Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.757
|
čitano: 5.617.178
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Formula 1, ona prava, ne igra:)

Hamilton krece zadnji jer su mu mjenjali mjenjac.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
18 godina
neaktivan
RE: Formula 1, ona prava, ne igra:)
F1-IVO kaže...

Hamilton krece zadnji jer su mu mjenjali mjenjac.

To treba uvesti kao nekakvu nadopunu u pravila da ih se ne kazni jer su često mušterije hahah.Što se tiče utrke ferrari se vraća,brawn mi se više gadi,može mi što god netko reći ali brate nemogu ih smisliti više,nemaju kako bi rekao karizmu i čar,debilni su mi,a onaj virgin boy,krepil je,bolje da pokazuju neku golotinju na jahtama da se uzbudimo zajedno s blažom i nevenom,nego onog plavokosca :)
"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"http://i44.tinypic.com/1z3at89.jpg
18 godina
neaktivan

Ma pravila su bezveze, sjecam se jednom kad se Schumacheru pokvario bolid, ovaj je dosao do boksa i nastavio utrku s rezervnim bolidom. E, to su bila vremena. A nije mi nikako jasno zasto bi se momcadi kaznjavale kad nastupi mehanicki kvar i moraju promijeniti motor (ili drugi dio). Da ne spominjem ogranicavanje broja okretaja "kako bi se timovi sto vise izjednacili". Koliko znam, bit bilo kakve utrke (ne samo F1) je da se razvija bolid i pokaze napredak, i da se prema tome mjerilu i pobijedi.

17 godina
protjeran
Pudge kaže...

Ma pravila su bezveze, sjecam se jednom kad se Schumacheru pokvario bolid, ovaj je dosao do boksa i nastavio utrku s rezervnim bolidom. E, to su bila vremena. A nije mi nikako jasno zasto bi se momcadi kaznjavale kad nastupi mehanicki kvar i moraju promijeniti motor (ili drugi dio). Da ne spominjem ogranicavanje broja okretaja "kako bi se timovi sto vise izjednacili". Koliko znam, bit bilo kakve utrke (ne samo F1) je da se razvija bolid i pokaze napredak, i da se prema tome mjerilu i pobijedi.

bas tako,a vec ssam reko da su se honde nekad vrtile na 23.000okretaja ,sad to nije moguce,a ako su japanci tolko sposobni da naprave tak nekaj,nevidim razloga zakaj to ne podrzat,al ok tak je kak je..
"tko nedobije dobitak,dobije gubitak"...
18 godina
neaktivan
zokiN kaže...
  bas tako,a vec ssam reko da su se honde nekad vrtile na 23.000okretaja ,sad to nije moguce,a ako su japanci tolko sposobni da naprave tak nekaj,nevidim razloga zakaj to ne podrzat,al ok tak je kak je..
  I mislim da su uspjeli postici brzinu od 400 km/h, ako me sjecanje sluzi...
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2009 11:45 (Pudge).
18 godina
neaktivan

Yep , danas se Ferrari vraća u igruCool.

18 godina
neaktivan

Samo da se ne ponove pogreske tipa: nestane goriva, ili mozda stave greskom kisne gume umjesto slicka.Namigiva

18 godina
neaktivan
Pudge kaže...

Samo da se ne ponove pogreske tipa: nestane goriva, ili mozda stave greskom kisne gume umjesto slicka.Namigiva

Ova ti je dobra...Smijeh
Nakak im je dobro išlo u kvalifikacijama,tak da mislim da će sigurno nešto zeznut u boksu.
18 godina

Rezultat utrke:

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
18 godina
neaktivan

Vec sam mislio da je Kimi negdje nabavio sampanjac i ostao u boksu zajedno s njim.Smijeh

17 godina

Dva Ferrarija završila trku i oba u bodovima. Konačno. Šteta za Vettela, nikak da on i Button uđu u izravnu borbu, no valjda se bumo i toga dočekali.

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate A
18 godina

Prilično uspavana utrka. Na kladionici jedino što sam pogodio je da će odustati 6 ili više bolida. ...ne bi bilo ni toga da nije Nakajime! Belji se

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
18 godina
neaktivan

Ma, prvenstvo jos nije rijeseno. Ferrariji su pokazali da mogu konkurirat izravno, ali Brawn je pokazao da dere s taktikom sve po redu. Jos da vidimo na "normalnoj" stazi sto crveni sve mogu, a mislim da mogu dosta. A nije niti jednom izasao SC, da je izasao kad je Kovalainen izletio, Ferrari bi se popeo stepenicu vise na postolju sigurno.

18 godina
neaktivan

Šteta kaj je Barrichello prešel Kimija na startu i kaj su ga kod drugog zaustavljanja zadržali duže nego je trebalo.

18 godina
neaktivan
ole napokon crveni u top3 :D

jos sad samo treba cekat srebrnjake ba dijelu...ali bit ce i to :D
eXtreme overclocker
18 godina
neaktivan

Je Ferrari 4 na ljestvici konstruktora.Dižu se polako oni.

18 godina

Utrka se na početku činila da će biti zanimljiva( kolona iza Vettela, Massina neopreznost) al je prema kraju postajala sve dosadnija, šteta kaj nije bilo SC.

Brawn odnosno Button ponovo pobjeđuju i time ovo prvenstvo polako počinje biti dosadno jer im nitko nemože konkurirati, nadao sam se će Vettel napravit više, a i Hamiloton i McLaren.

i pošto ne volim ferrari žao mi je kaj su se tak visoko plasirali

fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hlada
18 godina

Ova utrka me je ponovo razočarala, ponovo dominacija Brawna iako to ovdje i nije bil slučaj, Ferrariji su bili brži.

Ali opet i opet Vettel mi se svakom trkom sve više zamjera - ovaj put zbog drastično unfair zatvaranja Masse kak na početku, isto tak i kasnije dok je bil i slijepcima vidljivo kolko je spor.

Vettel nikad ne bude veliki šampion, po meni niti mu to više želim, za razliku od početka sezone.

Ali ono najgore od svega, katastrofa je BMW-a, moje oduvijek omiljene momčadi.

Ipak, da nebi sve bilo crno (je crno ali zbog onog o čemu govori) pobrinul se je studio i Ivan Blažićko vrlo emocijalnim prilogom o 15-godišnjici pogibije jednog i najvećeg velikana, Ayrtona Senne.

R.I.P. majstore

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
18 godina
neaktivan

Evo cini se da je Max odustao od onog seta pravila na sastanku celnika FIA-e odrzanom na jahti Flavija B. vrijednoj 250 mil.Cool

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2009 19:09 (Pudge).
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Ova utrka me je ponovo razočarala, ponovo dominacija Brawna iako to ovdje i nije bil slučaj, Ferrariji su bili brži.

Ali opet i opet Vettel mi se svakom trkom sve više zamjera - ovaj put zbog drastično unfair zatvaranja Masse kak na početku, isto tak i kasnije dok je bil i slijepcima vidljivo kolko je spor.

Vettel nikad ne bude veliki šampion, po meni niti mu to više želim, za razliku od početka sezone.

Ali ono najgore od svega, katastrofa je BMW-a, moje oduvijek omiljene momčadi.

Ipak, da nebi sve bilo crno (je crno ali zbog onog o čemu govori) pobrinul se je studio i Ivan Blažićko vrlo emocijalnim prilogom o 15-godišnjici pogibije jednog i najvećeg velikana, Ayrtona Senne.

R.I.P. majstore

Pa i Massa i on su bili u utrci jedan iza drugoga.Znaci po tebi ako netko ima problema morao bi se odmah maknut a ne pokusat odrzat svoju poziciju?
Vettel je vec pokazao dosta za razliku od nekih vozaca koji sjede u bolidima vec godinama.Ajde barem su Crveni pokazali napredak u formi.Jedino mi je Massa digao tlak kad je propustao Vettela (zbog presjecanja sikane) pa ga je Rosberg pretekao.Mora Baby jos malo ucit da se ne propusta na pravcu nego fino pred zavoj da mu se zalupi vratima (Schumy moveBelji se).
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
18 godina
neaktivan

Na temelju ovih komentara što sam pročitao sve se uglavnom svodi na to da je utrka dosadna,a što će biti sljedeće godine neću ni pomišljat.26 bolida na gridu,ajme pretvorit će ovaj kraljevski sport u neki karting championship,to kažem jer kako su počeli s pravilima f1 auto će i bit karing,a drugo je da mi se gadu ovi amerikanci što će stvorit od ovoga sra**,ajme najbolje bi bilo da vozu 600 krugova uokolu na onim američkim sh** stazama.Ko drugo bolidi nesmiju u box po gorivo,uf koja štednja kad će izgubiti milijune,i milijune gledatelja,evo da danas nije bilo ulazaka u boks što bi bilo?Jedna velika kur*** procesija od 80 krugova!

"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"http://i44.tinypic.com/1z3at89.jpg
18 godina
neaktivan
tandara kaže...

Na temelju ovih komentara što sam pročitao sve se uglavnom svodi na to da je utrka dosadna,a što će biti sljedeće godine neću ni pomišljat.26 bolida na gridu,ajme pretvorit će ovaj kraljevski sport u neki karting championship,to kažem jer kako su počeli s pravilima f1 auto će i bit karing,a drugo je da mi se gadu ovi amerikanci što će stvorit od ovoga sra**,ajme najbolje bi bilo da vozu 600 krugova uokolu na onim američkim sh** stazama.Ko drugo bolidi nesmiju u box po gorivo,uf koja štednja kad će izgubiti milijune,i milijune gledatelja,evo da danas nije bilo ulazaka u boks što bi bilo?Jedna velika kur*** procesija od 80 krugova!

A gume se mijenjaju na stazi, u letu, jel?
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2009 21:07 (Pudge).
18 godina
neaktivan

Dosadna utrka? Pa nemojte svaki put očekivati masovne sudare ili exluzivna pretjecanja. Ako vam se to sviđa imate Indy Car i Nascar, američke šou 'sportove'... Tamo je svaka utrka zanimljiva (tj. ima puno sudara i extremnih situacija), a F1 je još uvijek sport koji nije toliko iskvaren kao američke utrke...

Jučer sam pročitao u novinama da su se USF1 i Campos Racing već prijavili za F1 2010. Moram reći da mi je užasno žao zbog toga, da moram gledati kako Mosleyja i Ecclestona uopće ne zanima F1 kao sport, nego samo pare.

Šta reći? Očekujte populariziranje F1, raznorazne šouove, sapunice iz boxeva i sl. AMERIČKA SRANJA (sljedeće sezone). Ja samo mogu reći da su male šanse da nastavim gledati F1 2010-te i toplo se nadam da će sve momčadi odbiti predbilježiti se za sljedeću sezonu i da će napraviti svoje natjecanje bez ljudi kao Mosley i Ecclestone, koji kao pijavice sišu krv iz F1...

P.S. - Raikkonenu ipak nije pomogao KERS na startu... Osmijeh

92% tinejdžera misli da su oni potpisi sa '92%' cool. Ako si ti među onih 8% koji misle da su ti potpisi retardirani, nemoj ovo kopirati u svoj potpis.
18 godina
neaktivan

Kad nam Ameri puknu sat vremena reklama izmedju kruga za zagrijavanje i starta... (po uzoru na NBA, NHL i NFL)

17 godina

Jedino što mi se nije svidjelo u jučerašnjoj utrci jeste mal broj ''team radio'' koje smo čuli. ostalo je sve bilo OK - bar meni..

The blue screen of death is the best game I've ever played.
17 godina
neaktivan

WTF?! Mačak & Vettel?

Nemoguće je čovjeka naučiti onome što misli da već zna.
18 godina
neaktivan

Jucer sam cuo da su sve momcadi potpisale za neulazak u natjecanje iduce sezone, ako se ne ukine pravilo o raspodjeli budzeta. Ima li tko potvrdu?

17 godina
neaktivan

FOTA suspendirala Williams iz njihove udruge!

17 godina
neaktivan

Nabijmo Mosleya na kolac!

Formula1 narodu, Formula1 narodu! Ovo stvarno je postalo kao oni američanski kečeri... preseravanja,pa preseravanja... ispričavam se na prostim riječima.

Nemoguće je čovjeka naučiti onome što misli da već zna.
17 godina
neaktivan

I ja se slazem, dosta preseravanja ferarija...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice