Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.851
|
čitano: 4.213.449
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Vidilo se min 2 kruga da ce otpast komad sa Perezovog krila a i vidilo se da ce Alonsu otpast retrovizor..tako da po meni sudcu su jedini krivci!!
AUDIOFIL
15 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Max samo jedan krug u Q1. 

Za napomenu jedan drugi vozač je dobio poništeno vrijeme za isti prekršaj.

Ako su Alonsa kaznili 5h nakon utrke mogli su i Max-a nakon kvalifikacija.

U don’t have a life. They are telling me. I’m a gamer, i have many lifes.
16 godina

Lujo vrhunski vozac... haha... nema bolida nema Luje...

Pa vidi Alonsa sa pola bolida dode do cilja, Lujo bi plakao cijelu utrku...

Ustvari plakao je cijelu utrku, Max je presao liniju, Max je presao liniju kaznite ga... ko mala beba kad nema najbolju igracku...

mihi
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2022 23:20 (mihi999).
15 godina
mihi999 kaže...

da, zato je Hamilton kao rookie pomeo Alonsa.. bravo 

16 godina

Pa kad je McLaren britanski tim. Barem se zna kolko su Britanci ljigavi. Pogledaj sam britanski Sky. Kad je Lujo omeo nekog u brzom krugu komentatori su rekli da ipak nije bas tolko smetao. Dok bi nekog drugog razapeli.

A ono: And the grandp prix goes with gauda on the front da ne govorimo. Vec su me usi boljele od tih njihovih gluposti.

mihi
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2022 23:26 (mihi999).
5 godina
Gnjavator kaže...
volegradele kaže...
Alonso dobio 30’sec penelty radi “his car was sent out of track in unsafe conditions”😂😂
Mislim ova FIA je stvarno osla na kvasinu !
Umisto p7…p15

Baš, eto klaparalo ogledalo. Na to su onda odmah trebali reagirati jer inače im taj safety i nije nešto. Ono, dijelovi koji lete i klaparaju su mogli nekog oštetiti, evo ti 30 sekundi kazne... ako misle da je nekog ugrožavao onda su ga trebalo odmah poslati da to sklone a ne poslije trke raspravljati.

Kad Alonsu otpadne retrovizor 30 sec kazne, kad meni otpadne retrovizor odma "Ajmo momak na izvanredni tehički".. pravda za SVE!

14 godina
mihi999 kaže...

Pa kad je McLaren britanski tim. Barem se zna kolko su Britanci ljigavi. Pogledaj sam britanski Sky. Kad je Lujo omeo nekog u brzom krugu komentatori su rekli da ipak nije bas tolko smetao. Dok bi nekog drugog razapeli.

A ono: And the grandp prix goes with gauda on the front da ne govorimo. Vec su me usi boljele od tih njihovih gluposti.

a koliko timova nema tvornicu u britaniji?

17 godina
ministar kaže...
mihi999 kaže...

Pitanje je kako bi se to odvilo da Hamilton nije bio pod paskom Ron Dennisa i sve je bilo njemu podređeno koliko god ko šta mislio. Usput i taktika - "ja idem a vi bještesputa" a svašta mu se opraštalo od početka i tako onda dovede do koječega kad taki arogantan od prve trke sjedne u tada najjaču trkalicu na stazi.

Ima li još koji vozač da je ušao u F1 odmah u najjaču momčad? Samo ne znam zašto su kog vraga dovodili Alonsa ako će se posvetiti Hamiltonu kao što jesu?

14 godina
Gnjavator kaže...
ministar kaže...
mihi999 kaže...

Pitanje je kako bi se to odvilo da Hamilton nije bio pod paskom Ron Dennisa i sve je bilo njemu podređeno koliko god ko šta mislio. Usput i taktika - "ja idem a vi bještesputa" a svašta mu se opraštalo od početka i tako onda dovede do koječega kad taki arogantan od prve trke sjedne u tada najjaču trkalicu na stazi.

Ima li još koji vozač da je ušao u F1 odmah u najjaču momčad? Samo ne znam zašto su kog vraga dovodili Alonsa ako će se posvetiti Hamiltonu kao što jesu?

da,i? kako je rosberg osvojio naslov?

te sezone oba su imali po 12 postolja, lujo je imao 6 PP dok alonso 2. oboje su imali po 4 pobjede.

sta bi trebalo biti podredeno LH!? da se zabija u zid da primadona alonso pobjedi?

alonso je dokazao kroz karijeru da se u nijednu momcad nije uklopio.

16 godina
Gnjavator kaže...

evo poslušaj šta ljudi koji su stvarno u McLarenu kažu kakav je pristup imao Alonso, a ne rekla kazala od hejtera s foruma 

15 godina
lange kaže...

sta bi trebalo biti podredeno LH!? da se zabija u zid da primadona alonso pobjedi?

I jeste se zabio u zid (jer su ga predugo ostavili na starim gumama), pa je Kimmi pobjedio xD

6 godina
17 godina

Drago mi je za njega i za moj F1 fantasy tim! 

In vino veritas
17 godina
Goofy kaže...

Pa ono, ako je zbog sigurnosti trebali su reagirat dok je ogledalce lepršalo, a kasnije kad je odletilo kažnjavat je skroz bezveze.

15 godina
Goofy kaže...

Niđe veze. No dobro, sada kazniti i Max-a jer je u kvalifikacijama išao van staze i tako ostvario vrijeme za prolazak u Q2. Očito im dobro idu te kazne par dana nakon utrke.

14 godina
RB kaznjen radi prekoracenja SC…e sas koja je tocno kazna..7mil $ i 10% redukcije u aero testiranju..nesluzbeno
AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2022 16:40 (volegradele).
17 godina

Razlozi za manju kaznu su suradnja i jer je bilo manje od 5%. Samo FYI 5% budgeta za iduću godinu je <6,75mil $. Jel to vrednije nego -10% CFD u 12. mjeseci?! 

RB je osvojio ove godine sve, i još ima titulu od prošle godine. Platit će to 7mil$ i to ne iz budgeta.

Prošle godine su dobili 33mil$ za osvajanje 2. mjesta kao konstruktori. Ove godine bi mogli dobiti 37mil$ kao prvi i eto ti pokrivenih 4mil$ kazne. S obzirom da su ove godine osvojili oba prvenstva mislim da dobiju ekstra 30mil $ bonusa. 

Znači novčani penali su smješni.

CFD od -10% za 2023. je grdo, ali ne garantira ništa. Alpine je imao i 20%, Williams i 30% više od Mercedesa kao prvaka prošle godine pa nisu napravili ništa da se približe gornjem dijelu tablice. 

In vino veritas
15 godina

Novčana kazna je smiješna kad se zna da je sve momčadi mogu platit. Eto sami su sebi pucali u noge. Od iduće sezone svi budu prekoračivali to sranje.

15 godina

Prekoračenje budžeta za prošlu sezonu iznosi 1.6 mil $, RB prihvatio da je prekoračenje toliko i kazna kao što je gore u postu napisana.

BE HAPPY 要開心 : )
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2022 17:59 (Joe Cooker).
17 godina

Zašto na sudu nikada sudac ne pita okrivljenika (osuđenika) slaže li se s kaznom ili da još malo smanje ?

15 godina

Jedina pravedna kazna je ovo što su sad dobili i oduzimanje timskog naslova. 

Trebaju napisati nova pravila, nove zakone da se zna kakva je kazna za šta. Ovako samo rade sapunice.

13 godina
neaktivan
Kazna treba biti fiksno definirana za svaki prekrsaj, a ne rangirana od do.

FIA je kao hrvatsko sudstvo, nikad ne znas kakvu kaznu ce odrezat, najcesce ide kontra svake logike, ali zato neki uvijek bolje prodju zbog boje iskaznice.

17 godina

Kazna ovisi o kome se radi. Dakle identično hrvatskom pravosuđu.

13 godina
neaktivan
Kvalitetno je RBR ispregovarao tu kaznu.

S obzirom na to koliko imaju dominantniji bolid od svih drugih, rekao bi da je 10% smanjenja za testiranje smijesno i nece imati nikakav utjecaj na daljnji razvoj bolida. Financijska kazna je nevazna i nece im takodjer utjecati na apsolutno nista.

Jasna poruka od FIAe je odaslana - minor breach je postao prakticki no breach.
14 godina
Maddog_HR kaže...

Izgubit će sigurno pola sekunde sljedeće godine zbog smanjenja razvoja.

No Fear. No Excuses. No Limits. :D
13 godina
neaktivan
Rekao bi da nema sanse da izgube toliko, cak cu otici toliko daleko pa reci da nece izgubiti nista. Prvenstveno zato sto imaju superiorniji bolid, sto znaci da im je startna pozicija bolja. A drugo sto redukcija od 10% nije uopce znacajna.

Ne zaboravi da im budzet za sljedecu godinu nije smanjen.

Samo ce malo vise teoretizirati, nego testirati.
3 godine
protjeran
Maddog_HR kaže...

S obzirom na to koliko imaju dominantniji bolid od svih drugih, rekao bi da je 10% smanjenja za testiranje smijesno i nece imati nikakav utjecaj na daljnji razvoj bolida. Financijska kazna je nevazna i nece im takodjer utjecati na apsolutno nista.

Osjećam da bi se ti jedino složio s kaznom oduzimanja titule Verstappenu prošle sezone.

17 godina
Mariner kaže...
Maddog_HR kaže...

Osjećam da bi se ti jedino složio s kaznom oduzimanja titule Verstappenu prošle sezone.

On bi bio zadovoljan jedino da se Verstappenu i RB oduzme i prošlogodišnja i ovogodišnje titule i da se daju Hamiltonu i Mercedesu i da im se u statistiku upišu sve pobjede gdje su bili odmah iza Verstappena.

16 godina

Takvi su ti Hamilton fanovi, htjeli bi nesto sto nije njegovo pod svaku silu makar nije niti onih 7 titula zavrijedio.

mihi
3 godine
protjeran
E sad ga i ti napriča. A tko je tih sedam sezona zavrijedio ako nije Hamilton?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice