Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.868
|
čitano: 5.933.186
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

nastavlja se forma s slobodnih treninga baš kako sam priželjkiva {#}

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
16 godina

Ajmo Fernando sutra opet pokazati dobru kišnu formu {#}

Win Osama in hide and seek
16 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Đapa club kaže...

Neznam što se događa sa Buttonom, mislim da se nemože izvlačit na bolid jer je cijeli vikend sve savršeno radilo.

kako savrseno, kad balans kocnica mu bio nikakav, vidis da je stalno blokirao kola u predzadnjem zavoju

15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
Đapa club kaže...

Neznam što se događa sa Buttonom, mislim da se nemože izvlačit na bolid jer je cijeli vikend sve savršeno radilo.

kako savrseno, kad balans kocnica mu bio nikakav, vidis da je stalno blokirao kola u predzadnjem zavoju

Napisao sam cijeli vikend, misleči na slobodne treninge. Možda ti podržavaš njegovo kukanje kroz kvalifikacije, ali takve stvari neka radi na treninzima. Prije mi je bilo simpatično njegovo razgovaranje sa boksom, ali u posljednje vrijeme mi več lagano ide na živce. Očigledno njemu smeta više stvari od balansa kočnica.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.7.2012 19:42 (Đapa club).
14 godina
odjavljen

Alonso je izjavio da bolid jednostavno nije bio dovoljno brz za borbu za najbolje pozicije i da mu je sutra glavni cilj ostati ispred Webbera. Šteta, ako neće biti kiše bit će to slaba utrka.

15 godina

Na Google Maps, sam pronašao podatak o procjeni kiše za period od 12.00 sati pa do iza 16.00, i da, kiša je sa savakim satom kasnije sigurna, a za kraj utrke čak i opcija munje i gromovi, govorim o području oko Hungaroringa, dakle, {#} za  Alonsa i {#} {#} za utrku sutra !!!!

LINK; http://www.weather.com/weather/hourbyhour/graph/HUXX0116?pagenum=2&nextbeginIndex=6  

ATJ Lučko
16 godina

Lewis Too Little Too Late Hamilton {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
14 godina

ajde vrijeme je da i mclaren uzme pobjedu.alonso mi je drag ali nebi bilo dobro da pobjedi (previse bi se odvojio u ukuponm poretku).ali bolje da pobjedi alonso,lewis nego vetttl.

joj kako iz utrke u utrku cekam pobjedu kimija ili schumaher (evo da ih mojim zeljama nagradim za trud).

htio bi jos jednom vidjeti ovo ako ne danas onda u nastavku sezone:

schumi prolazi uz bokseve,dize desnu ruku i kaziprst gore...i onda na podiju onaj njegov legendarni skok..

16 godina

Šumi će pobijediti kad naprave neku F1 senior citizen edition - za osobe s oslabljenim refleksima {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
14 godina

zar ne stoji ono ako voze kvalifikacije po suhom da za mokru utrku smiju promijenit setup?

tko god da pobijedi bit ce mi drago samo da nije onaj cmizdravac vettel, arogantni balavac bez pravog auta nezna ni vozit -.-''

16 godina
Mr. Fugitive kaže...

Šumi će pobijediti kad naprave neku F1 senior citizen edition - za osobe s oslabljenim refleksima {#}

ako on ima oslabljene refkese onda mi ostali ih nemamo uopce...

15 godina
neaktivan

Martin Brundle javlja kako ekipe očekuju pljusak za vrijeme utrke

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...
16 godina

slika od jutros.. nadajmo se kiši {#}

Win Osama in hide and seek
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 12:14 (J3ckYYY).
17 godina

ovo su mi najdrae pripreme za trku, taman sve postavit, sredit sve vrste tekućina i zavalit se na kauč!!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
16 godina
neaktivan
J3ckYYY kaže...

slika od jutros.. nadajmo se kiši {#}

po trenutnom webcamu u budimpesti je suncano {#}

Google is your friend
18 godina

Na Sky sportu su maloprije razgovarali sa Alonsom i on je rekao da se anda da će mu kiša koja će past pomoći u napadu na pobjedu... Utrka GP2 je bila potpuno sunčana kao šta je i sada... Iako stalno spominju kišu za vrijeme utrke...

ššššš - možda su u šumi
17 godina
neaktivan

Sretno vašim favoritima!!!!

Moj ako ulovi bod bit će to bod velik ko Empire state building:)

(da te j... sve, ko bi rekao da ću doživit da Miha lovi koji bod{#}).

Evo jedan avatar za Alonsoljupce:)

World Championships: 7, GP started: 298, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,546
18 godina

Može link na neki stream...

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
16 godina

MA DI JE KISA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nek se nose prognozeri sugavi

17 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

MA DI JE KISA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nek se nose prognozeri sugavi

Šta ti ne vidiš pljusak???

EDIT:

A Miha i start uništiš...:(

World Championships: 7, GP started: 298, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,546
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 14:04 (F1-IVO).
16 godina

VESELO!!!!!!!!!!

17 godina
neaktivan

I još drive through kazna....bolid u box u slušat Sintaru i My way...

EDIT:

1 up:)

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 14:28 (F1-IVO).
18 godina
moderator
Molim bez defetizma! Ako izdrzi na ovim gumama do kraj ima bod! :)) Ionako bez kise ne bi dosao do bodovs, pa eto prilike za neplanirano testiranje :)
...
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
Molim bez defetizma! Ako izdrzi na ovim gumama do kraj ima bod! :)) Ionako bez kise ne bi dosao do bodovs, pa eto prilike za neplanirano testiranje :)

Ma nisam se ja predao bez borbe ali stanje je takvo kakvo je. Jedino čudesno˝popuštanje˝ guma ovih ispred njega mogu ga dovest do boda.

Ajmo Pijanduro!!! Mazni Pussyja i pošteno se oblokaj poslije utrke!

14 godina

kako ga ovi ubijaju u pojam s tim reklamama, a ne mogu na stream gledat...
Kimi - The IceMan, vrijeme je da se stane na najvisu stepenicu :D 

18 godina
moderator
Ako Luis ni ovaj put ne pobijedi - puknut ce od muke! A nakon dugo vremena mu je i tata d
osao...
...
18 godina
neaktivan

Zbilja.

Ionako je labilan tip, a ako izgubi može se odmah pozdraviti od daljnjih nadanja o tituli za ovu sezonu.

p.s. Nekako mi suze baš i ne bi tekle zbog toga.

17 godina
neaktivan
Miro kaže...
Ako Luis ni ovaj put ne pobijedi - puknut ce od muke! A nakon dugo vremena mu je i tata d
osao...

Jel Nicole negdje? (Nisam je uočio). Moglo bi bit puno vlage u zraku oko nje:)

18 godina
moderator
Pa to ti je jednadzba - kada je tu tata nema nje, kada je ona u boxu, nema tate :) Ali bez zezanja, on je doista zasluzio pobijediti danas...
...
18 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Jel Nicole negdje? (Nisam je uočio). Moglo bi bit puno vlage u zraku oko nje:)

Trenutno je jako ljuta (opet). I razočarana (opet).

Lewis je bio na tulumu na kojem nije bila i ona jer je morala "raditi", i naravno da je podivljala. Tko zna, možda iskoči iz kojeg Maclarenovog kamiona. :-)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice