Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.774
|
čitano: 5.648.715
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Formula 1, ona prava, ne igra:)
Armor kaže...
 Ne znam zašto samo ja vjerujem u trijumf BMW-a!
A i ne isključujem pobjedu Ferrarija...
Taj Brawn GP, otkud su oni, tko su oni?
Dobro, to je retoričko pitanje ali kad su konkurirlali Ferraiju, Mercedesu ili BMW-u?
 Da te briga za Brawn onda nebi pisa Mercedes, nego McLaren i zna bi da je F1 izgradila ime na privatnim ekipama.
18 godina
Bara kaže...
Armor kaže...
Dobro, to je retoričko pitanje ali kad su konkurirlali Ferraiju, Mercedesu ili BMW-u?
 Da te briga za Brawn onda nebi pisa Mercedes, nego McLaren i zna bi da je F1 izgradila ime na privatnim ekipama.
 Za mene Mclaren ne postoji, to je Mercedes...
Nije da se svađam ali to je MercedesCool
Meni osobno najljepši bolid
Ljepši i od Red Bulla

No to su samo moja mišljenja, ne znači da drugi nemaju drugačija!
Otrov s tvojih usana, Tonko, tvoj da.crnko moja
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
Bara kaže...
Armor kaže...
 Za mene Mclaren ne postoji, to je Mercedes...
Nije da se svađam ali to je MercedesCool
Meni osobno najljepši bolid
Ljepši i od Red Bulla

No to su samo moja mišljenja, ne znači da drugi nemaju drugačija!
 Ja mislim da je MCLaren najlipši, al tu ha izvalči njegova boja. Po tebi onda nije Ferrari nego je FIAT ili sam ja nešto krivo skužija?
17 godina
neaktivan
Formula 1, ona prava, ne igra:)

Nova motivacija za Gumića. Kaže da je joj otkinio stražnji difuzor!

1. Travanj: Hamilton u BrownGP-Mercedes

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me... I'm floatin free on the highway, formulatin plans...
18 godina
neaktivan
Armor kaže...
 Svaka budala ima svoje veselje..

Za Ferraria bi prvo rekao da neće pobjedit gledajući na ono što su pokazali u Australiji.

tko se informirao zna da je Brawn bivša Honda. Honda je razvila bolid i praktički predala sve u ruke Brawna.
Kad su mogli konkurirat?? Ovo im je prva sezona. A da su dobra konkurencija pokazali su u Australiji.
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! Are you a web developer? Are you, punk??
18 godina
emerik kaže...
Schumix kaže...
emerik kaže...
 Daj buj tiho . Ja sam barem pismen .

Smijeh
 Ak nisi znal , kad se piše , iza riječi treba ići razmak ako namjeravamo staviti neki interpukcijski znak .
 Hvala ti, care, otvorio si mi oči...i natjerao da plačem od smijeha...SmijehPlač
18 godina
emerik kaže...

No dobro , ne budemo sad o tome raspravljali , tu se razgovara o Formuli1 .

Pa, kaka, ti si i počeo kakit, red i jest da završiš...
17 godina
neaktivan

Bara stvarno si Bara.

Pa draž formule jest taktika, lova i dobri bolidi

18 godina
neaktivan
Bara kaže...
 Ja mislim da je MCLaren najlipši, al tu ha izvalči njegova boja. Po tebi onda nije Ferrari nego je FIAT ili sam ja nešto krivo skužija?
 Al ga filozofiraš...

McLaren je Mercedes - puno ime tima je 'McLaren Mercedes', a Ferrari nemre bit Fiat jer je ime tima samo 'Ferrari' (eventualno Scuderia).
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina
neaktivan

Sve mislim da će ova sezona dot najgora u povjesti...što se uvjek kubica mora zatreskat sa bolidom?!?!Viče

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
18 godina
neaktivan

Zašto bi ova sezona bila najgora u povijesti??? Jedva čekam utrku u Maleziji, staza je brza i sirove performanse su bitne! KERS bi se trebau (ili ne) pokazati u dobrom svjetlu!

17 godina
neaktivan
goggy kaže...

Zašto bi ova sezona bila najgora u povijesti??? Jedva čekam utrku u Maleziji, staza je brza i sirove performanse su bitne! KERS bi se trebau (ili ne) pokazati u dobrom svjetlu!

ja jedva čekam veliku nagradu Singapura
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
Bara kaže...
 Al ga filozofiraš...

McLaren je Mercedes - puno ime tima je 'McLaren Mercedes', a Ferrari nemre bit Fiat jer je ime tima samo 'Ferrari' (eventualno Scuderia).
 Aj kad se vrtimo u krug vrit ćemo se i dalje. Brawn je također Mercedes.
18 godina
neaktivan
Bara kaže...
i_rambo_plache kaže...
Bara kaže...
 Al ga filozofiraš...

Aj kad se vrtimo u krug vrit ćemo se i dalje. Brawn je također Mercedes.
 Aha, tek sam sad skužio problematiku... Al veoma je sličan primjer sa Ferrarijem. I Toro Rosso je Ferrari, ali kad se spomene Ferrari misli se na onaj tim s Raikkonenom i Massom, a ne na STR.

Tak da će Mercedes uvijek stajati uz McLaren i većina će se prije sjetiti McLarena nego Brawna (ili Force Indie - također Mercedes).
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina
neaktivan

HAMILTON DISKVALIFICIRAN! Ipak ta FIA nemože da ga ne zapapri McLarenu.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me... I'm floatin free on the highway, formulatin plans...
18 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Jbt ta FIA, nakon utrke promijene poredak jos 20 puta, prvo Trulli nije treci, pa je Hamilton treci, pa sad Hamilton nije treci nego je Trulli treci....lol
Core 2 Quad Q6600@ 3.5 GHz, Thermatake Max Orb, Asus P5K PRO, 2X2GB kingmax, WD 500 GB, Nvidia GeForce 9800 GTX+, Antec 900, Logitech G15 + Razer Death Adder + Razer eXact Mat+Logitech Cordless Rumble Pad II
18 godina
Smooth Operator kaže...

dobro je. trulliju su bez razloga uzeli 3. mjesto.
17 godina
neaktivan
nixass kaže...
Smooth Operator kaže...

Da, Hamiltonu su ga uzeli s razlogom.
18 godina

F1 je postala zajebancija. Imam osjećaj da će se još jednom predomisliti oko ovoga do VN Malezije!

CPU: AMD Athlon x2 4000+ (2428 MHz) MBO: AsRock ALiveNF6G-GLAN RAM: 2x2GB Buffalo DDR2 (810 MHz) GPU: Point of View nVidia GeForce 9500GT 512 MB DDR2 HDD: WDC HDD 120GB ODU: LG DVD+R/RW LCD: Asus VW193D-B 19"...
18 godina
Smooth Operator kaže...
nixass kaže...
Smooth Operator kaže...

tako je
18 godina
Smooth Operator kaže...

al ovo je fakat već glupo mijenjat raspoed vozača dva put nakon utrke (zanimljivo najčešće na štetu McLarena) po meni što je učinjeno na stazi treba i tako ostat ak dođe do nepridržavanja pravila to odmah treba sakcionirati na stazi a ne par dana poslije
fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hladan!!
18 godina
neaktivan
Ige kaže...
Smooth Operator kaže...

Jbt ta FIA, nakon utrke promijene poredak jos 20 puta, prvo Trulli nije treci, pa je Hamilton treci, pa sad Hamilton nije treci nego je Trulli treci....lol
 Hehe, kad su već mijenjali, mogli su promijeniti da Alonso bude prvi. hehehe :)))
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! Are you a web developer? Are you, punk??
18 godina
coder_ kaže...
Ige kaže...
Smooth Operator kaže...

Hehe, kad su već mijenjali, mogli su promijeniti da Alonso bude prvi. hehehe :)))
 ako kazne brawngp i toyotu zbog difuzora, i to je moguće Smijeh
18 godina
nixass kaže...
Smooth Operator kaže...
nixass kaže...
Smooth Operator kaže...

tako je
 Točno!
17 godina
neaktivan

Eh zalosno da se u F1 poredak sazna tek nakon nekoliko dana.Sve u svemu evo dva detalja na Ferrarijevom F60 bolidu (VN Malezije-danasnji dan)

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan

Stvarno su se poceli pre*eravati sa tim svojim pravilima nakon utrke.

Prvo Trulliju oduzeto treće mjesto, sad mu vraćeno.

Pa mislim stvarno, ko mala djeca su.

No dobro, ionako mrzim Hamiltona, tako da mi je ova vijest dobrodosla =)

Što ne zaposle nas u FIA-u pa da mi donosimo odluke =)

Sigurno se ne bi tako puno predomisljali =)

"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
18 godina

Ma ako je istina to (a kažu da je, jer se čuje na snimkama), i treba ga kaznit; još da starta kao zadnji na sljedećoj utrci. To je vrhunski vozač i to stoji, ali je umišljen i misli da je cijeli svijet njegov. Sjetimo se onog pretejecanja Kimia nakon šta je sjeko šikanu prošle godine. Također pokvareno. Gadi mi se taj čovjek

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
17 godina
neaktivan

-VN Australije 2009.Pazljivo poslusajte dio od 1:44 kada Jarna upitaju gdje ga je Hamilton prestigao.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan

Ma ja nikako ne mogu smislit tog Hamiltona.

Zivcira me covjek totalno.

Vozio jedan od najjacih bolida prosle dvije sezone i zavrsavao medu prvima i svi odmah jao kako je dobar vozac. Na njemu je bilo samo da vozi i to je to, nije morao puno mudrovati. A kad se i u prosloj i u pretprosloj sezoni prilikom zadnje utrke (da izvinete) u*rao, to nista. Nije smio nikoga zaobici, jos je njega Vettel zaobisao. Eh kad se sjetim koliko sam se nazivcirao tada zbog Glocka, no dobro, necu vise o tome.

Ako se Hamilton sad, kad ima slabiji bolid, pokaze, onda cu imati malo vedrije misljenje o njemu.

"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2009 17:27 (Prison Breaker).
17 godina
protjeran

Govorite vi sta ocete ali hamilton je briljantan vozac. Da je los, pa i kovalainen bi bio bolji od njega.

Procesor: Intel Dual Core E5200 2,5Ghz 2MB L2 Cache Matična Ploča: BIOSTAR G31-M7 TE RAM: 2GB Kingmax DDR2 800Mhz Grafička Kartica: Club3D Radeon HD4550 512DDR3 Hard Disk: Hitachi 320GB 7200 o/min 8MB Monitor: Samsung 923NW 19' Widescreen
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice