Vraća nam se F1 ovaj vikend.
Tko će osvojiti pol poziciju?
Pored ova dva McLaren-a niko nije imao niti najmanje šanse.
Vraća nam se F1 ovaj vikend.
Tko će osvojiti pol poziciju?
Pored ova dva McLaren-a niko nije imao niti najmanje šanse.
nisam ni gledao,a imao sam vremena,toliko koliko me zanima...svida mi se to
nisam ni gledao,a imao sam vremena,toliko koliko me zanima...svida mi se to
ni sutra nećeš ništa propustiti
Ja gledam iz jednog malog razloga. Nisam propustio i jednu utrku od 1997. sezone. I gledao sam barem 95% svih kvalifikacija.
Ja sam "držao" od '96, ali zadnju sezonu dominacije Mercedesa sam preskočio jedno trećinu vikenda. Ono imao sam pametnije te sate potrošiti jer ne volim ni jednu dominaciju. Bojim se da će tako i sada. Pogledao sam snimku kvala na preskokce i sutra ću vjerojatno nakon prvih par krugova nešto drugo pa ako bude neočekivano, snimka ili highlights.
Ferrari super danas.
Potez dana obilaženje onog jazavca Russela od strane Leclerca kojeg je izbacio onaj idiot Antonelli. Žao mi Norrisa jer bi možda vidjeli njegov napad do kraja. McLaren samo ovako može izgubiti ako mu rikne motor. Utrka za zaborav.
Nije mu ni riknuo motor, već je bilo curenje ulja kritično, na sky-ju pustili team radio. Motor će bit spreman (ako ne uzmu svježi) za Monzu
......biti navijač Ferrarija.... Hello darkness my old friend....
Rekao bih da bi se Hamilton trebao povuči na kraju sezone. Najuspješniji vozač u povijesti F1 nema više što za pokazati i blijeda je slika samog sebe. Rukavice o klin i uživati. Istu grešku napravio je i Schumacher s epizodom u Mercedesu, a ništa bolji nije ni Alonso. Treba znati kad je gotovo. Nakon ukradene titule 2021. i debakla 2022. Hamilton se morao povuči.
Hamilton želi osjetiti nove automobile 2026. Ako ne bude po njegovu to će mu biti i zadnja sezona.
Brate dragi, di završeno prvenstvo, 200 bodova još u igri. Nek (ne daj Bože) rikne nekom motor, dogodi se sudar, eto Maxa s 5.naslovom.
Ali ako McLaren nakon iduće 2 trke ne postavi Piastrija kao vozača br.1 (ako završi ispred Norrisa), pucat će si sami u noge.
Sto se Hamiltona tice, nitko se ne bi oporavio nakon one 2021 i one pljacke. Ono je bas bio tezak udarac.
kako je vec napisano, ceka 2026 i da vidi hoce li bas ferrari biti bolid za pobjede ili ne. Ako bude super, dobit ce sansu ako ne bude, cao drugovi... penzija.
A Stroll sa zadnjeg mjesta u kvalifikacijama do 7.? Dosta dobro za netalentiranog prevaranta.
Sad je opet otišao bodovno iznad Alonsa.
Ako se ne varam Bearman je startao iz boksa i završio šesti na kraju. Što se tiče Strolla, dva, tri bljeska po sezoni mu neće pomoći da skine etiketu tatinog sina sa sebe.
Brate dragi, di završeno prvenstvo, 200 bodova još u igri. Nek (ne daj Bože) rikne nekom motor, dogodi se sudar, eto Maxa s 5.naslovom.
Ali ako McLaren nakon iduće 2 trke ne postavi Piastrija kao vozača br.1 (ako završi ispred Norrisa), pucat će si sami u noge.
Kakav Max, kakvih si se ti ludih gljiva najeo?
Pa sada je razlika između Maxa i Piastrija 104 boda.
Da Max svaku utrku završi prvi (što je nemoguće) i da Piastri svaku utrku bude treći opet mu ne bi bilo dovoljno da uzme titulu jer bi i u takvom nemogućem scenariju nadoknadio samo 90 bodova.
Max se trenutno može samo nadati da će zadržati i to treće mjesto u poretku, Rusell je na samo 21 bod iza njega.
Mclaren nema apsolutno nikakav motiv da određuje prvog vozača, konstruktorsko prvenstvo je praktično osigurano, teško bi ih neko prestigao i da ne voze ostatak sezone uopšte.
A hoće da zadrže imidž tima koji nema prvog vozača i koji obojici daje jednaku šansu.
Nitko ne spominje izvrsnog Hadjara.
Pratim lika još od početka sezone, to je talent vrhunski.
Da je u papaji, već bi imao 200 bodova prednosti.
Samo se nadam da ga neće vrbovati u RB, onda je gotova karijera.
Nitko ne spominje izvrsnog Hadjara.
Pratim lika još od početka sezone, to je talent vrhunski.
Da je u papaji, već bi imao 200 bodova prednosti.
Samo se nadam da ga neće vrbovati u RB, onda je gotova karijera.
Hadjar odličan.
Nakon onakvog starta sezone gdje je imao mental breakdown u Australiji, pokazao je zašto je najbolji rookie sezone.
Antonelli koji je krenuo odlično sezonu, eto, ipak pokazuje da i nije baš toliki kapacitet (normalno i očekivano).
Bearman isto, strategija neodlaska u box na prvom SC-u se pokazala maestralnim potezom, isto kao i za Strulovića koji eto, bez obzira što biva pod pritiskom da vozi, uspije zbrojiti dva i dva i završiti vikend s pozitivnim ishodom.
Solidna utrka zakuhana greškama.
Iako u izboru ovakvog dvoboja za WDC između Piastrija i Norrisa mi je draži ovaj prvi, žao mi je što nije došlo jučer do adekvatne borbe i što je sad zbog Landova DNF-a razlika toliko narasla.
A činjenica koliko je taj MCL39 bolji od svih ostalih pokazuje činjenica da su njih dvojica doslovno mogli voziti kako su htjeli.
Par krugova voze na delta time, Max sporiji 3/10 sekunde po krugu. Odjednom Lando krene pushati, Piastri odgovara na to, gap između njih je konstantan, a gap na Maxa(ostale) raste na ~ 1 sekundu po krugu.
Ma daj pliz... Ali ok, šta je tu je.
Non-RBR fanovi su dobro hejtali 2022. i pogotovo 2023. Uz doduše veliku razliku što je Max tad postavljao rekord za rekordom, što McLarenov dvojac to baš ne može.
Rekao bih da bi se Hamilton trebao povuči na kraju sezone. Najuspješniji vozač u povijesti F1 nema više što za pokazati i blijeda je slika samog sebe. Rukavice o klin i uživati. Istu grešku napravio je i Schumacher s epizodom u Mercedesu, a ništa bolji nije ni Alonso. Treba znati kad je gotovo. Nakon ukradene titule 2021. i debakla 2022. Hamilton se morao povuči.
Nakon pljačke trebao je odmah mijenajt team. Predugo je ostao u Mercedesu nije trebao potpisivat zadnji ugovor već odmah tražit drugu momčad ili kraj. Ali godina-dvije gore dole nakon toga mora odlučit kaj će.
Hamiltonu 5 mjesta za Monzu.. prebrzo je vozio dok se približavao zadnjem zavoju prije početka utrke
Kakva 2021? Dok je zakucao Maxa u zid? Trebao je onda dobiti 3 utrke hladenja najmanje.
Hamilton je 8 godina imao bolid koji je bio brzi od svih. U taj bolid je 2020 Rusell skoknuo i samarao sve oko sebe kad Hamilton nije vozio na Sakhir Grand Prix-u. Toliko o tome kolko je bolid bio dominantan. A ima i statistike sa bodovima u konstruktorskom naslovu. Obicno su imali 40% vise bodova od drugoplasiranog tima.
Vidite i sami kolko gresaka Hamilton radi kad je u sredini poretka na startu, sad je jos poceo i sam sebe izbacivati iz utrka... dobro mu je Alonso rekao da se zna samo vozikat ispred svih kad osvoji pole u dominantnom bolidu.
Sto se tice McLarena, Piastri je prvak.
Max ove godine s takvim Red Bullom nema sanse. A za dvije godine je Max u Aston Martinu a Alonso ide u mirovinu.
Max ove godine s takvim Red Bullom nema sanse. A za dvije godine je Max u Aston Martinu a Alonso ide u mirovinu.
"Max, Lance is faster than you, do you understand?"
"Max, Lance is faster than you, do you understand?"
Jesi zaboravio tko je u AM?
I kolko se bolid poboljsao otkad je dosao?
I svi kažu da dotični izađe iz prostorije kada se pomene ovogodišnji bolid. Ali nije poenta u tome koliko će Aston biti brz ili spor, poenta je da svi bivši prvaci koji dolaze u taj tim (Max bi bio treći) dolaze da bi bili mentori Strollu (i nakon toga se penzionišu).
Ne daju se tek tako tri utrke hlađenja pogotovo u slučaju kao u Silverstoneu kad je bila obostrana krivica s težištem na Hamiltonu. Nije ih ni Verstappen dobija kad mu se popeo na glavu s bolidom. Osim prve dvije godine kad je McLaren bio dobar i ere s Mercedesom, tu ne računam prvu sezonu, ostatak utrkivanja je proveo u sredini i nije bilo tako kako ti kažeš, pogotovo kako iskompleksirani nadrkanac Alonso kaže. A u Ferrariju, koliko je to grešaka napravio? Bolid nije dobar, čovik se još privikava na totalno drugačiji koncept u odnosu na Mercedes, a i motivacija mu nije na razini stoga mu je najbolje se povući.
Kakva 2021? Dok je zakucao Maxa u zid? Trebao je onda dobiti 3 utrke hladenja najmanje.
Hamilton je 8 godina imao bolid koji je bio brzi od svih. U taj bolid je 2020 Rusell skoknuo i samarao sve oko sebe kad Hamilton nije vozio na Sakhir Grand Prix-u. Toliko o tome kolko je bolid bio dominantan. A ima i statistike sa bodovima u konstruktorskom naslovu. Obicno su imali 40% vise bodova od drugoplasiranog tima.
Vidite i sami kolko gresaka Hamilton radi kad je u sredini poretka na startu, sad je jos poceo i sam sebe izbacivati iz utrka... dobro mu je Alonso rekao da se zna samo vozikat ispred svih kad osvoji pole u dominantnom bolidu.
Ono Maxovo kad se u Russella zaletio je bilo bliže zakucavanju, i koliko je dobio, 10 sekundi.
"Zakucao"
Ono Maxovo kad se u Russella zaletio je bilo bliže zakucavanju, i koliko je dobio, 10 sekundi.
"Zakucao"
Odma se vidi da si fan Hamiltona, Rusella i Mercedesa, a mrzis Maxa.
Rusell je najveci ljigavac na gridu i zali se na sve moguce.
https://www.youtube.com/shorts/Q_dyAXgS_eU