Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.695
|
čitano: 5.567.122
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Još bolje, povrat poreza iz Uzbekistana. 

I btw. u tom istom članku Marko:

“[The FIA] reacted late with clarifications. We had Ernst & Young (auditors) check everything. You have to rely on something. We thought we had a safety net of three million. In the end, there was only $400,000 left.”

Nadali se da imaju 3 mil$ lufta, ispalo 400k, a na kraju 400k prekoračili. Tko tu lud?!

Neka. Nek se trgaju. FIA ima pravilnike da će se nešto već riješiti, bit će velike drame, svi će skočiti na noge, potpisati ABA i na kraju raste zastupljenost F1 u medijima. Nek u prvom krugu još Charles, Lewis i Max roknu jedan drugog, pa krenu i tenzije i što ćeš bolje?! Bit će 5 spin offova Drive to Survive. Cook to Survive (natjecanje F1 paddock kuhara), Scrapyard to Survive (napraviti F1 od materijala na Abu Dhabi smetlištu), pa čak i Dunes to Survive (stare Formule pretvorene u buggye i vožnja po dinama).

In vino veritas
16 godina
neaktivan
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
itomic009 kaže...

Ne spuštam se više na tu razinu.

ti si se spustio ispod svake razine tak da ne možeš dalje

nema gdje nisu pokušali smuljati https://www.autosport.com/f1/news/red-bull-f1-cost-cap-penalty-the-13-errors-listed-by-the-fia/10391662/

...

klasični Helmut lupa čisto da makne fokus s RBa

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2022 1:32 (loky4i4).
17 godina
lange kaže...

Pa naravno da motor nije sve ali ja tebi govorim da su promjenili gume onda sigurno max nebi promjenio gume i utrka bi onda zavrsila po pravilima. Ovak je zavrsilo kak je zavrsilo. Mimo svih pravila i sada vec dokazano za ilegalnim r.bullovim bolidom.

vidim da ne vrijedi... po tebi je FIA odlučila da Max bude prvak pa su sve podesili za njega? Mercedes je u toj trci usro pa ti sad pričaj šta hoćeš.

17 godina
x18x05x kaže...
itomic009 kaže...
lange kaže...

Pa naravno da motor nije sve ali ja tebi govorim da su promjenili gume onda sigurno max nebi promjenio gume i utrka bi onda zavrsila po pravilima. Ovak je zavrsilo kak je zavrsilo. Mimo svih pravila i sada vec dokazano za ilegalnim r.bullovim bolidom.

O čemu ti molim te opet pričaš? Jel ti nije dosadilo izmišljati?

I ja isto ne znam kako to drugačije objasniti. Da neko pobjedi toliko puta u sezoni, to nije talent nego bolji bolid a svi znaju zbog čega je bolji.

Bolji zato što ga je dizajnirao Adrian Newey i zahvaljujući njemu ne trebaju ni približno testova ko drugi da dobiju rezultat, čovjek ima iskustva od prije sa konstrukcijama sa kojima su se drugi sad prvi put sreli i eto prednosti koja bi bila još drastičnija da nije u prvih par trka bilo problema sa gorivom kada dođe "do rezerve" :)

16 godina

Ljudi, gdje kupiti karte za sljedeću sezonu odnosno koje stranice su legit za to? 

Šogi bi išao u Austriju sljedeću sezonu na trku pa ako može pomoć ako je netko kupovao karte preko neta. 

Hvala

15 godina

Neka proba baš na web stranici od same utrke. 

16 godina

Piše za At da nema vise karti. 

Jel to moguće da je vec sve rasprodano? 

16 godina
dalja46 kaže...

Piše za At da nema vise karti. 

Jel to moguće da je vec sve rasprodano? 

Moguće, i ovu godinu je bilo tako za hrpu utrka. Ali znaju se pojaviti malo pred utrku neke količine. I naravno na samoj stazi ima za kupiti uvijek. Iako tamo cijene znaju biti nešto veće, ali ne uvijek. Često se naiđe na nekoga tko ima kartu-dvije viška jer je netko odustao pa to zna biti dobra cijena.

Uvijek ti je pametno provjeriti i recimo njihovu verziju njuškala i slične stranice, tamo zna biti karata, ali te obično dođu dosta bliže utrci, ne sad još.

13 godina

Mi smo uzimali karte prije 2 mjeseca, provjeravali nekoliko stranica i svugdje je većina sektora bila rasprodana.

Na kraju smo karte kupili na gootickets, mjesec dana-2 tjedna prije utrke dobivamo karte na email.

Ali bude sigurno još nekoliko termina prodaje karata, predbilježi se na obavijesti!

16 godina

ja ne vjerujem, srali ste cijeli tjedan oko gluposti, a nitko ne komentira kvalifikacije

AJMO KMAG!!!

11 godina

kmag izdominirao... ferkani fulali vozača za riskiranje... ham radi PR krug... kmag izdominirao... rus botovski odradio "izvlačenje" iz "pješčane klopke"

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2022 21:17 (miki_the_pirat).
16 godina

Bravo Mag, Bravo Haas, zaslužili su ovo.

Interlagos je baš moćna staza 

Xbox gamertag: RENZOR GT 01
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2022 4:41 (x18x05x).
14 godina

Vrlo zanimljiva sprint utrka...Merc jebeno brz..a nije ni Ferrari za bacit..ali naravno sjebat ce oni to nekako!

AUDIOFIL
16 godina

Zanimljiva? Da nisu uzeli medium gume Max bi opet bio prvi. Sutra ocekujem 1 mjesto od Maxa.

mihi
17 godina
mihi999 kaže...

Zanimljiva? Da nisu uzeli medium gume Max bi opet bio prvi. Sutra ocekujem 1 mjesto od Maxa.

Možda da, a možda i ne, ovisi o taktici oće je složit pametnije od drugih ili neće, ovaj put ih je iznenedilo koliko su gume kod drugih izdržale,,,

11 godina

I ja mislim da je max glavni pretendent za pobjedu, ali sve ovisi kako će proći prvih par zavoja... moglo bi biti krkljanca obzirom na startni poredak. Mada opet - svi osim maxa imaju što za izgubiti.

18 godina

Ne sviđa mi se vidjeti 2 Mercedesa naprijed. Nadam se da će Ferrariji skinuti barem jednoga od njih.

16 godina
neaktivan

odlična utrka, Alonsu opet netko drugi kriv, a bome će se tek usrećiti sa Strollom

15 godina
loky4i4 kaže...

odlična utrka, Alonsu opet netko drugi kriv, a bome će se tek usrećiti sa Strollom

ooo da.. mogli bi kladionicu napraviti - tko će koga više puta izbaciti i koliko utrka neće imati sudar

3 godine
protjeran
Korny1603987 kaže...

Ne sviđa mi se vidjeti 2 Mercedesa naprijed. Nadam se da će Ferrariji skinuti barem jednoga od njih.

Ferrari... za mene najveće razočaranje sezone. Nakon obečavajuće predsezone i solidnih nekoliko trka početkom sezone uslijedio je nezaustavljivi pad. Ništa nije valjalo, ni bolid, ni vozači, a pogotovo stratezi koji bi obečavajuće trke pretvorili u noćnu moru.

18 godina

Ocon i Stroll imaju istu bolest. Likovi su spremni izgubiti svaki dvoboj, ali će svoga timskog kolegu prije u zid poslati nego dopustiti prolaz.

I sada Alonso, koji je ljut na svoj tim i protežiranje Ocona, ide ravno u ralje luđaku Strollu i njegovom tatici.

Da se to riješiti. Opali se timskog kolegu istom mjerom i odvali ga u zid 2 puta. Potres mozga liječi sve probleme ega.

14 godina

Leclerc i Verstappen 15 dvoboja i ni jedno sranje...dode ovaj woke idiot i odmah sranje...

15 godina
FileFicho kaže...

Leclerc i Verstappen 15 dvoboja i ni jedno sranje...dode ovaj woke idiot i odmah sranje...

Lujo u 10 godina udaranja drugih je možda jednu kaznu dobio.

twice the pride double the fall
16 godina

Lujo nezna drugacije protiv Maxa. Moze ga pobjediti jedino ako ga izbaci, ajde barem nije bilo u zid sa 20+g danas.

mihi
16 godina
neaktivan

samo sam čekao plakanje 

16 godina

Svake utrke sve gore i gore u F1. Organizacija ide unazad.

16 godina
neaktivan

čuj ove, Max idemo uzeti Lecu bodove, kao štite Pereza 🤣

16 godina
loky4i4 kaže...

čuj ove, Max idemo uzeti Lecu bodove, kao štite Pereza 🤣

Max ih hladno odje. Prava pička. Da sam Perez nikada ih nebi poslušao više.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2022 20:54 (x18x05x).
16 godina
neaktivan

krasan vam je Maxić 😂

Perez: "It shows who he really is"

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2022 21:03 (loky4i4).
16 godina

najbolja trka sezone

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice