su Landa prvog u pit, i to ranije puno.
Ako je mogao 45krugova punog bolida voziti, mogao je odmah na soft za maxom. Vjerujem da bi bio brži na softu od maxa na hardu. Ovako prekrasno, još ovaj cirkus s zamjenom.
Cini mi se da je s mclaren strane bilo bitno samo odraditi monzu s što manje gubitka bodova. Ovo se čak na kraju čini OK. Neće nitko biti pretjerano nezadovoljan....
Sva sreća pa nakon ove godine nećemo više gledati yukia...
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
8 godina

sori ak nekog uvrijedim al ovaj Capljina seljak me svake godine trigera,cudi me kaj nije jos duzi stap nasao da ne vidimo postolje...

16 godina

koga mislite da će dovesti umjesto yukia ?

8 godina
loky4i4 kaže...

koga mislite da će dovesti umjesto yukia ?

Hadjar , a ko bu u VCARB nisam bas u toku...Lindblad se danas nije bas proslavio.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice