Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.700
|
čitano: 4.046.224
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1

Max se žali da mu neko nije ostavio prostora... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2025 10:48 (Widowmaker).
14 godina
mihi999 kaže...
Hazar kaže...
mihi999 kaže...

Kakva 2021? Dok je zakucao Maxa u zid? Trebao je onda dobiti 3 utrke hladenja najmanje. 

Hamilton je 8 godina imao bolid koji je bio brzi od svih. U taj bolid je 2020 Rusell skoknuo i samarao sve oko sebe kad Hamilton nije vozio na Sakhir Grand Prix-u. Toliko o tome kolko je bolid bio dominantan. A ima i statistike sa bodovima u konstruktorskom naslovu. Obicno su imali 40% vise bodova od drugoplasiranog tima.

Vidite i sami kolko gresaka Hamilton radi kad je u sredini poretka na startu, sad je jos poceo i sam sebe izbacivati iz utrka... dobro mu je Alonso rekao da se zna samo vozikat ispred svih kad osvoji pole u dominantnom bolidu.

Sto se tice McLarena, Piastri je prvak. 

Max ove godine s takvim Red Bullom nema sanse. A za dvije godine je Max u Aston Martinu a Alonso ide u mirovinu.

Ono Maxovo kad se u Russella zaletio je bilo bliže zakucavanju, i koliko je dobio, 10 sekundi.

"Zakucao"

Odma se vidi da si fan Hamiltona, Rusella i Mercedesa, a mrzis Maxa.

Rusell je najveci ljigavac na gridu i zali se na sve moguce. 

https://www.youtube.com/shorts/Q_dyAXgS_eU

Ne vrijedi se boriti s vjetrenjačama. Posebne su to biljke. Pusti ih nek žive u svom balončiću.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
14 godina
mihi999 kaže...
Hazar kaže...
mihi999 kaže...

Kakva 2021? Dok je zakucao Maxa u zid? Trebao je onda dobiti 3 utrke hladenja najmanje. 

Hamilton je 8 godina imao bolid koji je bio brzi od svih. U taj bolid je 2020 Rusell skoknuo i samarao sve oko sebe kad Hamilton nije vozio na Sakhir Grand Prix-u. Toliko o tome kolko je bolid bio dominantan. A ima i statistike sa bodovima u konstruktorskom naslovu. Obicno su imali 40% vise bodova od drugoplasiranog tima.

Vidite i sami kolko gresaka Hamilton radi kad je u sredini poretka na startu, sad je jos poceo i sam sebe izbacivati iz utrka... dobro mu je Alonso rekao da se zna samo vozikat ispred svih kad osvoji pole u dominantnom bolidu.

Sto se tice McLarena, Piastri je prvak. 

Max ove godine s takvim Red Bullom nema sanse. A za dvije godine je Max u Aston Martinu a Alonso ide u mirovinu.

Ono Maxovo kad se u Russella zaletio je bilo bliže zakucavanju, i koliko je dobio, 10 sekundi.

"Zakucao"

Odma se vidi da si fan Hamiltona, Rusella i Mercedesa, a mrzis Maxa.

Rusell je najveci ljigavac na gridu i zali se na sve moguce. 

https://www.youtube.com/shorts/Q_dyAXgS_eU

Fan sam Ferrarija. Maxa ne volim, ali mislim da je najtalentiraniji vozač na gridu. Za Russella me boli kifla, žali se previše da.

15 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Brzinu na stranu, ali: Max je najnekorektniji vozač na gridu daleko. Uvijek očekuje da ga svi puštaju kada dive bomba, i to se većinom i događa jer su ljudi pametniji i oprezniji. A čim ga neko ne pusti, ili čim neko uđe u duel bar približno neoprezno kao i on, odma se kuka žali i plače.

14 godina

Gdje se Max sada žalio što ga je Ladno prešao? Ajd mi nađi? Pošto gledam baš svaku trku pa znam kakav je tko, zanima me?

itomic009
12 mjeseci

Nije se imao za što žaliti. Nije bilo smisla jer je opet toliko razuman da shvati kako nema nikakvih izgleda u borbi.

15 godina
itomic009 kaže...

Gdje se Max sada žalio što ga je Ladno prešao? Ajd mi nađi? Pošto gledam baš svaku trku pa znam kakav je tko, zanima me?

Govorim općenito. Zadnjih par trki i nema nekih duela osim lando vs oscar..

14 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Kad se Max prošle godine u Mađarskoj žalio, to sam se baš puko smijat

14 godina
Krellac kaže...

Nije se imao za što žaliti. Nije bilo smisla jer je opet toliko razuman da shvati kako nema nikakvih izgleda u borbi.

Pa to je upravo i rekao.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
12 mjeseci

Pa samo sam želio potvrditi njegovo razmišljanje.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice