Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.781
|
čitano: 5.652.898
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Formula 1, ona prava, ne igra:)

Ajmo Massa i Raikonnen u prvi red sutra !!!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis Intel E6750 2.67 ghz Gigabyte GA-P35-DS3 Powercolor Radeon HD2600XT 2 Gb Ram Hitachi 320 GB HDD
17 godina
neaktivan

Ferrari je sad posustao. odi u 3 papirnate maramice ! :-)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis Intel E6750 2.67 ghz Gigabyte GA-P35-DS3 Powercolor Radeon HD2600XT 2 Gb Ram Hitachi 320 GB HDD
18 godina

Kvalifikacije:

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina

Zašto je Ferrari danas izgledao dobro u Q1 i Q2?

Moje mišljenje je da zbog visoke temperature nisu imali problema sa zagrijavanjem guma, problem koji je inače uvjek prisutan već par godina. Za Q3 su možda malo više natankani.

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
18 godina
neaktivan

Ljudi moji sto se događa s BMW-om? Plač

Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.5 GHz i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair HX 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
18 godina
neaktivan
RE: Formula 1, ona prava, ne igra:)
Aki kaže...

Kvalifikacije:

Je li ovo bilo negdje online da se gleda HTV 2?
The blue screen of death is the best game I've ever played.
18 godina

Zanimljive kvalifikacije. Toyoti svaka čast. Mogli bi biti opasni sutra u utrci. Ferrari opet tragičan. Nastave li ovim ritmom i u utrci ne bi me čudilo da skoro objave da odustaju od ove sezone. Alonso solidan. KERS bi mogao dosta pomoći na startu plus što starta s čiste strane staze. 

Zanimljivo, u svakom slučaju.

BTW

Brawn se više ne čini nedodirljivim. Vidjeti ćemo što će biti sutra u utrci ali imam osjećaj da lagano posustaju.

CPU: AMD Athlon x2 4000+ (2428 MHz) MBO: ASRock ALiveNF6G-GLAN RAM: 2x2GB Buffalo DDR2 (810 MHz) GPU: Point of View nVidia GeForce 9500GT 512 MB DDR2 HDD: WDC HDD 120GB ODU: LG DVD+R/RW LCD: Asus VW193D-B 19"...
18 godina
kemal_r kaže...
Aki kaže...

Kvalifikacije:

Je li ovo bilo negdje online da se gleda HTV 2?
 tv kartica
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
18 godina
cro_blue kaže...

BTW

Brawn se više ne čini nedodirljivim. Vidjeti ćemo što će biti sutra u utrci ali imam osjećaj da lagano posustaju.

jedini konkurenti su im bili toyota i red bull.. i to od početka sezone. samo se rotiraju.. tak da ne bi reko da su bili toliko nedodirljivi..
17 godina
neaktivan

Napokon vožnja bez kiše...sad Button ima veliku konkurenciju

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah º°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸ ¨°º¤ø„ ¸APOCALYPTICA º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°º¤ø„¸¸„ ¸„ø¤º „¸¨° Last fm:ivan_kunjasic..My space:Ivan Kunjasic ☻/ /▌ Metallica / \
17 godina
neaktivan

Kvalifikacije poredak:

Sutil kaznjen zbog blokiranja Webbera.Startat ce sa 19-e pozicije a Webber sa 18-e.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2009 16:18 (F1-IVO).
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Kvalifikacije poredak:

ja sam brži na igrici LOL  Belji se
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah º°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸ ¨°º¤ø„ ¸APOCALYPTICA º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°º¤ø„¸¸„ ¸„ø¤º „¸¨° Last fm:ivan_kunjasic..My space:Ivan Kunjasic ☻/ /▌ Metallica / \
18 godina
neaktivan

Evo težina:

1. Trulli       Toyota                     648.5
2. Glock        Toyota                   643.0
3. Vettel       Red Bull-Renault      659.0
4. Button       Brawn-Mercedes     652.5
5. Hamilton     McCheats-Mercedes       652.5
6. Barrichello  Brawn-Mercedes         649.0
7. Alonso       Renault                650.5
8. Massa        Ferrari                664.5
9. Rosberg      Williams-Toyota        670.5
10. Raikkonen    Ferrari                671.5
11. Kovalainen   McCheats-Mercedes       678.5
12. Nakajima     Williams-Toyota        680.9
13. Kubica       BMW-Sauber             698.6
14. Heidfeld     BMW-Sauber             696.3
15. Piquet       Renault                677.6
16. Sutil        Force India-Mercedes   679.0
17. Buemi        Toro Rosso-Ferrari     678.5
18. Fisichella   Force India-Mercedes   652.0
19. Webber       Red Bull-Renault       656.0
20. Bourdais     Toro Rosso-Ferrari     667.5
17 godina
neaktivan

Kad vec dajes podatke molim te da napises McLaren!Vidim da si kopirao sa stranice naseg F1 Racinga.Sramota da si tako nesto dopustaju.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2009 17:31 (F1-IVO).
18 godina

Mislil sam da je Toyota slučajno bila prva jučer...

Očito sam bil u krivu.

Svaka im čast!

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
17 godina
neaktivan
lol mccheats ? :D
18 godina
neaktivan

Ferrari je opet teži od ostalih koji su među prvih 10.

Kaj ne vidiju da im ta taktika ne donosi bodove.

18 godina
toma kaže...

Ferrari je opet teži od ostalih koji su među prvih 10.

Kaj ne vidiju da im ta taktika ne donosi bodove.

Ak budu išli na 1 zaustavljanje, možda i donese...
"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
17 godina
neaktivan

Tesko da mogu ici na jedno zaustavljanje u boxu.Vjerojatno ce imat duzi prvi stint tj. mozda koji krug vise od ostalih ostanu duze na stazi.

18 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Kad vec dajes podatke molim te da napises McLaren!Vidim da si kopirao sa stranice naseg F1 Racinga.Sramota da si tako nesto dopustaju.

Izvinjavam se svima, stvarno nisam vidio!!
I jeste sramota za njih, dokaz neprofesionalnosti.
18 godina
F1-IVO kaže...

Tesko da mogu ici na jedno zaustavljanje u boxu.Vjerojatno ce imat duzi prvi stint tj. mozda koji krug vise od ostalih ostanu duze na stazi.

Moguće je.
Ak su full puni, mogu izdržati sa jednim zaustavljanjem.
To je moje mišljenje
18 godina
neaktivan
Armor kaže...
F1-IVO kaže...

Moguće je.
Ak su full puni, mogu izdržati sa jednim zaustavljanjem.
To je moje mišljenje
 Ja mislim da će morati češće jer na onoj vrućini gume brže ''propadaju'' ali eto vidjet ćemo..
17 godina
neaktivan

Tesko jer mekane gume nemogu izdrzat puno krugova.Za ovu utrku Bridgestone je pripremio super soft i medium.

18 godina
F1-IVO kaže...

Tesko jer mekane gume nemogu izdrzat puno krugova.Za ovu utrku Bridgestone je pripremio super soft i medium.

Svi moraju na super-soft jednom.
Ak Ferrari krene s njima, može i izdržati  25 krugova...
17 godina
neaktivan

Na super-soft gumama nema sanse 25 krugova.

18 godina
F1-IVO kaže...

Vjerojatno si u pravu stariCool
Ja sam samo rekel mogućnost
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
F1-IVO kaže...

Vjerojatno si u pravu stariCool
Ja sam samo rekel mogućnost
  nema šanse do 25...na svakom kočenju guma bi zadimila ko da šlajfuju  Izlanuo se
18 godina
neaktivan

Mercedes se vratio vise manje, Ferrari je tu negdje, ali di je BMW? Mene to najvise zabrinjava.

Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.5 GHz i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair HX 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
17 godina
neaktivan
Sonny kaže...

Mercedes se vratio vise manje, Ferrari je tu negdje, ali di je BMW? Mene to najvise zabrinjava.

kubica 13 i kolega odma ispod
18 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
Sonny kaže...

kubica 13 i kolega odma ispod
 Pitanje je bilo metaforičko, znam da su 13. i 14. Ali pitanje je bilo vise usmjereno, na sto se događa s njima.. zasot su tako loši?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice