nastavlja se forma s slobodnih treninga baš kako sam priželjkiva 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajmo Fernando sutra opet pokazati dobru kišnu formu 
Neznam što se događa sa Buttonom, mislim da se nemože izvlačit na bolid jer je cijeli vikend sve savršeno radilo.
kako savrseno, kad balans kocnica mu bio nikakav, vidis da je stalno blokirao kola u predzadnjem zavoju
Neznam što se događa sa Buttonom, mislim da se nemože izvlačit na bolid jer je cijeli vikend sve savršeno radilo.
kako savrseno, kad balans kocnica mu bio nikakav, vidis da je stalno blokirao kola u predzadnjem zavoju
Napisao sam cijeli vikend, misleči na slobodne treninge. Možda ti podržavaš njegovo kukanje kroz kvalifikacije, ali takve stvari neka radi na treninzima. Prije mi je bilo simpatično njegovo razgovaranje sa boksom, ali u posljednje vrijeme mi več lagano ide na živce. Očigledno njemu smeta više stvari od balansa kočnica.
Alonso je izjavio da bolid jednostavno nije bio dovoljno brz za borbu za najbolje pozicije i da mu je sutra glavni cilj ostati ispred Webbera. Šteta, ako neće biti kiše bit će to slaba utrka.
Na Google Maps, sam pronašao podatak o procjeni kiše za period od 12.00 sati pa do iza 16.00, i da, kiša je sa savakim satom kasnije sigurna, a za kraj utrke čak i opcija munje i gromovi, govorim o području oko Hungaroringa, dakle,
za Alonsa i
za utrku sutra !!!!
LINK; http://www.weather.com/weather/hourbyhour/graph/HUXX0116?pagenum=2&nextbeginIndex=6
Lewis Too Little Too Late Hamilton 
ajde vrijeme je da i mclaren uzme pobjedu.alonso mi je drag ali nebi bilo dobro da pobjedi (previse bi se odvojio u ukuponm poretku).ali bolje da pobjedi alonso,lewis nego vetttl.
joj kako iz utrke u utrku cekam pobjedu kimija ili schumaher (evo da ih mojim zeljama nagradim za trud).
htio bi jos jednom vidjeti ovo ako ne danas onda u nastavku sezone:
schumi prolazi uz bokseve,dize desnu ruku i kaziprst gore...i onda na podiju onaj njegov legendarni skok..
Šumi će pobijediti kad naprave neku F1 senior citizen edition - za osobe s oslabljenim refleksima 
zar ne stoji ono ako voze kvalifikacije po suhom da za mokru utrku smiju promijenit setup?
tko god da pobijedi bit ce mi drago samo da nije onaj cmizdravac vettel, arogantni balavac bez pravog auta nezna ni vozit -.-''
Šumi će pobijediti kad naprave neku F1 senior citizen edition - za osobe s oslabljenim refleksima 
ako on ima oslabljene refkese onda mi ostali ih nemamo uopce...
Martin Brundle javlja kako ekipe očekuju pljusak za vrijeme utrke
ovo su mi najdrae pripreme za trku, taman sve postavit, sredit sve vrste tekućina i zavalit se na kauč!!!
Na Sky sportu su maloprije razgovarali sa Alonsom i on je rekao da se anda da će mu kiša koja će past pomoći u napadu na pobjedu... Utrka GP2 je bila potpuno sunčana kao šta je i sada... Iako stalno spominju kišu za vrijeme utrke...
Sretno vašim favoritima!!!!
Moj ako ulovi bod bit će to bod velik ko Empire state building:)
(da te j... sve, ko bi rekao da ću doživit da Miha lovi koji bod
).
Evo jedan avatar za Alonsoljupce:)
Može link na neki stream...
MA DI JE KISA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nek se nose prognozeri sugavi
MA DI JE KISA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nek se nose prognozeri sugavi
Šta ti ne vidiš pljusak???
EDIT:
A Miha i start uništiš...:(
VESELO!!!!!!!!!!
I još drive through kazna....bolid u box u slušat Sintaru i My way...
EDIT:
1 up:)
...
Ma nisam se ja predao bez borbe ali stanje je takvo kakvo je. Jedino čudesno˝popuštanje˝ guma ovih ispred njega mogu ga dovest do boda.
Ajmo Pijanduro!!! Mazni Pussyja i pošteno se oblokaj poslije utrke!
kako ga ovi ubijaju u pojam s tim reklamama, a ne mogu na stream gledat...
Kimi - The IceMan, vrijeme je da se stane na najvisu stepenicu :D
osao...
...
Zbilja.
Ionako je labilan tip, a ako izgubi može se odmah pozdraviti od daljnjih nadanja o tituli za ovu sezonu.
p.s. Nekako mi suze baš i ne bi tekle zbog toga.
osao...
Jel Nicole negdje? (Nisam je uočio). Moglo bi bit puno vlage u zraku oko nje:)
...
Jel Nicole negdje? (Nisam je uočio). Moglo bi bit puno vlage u zraku oko nje:)
Trenutno je jako ljuta (opet). I razočarana (opet).
Lewis je bio na tulumu na kojem nije bila i ona jer je morala "raditi", i naravno da je podivljala. Tko zna, možda iskoči iz kojeg Maclarenovog kamiona. :-)